Pages: 1
#1 2011-07-10 16:32:31
- bl@ck_c0c@!ne
- _*nArCo*BaBy* ^^
- From: The green world ^^
- Registered: 2010-07-16
Re: Как да го "зарибявам" ?
такаам,значи има едно момче,което не мога да кажа,че обичам щот се познаваме от скоро ама много ми харесва,днеска бяхме на кино и се държа много дръпнато ии е казал на приятелката ми,че иска да го зарибявам,иначе щял да ми бие шута..не вярвам,ама пък искам да си е мой ;д таа проблема ми е,че не мога да зарибявам,смисъл винаги мен са зарибявали и аз не знам как ;д айде да ми кажете как става..
за първи път пускам тема тука и се надявам да помагате :p
[img]http://store.picbg.net/pubpic/09/89/a00646cb83ac0989.gif[/img]
Стискаш зъби,бориш се в живота,преодоляваш препятствията,биеш сълзите и започваш на ново с усмивка!!
#2 2011-07-10 18:08:01
- slavencetyy
- Member
- From: ...
- Registered: 2010-07-08
Като за начало говори с него, усмихвай му се и го поглеждай по-така ;д. Ако отговори на това смисъл и той да ти се усмихва и т.н., когато сте заедно се приближавай към него и продължавай смело... Надявам се, че помогнах поне малко
Life sucks when you have a good heart. You help too much, you trust too much, you give too much and most importantly YOU LOVE TOO MUCH ...
#3 2011-07-10 18:11:13
- JuSst_me<3
- Member
- From: Really close
- Registered: 2010-10-10
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
предполагам какви отговори ще получиш ;dd
иначе.. какво му има да "зарибяваш някой".. Бъзикаш се с него, намекваш му нещо примерно Зависи и от ситуацията и от човека. То зарибяването е флирт. Така че..
Ама аз много мразя да ми дават такива отговори "... зависи..." затова ще се опитам да помогна.. нещо за него? ;д
P.S. - и щом и го е казал.. значи няма да ти бие шута, а се нуждае от близост или нещо такова.. И щом го е казал бъди смела, няма как да сгрешиш. А ако някак намериш начин да сгрешиш предполагам че ще те разбере и двамата ще се засмеете.. При мен така става
#4 2011-07-10 20:35:44
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
Момчетата трябва да "зарибяват" или по - точно ухажват момичето, което харесват, а не обратното.. Какво е това: " Кажи на приятелката си, да ме ухажва иначе и бия щута " ?
Той за много оборотен се има.. Не, че нещо, ама ако на моята приятелка някой й каже така за мен, деректно аз на него ще му бия шута, отколкото да му играя по свирката.
Та, ако толкова много го искаш, направи както ти казаха по - горе.
Усмихвай му се, поздравявай го като се видите, питай го как е... И оттам нататък е лесно. Задавайте си въпроси и намерете подходящата тема за вас, с която " да си развържете езиците "
Pages: 1