#1 2011-08-11 15:10:25

ketty_cat
Member
From: ~y0ur dreams~
Registered: 2010-12-03

Re: Мерлин

Точно преди 10 години по това време се родило едно момиченце.Майка й с много мъки я родила.Ден след раждането на това детенце родителите й се двоумили как да я кръстят.Гледали рожбичката си и мислили как да бъде нейното име.Тя изглеждала много добро момиченце,но след една година се разбра каква е.Минала една година момиченцето си нямало име.Майка й и баща й се тревожели много за нея,защото тя била много лошо дете.Една вечер на Хелоуин  техните я заведоха на гости при баба си и дядо си.Те й се радвали много,но тя не искала да бъдат щастливи.Баба й и дядо й заспали рано,но  момичето било още будно.Станала от легълцето си,спряло лампата и излязла вън на покрива на къщата.Горкото дете паднала от покрива и умряла!На следващия ден Баба й и дядо й също починали,точно ден след смъртта на тяхната лоша внучка.Родителите пристигнали видели дъщеря си и изпаднали в истерия.Бащата позвънял на Полицията и линейката.Щом дошли полицаите поогледали как стоят нещата.Влезли вътре и открили труповете на бабата и дядото.Всички останали пред къщата,докато полицаите разпитвали жителите на тази улица,детективите разследвали случая,а докторите говорели с родителите на детето.Един от докторите пристъпил бавно към съкрушените родители и започнал да им говори:
-Трябва да ви съобщя нещо
Родителите:
-какво става докторе
Д:-Дъщеря ви е мъртва
Родителите гледали доктора с надежда докато той не им съобщи смъртта на дъщеря им.
Р:-Но как така,не може да бъде тя е толкова малка за да умре
През това време медицинската сестра стой при детето и гледа,че няма пулс,значи е мъртво.По едно време стана нещо,момичето започна да се движи и да произнася някакви заклинания.Сестрата припаднала като видяла момичето.А това момиченце станало от леглото и изведнъж пораснала 1,70см.Изведнъж без да минава времето освен височината,самото момиче порасна,навлезе в пубертета отиде при сестрата която беше припаднала и я изкорми.После написала съобщение от кръвта й и избягала.Родителите й искали да видят за последно своето малко момиченце.И на път към нея майка й плакала:
-Толкова малка почина нашата рожба,даже без име не сме й викали по име,и как можахме толкова малка да я оставим сама при моите толкова стари родители!Съжалявам за всичко ,аз съм виновна за нейната смърт както и за смъртта на нашите.
Влизат в линейката и прочитат  надписа от кръв "Забравете миналото си"
Полицаите,детективите,медиите и докторите дотичаха да видят тази сензация.Докато майката и бащата мислеха какво  е това.Най-сетне майката усмихнато каза:
-Скъпи дъщеря ни е жива
Мажът възкликна:
-Мила не е възможно това,как едно  бебе ще направи такова нещо?
Жената:
-Как може да нямаш надежда в моето дете!!?РАЗВОД
И така родителите се развели,а момичето така и без име скитало по улиците адски щастлива и убивала самодоволна всеки който й скимне.Най сетне момичето разбрало,че станало вампир.Това отговорило на въпроса,как се е съживила след истинската смърт.Толкова доволна обикаляла по баровете и дискотеките и се биела,пребивала и убивала,че най-накрая решила да си измисле име нарекла се "Мерлин".Вървяла тя по пътя си и най-накрая стигнала до къщата на родителите си.Почукала на вратата и майка й отворила.Като видяла момичето на прага,се уплашило от страшния и образ и не махнала резето.
Майката:-Какво обичате?
Мерлин-:Аз съм дъщеря ви
Майката:-Не не е възможно да си дъщеря ми
Жената пуснала момичето седнали и си поговорили.Докато най-сетне жената се обеди,че това е нейната дъщеря.Толкова се развълнувала и започнала да и говори:
-Рожбичке моя,колко си пораснала доброто ми момиченце.Жена си станала вече,колко си ми възпитана миличка,много си културна мила,уважаваш хората.Но външния ти вид е ужасен,сякаш прилепи са те облекли и отгледали.
Майката си взела чантата хванало момичето за ръка и се качили в колата.
Майката:-Рожбичке много добре си се отгледала сама.Но си много слаба сега ще напълнееш.Толкова съм щастлива,че се върна при мен.
Мерлин отегчена прекъсна майка си:
-Мамо не си ли спомняш нещо?
Майката:-Какво мила ?
Мерлин:-вече пораснах,но така й не си ми измислила име.
Майката:-О миличка рожбичкте моя,не се безпокой,толкова си  ми добричка ще те кръстя Съни kiss
Отишли в мола и Мерлин (Съни) казала на майка си,че й се ходи до тоалетната.Майка й отишла с нея.Мерлин заключила майка си,убила я е и нея изкормила...

Следва продължение...

[img]http://img33.glitterfy.com/11141/glitterfy1124713T120D31.gif[/img]Нов собственик

#2 2011-08-11 15:12:19

ketty_cat
Member

История

[img]http://img33.glitterfy.com/11141/glitterfy1124713T120D31.gif[/img]Нов собственик

#3 2011-08-11 15:15:58

just meee
Member
From: Велико Търново.
Registered: 2010-02-21

Уау,това последното беше брутално! laugh

#4 2011-08-11 15:20:53

ketty_cat
Member

laugh  мхм

#5 2011-08-11 15:25:18

lizan4etu
Member
From: Paris...
Registered: 2009-05-08

Не ми харесва  speechless

Beauty isn't about having a pretty face,
it's about having a pretty mind,
a pretty heart,
and a pretty soul.

#6 2011-08-11 15:31:55

teodoraa
I believe
From: В света на фантазията
Registered: 2010-03-20

lipssealed

[list=*]
[*]Dalindaaaaaaaaaa sun : )) ![/*]
[/list]

#7 2011-08-11 15:32:12

ketty_cat
Member

Ами само да допълня това НЕ съм го ПИСАЛА АЗ wink само постнах историята

#8 2011-08-11 15:39:05

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
From: Los Angeles
Registered: 2010-04-01
Website

Ъхххх това беше брутално  shake  shake И като не си го писала ти защо е в раздел Лично Творчество...?

- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...

Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]

#9 2011-08-11 15:40:26

slavencetyy
Member
From: ...
Registered: 2010-07-08

БРУТАЛНО и според мен-безинтересно. А да не говорим как се бъркат глаголните времена! Не обвинявам този, който е постнал историята, а този, който я е написал- пълна глупост!  smile

Life sucks when you have a good heart. You help too much, you trust too much, you give too much and most importantly YOU LOVE TOO MUCH ...

http://data.whicdn.com/images/32646632/ … _large.gif

#10 2011-08-11 15:48:22

xXx_yOur_gurL_xXx
Member
From: Стара Загора
Registered: 2010-12-31

Мене ме кефи , я постни продължението  laugh

http://ask.fm/JDxahax
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7k4mjzP441rxijbio1_400.gif[/img]

#11 2011-08-11 15:52:09

ketty_cat
Member

Няма го в нета..

#12 2011-08-11 16:06:05

Lidka2
Member
From: In wonderland {} < 3 3
Registered: 2010-08-28

Харесва ми защото обичам ужасите !  :p

Fight all your demons. ;]]

#13 2011-08-11 16:11:10

p0oniichkka
Member
From: Berk0wicaa <33
Registered: 2011-02-28

Ауч тва беше брутално  evil  laugh

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxsyznPH1B1qih3qko1_500.gif[/img]

#14 2011-08-11 17:26:26

smiley_butterfly
Member
Registered: 2010-08-26

#15 2011-08-11 18:21:39

Extazy Baby
Member
Registered: 2011-02-23
Website

WTF ?
Забелязала ли си името на раздела ? ЛИЧНО Творчество. Щом не е твое вобще не му е мястото тук. След това, произведението, което си постнала е отвратително. Няма никакви описания, но това му е най-малкия проблем, вярвай ми. Глаголното време почти ме разплака. Не знам този, който го е писал на колко години е, но трябва да е или прекалено малък, или прекалено тъп, за да не знае, че какъвто и да е текст се пише в едно глаголно време. От там нататък, самия стил на писане е просто под всякаква критика. Написано е някак си с лека ръка, не ми въздейства. Сюжета е изключително ТЪП. И накрая, писането на такава пряка реч, не е много уместна за този вид произведения.

Хах .. като цяло е ебаси смешката.

"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski

#16 2011-08-11 18:29:47

ketty_cat
Member

WTF ?
Забелязала ли си името на раздела ? ЛИЧНО Творчество. Щом не е твое вобще не му е мястото тук. След това, произведението, което си постнала е отвратително. Няма никакви описания, но това му е най-малкия проблем, вярвай ми. Глаголното време почти ме разплака. Не знам този, който го е писал на колко години е, но трябва да е или прекалено малък, или прекалено тъп, за да не знае, че какъвто и да е текст се пише в едно глаголно време. От там нататък, самия стил на писане е просто под всякаква критика. Написано е някак си с лека ръка, не ми въздейства. Сюжета е изключително ТЪП. И накрая, писането на такава пряка реч, не е много уместна за този вид произведения.

Еми не,че аз знам на колко  е години wink ама не съм го постнала за теб smile Като гледам досега само двама трима са на мнение,че не им харесва wink

#17 2011-08-11 18:33:44

Extazy Baby
Member
Website

WTF ?

Еми не,че аз знам на колко  е години wink ама не съм го постнала за теб smile Като гледам досега само двама трима са на мнение,че не им харесва wink

Чесно казано слабо ме вълнува кой го е харесал и кой не. Все пак всеки си има мнение. И ми отговори на въпроса, защото май си пропуснала. Какво прави това тук като раздела е ЛИЧНО творчество. Надявам се, знаеш какво значи лично.

"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski

#18 2011-08-11 18:37:50

pami7o
Unstσppαblє ♥
From: КъДеТо ИсКаМ.
Registered: 2010-12-29

Бруталка  wink

I feel it everyday it\'s all the same
It brings me down but I\'m the one to blame
I\'ve tried everything to get away
So here I go again
Chasing you down again
Why do I do this?

#19 2011-08-11 18:58:00

ketty_cat
Member

WTF ?

Чесно казано слабо ме вълнува кой го е харесал и кой не. Все пак всеки си има мнение. И ми отговори на въпроса, защото май си пропуснала. Какво прави това тук като раздела е ЛИЧНО творчество. Надявам се, знаеш какво значи лично.

И мен слабо ме вълнува какво мислиш ти wink ама си трая хах и да знам wink

#20 2011-08-11 19:08:31

Extazy Baby
Member
Website

И мен слабо ме вълнува какво мислиш ти wink ама си трая хах и да знам wink

Ами, ТЕМАТА НЕ Е ЗА ТУК. Явно не го осъзнаваш.

-Charles Bukowski

#21 2011-08-11 19:12:39

zvezdi4kata_
Member
Registered: 2009-11-30

WTF ?

Напълно съм съгласна.

#22 2011-08-11 19:16:49

xx_Mimi_xx
Member
From: Mystic Falls
Registered: 2010-11-21

Бруталинично!!! lipssealed  |-(

[img]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/124/2/b/birds_png_by_nonueditions-d642eig.png[/img]

#23 2011-08-11 19:17:17

ketty_cat
Member

kiss хих

#24 2011-08-11 19:39:45

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Не ми хареса, някак много бързо се развиват действията и не е много интересно smile

#25 2011-08-11 19:58:07

ketty_cat
Member

smile Всеки си има мнение и не  се засягам от никое wink

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook