#26 2011-07-21 01:06:51
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Re: Тайните, които ти разкрива прегръдката му
Не ми се вярва да е истина, за жалост.
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#27 2011-07-21 09:51:58
- xx_Mimi_xx
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-11-21
Не вярвам аз в такива неща.. остава и всичките ми приятели от мъжки пол да ме харесват
Да.
[img]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/124/2/b/birds_png_by_nonueditions-d642eig.png[/img]
#28 2011-07-21 09:53:27
Не вярвам аз в такива неща.. остава и всичките ми приятели от мъжки пол да ме харесват
Да.
+2
[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0wp7qHfRl1r5gctwo1_500.gif[/img]
this is how I spent my summer, Luke, wanting you.
#29 2011-11-16 20:54:31
- newsy_95
- Motherfucker. ××
- From: Варна
- Registered: 2011-09-12
През талията
Обгръща с ръце кръста ти и те накланя към себе си.
Охооо! Това момче определено те желае. Поставянето на телата ви в положение таз срещу таз означава, че мислите му към теб със сигурност са похотливи. Колкото повече се снишават ръцете му по тялото ти, толкова повече желанието му се покачва. Има само един последен детайл – главата му докосва ли се до твоята? Това означава, че иска да слеете не само телата си, но и мислите си, гарантират психолозите. Превод: ако връзката ви е отскоро, значи за него не си поредната бройка; ако сте заедно от известно време, значи е готов да станете още по-интимни – и емоционално, и душевно.... е, след като на първо време се занимаеш с областта под пъпа му, разбира се..
you say you hate me? i just love you more. :3
[img]http://data.whicdn.com/images/38616824/1348799191233779_animate_large.gif[/img]
#30 2011-11-16 20:55:35
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Изобщо не предполагах ,че прегръщането значело нещо
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#31 2011-11-24 20:26:43
- cullen_girl
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2009-11-18
През талията
Охооо! Това момче определено те желае. Поставянето на телата ви в положение таз срещу таз означава, че мислите му към теб със сигурност са похотливи. Колкото повече се снишават ръцете му по тялото ти, толкова повече желанието му се покачва. Има само един последен детайл – главата му докосва ли се до твоята? Това означава, че иска да слеете не само телата си, но и мислите си, гарантират психолозите. Превод: ако връзката ви е отскоро, значи за него не си поредната бройка; ако сте заедно от известно време, значи е готов да станете още по-интимни – и емоционално, и душевно.... е, след като на първо време се занимаеш с областта под пъпа му, разбира се..
Змийска атака
Приближава към теб откъм гърба ти и те прегръща през гърдите.
Дори и още да не ти е признал, че те обича, мъж, който те прегръща по този начин, със сигурност е влюбен в теб. Той обгръща тялото ти като с плащ, краката ви са преплетени, ти си отпуснала тялото си в ръцете му... Това говори само едно – той иска да те притежава. Специалистите по поведенческа психология са категорични, че закриването на гърба ти показва, че той иска да те защитава. Но наред с това, той демонстрира и мъжествеността си – сила и надмощие. Единственото изключение е ако той винаги те прегръща откъм гърба – това означава, че той търси по-близка връзка, но мисли, че си недостъпна. По този начин избягва да се гушкате лице в лице, защото се страхува, че не си падаш достатъчно по него.
I want a love that consumes me.
I want passion and adventure,
and even a little danger.. ♥
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m75rfefa0A1ql3q1xo6_250.gif[/img]
#32 2011-11-24 22:09:18
- CherryReplay
- Member
- From: Hawaii
- Registered: 2010-11-09
Ххохоооооо това с потупването никога не ми се е случвало от никого
Но всички други почти всеки ден,да не кажа всеки, ми се случват, но никога не съм се замисляла какво може да крият прегръдките..
И така да е аз не вярвам много на тея неща, ама на кой не му се иска някой, когото харесва да го прегърне по даден начин и после да разбере, че е знак за нещо добро..
(y) the same .
#33 2012-03-14 19:50:05
- Лuглuчка { }
- Member
- From: Sofia.
- Registered: 2012-03-01
През талията
#34 2012-11-04 21:01:26
- barbie5
- Member
- From: Стара Загора
- Registered: 2009-07-25
През талията
Обгръща с ръце кръста ти и те накланя към себе си.Охооо! Това момче определено те желае. Поставянето на телата ви в положение таз срещу таз означава, че мислите му към теб със сигурност са похотливи. Колкото повече се снишават ръцете му по тялото ти, толкова повече желанието му се покачва. Има само един последен детайл – главата му докосва ли се до твоята? Това означава, че иска да слеете не само телата си, но и мислите си, гарантират психолозите. Превод: ако връзката ви е отскоро, значи за него не си поредната бройка; ако сте заедно от известно време, значи е готов да станете още по-интимни – и емоционално, и душевно.... е, след като на първо време се занимаеш с областта под пъпа му, разбира се...
олелелe,всеки път когато сме заедно ме прегръща така. :X
[img]http://store.picbg.net/pubpic/DB/46/05417bfb86c5db46.jpg[/img]
fight for this love..
#35 2012-11-06 15:13:25
- Christina
- Member
- From: Софияя
- Registered: 2011-09-08
През талията
Искам изгрева да прегърна
слънце изгря след тази нощ тъмна
силно желая с вятъра да полетя
#36 2012-11-06 20:48:33
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Змийска атака
Приближава към теб откъм гърба ти и те прегръща през гърдите.
Дяволски вярно е.. О.О
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#37 2012-11-06 21:37:54
- snow white_99
- Member
- From: София
- Registered: 2011-01-27
През талията
asdfgh
If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]
#38 2012-11-06 23:11:23
- malwu..
- Member
- From: Монтана ~
- Registered: 2010-11-17
Ххохоооооо това с потупването никога не ми се е случвало от никого
Но всички други почти всеки ден,да не кажа всеки, ми се случват, но никога не съм се замисляла какво може да крият прегръдките..
И така да е аз не вярвам много на тея неща, ама на кой не му се иска някой, когото харесва да го прегърне по даден начин и после да разбере, че е знак за нещо добро..
~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}