Pages: 1
#1 2010-03-05 09:10:32
- ™ПрАсКоФкЪ™
- ™®•†•?ДøСтЪп ЗåБрАнЕн?•†•®™
- From: Там , където теб те няма !
- Registered: 2009-09-08
Re: Анкета по етика_2
Благодаря Ви за помоща за миналата анкета / http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=3821 / , но сега имам нова и ще Ви помоля пак да ми помогнете ( разбира се,само ако имате желание)..
Въпроси:
Как да се справим с корупцията?
Как да спрем корупцията?
Условието е същото като в миналата
Не трябва да е есе,а само да се дадът примери(първо,второ,трето..).
И ако нямате мнение по въпроса,моля Ви не пишете!Знам,че някой ще кажат да потърся в google,но домашното не е да препиша набързо нещо,а да запиша мнението на различни хора.
#2 2010-03-05 10:07:25
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Въпроси:
Как да спрем корупцията?
Не знам дали това е отгoвор на това, което искаш да разбереш, ако не е съжалявам.
Как да се справим корупцията - Никой никога няма да се справи с корупцията, докато има черна работа, и незаконни неща и съответно хора, които имат интерес да се задвижват незаконните неща.Няма да се справим и докато има хора, които да са корумпирани.За мен лично НИКОГА няма да се справим с корупцията.Докато има хора ще има и корупция.
Как да спрем корупцията - Като сложим на пост и отговорни за държавата позиции само хора, в които всеки напълно вярва, а не някакви които се чудят как да се нагушат..Но не знам това как ще стане.
Сбора от всичко е, че Корупция винаги е имало и винаги ще има!
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#3 2010-03-05 14:38:10
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Корупцията е чиста кражба и нещо, което трябва да се наказва със съд. В повечето страни това е така, но за жалост в България едва ли ще стане скоро. Едва ли има начин да се справим напълно с корупцията, защото винаги ще има хора, жадни и алчни, които ще искат повече. Единственият начин е поне да се намали, като обсъдят нови и строги закони!
Как да спрем корупцията?
Според мен единствият начин да се промени българският мантелитет за корупция, е като се вкара нова власт от Чужбина. Единствено може би чужденци, хора които знаят какво е наказанието за корупция, и хора които ги е страх от тази дума, биха могли да я спрат!
Надявам се да съм ти помогнала .
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
Pages: 1