#26 2011-08-12 21:02:45
- Yov1ty
- Member
- From: Neverland ^^
- Registered: 2010-12-14
Re: "Целуни ме за сбогом"
Охх...тази целувка. Сега ще я сънувам .Иначе ми стана много интересно. Още ^^.
#27 2011-08-13 11:22:35
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- From: Los Angeles
- Registered: 2010-04-01
- Website
Ето още малко и отново искам да благодаря на всички, които четат и коментират историята ми. За мен значи много. Надявам се да ви харесва.
Събудих се от шума на криле. Отворих очи, но не видях нищо. Надигнах се и се огледах. Беше тъмно и влажно. Не знаех къде се намирам, а и нямаше нещо, което да ме ориентира. Стори ми се, че видях някакво помръдване в ъгъла на помещението. Изправих се и си ударих главата в тавана. Какво?
- Ехо! Къде съм? - провикнах се, макар че бях наясно, че няма да получа отговор.
Наведох се и направих няколко крачки, опипвайки стената, търсейки дръжка на врата. Напипах бравата и натиснах силно, но не се отвори. Приложих цялата си тежест, но без успех. Отдалечих се достатъчно, че да изритам вратата. Чу се едно силно ХРЯЯЯС! и след като въздуха се поизчисти от вдигналия се прах, аз пристъпих навън. А заедно с мен в небето се понесоха множество прилепи. Затиснах устата си с ръка, за да не изпищя. Къде, по дяволите, се намирах?
- О, виждам, че си станала. И си нанесла поражения.. - изведнъж Найджъл се материализира до мен. Хвана натрошената врата и за секунди я поправи, а после я върна обратно на пантите. Гледах го онемяла.
- Няма ли да получа едно “Здравей” или “Добро утро”? - попита невинно той и се обърна към мен.
Би било учтиво да го помоля да ми обясни къде съм и какво е станало вчера. Прочистих гърлото си.
- ОБЯСНИ! - извиках.
- Уоу, по-кротко. - Найджъл хвана ръцете ми и сплете пръстите ни, а през мен сякаш премина електрошок. - Какво искаш да ти обясня?
- Къде съм? Какво стана вчера? Защо ме целуна? Какво стана онази нощ, когато.. - време беше. Трябваше да се изправя срещу това. - Когато бяхме двамата, ти ме ядоса и аз.. провалих..
- Романтичното сърцезаване на небето от края на каньона? - довърши той и повдигна брадичката ми. Погледна ме със сините си очи и те ми напомниха за това колко прекрасно беше всичко тогава. Колко щастливи бяхме двамата. Край него аз не бях толкова избухлива, чувствах се сигурна, а не в постоянна нужда да се защитавам от някого. Той каза нещо, което ме ядоса.. Блъснах го, а той се подхлъзна и падна от ръба..
- Помислих те за мъртъв! Шест месеца не се обади, шест месеца аз живях в депресия! Нашите ми викнаха психиатър, а вашите ме обвиниха, че съм те убила! Знаеш ли какво преживях?! - развиках му се плачейки. - Да те мисля за мъртъв.. това ме убиваше.
Найджъл ме погледна изумено. Отвори уста, за да каже нещо, но после се отказа. Накрая ме погледна и само промълви:
- Скъпа.. аз съм мъртъв.
- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...
Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]
#28 2011-08-13 11:34:48
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Уау..невероятно ее
пишеш много увлекателно и различно (както каза TwilightGirl90 - в добрия смисъл)
Продължавай!
#30 2011-08-13 12:14:53
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Уоу! Супер ^^
Кога ще пуснеш пак???
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#31 2011-08-13 12:14:55
- monnssy
- ChokoLate Cat
- From: Manhattan, New York
- Registered: 2009-06-09
И на мен много ми хареса. Ще я следя.
..
I'll love you till the end of time
I'll wait a milion years.
Promise you'll remember that you're mine
#32 2011-08-13 12:18:06
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- Website
Уоу! Супер ^^
Кога ще пуснеш пак???
Ах, радвам се, че ви харесва и ви благодаря толкова много за всички мили коментари
До час-два ще пусна още : )
- Just thinking..
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...
Tumblr
#33 2011-08-13 12:28:57
- nani_tyyy
- Member
- From: Rupetland ^^
- Registered: 2010-01-28
O'key...
Определено е различно и определено ми харесва..! Още..:):):)
[img]http://prikachi.com/images/515/5501515R.jpg[/img]
#34 2011-08-13 13:30:09
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- Website
Ето още мъничко. И искам да ви попитам, одобрявате ли така идеята да пиша и от двете страни? Дано да ви е интересно
- Моля?! - беше мой ред да го погледна с изумление. - Тогава защо стоиш до мен? Защо те усещам, защо те чувам и ако поискам мога да те докосна?
- А ти искаш ли да ме докоснеш? - По устните на Найджъл заигра дяволита усмивка.
- Престани! Това е сериозно! - казах троснато аз, но не се сдържах и също се усмихнах.
Бившето ми гадже (през ума ми се стрелна мисълта “А може би и настояще?”, но игнорирах тези чувства.) ме хвана за ръката и ме поведе след себе си.
- Къде отиваме? Няма ли най-сетне да ми обясниш какво точно става? - запънах се в земята, но уви, той беше по-силен от мен. Хвана ме през кръста и ме качи на рамената си. Развиках му се да ме пусне, но той ми отвръщаше единствено със своя дрезгав, секси смях, който винаги бях обичала. Изведнъж се спря. Свали ме на земята и ме погледна сериозно.
- Аз.. не биваше да го допускам. Не биваше да те викам. Твърде опасно е и за двама ни. - Найджъл започна да бяга от мен, криейки се между дърветата.
- Какво, не разбирам.. - правех бавни крачки, надявайки се да не изскочи от някъде и да ме стресне. - Найджъл? Не е смешно! Найджъл!
Никой не отговори. Залутах се из горичката, докато не осъзнах, че го няма.
- Найджъъъл! Найджъл върни се!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Сърцето ми се късаше, че я оставих в гората. Толкова много я обичах. Но нямах избор. Тя не бива да разбира какъв съм и какво е станало. Проклетата ми любов към нея можеше да й коства живота.
Сливах се със сенките, измъчван от тези мисли, докато не стигнах до мястото на срещата с Оливър.
- Вярвам сега чувствата ти към нея са още по-силни? - острият му злобен и студен глас прокънтя в главата ми. - Казах ли ти, че нещата ще се влошат?
Направо усещах самодоволната му усмивка.
- Забранявам ти да я виждаш повече! - изведнъж се материализира до мен. Две очи, жълти като изгарящото слънце, се впиха в мен, причинявайки ми болка. - Слаб си, когато си с нея. Ще се издадеш. Не мога да рискувам!
- Не е нужно! Държа нещата под контрол! - беше мой ред да му се развикам.
- Би ли желал да уведомя Съвета за твоето държание относно тази глупава хлапачка? Или ще ми обещаеш, че повече няма да я виждаш?
Оливър застана пред мен в заплашителна поза, но аз знаех, че няма да посмее да ми стори нещо. Не понасях да обижда Персиана, но нямах никакво желание Съвета да научава за моите нарушения. Пристъпих напред и дадох обещание, което знаех, че не мога да спазя.
- Just thinking..
- ...
Tumblr
#35 2011-08-13 13:36:49
- xnekfonikfox
- Member
- Website
Да! Определено!
Скоро ще пуснеш ли пак?
#36 2011-08-13 13:50:01
- famouss__girll
- Без право на собствен ранг
- Registered: 2010-11-27
Чак сега разбирам за историята ти и е УНИКАЛНА ще я следя с удоволствие
[img]http://data2.whicdn.com/images/165761521/large.gif[/img]
[img]http://data3.whicdn.com/images/165494379/large.gif[/img]
She's a mess of gorgeous chaos, and you can see it in her eyes.
#37 2011-08-13 14:08:27
- smiley_butterfly
- Member
- Registered: 2010-08-26
Страхотна е. Още!
ПС На мен ми харесва така написано от двете страни :]
#38 2011-08-13 14:43:48
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Още ?
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#39 2011-08-13 17:05:23
- twilight_kiss
- Member
- Registered: 2010-05-22
Невероятно е !
The Vampire Diaries ♥ ~
Pretty Little Liars ♥ ~
One Tree Hill ♥ ~
El Barco ♥ ~
[img]http://data.whicdn.com/images/23405357/n4f340c53300d4_large.gif[/img]
#41 2011-08-13 17:57:35
- sladyr4etyy
- Member
- Registered: 2010-12-28
леле некст некст нееекст?
моля те пускай по-бързо следващата част
Истинска мила нежна и добра,но ядосат ли ме ставам дявол в тяло на жена
#42 2011-08-13 18:51:57
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- Website
Ето още малко. Не знам как ще ви се стори тази част, но.. Дано ви хареса.
Не издържах. От два дни не я бях виждал и това ме съсипваше. Персиана постоянно звънеше по телефона и оставяше едно след друго гласови съобщения, без да знае, че да чуя гласа й направо ме убиваше.
- Хей, брат, съвсем си се скапал. Що не излезеш с мен довечера? Ще обикалям по клубовете на Ню Йорк, ще забия някоя и друга мацка. - Крис се бе върнал от лов. Рошавата коса скриваше очите му, но си знаех, че в тях искрят пламъчета. Той може и да си падаше по такива неща, но не и аз.
- Погледни се в огледалото. Направо ти личи колко си измъчен и отчаян. - Крис издиша шумно и стаята светна. Завъртя се около мен, сетне тикна в ръцете ми джобно огледалце. Не бях сигурен, че съм готов да срещна отражението си. И все пак се престраших. Очите ми бяха станали виолетови от глада, който ме измъчваше. Катраненочерната ми коса стърчеше във всички посоки, а самият аз изглеждах разбит.
- Хайде, човече. От вторник не си ходил на лов. Знаеш, че не може така. Тръгвай с мен. Отиваме да те нахраним.
- Не. - казах твърдо и ясно. Бях гладен, но в момента това не беше важно. Значение имаше само...
- Персиана. Нима мислиш, че тя би искала да те види в този вид? - Крис определено знаеше как да манипулира хората, за да получи каквото иска.
Това ме разколеба. Ако исках да я видя, трябваше да се стегна. Въздъхнах.
- Хубаво, Крис. - предадох се накрая аз.
Самодоволният ми приятел веднага отвори прозореца.
- Ти си пръв. - подкани ме той, изчака да се приближа достатъчно и скочи преди мен.
- Наивен лъжец! - изкрещях подире му, а след това скочих и аз. Понесох се във въздуха след него. Отне ми време, за да го настигна, а после го задминах. Чак сега осъзнах колко гладен бях наистина. Призраците знаят какво е да ти бъде отнет живота. Затова те не могат да убиват. Вместо това се храним с нещо друго - светлина. Но не каква да е. Светлината, която крадем и поглъщаме, трябва да е пропита с любов и живот. Трудно се намира, но е единственото нещо, което ни поддържа плътни и ни дава възможност да се чувстваме отново хора.
Носейки се на метри във въздуха, аз усещах всичко, което се случваше под мен. Което ще рече, че усетих опасността, наближаваща Персиана.
- Just thinking..
- ...
Tumblr
#43 2011-08-13 19:16:39
- xnekfonikfox
- Member
- Website
:О .. Помислих, че е вампир
Кога ще пуснеш пак? ^^
#44 2011-08-13 19:24:19
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- Website
:О .. Помислих, че е вампир
Кога ще пуснеш пак? ^^
То вече ми писна да чета и слушам за тия вампири, върколаци, че и хибриди на всичкото отгоре, та викам призраци досега не е имало.. Утре ще пусна още, радвам се, че ви харесва и благодаря на всички
- Just thinking..
- ...
Tumblr
#45 2011-08-13 19:25:01
Историята ми харесва
[img]http://www.prikachi.com/images/783/3287783X.gif[/img]
Профила ми във Vbox7.
We ♥ it.
Профила ми във YouTube .
[img]http://www.prikachi.com/images/156/3064156P.gif[/img]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/74/E5/3895d6e5591e74e5.jpg[/img]
#46 2011-08-13 19:37:48
- Yov1ty
- Member
- From: Neverland ^^
- Registered: 2010-12-14
То вече ми писна да чета и слушам за тия вампири, върколаци, че и хибриди на всичкото отгоре, та викам призраци досега не е имало..
Утре ще пусна още, радвам се, че ви харесва и благодаря на всички
Ха, и на мен.Браво ,че си измислила нещо по-различно.Ще чакам следващата част ^^.
#47 2011-08-14 00:26:13
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
Ако ти кажа,че досега по завладяваща история не съм чела,ще ми повярваш ли?
Голям критик съм,ама това наистина МНОГО ми хареса и с НЕтърпение очаквам още ((:
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#48 2011-08-14 04:50:28
- smiley_butterfly
- Member
- Registered: 2010-08-26
Некст!
#49 2011-08-14 09:53:11
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- Website
Ето още една част. Скоро ще пусна още. Между другото, смятам заглавието да бъде "Целуни ме за сбогом". Какво ще кажете? Искам да благодаря искрено на всички, които следят историята и пишат коментари. За мен значи изключително много. Страхотни сте!
- Глупакът му с глупак ме остави сама в гората. - говорех си сама, тъй като така или иначе нямаше с кого да споделя какво ми е. Нервно крачех между дърветата, опитвайки се да си спомня как бяхме дошли дотук. Не бях усетила кога е минала сутринта, а сега сигурно вече наближаваше следобед. Въздъхнах след поредния неуспешен опит да намеря обратния път.
- Найджъл, поне да ми беше казал как да изляза оттук! - знаех, че нито ще ме чуе, нито ще ми отговори, но така поне не се чувствах толкова сама. Забила поглед в земята, сигурно обикалях в кръг от часове. Тъкмо бях започнала съвсем да се отчайвам, когато ги видях. Кървави следи, оставени напосоки, сякаш някой се е мятал насам-натам.
- Това е ново. - учудено повдигнах вежди и клекнах, за да ги проследя. Есенните листа, изпопадали по земята, не ми помагаха особено. Тръгнах по следите, често спирайки или рязко сменяйки посока. Вече почваше да се смрачава, когато се появиха и отпечатъци. Дишането ми зачести, а сърцето ми препускаше в луд бяг. Какво бях открила току-що и чии бяха тези улики?
Денят бързо премина в нощ. Поради уплаха стоях и размишлявах на едно място. Сигурно беше някое ранено животно. Но си знаех, че не мога да убедя никого, дори себе си, в това.
Изведнъж чух ръмжене. На мигове кратко и приглушено, на други силно и ясно. Обзета от ужасен страх аз заотстъпвах назад. А после се спрях. Освен уплах изпитвах и нещо друго - любопитство. Откъде идваше това ръмжене, какво го издаваше? Ослушах се, за да разбера откъде идва звука. Тръгнах по посока на ръмженето, отначало боязливо, а после все по-решително.
- Just thinking..
- ...
Tumblr
#50 2011-08-14 10:18:45
- xnekfonikfox
- Member
- Website
Супер е !
Btw, заглавието много ми харесва ^^ .. Ии по-късно пак?