#1 2009-07-29 12:21:19
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Re: Пиърсингът – модна тенденция, криеща рискове за здравето
Най-популярен и считан за най-безопасен е пиърсингът на ушите. Не трябва да се забравя обаче, че пробиването на ухото изисква голямо внимание, защото там се намира голямото количество биологически активни точки, всяка от които е свързана с определен орган. Специалистите препоръчват преди процедурата да се направи диагностика и да се избере мястото с най-малък риск за здравето.
Пиърсингът на носа заема второ място по популярност. Най-разпространено е поставянето на обица. Пробиването на носа, освен че е много болезнено, води до някои усложнения при хрема.
Пиърсингът на езика е също доста болезнена процедура, защото се извършва без упойка. След нея трудно се говори, тъй като езикът се подува и е необходимо използването на антисептични средства. Друг минус е, че се унищожават голямо количество вкусови рецептори.
Целта на пиърсинга на зърната е получаване на постоянно сексуално удоволствие. Тези, които са избрали тази процедура, твърдят, че "усещането е такова, все едно зърното на гърдата е директно свързано с центъра на наслада в мозъка".
Поставянето на обица на пъпа е сред най-популярните при момичетата. Но именно този вид пиърсинг крие и най-голяма заплаха от възникване на инфекциозни възпаления. Друг проблем при него е дългият период на възстановяване – периодът на зарастване трае от три месеца до една година.
Брейн-пиърсингът е една от най-рискованите форми на тази мода. В черепа с бормашина се правят два миниатюрни отвора. През тях с изкривена игла се вкарва халка. Смисълът е в това, че халката оказва натиск на мозъчните тъкани и така подпомага отделянето в кръвта на химични съединения, така наречените "ендогенни наркотици", предизвикващи еуфория. Брейн-пиърсингът е доста рискована процедура, защото външното въздействие на мозъка може да доведе до непредсказуеми последици, дори до смърт.
Счита се, че пиърсинг на интимните места действа еротично и възбуждащо и усилва усещанията по време на любовната игра. Този вид пиърсинг също е по-разпространен сред жените. Съветът на специалистите е, че преди да се решат на такава операция, хората трябва по-добре да обмислят решението си, защото вместо еротични удоволствия, могат да получат множество болезнени усложнения.
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#2 2009-07-29 13:06:31
- teri_pzz
- Member
- From: Gambling paradise..<33.... [
- Registered: 2009-05-11
интересно
Да обичаш може да е най-якото чувство,
но да накараш някой да те обича - това е изкуство !!!
#3 2009-07-29 13:36:03
- magsity
- Member
- From: Nz KaDe SaM
- Registered: 2009-06-12
аз един път исках ама мама не ми даде явно е било по-добре за мен да не ми даде
#4 2009-07-31 19:18:41
- vampir4eto_94
- Member
- Registered: 2008-12-04
на узика без упойка - вие уред ли сте
слагат ти спрей с който ти истръпва езика като упойка е после си има рискове
If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...
[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]
#5 2009-08-16 10:39:30
- sunny13
- Bitter*
- Registered: 2009-07-26
аз исках на пъпа ама няма да ми дадат
"Ако си решил да променяш живота си,давай.Не се обръщай назад,защото времето никога не чака."
#6 2009-08-23 18:11:05
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Пиърсингът на езика е също доста болезнена процедура, защото се извършва без упойка. След нея трудно се говори, тъй като езикът се подува и е необходимо използването на антисептични средства. Друг минус е, че се унищожават голямо количество вкусови рецептори.
Изобщо не е болезнено Мене повече ме боля като ми пробиваха ушите
За пъпа не знам още,чак януари ще си правя и ще споделя
А за другите пък хал хабер си нямам,закфото са ми много грозни |-(
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#7 2009-08-23 18:43:12
- vampire_-
- Изгонен(а)
- From: На майната си
- Registered: 2009-04-29
бля бля
Обърнах се и се втренчих в дългия път, който се виеше пред мен. Въздъхнах. Това пътуване нямаше да е кратко.
- Тогава започвай да вървиш, Роуз. - промълвих на себе си.
И потеглих напред, за да убия мъжа, когото обичах.
[img]http://prikachi.com/files/1621786v.jpg[/img]
Monni < 333
Zii < 333
Wessi < 33
Fallen < 33
Newii < 333
Pepii < 33
Ann < 33
Wiki < 33
Danni < 33