#1 2011-02-01 21:23:56

karriikkxx
П ♥
From: France
Registered: 2010-12-30

Re: Отекчена от живота-та той едва сега започва!

Така.Може да не се хареса,защото е история по истински случай. laugh

--
Стоях на стола,прецъквах каналите отекчено и слушах как всички се смеят в другата стая.Имахме гости-някакви близки приятели на родителите ми.Брат ми също беше при тях-не понасяше да е при мен,явно не му допадах,а бе още на 5.И така,аз си стоях сама в стаята ми,без никой да влезе да ме попита как съм,гладна ли съм или просто да ме види.
Докато прецъквах,попаднах на някакъв кодиран канал.Видях,че по него дават някакъв филм "Никога не ме оставяй" и се замислих.В същото време майка ми влезе,за да се погледне в огледалото и да се "пооправи":
-Когато си тръгна някога оттук,дали ще липсвам на някого?-изрекох тези думи наглас без да се усетя,че тя беше в стаята.Слава богу,беше погълната от лицето си и не ме чу,поне така мисля,защото не реагира.-Майко,би ли излязла?
-Преча ли ти?-гласът й бе толкова надменен,а това адски ме издразни.
-Да,имаш гости,отивай при тях.Какво висиш тук?-казах го без да се обърна,защото разглеждах някакви снимки на компютъра.
-Внимавай как ми говориш.Не стига,че аз ти готвя,чистя,мия,пера..-беше прекъсната от мен.
-Да,да мамо.Стига,знам.-всяки божи ден се карах с нея и баща ми и знаех много добре какво ще ми кажат-не съм им помагала,не съм ги уважавала-ами извинявам се много,ама като се опитвам с добро,те започват да ми викат.Въпреки това продължават да говорят едно и също,а аз се правя,че ги слушам,а всъщност мисля за други неща.
-Така ли?Добре,ставай от компютъра.Утре ще решаваш 2 часа задачи и няма да излизаш,докато не си свършиш задълженията.
-..-не казах нищо,защото ако й бях отговорила,както обикновенно,щеше да продължи лекциите си.Дразнех се.Дразнеха ме,а и не само те.По дяволите,искам да си живея сама.Как може да съществуват такива родители?"Какво сме ти забранили,от какво сме те лишили?"Само това повтарят-имам чувството,че се опитват  да ме купят.Не ме разбират изобщо.И аз какво правя?Нищо.Защо?На кого да кажа,като нямам никаква подкрепа,освен от страна на Веска.

--
Ако се съберат мнения (това показва,че има интерес) ще пусна следващата. smile

[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.

http://givemediamondsnigga.tumblr.com/ :}

#2 2011-02-01 21:29:24

nand0
Member
Registered: 2011-01-24

И при мен са тия лекции , не си само ти smile Особено когато правя нещо , което ми харесва и баща ми се развика махни се от тук .. вари там .. и ей таквиз smile И аз правя така мисля други неща докато лекцията свърши smile

#3 2011-02-01 21:30:05

nqkwa97
Member
Registered: 2010-06-17

Още като видях заглавието и се отказах да го чета..отеКчена.. lipssealed

#4 2011-02-01 21:30:17

karz
- Three Days Grace 4ever. <3 -
From: София.
Registered: 2009-04-05

Хареса ми. : )
И моите родители, понякога са такива! Ако кажа: Мамо, аре излез от стаята, моля те.. Тя ще почне да говори същите работи! Дай некст.

Може би таз история ще е малкооо по-различна от другите.. Така че ще я следя ! nod

#5 2011-02-01 21:31:34

nand0
Member
Registered: 2011-01-24

Какво му е отекчаващото ? Момичето просто иска да сподели историята си smile Ако не ти е интересно не пиши smile

#6 2011-02-01 21:32:11

nqkwa97
Member
Registered: 2010-06-17

отеКчена..сетете се сами.. laugh

#7 2011-02-01 21:35:32

ivet955
Marshall`s girl
From: Rome
Registered: 2010-02-06

Харесва ми и то много и ще следя историята ти, защото започна невероятно и е различна от другите! Очаквам следващата част скоро!  hug

[img]http://prikachi.com/images/239/4746239c.jpg[/img]

#8 2011-02-01 21:36:17

Demolina
Без право на собствен ранг
Registered: 2010-07-04

Има грешка в заглавието, ее голяма работа. Продължавай, харесва ми.

И тея лекции са при мен, спокойно .. ; ] ..

[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
Destroy what destroys you.

#9 2011-02-01 21:53:14

karriikkxx
П ♥

леле,това не беше дори критика! rofl  Не съди книгата по кориците  wait  laugh  .

#10 2011-02-01 22:04:01

AnOnImKaAa
Member
From: Габрово
Registered: 2010-02-13

Некст smile

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !

#11 2011-02-02 08:32:22

xcandygirl.
Member
Registered: 2011-02-01

Хубаво е!

#12 2011-02-02 08:50:22

x_alien_x
Member
Registered: 2010-10-04

некст bow

[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.
[/*]
[/list]

#13 2011-02-02 14:38:45

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
From: Los Angeles
Registered: 2010-04-01
Website

леле,това не беше дори критика! rofl  Не съди книгата по кориците  wait  laugh  .

ако в корицата има правописна грешка, то представям си каква ще е книгата от вътре  smile

- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...

Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]

#14 2011-02-02 14:41:22

x_alien_x
Member

ей убихте момичето , заради една правописна грешка  |-( .

[list=*]
[*]To feel nothing.
[/*]
[/list]

#15 2011-02-02 18:22:20

summer.time
Member
Registered: 2009-07-17

Харесва ми, продължи го sun ...само не разбрах защо се казва така и как ще си отегчена от живота, само защото ваще не те разбират ?! wondering

#16 2011-02-02 18:40:13

karriikkxx
П ♥

Харесва ми, продължи го sun ...само не разбрах защо се казва така и как ще си отегчена от живота, само защото ваще не те разбират ?! wondering

чакай бе,това е само първата глава laugh

#17 2011-02-02 18:48:05

vaflichka
Member
From: .. ^^ Тhe land of lies..^^
Registered: 2010-02-08

Добре е станало.(h)
Харесва ми ..  sun Ощее
wasntme

her heart was a secret garden and the walls were very high

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m29gqa7NIv1qlbdivo1_500.gif[/img]

#18 2011-02-02 19:14:11

ecei
Е ' Т И °
From: College Princeton °
Registered: 2010-12-25

Страхотно е. Продължиго и да не ти пука какво говорят останалите.. smile  hug

†  †   † † † † † † † † † † † † † † † † †

#19 2011-02-02 22:22:05

karriikkxx
П ♥

ето следващата част от отеКчената ми история wink  sun .

--

-C`mon,c`mon,c`mon,i like it,like it ..-слушах музика и си тананиках.Настроението ми се бе оправило.-s,s,s,s,m,m..-Всичко беше на шест докато Веселин не ми писа.С една дума-футболист,правете си изводите.Таа,той бе голям женкар,сменяше горките момичета като носни кърпи и това му харесваше.Голям перверзник,а само се прави на срамежлив,за да го харесват повече предполагам.Всички за бога го харесваха-кафеви очи и кестенява коса,постригана на петел.Страхотно оформено тяло,на всичкото отгоре и футболист-перфектното момче,а?Е,не!Бях много влюбена в него и най-после тръгнахме-бях много недостъпна (ако така мога да се изразя) ,но накрая реших,че искам да съм с него.Цели 5 месеца го търпях-тоест ревността ум-не ми даваше да излизам с приятелки,ии пък да говоря с момчета-много се ядосах и го зарязах.Той се опита да се самоубие с алкохол и хапчета,но го спасиха и т.н.Още е влюбен в мен и ми пише всяка вечер-досадник!
Писахме си и аз му казах,че влизам в банята.Остаив ме,като задължително ми каза,като изляза да му пиша-значи след около 50 мин.Аз вече се бях изкъпала и се лакирвах,бях включила и пресата за да се изправя-утре щях да съм спортна и не исках да си мачкам косата с пяна.Оправих си леглото и нагласих алармата за утре - 06:45.С Веска се чакахме до един ъгъл 07:25 и 07:40 вече бяхме там-започваме час в 07:45.Таа,спрях музиката и отново прецъках каналите-нямаше нищо интересно.Видях,че някой ми бе писал по скайп-Александър.Ох,следващия досадник.Не му отговорих,но той не спираше да пише-затова го блокнал.Бях раздразнена и мамка му точно тогава влезе майка ми:
-Стани да ти видя лицето-да,тя беше маниачка на тази тема-заповна да ми върти лицето навсякъде,като търсеше някой недостатък.Какво гледаше?Аз нямах нищичко на лицето,беше ми гладко и чисто.Явно вече фантазира.След като се "нагледа" на орлотавъра ми,отново седнах на компютъра и я виж ти-татко ми влиза:
-Няма ли да лягаш?Утре си първа смяна,а вече е 00:00 .-той не влезе в стаята,а само открехна вратата.
-Добре,след малко лягам,татко.-аз му се усмихнах като си мислех,че и той ще го направи,ноо..
-Като кажеш "Добре",значи "Добре",Дръж си на думата-винаги ли трябваше да го прави?Не съм го виждала да ми се усмихва от..чакай-той не би го направил на мен,а на скъпоценният ми брат,който в момента плаче с крокодилски сълзи,защото трябва да ляга,а иска да играе на някакви игри.
Най-забавното,което стана днес беше,това,че нямахме репетици.Веска писа на Габриела-едно момиче от народните танци.Тя каза,че е звъннала на Вилка-братовчедка й,която също е от състава, и тя й казала,че имаме днес  от 17:30.Добре,ние с Есето подранихме и отидохме 17:10 и бащата на г-жа Велкова каза,че още я няма.Вместо да ни покани вътре в залата,той ни каза по-късно да наминем пак.Не ни се ходеше никъде и затова решихме да седнем на една пейка.Чакахме до и 30 и тръгнахме към залата-ОТНОВО.Бяхме замръзнали,но въпреки това отидохме .Там госпожата ни заяви,че днес НЯМАМЕ репетиции.Толкова бяхме ядосани двете-по пътя само за това говорихме.Оказа се,че Габа и Вилка са ни излъгали.Незнам за Веска,но аз бях побесняла.Утре,тоест вече е днес,няма да стъпя в тази зала!Както и да е..татко ми влезе пак без да каже нищо,само премести погледа си към леглото.

#20 2011-02-03 07:49:56

xcandygirl.
Member
Registered: 2011-02-01

Страхотна е!
Некст  heart

#21 2011-02-03 12:00:36

ecei
Е ' Т И °

Суперр  hug

#22 2011-02-03 19:38:45

karriikkxx
П ♥

-Обърни се,директорката-както всички бяхме засмяни,в междучасието одйде директорката.Всички млъкнаха,е,почти всички:
-Това ли ви е уважението?-според мен директорката ни е много добре и беше с правото си-бяхме в цялото ОУ класа с най-лоша дисциплина.Един наш съученик в час по музика беше напсувал г-жата и я беше замерил с химикал-не се впечатлих,защото Росен (един друг наш съученик) се биеше с учителката по английски миналата година-тя с пръстена си по главата му,а той..мм с всичко.-Поне станете когато вляза.-въпреки,че д-р Вълева ни бе казала това ние не станахме-ужас,но поне не бе първият път в който тя влезе през междучасие или в час.Тя започна да разпитва какво е станало.Така започна и часът по математика,но сигурно повече от половината тя ни сео бесняваше какво било у-то преди и сега.С Веска се чудихме на къде да се обърнем.Поне тя можеше,аз не- Дамян и Денис си играеха с косата ми:
-Уау,колко хубава коса!-възкликваха и двамата докато ми правеха..не съм сигурна какво правеха на горката ми коса.
-Мерсиии-казах през смях,защото Етка постоянно ме закачаше-всъщност обарваше,както и аз нея.Докато се дразнехме и закачахме сео бърнахме към Денис и видяхме,че не бе само той-бяхасе наредили няколко същества от силния пол и ни зяпаха като си подпираха главите.Стана ни смешно и избухнахме всички в смях.Това стана,разбира се,директорката като излезе и като влезе глупавата наистина глупава) учителка по математика.Оснатаналото време в часпрекарахме в разговори за секс-нищо ново.Веска ми каза,че винаги като сео бърнела към Ганчо,той все ме гледал или нещо такова-много се зарадвах,защото ми беше симпатичен.Той бе бивш футболист,но поддържаше форма-ходеше на фитнес.Имаше руса коса и кафеви очи,беше и висок,но не прекалено.Никое момиче не можеше да го приближи-е,аз се познавах с него от 3-годишна и с него си разговаряхме или поне преди,защото той е много добър приятел на Веско-момчето,което не ме оставя намира.
Последния час реших да седна при Николай-И той бе красив-беше много стегнат,ходеше отдавна на фитнес,имаше кестенява коса и кафявозелени очи и е едно от най-поддържаните момчета,които познавам!Май си падаше по мен,не съм много сигурна,но нямаше голямо значение за мен.Таа,последният час се бях обърнала към Петър и Дамян ( където отида аз и той идва)-говорихме си за някакви филми и за Еминем-Петър бе най-запаленият му фен-той бе леко пълен,но не и някакъв отпуснат защото И той ходеше на фитнес.Беше с черна коса и кафеви очи,много е добър и висок колкото мен.
Когато се прибрах оставих чантата,преоблякох се спортно и излязох.Събудих майка ми за да й кажа,сигурно си бе помислила,че искам отново пари-бе ми дала вчера 10 лева и сигурно затова се ядоса,но:
-Още не си се прибрала и излизаш.Праха избърса ли?Чиниите?А масата?Не те ли дразни?Отвори ли по нещо?Нищо,че утре е петък и нямаш за учене?Преоблечи се и сядай.-ах как ме ядоса.Зачервих се като домат от яд ( по принцип като не крещя или удрям това правя).Започна да ми опява,а в същото време Веска звънна по телефона.Тя ме изпревари и нагло вдигна:
-Ало,Весе?-от другата страна се чу нетърпеливият глас на Етето-Ами така,има работа.-Веска отново каза нещо и затвори.Майка ми продължаваше и продължаваше.Хах,отново бях без компютър,без танци,нямало съм да излизам и тем подобни.След 2 мин. омекна и ми каза да питам татко дали може да изляза-тя знаеше,че той щеше да каже "да".Аз обаче напук на нея не го направих,а тя ме гледаше жално.След като се приготви каза на татко да я закара до офиса им.Той излезе да изкара колата и майка ми каза:
-Сърцето ти от камък ли е?Какво искаш?-искаше ми се да кажа"да,вие го направихте такова",а на вторият й въпрос тъкмо шях да отговоря "искам малко разбиране",но татко я извика.Пуснах си компютъра и извиках Веска,братм и също беше в нас,не беше днес на дом,защото страшно добре умее да сеу милква на татенцето и разбира се,като се прибра майка ми ме изклюкара,че съм седнала на компютъра.Аз си намерих оправдание,че съм искала да пиша на Веска тъй като нямам телефон (лишиха ме вече от всякакъв,защото за 1 месец и половина изгубих цели 5).Изпих една чаша "Нескуик",изядох и една нова "Мура" и седнах на компютъра-майка ми разреши,аз просто си знаех.След малко татко влезе и каза:
-Дай ми два листа за 20 лв.-откъснах от една голяма тедрадка (мисля,че беше по литература) и му подадох листите като той остави на бюрото 20 лв и си тръгна.Повечето биха се зарадвали,но аз не-вместо да ми каже "Благодата ти,Гиге" и просто ми се усмихне,той остави гадните пари на бюрото.Аз не ги взех,а си ги прибрах в касичката.Настроенито ми се развали и си пуснах на Pink-Fuckin` Perfect.Отново затворих очи.

--
ето 3-та част. sun

#23 2011-02-03 19:45:17

x_alien_x
Member

ох нали няма да ми се сърдиш , но искам пак да прочета историята ти наведнъж , когато вече е свършила, защото чакането на части ме дразни. И ме сложи в списъка на почиттателите на всяка част от историята. !  wait  hug

[list=*]
[*]To feel nothing.
[/*]
[/list]

#24 2011-02-03 19:48:26

karriikkxx
П ♥

ох нали няма да ми се сърдиш , но искам пак да прочета историята ти наведнъж , когато вече е свършила, защото чакането на части ме дразни. И ме сложи в списъка на почиттателите на всяка част от историята. !  wait  hug

Хах,разбира се,как ще ти се сърдя  hug  и добре  laugh kiss sun

#25 2011-02-05 16:28:45

ecei
Е ' Т И °

чакаме продължениее  smile

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook