#26 2011-07-17 17:14:05
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
Re: Версията за заразно зло..
Тази част не е много интересна. Бягах и се скитах из гората,из тази тъмна и страшна гора.Не исках,не исках да бъда робиня на демон.На Явор..та той..боже мой!За какво да мисля по-напред?Не,не.Нямаше време.Дори не можех да подредя мислите си.Влязох в един дъб и започнах да плача.Сълзите се търкулваха по бузите ми,падаха горещи на земятза и роклята ми.Бях гладна,уморена,а на всичкото отгоре бях просто една робиня.Живота ми,моя живот,не той е..Господи!В тези мисли съм заспала.Някой силно ме ритна в крака,който бе извън дъбера.
-Събуждай се!-отворих бавно очи,но няко силно ме дръпна за ръката.За скеунда се изправих.
-Явор?
-ТИ!КАК ПОСМЯ ДА ИЗБЯГАШ?НЕ,РАЗБРА ЛИ,ЧЕ АЗ СПАСИХ ЖИВОТА ТИ!ЩЕШЕ СЕГА ДА СИ ЕДНА ОТ ТЯХ!-той ме хвана за раменете и ме блъсна в дънера.
-Боли ме!-извиках аз.Господи,той бе прав..той е чудовище.Той ме пусна,облегна се на дънера,зарови пръсти в косите си и бавно се свлачи надолу.
-Полудях когато разбрах,че те няма..-гласът му се снижи.Аз стоях като вцепенена,но не за дълго защото синекожите се подаваха от всички ъгли.Първата ми реакция бе да изпищя и да се вкопча в Явор.Той,той ме прегърна,но след секунда ме пусна.Започна да се бие толкова свирепо.Те му се нахвърляха,хапеха го,но когато той събра сили,започна да поваля на земята един по един.Накрая се обърна към мен,понечи да каже нещо,но падна на земята.Не помръдна.Да,това бе моя шанс!Побягнах,но се спрях.Обърнах се и..той лежеше там,самичък,окото тия безчувствени създания.Та той отново спаси живота ми!Не можех да го оставя.Върнах се,започнах да го влача с всички сили към дънера.Започнах да търся билки за да покрия раните му.Дълго търсих и се скитах из гората,ала най-накрая намерих нещо по-добро.Река!Боже мой,река!Т-това бе вода!Чиста и бистра,само за мен!Толкова се зарадвах,че за секунда забравих за Явор.Трябваше да го доведа до тук,чак до тук!Да,това щях да направя,но първо щях да изпия ръцете си.
-Не разбираш ли,че ще те намеря където и да си?-стреснах се и моментално сео бърнах.Явор!Без рани,драскотини и всякакви остатъци от зъби и кръв!
-Н-не,аз..търсих билки за да промия раните ти,но намерих тази река.Възнамерявах да те доведа тук,ала ти си вече на крака..-явно това да бъдеш демон си имало и предимства.
-След всичко което ти причиних ти все още се грижиш за мен..-каза той и се приближи.
-Не се възгордявай,просто трябваше..-той ме прекъсна.
-О,значи ми помагаш не защото искаш,а защото трябва?Ех,обиден съм.-каза той и пристъпи отново напред.Загледа се в очите ми,които завинаги щяха да бъдат негови.Разбрах-той нямаше да ме пусне,не искаше.Нещо в мен сякаш се пречупи.Краката ми се подкосиха,а сякаш хиляди пеперуди летяха в стомаха ми и търсеха начин да излязат.Тръгнах към него,съзнанието ми искаше да спра,ала тялото ми не ме слушаше.Отидох до него и допрях устните си до неговите.Той стоеше като стреснат.Прокарах пръсти между гъстата му светла коса и го целунах нежно.Този път той ми отвърна,като ме дръпна към себе си.Строполихме се на земята.Той обви ръце около кръстта ми,като не спираше да ме целува.Изведнъж в съзнанието ми проблясна идея-знакът!Да!Ако допра китките ни ще съм отново свободна!Започнах бавно да плъзгам ръката си по неговата и понечих да допра китката си в неговата,но Явор подскочи.Извъртя се и се озовах под него.Вдигна ръцете над главата ми и каза:
-Хех,трябва да призная,че си хитра.-видях го в очите му-искаше да ме удари,но се въздържа.Напредък.Той стана бавно и каза раздразнен:Остави ме,искам да се изкъпя.Поклатих послушно глава,защото не исках да го ядосвам.Тръгнах към едно дърво,а след себе си чух само как той скача във водата..
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#27 2011-07-17 17:25:33
- petushka88
- Без право на собствен ранг
- From: Seoul , South Korea ~
- Registered: 2010-06-21
Напротив , много е интересна.
#28 2011-07-17 17:30:43
- famouss__girll
- Без право на собствен ранг
- Registered: 2010-11-27
чакам некст
[img]http://data2.whicdn.com/images/165761521/large.gif[/img]
[img]http://data3.whicdn.com/images/165494379/large.gif[/img]
She's a mess of gorgeous chaos, and you can see it in her eyes.
#29 2011-07-18 00:56:37
- happy girl
- Member
- From: Vice city
- Registered: 2010-05-30
- Website
Няма неинтересна част Всички ти се получават супер
[img]http://prikachi.com/images/61/6177061C.gif[/img]
Sometimes it's very hard to move on, but once
you move on, you'll realize it was the best decision you've ever made.
#30 2011-07-18 14:44:16
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Много ми хареса
#31 2011-07-19 16:56:22
- syn_princess
- Мис Depp*
- From: We found love.
- Registered: 2010-03-21