#1 2009-01-27 16:44:34

flair_f
Member
Registered: 2008-09-19

Re: Как си представяте перфектното лято? А имали ли сте такова?

Всеки обича да мечтае, и аз не праря изклучение. Днес беше малко по-топло и ме навяха едни такива мисли.. Ах, лятото! Най-хубавият сезон smile И се сетих да пиша тази тема.
Перфектното лято си го представям такам - 1 месец на морето, далеч от лудницата на моя град, далеч от родителите ми и сестра ми, със съвсем различни хора, супер много запознанства, много секс, много емоции и нощите, в които се спи да се броят на пръсти. smile Но естествено бих искала да бъда с някоя приятелка, която ме разбира и дава всичко за мен. Бих искала да си намеря някое готино момче, но само за морето. Кратка и страстна връзка, хахах smile Бих искала... да си накупя страшно много неща за спомен и да нямам ограничения за нищо... Ех ами да, прекалено перфектно звучи май.. До сега съм нямала такова лято, но живота е пред мен все пак.

Айде вие сте наред smile Пишете каквото ви хрумне  sun

heart star~ Twilight ~(*) heart

[img]http://img264.imageshack.us/img264/4501/violetbycbluets7.jpg[/img]

#2 2009-01-27 17:15:26

mysterious-girl1
Member
Registered: 2009-01-17

Ах и аз искам такова лято.Това го имам за мечта и дано се сбъдне,а защо не още това лято  smile sun   Просто имам нужда от почивка безкрайно много,искам поне за ден да нямам проблеми,кавги или каквото и да е.Понякога сядам и си мисля,мечтая и даже вчера вкъщи бях сама и както винаги по това време учех  |-( и почнах да мисля за това.По едно време си бях казала,че ако в момента дяволът дойде при мен и ми предложи сделка..аз да му дам душата си,а той да ми върне една незабравима седмица.Осъзнах,че наистина бих сключила сделката.Бих си дала душата за седмица пълна с усмивки,щастливи моменти дори и мигове,в които мислиш да направиш най-щурото нещо.Липсва ми почивката искам по някакъв начин да си махна товара от гърба,а още не се е получило.Миг с някой,който ти носи щастие е незабравимия миг за мен..Темата ти е много хубава между другото  sun

Защ◊ da ти puka за nqk◊i..след kat◊ на neg◊ не mu пука za теб ?!!

#3 2009-01-30 14:46:43

fashi0n_girl
Member
Registered: 2009-01-27

Представям си го мноо топло ;д...Купонджийско...ще си хвана някое готино момче и с него на морето...искам да се отделя за 1 миг от останалите 8-)  sun Тъкмо ще се попеча...ще спинкам до късно...и ще иам мноого диви и романтични моменти... smirk като стана маалко по-голяма де...мноо шопинг...ще изкупя магазините с фр-тата ми...а на морето ще си взема лаптопа :p Абе не съм имала такова лято,но в скоро време ще го планувам. smile

<span><em>
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

#4 2009-01-30 15:03:03

vampir4eto_94
Member
Registered: 2008-12-04

представям си перфектното лято - по почивки в други държави , с приятели по дискотеки заведения  laugh  laugh направо да не се прибирам вкъщи  laugh

If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...

music  heart  music
[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]

#5 2009-03-12 19:10:41

synchoo*
Member
From: To The sTreeTs [;
Registered: 2009-02-07
Website

с много приятели,много плажни купони до късно вечер..край морето,много музика,танци,шеги,любов.. wink

Искам нещо по ръба,пускай нещо по ръба - хайде поиграй си с моя огън,с първичността.. music sun

http://www.danceogledalo.com/ :]]

#6 2009-03-12 19:13:20

kingsize_ofanziva
kingsize
From: Някъде там
Registered: 2009-03-09
Website

Накъде на планина на хижа с френдовете hug

Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...

star
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!

#7 2009-03-20 19:48:45

cosmo_girl666
Friends with Benefits
From: ЛеГлОто На Деймън....
Registered: 2008-11-09
Website

аз вече имах миналата година бах на едно като град е димово с най - добрата ми приятелка и имаше яко пиене дискотеки мъже и танцуване по масите music  sun  laugh  devil  party

[img]http://prikachi.com/images/634/5202634F.gif[/img][img]http://prikachi.com/images/635/5202635f.gif[/img]
It's a joke not a dick,don't take it so hard.
[img]http://prikachi.com/images/822/5094822m.gif[/img]

#8 2009-04-18 15:27:52

burqta_f
Member
Registered: 2009-02-08

На някое самотен остров само аз и любимия човек heart Мн.цуни kiss Мн гуш hug и мн. мн.  муш  rofl  във морето.Да се разхождаме голи като Адам и Ева и да не ни пука от никой и нищо.Все пак ще бъдем само аз и той.Но.....май е време да сваля очилата и да слеза на земята това за сега е само мечта,но да се надявам,че някой ден ще бъде реалност smile

Ако някой се опитва да те засенчи,остави го да слънчаса!!!

#9 2009-08-19 14:38:32

hihi2
Member
Registered: 2009-08-10

НА САМОТЕН ОСТРОВ,ВОДАТА Е ТОЛКОВА БИСТРА И СЕ ВИЖДА ДЪНОТО,С ЕДНА ПРИЯТЕЛКА И ДА НЯМА НИКОЙ Друг...  (f)  (f)  (f)  (f)

Manchester United FOREVER & ONLY heart heart heart heart

#10 2009-08-21 17:41:09

mash
Member
Registered: 2009-08-04

да бачкам някъде,да се пречукам от работа и да изкарам яки пари.
и после една седмица ще отида някъде,далеч от вискчо и ще спа.

#11 2009-12-02 19:32:07

XxXchocolatefullyxXx
Cookie Monster
From: Vampville ]:)
Registered: 2009-10-19

да.Миналата година inlove

•What doesn't kill you make you stronger...! •

Paper Monsters
vbox7: punk_princess28
[img]http://prikachi.com/images/9/3510009P.gif[/img]

#12 2010-08-19 10:38:43

Heroine queen
Daughter of Mafia boss
From: Люлин.
Registered: 2010-07-02

на почивка в друга държава, край морето, с много музика и танци, с готина компания, купони до късно вечер. sun Е това е за мен перфектното лято happy

[list=*]
[*]A woman's heart is a deep ocean of secrets. ♥

"Истинският мъж е като любимата блуза в разхвърлян гардероб. Знаеш, че е някъде там, но никога не можеш да я откриеш, когато ти трябва. През ръцете ти минават десетки дрехи. Със състав, който не отговаря на сезона, и цвят, който не отива на косата ти. Сигурна си, че няма да ти стоят добре, но ги пробваш. За всеки случай..."[/*]
[/list]

#13 2011-10-10 13:22:17

The Monster Cookie ;]]
Member
From: Манхатън,Ню Йорк
Registered: 2010-11-04

Навън топло и горещо,а във вилата вътре хладно,с много познати и приятели,алкохол,пушене,силна музика,танци,без сън и без родители. sun  (f)

#14 2011-10-11 14:21:40

unikatchii
Member
Registered: 2011-10-01

като малка имах много стегнато коремче..тренирах 3 спорта на ден+коремни преси+много тичане и игра...сега като пораснах вече не мога да си намеря готин спорт, който да е на близо до вкъщи и корема ми е отпуснат.все-още съм слаба, но ми се иска да го стегна...а просто нямам воля за коремни >.<

[img]http://s008.radikal.ru/i306/1110/88/6e3acafa8b24.gif[/img]

#15 2011-10-13 15:48:43

poxleitner
Member
Registered: 2011-09-08

представям си перфектното лято - по почивки в други държави , с приятели по дискотеки заведения  laugh  laugh направо да не се прибирам вкъщи  laugh

Ахххххххххххххх,така искам някво лято да ми се случи ;д !

Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.

#16 2011-10-13 16:37:29

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

Ха, перфектното лято ... колко замечтано звучи ...
Нямала съм, разбира се. Твърде голям идеалист и максималист съм, че лятото ми да е перфектно - винаги може повече и enough is never enough laugh
Но за следващото лято кроя доста планове и възлагам много надежди, а де се нядаваме, че ще оправдае очакванията ми ! laugh  heart

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

#17 2011-12-30 20:44:25

ashl3y_fenkaa
Member
Registered: 2010-03-19

Да имала съм. Бях на море с най-добрите си приятели, прекарах си супер, и всичко беше просто вълшебно sun

All day, all night.. music

#18 2012-04-29 09:56:28

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Перфектното лято?!Ммм...Предстои ми догодина.С двете си най-добри приятеки заминаваме на о-вите Тенерифе да работим в заведение и да си почиваме на брега на океана. sun Мисля,че няма по-хубаво от това.С нетърпение го чакам. music

#19 2012-04-29 10:04:56

Лuглuчка { }
Member
From: Sofia.
Registered: 2012-03-01

Представям си перфектното лято с приятели на село. Това лято беше такова. Имаше и гадни моменти, но си изкарахме супер. Другия месец ще ми купят куче и ще си го водя на село, ще го обучавам.. По цял ден ще тичаме и така.. Ще ходим да ловим риба laugh , както правехме преди.. Вечер ще се събираме пред нас до 00:00 ч. и ще играем на криеница laugh , на шише и каквото се сетим.. Така, че се надявам и този път да си изкараме добре.. smile

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook