#1 2011-10-25 16:59:13

Alexs_wee
Member
From: HuManoId cItY, Германия
Registered: 2011-09-10

Re: превод :)

здр  smile някой може ли да ми преведе  няколко изречения от Български на  английски :
първото изречение:
1-Един от символите на Лондон са двуетажните червени автобуси

2-Някога,някой беше казал,че" в Лондон се намира всичко,което животът може да даде".Град на контрасти

3-Биг Бен - Часовникова кула на Уестминстърския дворец

4-Днес Биг Бен е един от най-разпространените символи на Великобритания, често е използван в реклами, туристически брошури, във филми и други.

Моля ви да ми помогнете  smile щото преводача ми е доста скапан

[img]http://prikachi.com/images/810/4626810I.gif[/img]

#2 2011-10-25 17:03:05

miss_vampire
Member
From: ^ ^ София ^ ^ :))
Registered: 2011-10-03

1 Един от символите на Лондон са двуетажните червени автобуси - A symbol of London double-decker red buses

2 Някога,някой беше казал,че" в Лондон се намира всичко,което животът може да даде".Град на контрасти - Once, someone said that "London is all that life can give." City of Contrasts

3 Биг Бен - Часовникова кула на Уестминстърския дворец - Big Ben - The Clock Tower of Westminster Palace

4 Днес Биг Бен е един от най-разпространените символи на Великобритания, често е използван в реклами, туристически брошури, във филми и други. - Today, Big Ben is one of the most popular symbols of Britain, is often used in advertisements, tourist brochures, in movies and others.

Заповядай .. дано съм помогнала !!!!!!  smile

[list=*]
[*]The only way to get rid
of temptation is to yield to it..
[/*]
[/list]

#3 2011-10-25 17:14:29

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook