#551 2012-04-04 22:34:18
- lovegackt
- Member
- From: My imagination *~*
- Registered: 2011-09-26
Re: Въпроси любов - Съвети.
Доста странно, но ме е страх.
Значи харесвам едно момче още от 1-ви клас.Ние сега много се закачаме, смееме се, но проблема е че си има гадже и май са скъсали Свободен е, но ме е срам да му призная.А и пред приятелите си само ме излага Но това честно казано не ме интересува.. веднъж както се биехе той ми вика "ще те обарам по ц*ците и аз викам обарай ме и бял свят няма да видиш аз ше те обарам другъде и се зачервих.. таа, сигутна съм , че ме харесва, но как да му кажа, като в класа са страшни клюкари и мен ще ме изложат после?
От това, което разбрах, се страхуваш само и единствено от мнението на другите. Защо мислиш, че това че го харесваш е нещо едва ли не срамно?
Какво ти пука кой какво ще си помисли или каже? Според мен просто му признай, пък каквото стане. Не е края на света все пак
Когато пред теб се изпречи стена, не се притеснявай, изрисувай я!
Нарисувай мечтите, за които не си вярвал че ще се сбъднат.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/omgakuto/24609747/35781/35781_900.gif[/img]
#552 2012-04-05 07:33:17
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
- From: Bulgaria
- Registered: 2011-01-25
Доста странно, но ме е страх.
Значи харесвам едно момче още от 1-ви клас.Ние сега много се закачаме, смееме се, но проблема е че си има гадже и май са скъсали Свободен е, но ме е срам да му призная.А и пред приятелите си само ме излага Но това честно казано не ме интересува.. веднъж както се биехе той ми вика "ще те обарам по ц*ците и аз викам обарай ме и бял свят няма да видиш аз ше те обарам другъде и се зачервих.. таа, сигутна съм , че ме харесва, но как да му кажа, като в класа са страшни клюкари и мен ще ме изложат после?От това, което разбрах, се страхуваш само и единствено от мнението на другите. Защо мислиш, че това че го харесваш е нещо едва ли не срамно?
Какво ти пука кой какво ще си помисли или каже? Според мен просто му признай, пък каквото стане. Не е края на света все пак
Да. И аз съм на същото мнение. Късмет. И сподели после какво е станало.
#553 2012-04-06 20:26:53
- KukLeto0
- Member
- Registered: 2012-04-06
Исках да ви помоля за савет...
На 15 години сам...Имам си гадже от 2 години ..но мн се разделяхме и сега пак сме заедно0..обичам го много и немога без него0..преди месец се бяхме раздели ии аз реших да го накарам да ревнува..ии успях след това се събрахме..но след време осъзнах че май харесвам това прослувуто момче без да се осетя съм хлътнала,че ходя заради него0 на училище..когато е около мен.. се усмихвам до учи,а когато ми се усмихне съм на 3 метра над небето :Д та така незнам к'во да правя..той е по-малък от мен с една година.аа гаджето ми е на 19...
#554 2012-04-07 17:50:35
- МъНиЧеТо.. !
- Member
- Registered: 2012-04-02
Исках да ви помоля за савет...
На 15 години сам...Имам си гадже от 2 години ..но мн се разделяхме и сега пак сме заедно0..обичам го много и немога без него0..преди месец се бяхме раздели ии аз реших да го накарам да ревнува..ии успях след това се събрахме..но след време осъзнах че май харесвам това прослувуто момче без да се осетя съм хлътнала,че ходя заради него0 на училище..когато е около мен.. се усмихвам до учи,а когато ми се усмихне съм на 3 метра над небето :Д та така незнам к'во да правя..той е по-малък от мен с една година.аа гаджето ми е на 19...
Спореде м ен изчакай малко, това е все пак 2 години връзка може да е просто временно увлечение.. но пък ако се превърне в нещо силно какво толкова че е с година по малък от теб ? .. Разбери какво искаш като за начало.. и след това реши какво да правиш.. надявам съм да съм ти помогнала
Да те искам - забрави
Да те имам - НЕ МЕРСИ !
[img]http://data.whicdn.com/images/12232519/tumblr_lmyfljUfdB1qfdwsio1_500_large.gif[/img]
#555 2012-04-07 18:41:59
- KukLeto0
- Member
Благодаря много.. взех решение да остана с гаджето ми,което сме вече 2 години заедно0 )
#556 2012-04-07 18:44:11
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
На скоро дойде едно ново момче в класа ми. Много го харесвам има красиви очи, кода, усмивка и т.н. И най-добрата ми приятелка започна да се забива с него. А аз много ревнувах. Питаше го нещо от сорта: Имаш ли си гадже??? Хубаво ли се целуваш??? Той първоначално не и обръщаше внимание, но в събота (вчера) когато бях у тях (в моята бфф) той и писа във fcb дали искат да ходят... Тя се правеше на ударена и му прати: ''а?'' После той пак я попита искаш ли да сме гаджета и тя му каза, че нали уж и бил сърдит, а той не и беше сърдит. Аз я попитах дали го харесва и тя каза, че не го харесва. А аз многоооооооо го харесвам... Та въпроса ми е... Как да му го кажа... Или поне да направя така,че да му покажа, че го харесвам
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#557 2012-04-09 10:54:11
- МъНиЧеТо.. !
- Member
На скоро дойде едно ново момче в класа ми. Много го харесвам има красиви очи, кода, усмивка и т.н. И най-добрата ми приятелка започна да се забива с него. А аз много ревнувах. Питаше го нещо от сорта: Имаш ли си гадже??? Хубаво ли се целуваш??? Той първоначално не и обръщаше внимание, но в събота (вчера) когато бях у тях (в моята бфф) той и писа във fcb дали искат да ходят... Тя се правеше на ударена и му прати: ''а?'' После той пак я попита искаш ли да сме гаджета и тя му каза, че нали уж и бил сърдит, а той не и беше сърдит. Аз я попитах дали го харесва и тя каза, че не го харесва. А аз многоооооооо го харесвам... Та въпроса ми е... Как да му го кажа... Или поне да направя така,че да му покажа, че го харесвам
отиваш при него и просто му казваш.. знам че се притесняваш, но е по-добре така повярвай ми ..
Да те искам - забрави
Да те имам - НЕ МЕРСИ !
[img]http://data.whicdn.com/images/12232519/tumblr_lmyfljUfdB1qfdwsio1_500_large.gif[/img]
#558 2012-04-09 11:22:17
- iveto0_94
- `Vampire heart`
- From: *...MyStic FallS...*
- Registered: 2009-08-03
Ами започваш да го заговаряш,да му пишеш във фейса,да коментираш снимки и т.н. ако те е срам да отидеш и да му го кажеш.Но според мен давай по-полека не бъди така директна с него да не го уплашиш и да съжаляваш после,давай по-леко с намеци,ако тогава не стане,защото те днешните момчета от намеци не разбират даваш директно!
[img]http://i569.photobucket.com/albums/ss138/softskin13/Emoticon-Flip.gif[/img] Когато често се срещаме с дадени хора,
те стават част от живота ни. И като станат
част от живота ни, започват да се опитват
да го променят. И се сърдят, когато не
правим това, което те изискват от нас.
Понеже всеки си мисли, че знае как
другият трябва да живее живота си,
но всъщност никой не знае как трябва
да живее своя собствен!
#559 2012-04-11 09:07:14
- Ivonaa
- Member
- From: Wonderland [!] P
- Registered: 2012-03-29
Кажи му, защото ще си хване друга и тогава ще ти е гадно.Така беше при мен(почти) и заради него си срязах вените.Вече ми мина, но по-добре му кажи.
#560 2012-04-11 21:13:01
- malwu..
- Member
- From: Монтана ~
- Registered: 2010-11-17
Хелп ми.Попаднах в любовен четириъгълник. >.< 2 момичета вс 2 момчета и ще се побъркам.. нямам си и на идея как да действааам .. ;х|
/ Аз -> Крис
/ Крис -> Теодора
/ Теодора -> Иван
/ Иван -> Мен.
~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}
#561 2012-04-12 08:55:51
- МъНиЧеТо.. !
- Member
Хелп ми.Попаднах в любовен четириъгълник. >.< 2 момичета вс 2 момчета и ще се побъркам.. нямам си и на идея как да действааам .. ;х|
/ Аз -> Крис
/ Крис -> Теодора
/ Теодора -> Иван
/ Иван -> Мен.
Ох, а .. пф.. чакай ся .. разясни си първо с кой искаш да си .. и после мисли квото и да било друго..
Да те искам - забрави
Да те имам - НЕ МЕРСИ !
#562 2012-04-12 09:11:35
- iveto0_94
- `Vampire heart`
- From: *...MyStic FallS...*
- Registered: 2009-08-03
/ Аз -> Крис
/ Крис -> Теодора
/ Теодора -> Иван
/ Иван -> Мен.
Оуу,яка обърквация Ти с кой искаш да бъдеш?
[img]http://i569.photobucket.com/albums/ss138/softskin13/Emoticon-Flip.gif[/img] Когато често се срещаме с дадени хора,
те стават част от живота ни. И като станат
част от живота ни, започват да се опитват
да го променят. И се сърдят, когато не
правим това, което те изискват от нас.
Понеже всеки си мисли, че знае как
другият трябва да живее живота си,
но всъщност никой не знае как трябва
да живее своя собствен!
#563 2012-04-12 09:43:27
- malwu..
- Member
По горе съм написала как стоят нещата.. искам да съм с Крис, но проблема е, че имам и някаква симпатия към Иван от известно време.. а Теодора ми е близка приятелка и не искам да я нараня. Адски тъпо се получава..
#564 2012-04-12 09:49:15
Или тръгваш с Иван, или заебаваш тия глупости и продължаваш да си живееш живота.
Доста е глупаво от твоя страна, да се чудиш какво да правиш. Те нещата по - зле от това няма как да станат, така че вземай някакво решение в крайна сметка и не се вкрвай в разни сериали повече.
#565 2012-04-12 09:50:51
- malwu..
- Member
дамн, признавам това си е цяла сапунка.. все пак, благодаря за съвета.
#566 2012-04-12 10:26:46
- ~Monster
- Member
- From: Rio De Janeiro...
- Registered: 2012-03-02
По горе съм написала как стоят нещата.. искам да съм с Крис, но проблема е, че имам и някаква симпатия към Иван от известно време.. а Теодора ми е близка приятелка и не искам да я нараня. Адски тъпо се получава..
приятелки- дрън, дрън! знаеш ли колко рядко се среща истински приятел? приятел не е човек, с който си прекарваш свободното време, с който си говорите за момчета и т.н.приятел е много повече-опора, разбиране, търпение.замисли се над две неща:
-кой всъщност харесваш (единия харесваш, към другия имаш само симпатии, изясни си)
-тя истинска приятелка ли ти е?
wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'
#567 2012-04-12 10:29:49
- ~Monster
- Member
- From: Rio De Janeiro...
- Registered: 2012-03-02
пф..оу...нито той я харесва, нито тя него той е видял възможност да ''забие''.тя също.
започни да си говориш с него.когато станете г/д близки, му признай.по-добре да чуеш едно не, отколкото да седиш, да страдаш, да чакаш и да се надяваш, както пише в един от фейсбук статусите
а тя щом се държи така, значи не само не ти е приятелка, а е и използвачка.я я зарязвай и си живей живота
wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'
#568 2012-04-12 12:05:03
- RecklessGirl
- Member
- From: Dubstep land <33
- Registered: 2012-04-10
Приятелката ти знае ли,че ти го харесваш?Първо поговори с нея и ѝ обясни всичко.Няма смисъл да тръгва с него,след като не го харесва.А ти щом го харесваш,действай.С чакане и вайкане няма да стане.
#569 2012-04-13 14:59:39
- KukLeto0
- Member
Исках да ви помоля за савет... Страдание
#570 2012-04-13 15:37:40
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Исках да ви помоля за савет... Страдание
Не зададе ли този въпрос вече? Получи и отговори не е като да кажеш, че никой не ти е обърнал внимание...
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#571 2012-04-14 12:37:24
- ~vampire_girL~
- Member
- From: Fuckin' WorLdd.. !!
- Registered: 2011-09-08
от 2 дена гледам 2 момчета в ask.fm, които пускат видео отговори и едното от тях е супер сладко и мн ми хареса и като характер.. и реших да му пиша 'не анонимно' в фб .. той ми отговори и си писахме разни неща (вчера вечерта), но просто нз какво да му пиша, за да станем приятели смисъл .. аз се опитвам да съм себе си винаги, но като му пиша и направо си загубвам граматиката .. и е малко тъпо чувствам се неловко иначе попринцип не съм няква срамежлива или нещо такова . таа въпроса ми е какво да му пиша за да види истинската аз и да ме хареса ;дддд (тва ми звучи малко тъпо ама ;хд) .. мн ще съм ви благодарна
NEVER FORGET, YOU WILL BE..
[img]http://prikachi.com/images/874/3717874u.gif[/img]
#572 2012-04-14 14:17:38
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
от 2 дена гледам 2 момчета в ask.fm, които пускат видео отговори и едното от тях е супер сладко и мн ми хареса и като характер.. и реших да му пиша 'не анонимно' в фб .. той ми отговори и си писахме разни неща (вчера вечерта), но просто нз какво да му пиша, за да станем приятели смисъл .. аз се опитвам да съм себе си винаги, но като му пиша и направо си загубвам граматиката .. и е малко тъпо чувствам се неловко иначе попринцип не съм няква срамежлива или нещо такова . таа въпроса ми е какво да му пиша за да види истинската аз и да ме хареса ;дддд (тва ми звучи малко тъпо ама ;хд) .. мн ще съм ви благодарна
Питай го за интересите му. Може да съвпадат с твоите и да имате теми за разговор.. Ама разбира се, не да разбереш какви са неговите и нарочно да ги 'копираш', че да помисли, че си идеална за него.. Хъх, мое мнение.
#573 2012-04-18 22:50:20
- snow white_99
- Member
- From: София
- Registered: 2011-01-27
Началото на февруари ходих с един ...скъсахме доста време му се сърдих. След време се сдобрихме и сега сме само приятели. Преди една-две седмици една приятелка, която пътува с него след училище ми разказва как постоянно говорел за мен...как бе обичал и всякакви подобни. Аз естествено се стресирах :DD. Преди един-два дена си писахме и той ме попита кой харесвам, и когато го попитах той кой харесва ..излезе от фейсбук. На следващия ден се прибирах с него, и малко преди де се кача на трамвая той ме дръпва и ме целуна. Аз не казах нищо..отблъснах го и се качих. Какво да правя? Не искам да го нараня..как да му кажа, че го обичам само като приятел?
If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]
#574 2012-04-19 10:47:56
- lady_ss1
- Member
- Registered: 2010-09-17
Началото на февруари ходих с един ...скъсахме доста време му се сърдих. След време се сдобрихме и сега сме само приятели. Преди една-две седмици една приятелка, която пътува с него след училище ми разказва как постоянно говорел за мен...как бе обичал и всякакви подобни. Аз естествено се стресирах :DD. Преди един-два дена си писахме и той ме попита кой харесвам, и когато го попитах той кой харесва ..излезе от фейсбук. На следващия ден се прибирах с него, и малко преди де се кача на трамвая той ме дръпва и ме целуна. Аз не казах нищо..отблъснах го и се качих. Какво да правя? Не искам да го нараня..как да му кажа, че го обичам само като приятел?
Ами, ще ти отговоря кратко. Не знам дали си внимателен човек, но щом го харесваш само като приятел, му го кажи. Да не хаби момчето празни надежди. Но се опитай да му го кажеш по по-внимателен начин, ако е обидчив.
#575 2012-04-19 11:27:27
- snow white_99
- Member
- Registered: 2011-01-27
Ами, ще ти отговоря кратко. Не знам дали си внимателен човек, но щом го харесваш само като приятел, му го кажи. Да не хаби момчето празни надежди. Но се опитай да му го кажеш по по-внимателен начин, ако е обидчив.
Мерси ще се опитам да поговоря с него..
If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]