#1 2009-08-20 19:42:20

Launcher
mnml kill music
From: minimaland
Registered: 2009-07-26
Website

Re: Българите обичат да гледат цицииии

Признайте си сега българи: нали обичате да гледате цици?! Вероятно ще има такива, които ще се възмутят от този въпрос, но и те тайничко се заглеждат по мацката от кварталното кафе с големите бомби (казано по най-вулгарния начин!).

Виж шофьорите на автобуси и тирове няма да скрият, че са поклонници на женската прелест и даже ще се усмихнат дяволито: “Колкото по-големи, толкова по-добре!” Ама да Ви кажа честно не са само те. Искате ли да преброим колко станаха фолк каналите по телевизията?! Истински или силикон, по-голямата чашка на сутиена (ако има такъв!!!) продава успешно. Колкото до качеството на текстовете и музиката – за тях има най-различни мнения.

Убеждавайте ме после пак, че била важна вътрешната красота и, че мъжете обръщали внимание на характера и на ума на една жена!

Дори и на интервютата за работа на кандидатките с по-внушителна гръдна обиколка се гледа по-благосклонно. Амии така е, какво да направим – такива сме си. Но пък да Ви кажа не сме по-различни от друите нации, с тази разлика, че там те си слагат красавиците за водещи на забавни предавания по телевизията.

Още един въпрос–закачка ми хрумва в този ред на мисли. Колко са забавните предавания по нашенската телевизия, които са наистина забавни, а не публицистични и които са водени от жени с обаяние? Според мен могат да се изброят на пръстите на едната ръка, а уж имаме славата на държавата с най-красивите жени... Поне такова ни е самосъзнанието и самочувствието...

" say hello to my little friend "

#2 2009-08-23 10:01:05

kingsize_ofanziva
kingsize
From: Някъде там
Registered: 2009-03-09
Website

Re: Българите обичат да гледат цицииии

Глупава тема е това-какво да научим от нея,освен , че всички зяпат |-(

Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...

star
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook