#26 2011-03-06 23:13:36
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
Re: Страннта дарба. Част 2
добро е (y)
#27 2011-03-07 07:30:37
- summer.time
- Member
- Registered: 2009-07-17
Тamy Мерси много за редакцията, като се замисля слагам много запетаи, а не е нужно, вече ще внимавам 8-|
Мерси и за положителните коментари !
Започнала съм да пиша продължение, до довечера ще го пусна, обещавам .
.Tumblr.
.Снимките ми.
!!! Factory farming in 60 seconds !!!
.Instagram.
[img]http://prikachi.com/images/667/5508667N.jpg[/img]
#28 2011-03-07 10:42:29
- wildbitch
- Member
- From: USB:The United States of Biebe
- Registered: 2011-01-22
Харесва ми
[img]http://prikachi.com/images/182/3234182j.gif[/img]
#29 2011-03-07 18:47:22
- summer.time
- Member
- Registered: 2009-07-17
Част 2
Осъзнах, че мога да рисувам и без ръце просто движех четката по белият лист, а тя оставяше следи.Никога не съм можела да рирувам, но сега беше различно, рисунката ми беше толкова красива.Часа мина бързо. Прибрах се вкъщи и започнах да местя всичко в стаята си като внимавах да не счупя нещо, дори успях да избърша прахта по шкафовете си без да ставам от леглото.Родителите ми се прибраха от работа, вечеряхме и след това си легнах.Отново имах това странно предчувствие за идния ден. Толкова исках да го видя и да му кажа всичко което чувствам.
Отново се събудих от звука на алармата, толкова мразех този звук, въпреки, че беше любимата ми песен. Станах и се приготвих.Бах много щастлива, днес щях да го видя.Закусих и тръгнах за училище.Влязох през огромрата желязна врата, а тя отново се затвори скърцайки. Отново се почувствах като в затвор, но тогава го видях, идваше към мен. Осъзнах, че той е единствената причина да влизам в този затвор всеки ден.Той дойде при мен и се усмихна. Каза, че няма търпение за този следобед, изчерви се и си тръгна. Знаех, че обича физиката, но чак пък толкова.Часовете отново минаха толкова бързо, времето летеше. След училище трябваше да отида до магазина. Големите автоматични врати се отвориха, обожавах да пазарувам. Трябваше да купя някой неща. Започнах да търся рафта с зърнените закуски, когато видях най – добрият Му приятел. Мразех го, него и тъпите му шегички. Винаги ме дразнеше, дори с присъствието си. Този път можех да направя нещо, щях да му го върна. Беше с няколко приятели и купуваше алкохол. Бутнах една бутилка уйски на земята и охраната веднага дойде.Когато приключих с пазаруването се прибрах вкъщи и започнах да се приготвям, нямах търпение той да дойде. Започнах да се гримирам и си вързах косата ан опашка, без ръце. Вече бях готова и не исках да изглежда така все едно съм го чакала с нетърпение, за това извиках брат ми. Той е с 4четири години по малък от мен разказах му за способностите ми и той беше удивен. Казах му да не казва на никой, той беше единственият човек на когото можех да се доверя. Обеща да ен казва като постави условие, искал да игаря с него на Плейстеишъна, но да контролирам джойстика с ума си. Съгласих се. Започнахме да играем. След малко се звънна на вратата. Отидох да отворя. Беше ТОЙ.Поканих го да влезе.
Това е за сега, мисля да има и 3-та част, но не знам кога ще е, и обещавам да стане по интересно Дано този пък да има по малко грешки
.Tumblr.
.Снимките ми.
!!! Factory farming in 60 seconds !!!
.Instagram.
[img]http://prikachi.com/images/667/5508667N.jpg[/img]
#30 2011-03-07 19:18:23
- vampire_
- Изгонен(а)
- From: Gryffindor (Пловдив)
- Registered: 2010-12-29
Като цяло е добре. Имаш пак няколко повторения. Искам само да добавя, че когато имаш "въпреки че", запетая пишеш само преди "въпреки".
E.g. Аз ядох плодове, въпреки че бях закусвала по-рано.
Wait a minute, motherfucker
I've been looking all night
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
Go head pull it, pull it, pull it, pull it
First you gotta get right
I can love you long time
I become a big crime
Then I'll pull it, pull it, pull it, pull it
Стрцето бие бавно, очите гледат жадно, а времето вместо да лекува, прави гадно.
#31 2011-03-07 19:26:19
- wildbitch
- Member
- From: USB:The United States of Biebe
- Registered: 2011-01-22
Интересно е.
[img]http://prikachi.com/images/182/3234182j.gif[/img]