#1 2011-08-11 15:10:25
- ketty_cat
- Member

- From: ~y0ur dreams~
- Registered: 2010-12-03
Re: Мерлин
Точно преди 10 години по това време се родило едно момиченце.Майка й с много мъки я родила.Ден след раждането на това детенце родителите й се двоумили как да я кръстят.Гледали рожбичката си и мислили как да бъде нейното име.Тя изглеждала много добро момиченце,но след една година се разбра каква е.Минала една година момиченцето си нямало име.Майка й и баща й се тревожели много за нея,защото тя била много лошо дете.Една вечер на Хелоуин  техните я заведоха на гости при баба си и дядо си.Те й се радвали много,но тя не искала да бъдат щастливи.Баба й и дядо й заспали рано,но  момичето било още будно.Станала от легълцето си,спряло лампата и излязла вън на покрива на къщата.Горкото дете паднала от покрива и умряла!На следващия ден Баба й и дядо й също починали,точно ден след смъртта на тяхната лоша внучка.Родителите пристигнали видели дъщеря си и изпаднали в истерия.Бащата позвънял на Полицията и линейката.Щом дошли полицаите поогледали как стоят нещата.Влезли вътре и открили труповете на бабата и дядото.Всички останали пред къщата,докато полицаите разпитвали жителите на тази улица,детективите разследвали случая,а докторите говорели с родителите на детето.Един от докторите пристъпил бавно към съкрушените родители и започнал да им говори:
-Трябва да ви съобщя нещо
Родителите:
-какво става докторе
Д:-Дъщеря ви е мъртва
Родителите гледали доктора с надежда докато той не им съобщи смъртта на дъщеря им.
Р:-Но как така,не може да бъде тя е толкова малка за да умре
През това време медицинската сестра стой при детето и гледа,че няма пулс,значи е мъртво.По едно време стана нещо,момичето започна да се движи и да произнася някакви заклинания.Сестрата припаднала като видяла момичето.А това момиченце станало от леглото и изведнъж пораснала 1,70см.Изведнъж без да минава времето освен височината,самото момиче порасна,навлезе в пубертета отиде при сестрата която беше припаднала и я изкорми.После написала съобщение от кръвта й и избягала.Родителите й искали да видят за последно своето малко момиченце.И на път към нея майка й плакала:
-Толкова малка почина нашата рожба,даже без име не сме й викали по име,и как можахме толкова малка да я оставим сама при моите толкова стари родители!Съжалявам за всичко ,аз съм виновна за нейната смърт както и за смъртта на нашите.
Влизат в линейката и прочитат  надписа от кръв "Забравете миналото си"
Полицаите,детективите,медиите и докторите дотичаха да видят тази сензация.Докато майката и бащата мислеха какво  е това.Най-сетне майката усмихнато каза:
-Скъпи дъщеря ни е жива
Мажът възкликна:
-Мила не е възможно това,как едно  бебе ще направи такова нещо?
Жената:
-Как може да нямаш надежда в моето дете!!?РАЗВОД
И така родителите се развели,а момичето така и без име скитало по улиците адски щастлива и убивала самодоволна всеки който й скимне.Най сетне момичето разбрало,че станало вампир.Това отговорило на въпроса,как се е съживила след истинската смърт.Толкова доволна обикаляла по баровете и дискотеките и се биела,пребивала и убивала,че най-накрая решила да си измисле име нарекла се "Мерлин".Вървяла тя по пътя си и най-накрая стигнала до къщата на родителите си.Почукала на вратата и майка й отворила.Като видяла момичето на прага,се уплашило от страшния и образ и не махнала резето. 
Майката:-Какво обичате?
Мерлин-:Аз съм дъщеря ви
Майката:-Не не е възможно да си дъщеря ми
Жената пуснала момичето седнали и си поговорили.Докато най-сетне жената се обеди,че това е нейната дъщеря.Толкова се развълнувала и започнала да и говори:
-Рожбичке моя,колко си пораснала доброто ми момиченце.Жена си станала вече,колко си ми възпитана миличка,много си културна мила,уважаваш хората.Но външния ти вид е ужасен,сякаш прилепи са те облекли и отгледали.
Майката си взела чантата хванало момичето за ръка и се качили в колата.
Майката:-Рожбичке много добре си се отгледала сама.Но си много слаба сега ще напълнееш.Толкова съм щастлива,че се върна при мен.
Мерлин отегчена прекъсна майка си:
-Мамо не си ли спомняш нещо?
Майката:-Какво мила ?
Мерлин:-вече пораснах,но така й не си ми измислила име.
Майката:-О миличка рожбичкте моя,не се безпокой,толкова си  ми добричка ще те кръстя Съни 
Отишли в мола и Мерлин (Съни) казала на майка си,че й се ходи до тоалетната.Майка й отишла с нея.Мерлин заключила майка си,убила я е и нея изкормила...
Следва продължение...
[img]http://img33.glitterfy.com/11141/glitterfy1124713T120D31.gif[/img]Нов собственик
#2 2011-08-11 15:12:19
- ketty_cat
- Member

История
[img]http://img33.glitterfy.com/11141/glitterfy1124713T120D31.gif[/img]Нов собственик
#3 2011-08-11 15:15:58
- just meee
- Member
- From: Велико Търново.
- Registered: 2010-02-21
Уау,това последното беше брутално!  

#4 2011-08-11 15:20:53
- ketty_cat
- Member

мхм
  мхм
#5 2011-08-11 15:25:18
- lizan4etu
- Member

- From: Paris...
- Registered: 2009-05-08
Не ми харесва  
Beauty isn't about having a pretty face,
it's about having a pretty mind,
a pretty heart,
and a pretty soul.
#6 2011-08-11 15:31:55
- teodoraa
- I believe

- From: В света на фантазията
- Registered: 2010-03-20
Не ми харесва

[list=*]
[*]Dalindaaaaaaaaaa  : )) ![/*]
 : )) ![/*]
[/list]
#7 2011-08-11 15:32:12
- ketty_cat
- Member

Ами само да допълня това НЕ съм го ПИСАЛА АЗ  само постнах историята
 само постнах историята
#8 2011-08-11 15:39:05
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.

- From: Los Angeles
- Registered: 2010-04-01
- Website
Ъхххх това беше брутално   
   И като не си го писала ти защо е в раздел Лично Творчество...?
 И като не си го писала ти защо е в раздел Лично Творчество...?
- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...
Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]
#9 2011-08-11 15:40:26
- slavencetyy
- Member

- From: ...
- Registered: 2010-07-08
БРУТАЛНО и според мен-безинтересно. А да не говорим как се бъркат глаголните времена! Не обвинявам този, който е постнал историята, а този, който я е написал- пълна глупост!  
Life sucks when you have a good heart. You help too much, you trust too much, you give too much and most importantly YOU LOVE TOO MUCH ...
#10 2011-08-11 15:48:22
- xXx_yOur_gurL_xXx
- Member

- From: Стара Загора
- Registered: 2010-12-31
Мене ме кефи , я постни продължението   

http://ask.fm/JDxahax 
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7k4mjzP441rxijbio1_400.gif[/img]
#11 2011-08-11 15:52:09
- ketty_cat
- Member

Няма го в нета..
#12 2011-08-11 16:06:05
- Lidka2
- Member

- From: In wonderland {} < 3 3
- Registered: 2010-08-28
Харесва ми защото обичам ужасите ! :p
Fight all your demons. ;]]
#13 2011-08-11 16:11:10
- p0oniichkka
- Member

- From: Berk0wicaa <33
- Registered: 2011-02-28
Ауч тва беше брутално   

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxsyznPH1B1qih3qko1_500.gif[/img]
#14 2011-08-11 17:26:26
- smiley_butterfly
- Member

- Registered: 2010-08-26
Не ми харесва
#15 2011-08-11 18:21:39
- Extazy Baby
- Member

- Registered: 2011-02-23
- Website
WTF ? 
Забелязала ли си името на раздела ? ЛИЧНО Творчество. Щом не е твое вобще не му е мястото тук. След това, произведението, което си постнала е отвратително. Няма никакви описания, но това му е най-малкия проблем, вярвай ми. Глаголното време почти ме разплака. Не знам този, който го е писал на колко години е, но трябва да е или прекалено малък, или прекалено тъп, за да не знае, че какъвто и да е текст се пише в едно глаголно време. От там нататък, самия стил на писане е просто под всякаква критика. Написано е някак си с лека ръка, не ми въздейства. Сюжета е изключително ТЪП. И накрая, писането на такава пряка реч, не е много уместна за този вид произведения. 
Хах .. като цяло е ебаси смешката.
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#16 2011-08-11 18:29:47
- ketty_cat
- Member

WTF ?
Забелязала ли си името на раздела ? ЛИЧНО Творчество. Щом не е твое вобще не му е мястото тук. След това, произведението, което си постнала е отвратително. Няма никакви описания, но това му е най-малкия проблем, вярвай ми. Глаголното време почти ме разплака. Не знам този, който го е писал на колко години е, но трябва да е или прекалено малък, или прекалено тъп, за да не знае, че какъвто и да е текст се пише в едно глаголно време. От там нататък, самия стил на писане е просто под всякаква критика. Написано е някак си с лека ръка, не ми въздейства. Сюжета е изключително ТЪП. И накрая, писането на такава пряка реч, не е много уместна за този вид произведения.Хах .. като цяло е ебаси смешката.
Еми не,че аз знам на колко  е години  ама не съм го постнала за теб
 ама не съм го постнала за теб  Като гледам досега само двама трима са на мнение,че не им харесва
 Като гледам досега само двама трима са на мнение,че не им харесва 
#17 2011-08-11 18:33:44
- Extazy Baby
- Member

- Website
WTF ?
Забелязала ли си името на раздела ? ЛИЧНО Творчество. Щом не е твое вобще не му е мястото тук. След това, произведението, което си постнала е отвратително. Няма никакви описания, но това му е най-малкия проблем, вярвай ми. Глаголното време почти ме разплака. Не знам този, който го е писал на колко години е, но трябва да е или прекалено малък, или прекалено тъп, за да не знае, че какъвто и да е текст се пише в едно глаголно време. От там нататък, самия стил на писане е просто под всякаква критика. Написано е някак си с лека ръка, не ми въздейства. Сюжета е изключително ТЪП. И накрая, писането на такава пряка реч, не е много уместна за този вид произведения.Хах .. като цяло е ебаси смешката.
Еми не,че аз знам на колко е години
ама не съм го постнала за теб
Чесно казано слабо ме вълнува кой го е харесал и кой не. Все пак всеки си има мнение. И ми отговори на въпроса, защото май си пропуснала. Какво прави това тук като раздела е ЛИЧНО творчество. Надявам се, знаеш какво значи лично.
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#18 2011-08-11 18:37:50
- pami7o
- Unstσppαblє ♥

- From: КъДеТо ИсКаМ.
- Registered: 2010-12-29
Бруталка  
♥  
I feel it everyday it\'s all the same
It brings me down but I\'m the one to blame
I\'ve tried everything to get away
So here I go again
Chasing you down again
Why do I do this?
#19 2011-08-11 18:58:00
- ketty_cat
- Member

WTF ?
Чесно казано слабо ме вълнува кой го е харесал и кой не. Все пак всеки си има мнение. И ми отговори на въпроса, защото май си пропуснала. Какво прави това тук като раздела е ЛИЧНО творчество. Надявам се, знаеш какво значи лично.
И мен слабо ме вълнува какво мислиш ти  ама си трая хах и да знам
 ама си трая хах и да знам 
#20 2011-08-11 19:08:31
- Extazy Baby
- Member

- Website
И мен слабо ме вълнува какво мислиш ти
ама си трая хах и да знам
Ами, ТЕМАТА НЕ Е ЗА ТУК. Явно не го осъзнаваш.
-Charles Bukowski
#21 2011-08-11 19:12:39
- zvezdi4kata_
- Member

- Registered: 2009-11-30
WTF ?
Напълно съм съгласна.
#22 2011-08-11 19:16:49
- xx_Mimi_xx
- Member

- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-11-21
Бруталинично!!!  |-(
  |-( 
[img]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/124/2/b/birds_png_by_nonueditions-d642eig.png[/img]
#23 2011-08-11 19:17:17
- ketty_cat
- Member

хих
 хих
#24 2011-08-11 19:39:45
- little_baby
- i am lost in time.

- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Не ми хареса, някак много бързо се развиват действията и не е много интересно  

#25 2011-08-11 19:58:07
- ketty_cat
- Member

Всеки си има мнение и не  се засягам от никое
 Всеки си има мнение и не  се засягам от никое