#251 2011-07-27 19:22:01

ivet955
Marshall`s girl
From: Rome
Registered: 2010-02-06

Re: А вие колко пъти сте си казвали "Аз повече няма да пия&

Ще има ли некст скоро?!

[img]http://prikachi.com/images/239/4746239c.jpg[/img]

#252 2011-07-27 19:26:00

miss_hot
Member
From: New York, Manhattan
Registered: 2011-01-01

Ще има ли некст скоро?!

think  think  think  think

[img]http://i44.tinypic.com/68evfa.jpg[/img]

#253 2011-07-28 10:23:37

teodoraa
I believe
From: В света на фантазията
Registered: 2010-03-20

Ще има ли некст скоро?!

think  think  think  think

[list=*]
[*]Dalindaaaaaaaaaa sun : )) ![/*]
[/list]

#254 2011-07-28 16:41:04

Ninkaa
Member
Registered: 2009-12-10

Снощи я прочетох цялата. УНИКАЛНА Е ПРОСТООО !! lipssealed  heartНексттттт

#255 2011-07-28 17:00:29

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

Напоследък нямам време, но ще пусна скоро нещичко, обещавам sun

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

#256 2011-07-28 18:33:52

Extazy Baby
Member
Registered: 2011-02-23
Website

Чакам с нетърпение.

"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski

#257 2011-07-29 10:17:28

ivet955
Marshall`s girl

Чакам с нетърпение.

И аз, и аз!!!  heart

#258 2011-07-29 13:08:41

nani_tyyy
Member
From: Rupetland ^^
Registered: 2010-01-28

Чакам с нетърпение.

И аз, и аз!!!  heart

[img]http://prikachi.com/images/515/5501515R.jpg[/img]

#259 2011-07-30 18:15:38

audrey
Member
Website

Ето и новата част, надявам се да ви хареса и съжалявам, че толкова чакахте. Благодаря. sun

Ха ! Все пак стана моето. Знаех си. То няма как да е иначе. Та цялата тумба събрахме раниците и се отправихме към  автогарата – дотам ни закара майката на Мая. Аааах, мила женица – ако беше моята майка би ни казала да си вземем такси или да пътуваме на стоп и да не я занимаваме с глупости. Патка. Ама майката на Мая беше ебати пича. Та натоварихме се ние във влака. Боже, откога не се бях събирала с цялата тайфа на едно място – Аз, Симеон, Мая, Асен, Влади, Калин и Снежа. Снежа и Калин нещо се забиваха, а ние със Симеон обмисляхме да съберем Мая и Владислав, така че Асенчо май щеше да си кисне сам ... неее, нямаше. Хаха, представих си Мая и Владислав. Леле, казвам ви по-перверзни типове няма да срещнете никога и никъде. Перфектни са един за друг.
-    Дай това. – Каза Симеон и издърпа туристическата раница от гърба ми, след което я натовари при другите.
-    Благодаря ти. – Целунах го и започнахме да се ритаме.
-    Ей,ей, я спрете ! Стига семейни войни.
-    Асене, млъквай. – Скастрих го и  също го сритах. Аз,Симеон, Асен и Калин започнахме да се ритаме.
-    Ей, ей, я спрете !
Погледнах към Владислав. Тоя пък какво искаше ?
-    Чакайте да тръгне първо влака, иначе ще ни свалят.
Шибльо ! Ама беше прав.
Както и да е, влакът тръгна, а Калин разказваше някакви вицове за Чък Норис.
- Я, я, я кажи онзи за Фърги. – Подкани го Симеон.
- Кой за Фърги ? Ааа да. След като Фърги срещнала Чък Норис, вече била известна като black eyed peas.
Хахахахахаххахахах, е не, разбих се. Винаги се смея на тъпи вицове, винаги. Разни такива от рода на
„Две кексчета се пекли във фурната. Едното казало
- Колко е горещо тук ! – А другото  : - Я, говорещо кексче”. Е, просто се разбивам на такива.
  - Здравей,сестро ! – Каза Влади и извади тревата. А, е тва е приказка ! Боже, как се напушихме в тоя розов влак !
   - Знаеш ли, обичам розови еднорози и лилави понита.
-    Не бяха ли розови понита и лилави еднорози ? – Симеон започна да се прави на знаещ.
-    Абе не бе, млъквай.
-    Хей, имам едни кукис, искате ли ?
-    Естествено че искаме, Мая – дай насам.
-    Опа, Снежа заспа.
-    Слийпа.
-    ХАХААХАХАХ, СЛИЙПА.
-    Шшшт, ето ти бисквитка.
-    Тези за развалени. – Тоя пък какви ги дрънкаше ?! Със сигурност Мая нямаше да ни даде развалени бисквити. Така и смятах – Мая реши да провери :
-    Аааа, верно са развалени. – Абе, кво ти пука, реших и аз да пробвам :
-    Оооо, дай насам.
Бляк, изплюх ги. Ебати и бисквитите. След като всички пробвахме от прокажните бисквити, установихме, че бисквитите са развалени, донапушихме се, лигавихме се, ала бала и накрая заспахме. Сутринта като се събудих Симеон беше ... готов. Усетих го доста яко, понеже тъпите вагонени легла бяха доста тесни.
-    Омг, ела с мен.
-    Опааа.
-    Шшт, ще ги събудиш.
Взех си чантата, защото ми трябваха  дъвка и презерватив и се запътихме към тоалетната на влака.
-    Преди правила ли си секс във влак ?
Изгледах го тъпо.
-    Да ти изглеждам сякаш съм го правила ?
Той се засмя. Боже,колко беше тесен тоя кенеф ! Е, не толкова, колкото в самолетите, ама там не съм правила секс, просто съм пикала. Както и да е. По-широко е от самолет ама далеч не е широко. Той се опита да ме опре до стената, но го спрях.
-    Чакай.
Извадих мокра кърпичка и направих опит да дезинфекцирам стената.
-    Ти си луда.
-    Поне няма да се разболея от нещо.
Той се усмихна и започна да ме целува по врата. Стиснах го с ръка , а той веднага разкопча дънките си. Моите панталони бяха лесни за смъкване. С единият си крак ме подпираше до стената, с ръцете си ме придържаше. Реших да го улесня и да увия крака около кръста му, ама ... де толкова място !
-    Ах !
Беше толкова тясно и мръсно и миришеше, обаче беше и страшно възбуждащо. Започнах да го дера (винаги го правех, когато ми доставяше удоволствие, нещо като стимул беше. Определено така му действаше). ВЪР-ХОВ-НО !!!

cap ou pas cap ?

#260 2011-07-30 18:23:51

syn_princess
Мис Depp*
From: We found love.
Registered: 2010-03-21

Още,още,още!! heart  heart  heart  heart

#261 2011-07-30 19:46:38

happy girl
Member
From: Vice city
Registered: 2010-05-30
Website

Суперрр sun
Некстт heart(h)

[img]http://prikachi.com/images/61/6177061C.gif[/img]

Sometimes it's very hard to move on, but once
you move on, you'll realize it was the best decision you've ever made.

#262 2011-07-30 19:47:02

miss_hot
Member
From: New York, Manhattan
Registered: 2011-01-01

nod  sun

[img]http://i44.tinypic.com/68evfa.jpg[/img]

#263 2011-07-30 19:55:18

forsakendidi
Amazingღ
From: Paris
Registered: 2008-08-06

happy girl

Суперрр Слънце
Некстт СърцеСърце

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lltp07k9Hy1qen474o1_500.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/394/4370394f.gif[/img]

Захапеш ли ме - разkъсвам те. Настъпиш ли ме - размазвам те!

#264 2011-07-30 20:27:36

ivet955
Marshall`s girl

#265 2011-07-30 21:05:15

Sweet.From.Strawberry
Member
From: Mystic Falls
Registered: 2010-09-23

Хаха верно тоалетните във влаковете са много мизерни и тесни. laugh
Некст. sun

[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]

#266 2011-07-31 07:48:10

fenfantazi_
Member
From: London, UK
Registered: 2011-03-10

__________________________'BEING SINGLE DOESN'T MEAN
_______________________THAT YOU'RE WEAK,
_______________________IT MEANS THAT YOU ARE STRONG ENOUGH
_______________________TO WAIT FOR WHAT YOU DESERVE'

______________________________________________- Niall Horan

#267 2011-08-01 14:20:00

ivet955
Marshall`s girl

Eeee, скоро няма ли да има некстче??  wasntme

#268 2011-08-01 17:13:50

Ninkaa
Member
Registered: 2009-12-10

Некстт sun  heart

#269 2011-08-01 21:08:45

audrey
Member
Website

Ето и новата част. Дано да ви хареса ... така де, нали за вас я пиша laugh

Такааам. Слязохме от влака, ама сега накъде. Бяхме вече във Варна, но вилата на Симеон се намираше ДО Варна. Идиотът му с идиотите не знаеше как да стигнем до там, така че си взехме някакъв крайградски автобус, който да ни изкара от града и слязохме на шосето. Може би идеята за автостоп не бе от най-гениалните, но бе предпочитана пред автобус по следните причини :
1.    Имахме ограничен бюджет.
2.    Доста по-весело е.

Е, стигат толкова причини, напълно достатъчни са мен ако ме питате.  Та застанахме си ние на шосето в шубрака и започнахме да спираме разни коли. По дяволите, никой не спираше. Стояхме там може би двайсетина минути. Накрая спря една банда чужденци, които обясниха, че могат да качат само мен, Снежето и Мая. Да ви кажа, не ми се видя лоша идея, но момчетата надуха гайдата. Е, и тая нямаше да я бъде. Почти си изпих водата, която и без това имаше вкус на пикня вече ... в смисъл, че се беше стоплила де.
Накрая едни добри хорица ни качиха, но обясниха, че след 2-3 километра ще завият за някакво друго селце, така че могат да ни оставят 2-3 клометра по-нататък. Ми окей, все тая – поне ще сме изминали някакъв път. Съгласихме се.  А да не ви обяснявам как се нагъчкахме в някакъв седан 20 000 човека и огромните раници ... боже, въздух нямаше, ама се спуках от смях. Двамата пътуващи бяха някакви страшни образи от Стара Загора ли, откъде ли ... ама такъв диалект праскаха. Убиха ме !
     Както и да е, стовариха ни пак на пътя и ... същото. Нищо, нищо, нищо. Огладняхме яко, а в наличност имахме само някакви гадни кроасани и развалените бисквити.
-    Гледайте, гледайте сега. – Казах. Беше ми скучно, а и слънцето ме напече, та реших да се изгавря със Снежето. Подадох й от развалените снощни бисквити.
-    Снеже, искаш ли бисквита ?
-    О, да. Тези са ми любимите.
Всички се скупчиха да гледат реакцията й, когато ги пробва, ама тя изглеждаше доволна. Спогледахме се недоумяващи, а Снежа явно забелязала това.
-    Какво ?
-    Снеже, бисквитите са развалени.
-    Луда ли си, нищо им няма !
И аз ако не се изявя като Тома Неверни ...
-    Оф я дай ! ... Я, нищо им няма.
Всички ги пробваха и установихме, че нищо им няма. Братче, смятай как сме се напушили снощи. Все тая. Никаква кола не спираше, а по едно време ние забравихме и че сме на шосето, така че ...
Не, трябваше нещо да се направи . Исках днес да стигна до плажа, пък каквото ще да става. И естествено, аз като най-дейна в групата измислих гениалния план.
-    Момчета, скрийте се в храстите.
Симеон ме изгледа.
-    Я пак.
-    Абе ти реклами не гледаш ли ?! Влизай в храстите.
Той пак ме погледна, после се ухили тъпо и каза :
-    Аз знам една реклама, в която се казва „Имам два пакета в джоба, веднага влизай в гардероба”.
Боже, колко тъпо същество имам за гадже !
-    Оф, идиоти – отивайте.
С 300 зора ги накархме да влязат в храстите. Просто ги убедих, че планът ще сработи, макар аз самата да не бях уверена в това. И трите бяхме по къси панталони, така че проблеми нямаше. Навихме ризи, потници, кой каквото носеше и я гледай как една кола спря след има-няма 5 мин.
Шофьорът и този, който беше с него ни погледнаха. Сигурно щяха да ни помислят за феи ако не бяха видели ГИГАНТООГРОМНИТЕ туристически раници.
-    За къде сте, момичета ?
-    Съседното село.
-    Супер, можем да ви метнем на разклона, а вие ще си вземете автобус от там. Има спирка.
-    Добре, но ... може да ви дойдем вповече.
-    Няма.
-    Ама ние сме повече.
-    Колко повече.
-    Ами ние трите, трите раници и още три ...
-    Още три какво ?
-    Още три момчета.
-    Е, не знам дали ще има място.
-    О, ще се съберем.
Напълно си противоречах, ама важното е че склониха, а и Мая се набута в колата. Мале, от личен опит ви казвам, ако искате да подместите това момиче против волята й ... то по-добре се откажете. По-вероятно е мястото да стане и да си тръгне от Мая, отколкото тя от него. Не, сериозно, сериозна съм.
Пичовете ни оставиха на онази спирка, а аз им дадох бисквити за благодарност. Боже, как ми се пушеше ! Запалих една цигара, а Симеон ме погледна укорително. Тоя пък какво иска !
-    Какво ?
-    Нищо.
-    Добре.
Продължи да ме гледа.
-    Какво ?!
-    Автобусът може да дойде всеки момент.
-    Е, и ?
-    Какво ще правиш с цигарата ?
Мале, колко си умен ! Не,сериозно, как се запознах с него ? Да не би случайно ... ДА СЪМ ГО ХВАНАЛА ОТ ГОРАТА ?!
-    Ще хвърля цигарата, умнико. Освен това седя на пейка, под която има 5 метра трева, кой знае колко змии ще ми се увъртят около краката,  ако не е 50 градуса, трамвай да стана, никакъв проклет автобус не идва и ти ми казваш да не пуша, така ли ?!
Асен, Калин и Снежа се спогледаха, а Мая и Владо като по-отракани започнаха да се разсейват нещо. Симеон ме погледна.
-    Добре, съжалявам.
Малеее, как ми идеше да му кажа „Не с този тон”. Представих си как казвам нещо от рода на „Не с този тон, млади господине” ама с глас на лелка или пък защо не „Не с този тон !” в стил Дарт Вейдър. Хахахахахахха, мега яка съм.
Най-сетне проклетия автобус дойде и след като се дундуркахме един милиард години, най-сетне стигнахме до селото. Слава богу, вилата беше почти на брега на морето. Но нищо не бе чак толкова лесно – този бряг на морето беше на около 1000 години път пеша от скапаната автодрусна спирка. What the heck ?! Все тая.  Тъкмо да се разтопя от жега и видяхме едно от онези мизерни магазинчета. Братче, убиха ме. Магазинчето бе направено от някаква ламарина, слънцето я напичаше, а лелката вътре седеше до вентилатора и набиваше кренвирши. Ау, с кеф да си купиш нещо. Все тая. Купихме минерална вода, някои си взеха и сладолед и продължихме към заветния връх ... който поне се оказа склон надолу. Господ явно не ни мразеше ЧАК ТОЛКОВА много.

cap ou pas cap ?

#270 2011-08-01 21:14:37

audrey
Member
Website

Ето и новата част. Дано да ви хареса ... така де, нали за вас я пиша laugh

Такааам. Слязохме от влака, ама сега накъде. Бяхме вече във Варна, но вилата на Симеон се намираше ДО Варна. Идиотът му с идиотите не знаеше как да стигнем до там, така че си взехме някакъв крайградски автобус, който да ни изкара от града и слязохме на шосето. Може би идеята за автостоп не бе от най-гениалните, но бе предпочитана пред автобус по следните причини :
1.    Имахме ограничен бюджет.
2.    Доста по-весело е.

Е, стигат толкова причини, напълно достатъчни са мен ако ме питате.  Та застанахме си ние на шосето в шубрака и започнахме да спираме разни коли. По дяволите, никой не спираше. Стояхме там може би двайсетина минути. Накрая спря една банда чужденци, които обясниха, че могат да качат само мен, Снежето и Мая. Да ви кажа, не ми се видя лоша идея, но момчетата надуха гайдата. Е, и тая нямаше да я бъде. Почти си изпих водата, която и без това имаше вкус на пикня вече ... в смисъл, че се беше стоплила де.
Накрая едни добри хорица ни качиха, но обясниха, че след 2-3 километра ще завият за някакво друго селце, така че могат да ни оставят 2-3 километра по-нататък. Ми окей, все тая – поне ще сме изминали някакъв път. Съгласихме се.  А да не ви обяснявам как се нагъчкахме в някакъв седан 20 000 човека и огромните раници ... боже, въздух нямаше, ама се спуках от смях. Двамата пътуващи бяха някакви страшни образи от Стара Загора ли, откъде ли ... ама такъв диалект праскаха. Убиха ме !
     Както и да е, стовариха ни пак на пътя и ... същото. Нищо, нищо, нищо. Огладняхме яко, а в наличност имахме само някакви гадни кроасани и развалените бисквити.
-    Гледайте, гледайте сега. – Казах. Беше ми скучно, а и слънцето ме напече, та реших да се изгавря със Снежето. Подадох й от развалените снощни бисквити.
-    Снеже, искаш ли бисквита ?
-    О, да. Тези са ми любимите.
Всички се скупчиха да гледат реакцията й, когато ги пробва, ама тя изглеждаше доволна. Спогледахме се недоумяващи, а Снежа явно забелязала това.
-    Какво ?
-    Снеже, бисквитите са развалени.
-    Луда ли си, нищо им няма !
И аз ако не се изявя като Тома Неверни ...
-    Оф я дай ! ... Я, нищо им няма.
Всички ги пробваха и установихме, че нищо им няма. Братче, смятай как сме се напушили снощи. Все тая. Никаква кола не спираше, а по едно време ние забравихме и че сме на шосето, така че ...
Не, трябваше нещо да се направи . Исках днес да стигна до плажа, пък каквото ще да става. И естествено, аз като най-дейна в групата измислих гениалния план.
-    Момчета, скрийте се в храстите.
Симеон ме изгледа.
-    Я пак.
-    Абе ти реклами не гледаш ли ?! Влизай в храстите.
Той пак ме погледна, после се ухили тъпо и каза :
-    Аз знам една реклама, в която се казва „Имам два пакета в джоба, веднага влизай в гардероба”.
Боже, колко тъпо същество имам за гадже !
-    Оф, идиоти – отивайте.
С 300 зора ги накарахме да влязат в храстите. Просто ги убедих, че планът ще сработи, макар аз самата да не бях уверена в това. И трите бяхме по къси панталони, така че проблеми нямаше. Навихме ризи, потници, кой каквото носеше и я гледай как една кола спря след има-няма 5 мин.
Шофьорът и този, който беше с него ни погледнаха. Сигурно щяха да ни помислят за феи ако не бяха видели ГИГАНТООГРОМНИТЕ туристически раници.
-    За къде сте, момичета ?
-    Съседното село.
-    Супер, можем да ви метнем на разклона, а вие ще си вземете автобус от там. Има спирка.
-    Добре, но ... може да ви дойдем в повече.
-    Няма.
-    Ама ние сме повече.
-    Колко повече.
-    Ами ние трите, трите раници и още три ...
-    Още три какво ?
-    Още три момчета.
-    Е, не знам дали ще има място.
-    О, ще се съберем.
Напълно си противоречах, ама важното е че склониха, а и Мая се набута в колата. Мале, от личен опит ви казвам, ако искате да подместите това момиче против волята й ... то по-добре се откажете. По-вероятно е мястото да стане и да си тръгне от Мая, отколкото тя от него. Не, сериозно, сериозна съм.
Пичовете ни оставиха на онази спирка, а аз им дадох бисквити за благодарност. Боже, как ми се пушеше ! Запалих една цигара, а Симеон ме погледна укорително. Тоя пък какво иска !
-    Какво ?
-    Нищо.
-    Добре.
Продължи да ме гледа.
-    Какво ?!
-    Автобусът може да дойде всеки момент.
-    Е, и ?
-    Какво ще правиш с цигарата ?
Мале, колко си умен ! Не,сериозно, как се запознах с него ? Да не би случайно ... ДА СЪМ ГО ХВАНАЛА ОТ ГОРАТА ?!
-    Ще хвърля цигарата, умнико. Освен това седя на пейка, под която има 5 метра трева, кой знае колко змии ще ми се увъртят около краката,  ако не е 50 градуса, трамвай да стана, никакъв проклет автобус не идва и ти ми казваш да не пуша, така ли ?!
Асен, Калин и Снежа се спогледаха, а Мая и Владо като по-отракани започнаха да се разсейват нещо. Симеон ме погледна.
-    Добре, съжалявам.
Малеее, как ми идеше да му кажа „Не с този тон”. Представих си как казвам нещо от рода на „Не с този тон, млади господине” ама с глас на лелка или пък защо не „Не с този тон !” в стил Дарт Вейдър. Хахахахахахха, мега яка съм.
Най-сетне проклетия автобус дойде и след като се дундуркахме един милиард години, най-сетне стигнахме до селото. Слава богу, вилата беше почти на брега на морето. Но нищо не бе чак толкова лесно – този бряг на морето беше на около 1000 години път пеша от скапаната автодрусна спирка. What the heck ?! Все тая.  Тъкмо да се разтопя от жега и видяхме едно от онези мизерни магазинчета. Братче, убиха ме. Магазинчето бе направено от някаква ламарина, слънцето я напичаше, а лелката вътре седеше до вентилатора и набиваше кренвирши. Ау, с кеф да си купиш нещо. Все тая. Купихме минерална вода, някои си взеха и сладолед и продължихме към заветния връх ... който поне се оказа склон надолу. Господ явно не ни мразеше ЧАК ТОЛКОВА много.

cap ou pas cap ?

#271 2011-08-02 00:35:54

Sweet.From.Strawberry
Member
From: Mystic Falls
Registered: 2010-09-23

Некст smile

[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]

#272 2011-08-02 01:43:30

happy girl
Member
From: Vice city
Registered: 2010-05-30
Website

laugh  laugh Много мии харесва как пишеш star
Некстт :рР

[img]http://prikachi.com/images/61/6177061C.gif[/img]

Sometimes it's very hard to move on, but once
you move on, you'll realize it was the best decision you've ever made.

#273 2011-08-02 07:50:24

fenfantazi_
Member
From: London, UK
Registered: 2011-03-10

laughХа-ха!В тая част се размях поне 500 пъти!Уникална!Още!   heart  heart

__________________________'BEING SINGLE DOESN'T MEAN
_______________________THAT YOU'RE WEAK,
_______________________IT MEANS THAT YOU ARE STRONG ENOUGH
_______________________TO WAIT FOR WHAT YOU DESERVE'

______________________________________________- Niall Horan