#1 2009-07-29 12:21:19

Black Diamond
Member
From: Пловдuв
Registered: 2008-11-28

Re: Пиърсингът – модна тенденция, криеща рискове за здравето

Най-популярен и считан за най-безопасен е пиърсингът на ушите. Не трябва да се забравя обаче, че пробиването на ухото изисква голямо внимание, защото там се намира голямото количество биологически активни точки, всяка от които е свързана с определен орган. Специалистите препоръчват преди процедурата да се направи диагностика и да се избере мястото с най-малък риск за здравето.

Пиърсингът на носа заема второ място по популярност. Най-разпространено е поставянето на обица. Пробиването на носа, освен че е много болезнено, води до някои усложнения при хрема.

Пиърсингът на езика
е също доста болезнена процедура, защото се извършва без упойка. След нея трудно се говори, тъй като езикът се подува и е необходимо използването на антисептични средства. Друг минус е, че се унищожават голямо количество вкусови рецептори.

Целта на пиърсинга на зърната е получаване на постоянно сексуално удоволствие. Тези, които са избрали тази процедура, твърдят, че "усещането е такова, все едно зърното на гърдата е директно свързано с центъра на наслада в мозъка".

Поставянето на обица на пъпа е сред най-популярните при момичетата. Но именно този вид пиърсинг крие и най-голяма заплаха от възникване на инфекциозни възпаления. Друг проблем при него е дългият период на възстановяване – периодът на зарастване трае от три месеца до една година.

Брейн-пиърсингът е една от най-рискованите форми на тази мода. В черепа с бормашина се правят два миниатюрни отвора. През тях с изкривена игла се вкарва халка. Смисълът е в това, че халката оказва натиск на мозъчните тъкани и така подпомага отделянето в кръвта на химични съединения, така наречените "ендогенни наркотици", предизвикващи еуфория. Брейн-пиърсингът е доста рискована процедура, защото външното въздействие на мозъка може да доведе до непредсказуеми последици, дори до смърт.

Счита се, че пиърсинг на интимните места действа еротично и възбуждащо и усилва усещанията по време на любовната игра. Този вид пиърсинг също е по-разпространен сред жените. Съветът на специалистите е, че преди да се решат на такава операция, хората трябва по-добре да обмислят решението си, защото вместо еротични удоволствия, могат да получат множество болезнени усложнения.

"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро

#2 2009-07-29 13:06:31

teri_pzz
Member
From: Gambling paradise..<33.... [
Registered: 2009-05-11

интересно

Да обичаш може да е най-якото чувство,
но да накараш някой да те обича - това е изкуство !!!

#3 2009-07-29 13:36:03

magsity
Member
From: Nz KaDe SaM
Registered: 2009-06-12

аз един път исках ама мама не ми даде laugh явно е било по-добре за мен да не ми даде

#4 2009-07-31 19:18:41

vampir4eto_94
Member
Registered: 2008-12-04

на узика без упойка - вие уред ли сте  laugh  rofl  laugh  rofl  laugh  rofl  laugh
слагат ти спрей с който ти истръпва езика като упойка е после си има рискове

If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...

music  heart  music
[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]

#5 2009-08-16 10:39:30

sunny13
Bitter*
Registered: 2009-07-26

аз исках на пъпа ама няма да ми дадат  laugh

"Ако си решил да променяш живота си,давай.Не се обръщай назад,защото времето никога не чака."

#6 2009-08-23 18:11:05

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Пиърсингът на езика
е също доста болезнена процедура, защото се извършва без упойка. След нея трудно се говори, тъй като езикът се подува и е необходимо използването на антисептични средства. Друг минус е, че се унищожават голямо количество вкусови рецептори.

Изобщо не е болезнено wink Мене повече ме боля като ми пробиваха ушите  laugh За пъпа не знам още,чак януари ще си правя и ще споделя  blush
А за другите пък хал хабер си нямам,закфото са ми много грозни  |-(  angel  laugh

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#7 2009-08-23 18:43:12

vampire_-
Изгонен(а)
From: На майната си
Registered: 2009-04-29

бля бля

Обърнах се и се втренчих в дългия път, който се виеше пред мен. Въздъхнах. Това пътуване нямаше да е кратко.
- Тогава започвай да вървиш, Роуз. - промълвих на себе си.
И потеглих напред, за да убия мъжа, когото обичах.

[img]http://prikachi.com/files/1621786v.jpg[/img]

Monni < 333
Zii < 333
Wessi < 33
Fallen < 33
Newii < 333
Pepii < 33
Ann < 33
Wiki < 33
Danni < 33

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook