#1 2011-07-06 06:07:50

Sevi7yYy_65
Member
From: Само за ВИП фенчетаа (*)
Registered: 2010-03-21

Re: Мнението ви за България !

Здравейте !

Реших да направя тази тема за да разбера какво мислите за държавата в ,която живеем.

Лично аз мисля,че България е една изключително красива държава с много забележителности,но просто няма условия за живот т.е безработица,инфлация и много др. предизвикват от своя страна емиграция и разбира се това е неблагоприятно за населението ни !

Еби, ебавай, преебавай, но заради путка, путка не ставай !
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1014059_10151552279456984_1676027790_n.jpg[/img]

#2 2011-07-06 06:14:28

ecei
Е ' Т И °
From: College Princeton °
Registered: 2010-12-25

България,че е красива красива си е.
Но е много мръсно.. И не ми харесва това,че има турци,цигани и тем подобни хора .
Нали си имат държави какво правят в нашата . А относно Б-я наистина има много забележителности и това ми харесва най - много  .
Животът тук не  е много приятен за разлика от другите държави в които съм ходила.. Но искам да си остана тук,а не в друга държава.

†  †   † † † † † † † † † † † † † † † † †

#3 2011-07-06 08:03:30

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

Но е много мръсно.. И не ми харесва това,че има турци,цигани и тем подобни хора .
Нали си имат държави какво правят в нашата .

Мисля да си запазя мнението за себе си.. Поради причината, че хора, който не разбират и не знаят миналото на България ще ме съдят за това, което мисля. smile България е една много красива държава, но пълна с болкуци. Пълно с хора, който таят омраза в себе си по неопределени причини. Точно те и тези, който ни "управляват" направиха държавата ни такава. Относно циганите и турците.. за тези животни не ми се говори. Започвам да се ядосвам, когато някой заговори за тях. До някаква неопределена степен са ми противни всички до един!Не бих останала тук, след като завърша 12 клас ще ходя при леля ми в Хюстън за лятото, а хареса ли ми ще остана там. smile

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#4 2011-07-06 08:07:51

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Не,не ми харесва!

#5 2011-07-06 08:19:15

kpucuxwestwick
Member
From: София
Registered: 2011-02-01

Напълно съгласна съм с това.
Къде другаде в коя друга държава може да се видят такива неща който се виждат тук , не говорясамо за цигани и такива . Политиката ни ад smile Къде ще видите някаква партия да отива и да притеснява тяхната култура ами представете си да има българи в други страни и някой от управлението да ги притесняват.Още нещо да сте виждали някъде другаде толкова бой колкото в България особено на мачове като ЛЕВСКИ - ЦСКА ?

България е хубава държава, но хората в нея я правят зле (exclaim)

[img]https://33.media.tumblr.com/7a4de07287797298aa24044b3f6c7743/tumblr_n97v0cV37D1s77f18o1_400.gif[/img]
"You love me "
- I whisper.
His eyes widen further and his mouth opens. He takes a huge breath, as if winded.He looks tortured-vulnerable.
"Yes" - he whispers.
"I love you " .
- Fifty shades of Grey

#6 2011-07-06 08:40:36

ivet955
Marshall`s girl
From: Rome
Registered: 2010-02-06

Аз обичам България! Но понякога е много тъжно, когато казват, че сме най-бедната, пропадналата държава и т.н. Също така навсякъде е много мръсно... Например леля ми живее в Америка и там всичко се събира разделно и няма боклуци, веещи се по улиците. Обще взето има много проблеми в България, но след като самите хора това не ги вълнува, няма как всичко да се оправи от самосебе си. Иначе България е много красива държава и има много културни и исторически забележителности и уникална история... Гордея се, че съм българка и не бих живяла в друга държава!

[img]http://prikachi.com/images/239/4746239c.jpg[/img]

#7 2011-07-06 08:49:02

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Обичам България, но хората тук са..  lipssealed
Не съм харесвала начина на живот тук и няма да го харесам.
Да завърша 12ти клас и да изчезна от тук.

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#8 2011-07-06 09:14:03

shushi_10
Member
From: Los Angeles
Registered: 2010-12-11

Мисля да си запазя мнението за себе си.. Поради причината, че хора, който не разбират и не знаят миналото на България ще ме съдят за това, което мисля. smile България е една много красива държава, но пълна с болкуци. Пълно с хора, който таят омраза в себе си по неопределени причини. Точно те и тези, който ни "управляват" направиха държавата ни такава. Относно циганите и турците.. за тези животни не ми се говори. Започвам да се ядосвам, когато някой заговори за тях. До някаква неопределена степен са ми противни всички до един!Не бих останала тук, след като завърша 12 клас ще ходя при леля ми в Хюстън за лятото, а хареса ли ми ще остана там. smile

Чакай. smile Циганите или Турците , не са ли хора  think
Няма да е много приятно, ако и на нас ни се обръщат като тези ''животни''
Мое мнение!  smile

[img]http://prikachi.com/images/192/3623192f.gif[/img]
[list=*]
[*]yoo_97 :3[/*]
[/list]

#9 2011-07-06 09:51:24

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Може за теб турците да са животни, ама иди в Турция, виж какъв живот живеят примерно в Мармарис и  тогава кажи кои са животните.

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#10 2011-07-06 10:04:15

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

[i]+1 , ако не и по-рано[/i]

#11 2011-07-06 10:04:58

MiSteRry
Member
Registered: 2009-04-01

Не,не ми харесва!

Като не ти харесва кво правиш още тука ? Айде.. точно заради такива сега сме така wink

#12 2011-07-06 10:16:51

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

Може за теб турците да са животни, ама иди в Турция, виж какъв живот живеят примерно в Мармарис и  тогава кажи кои са животните.

Хах, точно за това казах, че ще си спестя коментара за мен. Да си живеят хивота там от където идват, а не тук да ни пълнят България с джамии и т.н. Веднага нападате, имам си мое мнение и го отстоявам. Явно история не сте учили. smile

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#13 2011-07-06 10:23:20

mishitu_
Member
From: Hawaii
Registered: 2009-11-15

Аз само чакам да се изуча, хващам си нещата и изчезвам от тук! С удоволствие бих живяла в Италия например. Ставала съм свидетел на много разговори на нашите с техни приятели и като чувам на какви несправедливости са жертви изобщо не смятам да си тровя нервите. Плюс това съм ходила в толкова много други държави... Е как не видях един фас на улицата?!!?

[img]http://prikachi.com/images/371/5114371H.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/381/5114381B.png[/img]

#14 2011-07-06 10:40:22

monka98
Member
From: Добрич, Добрич е града!! ;]
Registered: 2010-04-04

Напълно съм съгласна!  (y)

.
[img]http://www.prikachi.com/images/122/5680122a.gif[/img]

..............Tumblr

#15 2011-07-06 11:17:20

summer.time
Member
Registered: 2009-07-17

Аз съм съгласна с почти всички вас !
Но, замислете се, вие си мислите, че в България се живеее зле (не казвам, че се живее добре) но има държави, в който хората живеят в палатки (или по лошо) , нямат къщи, храна и т.н. да не говорим пък за дрехи или за компютри и интернет, сигурно не са чували ! Хората умират от глад, а вие се оплаквате, че в България има много джамии !  wait Това не е правилно (вярно, не е и правилно, мюсюлманите да си изнасят килимчетата на улицата и да притесняват другите хора) но всеки има право на собствена религия, всеки има право да избере къде и как иска да живее и как да се прехранва !! Говоря така защото аз живея в друга държава (може би вече знаете) , и тук има много имигранти, но на всеки му се дава шанс, да живее както иска ! Вие говорите за турците, циганите и т.н. , че не ги искате в БГ, а в същото време искате да отидете в друга държава, не разбирате ли, че тогава ще сте в същото положение като тях (а да не говорим че сигурно има и много турци родени и живяли в България, целият се живот), не ми казвайте, че на вас няма да ви стане гадно ако някой ви каже " Отивай си в твоята държава" Спирам тази тема !
После само се оплаквате, от "управляващите" а в същото време, когато някой се опита да направи нещо в тази държава, друг се опитва да го спъне, или само му се подиграват... Както Бойко Борисов,човека иска да направи нещо, а хората му се подиграват, измислят вицове за него и т.н.

В България има много проблеми, но първо хората трябва да се оправят, за да се оправи държавата ! На мен не ми харесва да се връщам в България (със срам го казвам), защото първото което виждам като излезем на главния път като влезем в София, са "къщите" на циганите и някакви 2-3 годишни дечица идват за просят, тате веднага заключва колата от вътре, и от там започва всичко, дори не ми се мисли, след две седмици си идвам и сигурно ще е същото, а когато след месец се прибера тука има толкова много нови неща, винаги, дали някоя пешеходна пътека, сфетофар, нов магазин, кръгово, винаги има много нови неща, за 1 месец, а в БГ за една година и нищо няма да се е променило, ще пиша пак след ваканцията в БГ !! Та за края на моя роман да кажа, че аз в БГ никога няма да се върна ! Не ми харесва, и силно се надявам да се оправи, защото колкото и да не ми харесва, това е моята родина и аз винаги ще си я обичам !!! smile

#16 2011-07-06 12:01:06

reni4ka_96
Member
From: Nice,France <3
Registered: 2009-02-12

Аз само чакам да се изуча, хващам си нещата и изчезвам от тук!

#17 2011-07-06 12:14:44

iveto0_94
`Vampire heart`
From: *...MyStic FallS...*
Registered: 2009-08-03

Ами на мен лично начина на живот не ми харесва.Страната ни е толкова красива,с толкова благояриятни условия и море си имаме,но мисля,че управляващите я съсипват,е не само те от друга страна и ние-замърсяваме я и не я ценим достатъчно.Много се надявам някой ден да искам да живея тук,но сега при тези условия не искам да остана и ако имам възможност бих се махнала-за жалост.Надявам се някой ден да се оправим!

[img]http://i569.photobucket.com/albums/ss138/softskin13/Emoticon-Flip.gif[/img]  Когато често се срещаме с дадени хора,
те стават част от живота ни. И като станат
част от живота ни, започват да се опитват
да го променят. И се сърдят, когато не
правим това, което те изискват от нас.
Понеже всеки си мисли, че знае как
другият трябва да живее живота си,
но всъщност никой не знае как трябва
да живее своя собствен!

#18 2011-07-06 12:17:33

happy girl
Member
From: Vice city
Registered: 2010-05-30
Website

Аз само чакам да се изуча, хващам си нещата и изчезвам от тук!

Аз също...

[img]http://prikachi.com/images/61/6177061C.gif[/img]

Sometimes it's very hard to move on, but once
you move on, you'll realize it was the best decision you've ever made.

#19 2011-07-06 12:25:25

iveto0_94
`Vampire heart`

Аз също...

Още сега можете да се махнете  happy

Защо го обръщате на нещо като спор.Просто хората изказват менение.Защо се заяждаш?Всеки си има мнение.

[img]http://i569.photobucket.com/albums/ss138/softskin13/Emoticon-Flip.gif[/img]  Когато често се срещаме с дадени хора,
да живее своя собствен!

#20 2011-07-06 12:30:12

MiSteRry
Member
Registered: 2009-04-01

^^ не се заяждам smile нищо подобно .

#21 2011-07-06 12:50:53

Miss_Nightmare
Member
From: In the hell
Registered: 2010-05-13

Цигани,турци и всякакви други боклуци се въргалят по улиците.Няма реализация,но пък за сметка на това си имаме чалга.Изпълнителните на този стил музика взимат милиони,а истински талантливите музиканти,актьори,режисьори и писатели са принудени да живеят в пълна мизерия.Имам още доста какво да кажа по този въпрос,но ще се задоволя само със извода:Искам да дам на децата си хубав живот,да имат всичко от което се нуждаят,искам да се занимавам с изкуство и работата си да мога да си осигуря приличен дом.За това искам да напусна държавата ни и съжелявам,че родителите ми не са го направили.

#22 2011-07-06 16:52:14

yoo_97
Opportunity
From: Lawrence, Kansas
Registered: 2010-02-19
Website

България е единствена по рода си! Има всяка забележителност, която човек може да си представи. На мене никой не ми пречи. Много ми е спокойно. Лошото е, че не се знае дали ще мисля същото след години. Ако имахме добри управители всичко щеше да е идеално. За жалост, малко са тези хора.

[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0wp7qHfRl1r5gctwo1_500.gif[/img] 
this is how I spent my summer, Luke, wanting you.

#23 2011-07-07 08:44:50

JuSst_me<3
Member
From: Really close
Registered: 2010-10-10

Не ви е виновна България.. Мога да кажа, че ако я обичахте толкова много, никой нямаше да иска да я напусне !! Щяхте да се опитате поне нещо да направите, каквото и да е.. Аз искам да продължа образованието си в чужбина, защото просто го искам. Нямам някаква причина от сорта на "искам да се махна оттук"... Не. Плюс това ни цигани, ни турци са ви виновни... Не разбирам какво ви пречат джамиите и т.н. А за самите тях - че крадат, че убиват... Ако се замислите всеки ден по новините слушате за същите неща, направени от българи. Защо съдим другите? Заради народността им ;д
А и колко англичани сте чували да говорят зле за Англия? 0?! Колко италианци да говорят зле за Италия? Пак 0?! Това не е, защото в тяхната държава е по - добре. Те разказват за себе си и омайват всеки слушател. Той вече иска да живее там. Докато българите? Ако слушаш някой българин.. Можеш да си помислиш какво ли не за България. Защото някой от нас разказват пресилено, за да получат внимание.. Единственото което правят обаче, е да отвращават хората!

P.S. - Никой ли нищо няма да каже за забележителностите на българия? В коя държава има като старият град в Несебър? Никоя? Коя има нещо само дори подобно на Белоградчишките скали? Пак никоя. Коя има толкова много запазени и работещо манастири? Коя има толкова много растителност ? За мен повечето от вас не са прави...

#24 2011-07-07 09:08:30

iveto0_94
`Vampire heart`

Естествено,че не е виновна България.Виновни са хората който я управляват,защото не създават подходящи условия заради които да искаме да останем.Няма спор,че България е уникална страна,толкова красива,но просто ние хората не знаем как да я опазим,за голямо съжаление....

да живее своя собствен!

#25 2011-07-07 09:45:19

несu-
Lısα Sımpsσn
From: Видин
Registered: 2010-08-07
Website

Държавата ни е една от най-хубавите ( говоря за природа) ..
Няма да говоря за управлението, защото нещата са плачевни.. Някои хора цял ден от сутрин до вечер се трудят и накрая на месеца получават заплата, която не надвишава 100лв, а други си веят краката и заплатата им е 1000.. не го разбирам това.
Имаме толкова много природни дадености, които биха ни помогнали за развитието на туризма и др. но как да се развива туризъм при нас при положение, че нямаме пътища??
Ще дам пример с Германия, там във всяко едно малко селце всички улици са чисти и асфалтирани, а тук нещата са трагични.

И хората са прави като казват "През 2012 се очаква да свърши света. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 20 години назад." smile
Всеки втори българин би напуснал държавата ни, само за да живее по - добре, разбирам това, но ако всички тръгнем по другите държави, какво ще стане с нашата?

[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942069_497765786943234_23506927_n.jpg[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook