#26 2011-02-05 16:41:11
- sofarawayX.
- Member
- Registered: 2011-02-05
Re: Отекчена от живота-та той едва сега започва!
Много ми харесва .. А имам един въпрос .. Ганчо наистина ли се казва така ?
[img]http://prikachi.com/images/254/3645254e.gif[/img] -- Обожавам! <33333
#27 2011-02-05 16:45:25
- vampire_
- Изгонен(а)
- From: Gryffindor (Пловдив)
- Registered: 2010-12-29
Нещо не ми харесва. Описваш един вид как минава деня ти, нищо особено.
Wait a minute, motherfucker
I've been looking all night
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
Go head pull it, pull it, pull it, pull it
First you gotta get right
I can love you long time
I become a big crime
Then I'll pull it, pull it, pull it, pull it
Стрцето бие бавно, очите гледат жадно, а времето вместо да лекува, прави гадно.
#28 2011-02-05 17:05:37
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
В петъка имахме 5-ти час физическо и играехме волейбол-така де,момчетата играеха,но аз се включвам по принцип-другите момичета си клюкарстват по пейките,понякога и аз се присъединявам към тях,само тогава когато не ми се играе:
-Мърдай-каза ми Петър доста грубо,защото се местихме по часовниковата стрелка и аз забравих,затова ме бутна по ръката.
-Уау-казах аз и се засмях.-Доста грубо.
-Извинявай,човек,много съм изнервен,затова-наистина му вярвах,по добро момче не съм срещала.Чувстваше се гузно-виждаше се по лицето му.
-Няма проблем.-по принцоп бих започнала да викам,обиждам и да казвам недостатъците на момчето срещу мен,но спестих това-не исках да си развалям добрите отношения с него,само защото ме е бутнал-Но другия път по-леко-засмях се,за да не изглеждам зла.
-Не,сериозно.-ох,боже,нищо ми нямаше.
Като се върнах денят ми мина бързо-Веска беше в нас.Докато се смяхме истерично дадоха една от любимите ми песни:feel your love.Веска се изненада как така не съм пусналаfiesta TV-обожавах да гледам как готвят:
-Охаа-въкликна Есето,защото видя секси мъжете без тениски на клипа.Аз им съм се нагледала.Така мина и самия петък-в нас,не ни се излизаше.Добре,но се чудех какво да правя съботата,защото Веска щеше да бъде на село,а без нея не е същото.Веско ме покани да изляза с него и боксера му,но отказах-изобщо не искам да излизам с него.
Към 17:30 Петър ми писа-отново ми се извиняваше!Не съм толкова крехка!Както и да е..обясних му,че от едно бутане нищо ми няма.Започнахме да си чатим,но аз спрях да му пиша за известно време.Отидох в хола и казах на татко да ми направи гювече-страшно много ми се ядеше,а той е професионалист в готвенето.Докато чаках вечерята си забелязах,че имам още един лап топ в стаята.Разбрах от брат ми,че татко е взел нов лап топ,а старият (да бе само на година е!) вече бил на брат ми.Аз останах без лап топ,а само с компютър-поне бе от онези с тъкните монитори,но не го исках-ако поне ще съм с компютър,да ми дадат този от офиса!Но както и да е..сега нищо друго не ме интересуваше от вкусното гювече,което ще изям след броени минути.
-
Ето следващата част.Знам,че живота ми не е интересен,но все пак..
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#29 2011-02-06 14:36:11
- karriikkxx
- П ♥
Нещо не ми харесва. Описваш един вид как минава деня ти, нищо особено.
Ами точно,че това е история по истински случай,нищо особено.
#30 2011-02-06 15:29:44
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- From: Los Angeles
- Registered: 2010-04-01
- Website
Хубава е, продължавай
- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...
Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]
#31 2011-02-06 17:43:28
- ecei
- Е ' Т И °
- From: College Princeton °
- Registered: 2010-12-25
И аз искам продължениеее..
† † † † † † † † † † † † † † † † † † †
#32 2011-02-07 18:18:27
- karriikkxx
- П ♥
-Хо-хо,пак победихме-подскачах от радост,защото отново бихме другия отбор по волейбол.Благодарение на моя милост,която вкара последните 4 точки,бихме.През последния час ме заболя страшно корема-женски проблем.На всичкото отгоре ме изпитаха-едва излязох,но все пак изкарах една 6-ца-нищо работа,собено при тази г-жа.Въпреки,че вървях като "бабичка",както казва брат ми,сядах и лягах по чиновете.Накрая си намерих място-при Петър.Седнах при него,защото зад мен бяха Ганчо и Ники.Правих се на безразлична и не проговорих на Ганчо,не че той ми каза нещо,но от време на време ме поглеждаше и това ме радваше.
След като се прибрах съборих всички игрчки от леглото,махнах възглавничките за украса легнах и се свих-не бях лигла,определено,но много болеше.Майка ми донесе 4 хапчета-всичките ги испих с едно силно кафе и след 15 минути всичко утихна.Отпуснах се,като се завих с одеало.ОТНОВО затоворих очи и изведнъж пред очите ми се появи образът на Веселин.Исках да ги отворя,но не можех-сякаш нещо ме спираше.И изведнъж сеп оявиха всички хубави моменти-как всички се събирахме отзад у-ще и всички момчета ходеха на лостовете и ние си говорихме,как той като идваше срещу мен и аз бягах от него,защото знаех,че ще ме хване и ще започне да ме върти или да ме вдигне и ще обърне главата ми надолу,как паднахме докато той сядаше на краката ми или като му се карам той просто ме гледа и накрая ме целува.Всичко сякаш ми липсваше някак и не защото усещах нещо към него,а може би защото съм била истински щастлива през лятото на 2010 г.Дали и това щеше да е такова?Едва ли,но искрено се надявам.
--
ето следващата част ^^.
#33 2012-11-02 13:18:46
- Sissy~~
- Member
- From: Wonderland ^^
- Registered: 2012-08-26
И при мен са тия лекции , не си само ти Особено когато правя нещо , което ми харесва и баща ми се развика махни се от тук .. вари там .. и ей таквиз И аз правя така мисля други неща докато лекцията свърши
Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб! [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]