Pages: 1
#1 2011-06-11 17:57:25
- Sim0na
- Member
- Registered: 2009-06-26
Re: Вече не знам какво да правя
Здравейте Вече не знам какво да правя.. така.. Преди 2 месеца се запознах с едно момче и адски много го харесах, но той беше гадже на една приятелка. Адски мн се дразнех, че е с нея , но нямаше какво да направя. Като излизахме заедно [т.е в една компания] започнах да забелязвам,че той ме гледа по различен начин, имах усещането,че и той ме харесва. И така пишехме си с него, често му споделях както и той на мен. По този начин аз започнах все по-силно и по-силно да го харесвам. Една вечер не можах да издържах и му признах всичко [въпреки, че той си имаше гадже]. Казах му, че го харесвам, че когато го видя забравям къде се намирам и т.н.А той ми каза, че мисли да къса с приятелката ми, защото е разбрал че няма да излезе нищо от тяхната връзка. Аз се зарадвах и не помислих как щеше да се чувства приятелката ми след всичко това. На следващия ден ми каза, че са скъсали. След още около 2 дни той поиска да ходим,но аз се чувствах супер гадно заради пр. ми и му отказах. Казах му, че ни трябва малко време за да разберем дали да започваме връзка. Той се съгласи. И така продължавахме да си пишем постоянно. Докато не му казах, че искам да изляза с него каквото и да ми струва.. колкото и да ми е гадно..бих дала всичко за да се видя с него насаме. Той се съгласи и си уговорихме среща. Излизахме 2 поредни вечери ии колкото бях щастлива,че съм с него и че ми е хубаво, толкова ми беше гадно и за пр. ми Гроб съм! Това ни беше и последното излизане...Защото по скайп му казах, че ако си мисли че шш с мен само за едното е** греши.. той каза че съм далеч и че ми е сърдит..тва беше 12.04.. и от тогава насам не си пишем, си говорим камоли пък да се поздравим, като се видим... Това ме убива.. Гроб съм! Страшно много се влюбих в този човек.. аа и оня ден му пратих това > Не можеш дълго да се сърдиш на някого, който те кара да се усмихваш. И ме попита какво искам да кажа с това..но аз не му отговорих.
Та въпросът ми е дали този човек все някога ще спре да ми се сърди и как да му кажа, че не мога без него..Усмивка
П.С. аз съм на 15, а той на 21. Някакви съвети..?? Угриженост Благодаря предварително УсмивкаУсмивка
Красивата жена можеш да я замениш с още по-красива. Любимата - с никоя.
#2 2011-06-11 18:11:22
- kpucuxwestwick
- Member
- From: София
- Registered: 2011-02-01
Ами за приятелката ти , тя рано или късно все някога ще го забрави , но все пак ти искаш друг човек да е щастлив вместо теб и в това няма смисъл , аз се научих да мисля първо за себе си от кокото за другите (: А колкото до годините разликата е угроммна ;х аз съм на 14 и се харесвам с един , който е на 18 ( тази година ще прави 19 ) казва ми мили неща и незнам си кво , но знам че иска само секс и нищо повече въпреки че го отрича ;х Най - добре тегли му една майна и просдължавай напред , майка ти не те е къпала само за един
[img]https://33.media.tumblr.com/7a4de07287797298aa24044b3f6c7743/tumblr_n97v0cV37D1s77f18o1_400.gif[/img]
"You love me "
- I whisper.
His eyes widen further and his mouth opens. He takes a huge breath, as if winded.He looks tortured-vulnerable.
"Yes" - he whispers.
"I love you " .
- Fifty shades of Grey
#3 2011-06-11 19:11:13
- SweetY =] KittY
- Stay Strong.
- From: L.A., baby
- Registered: 2010-04-08
Поговори с него относно чувствата ви. А относно приятелката ти.. По-добре е,че е скъсал с нея.. Щом не я обича защо да е с нея и тя да страда ?! А пък и тя ако ти е толкова добра приятелка ще се радва за теб независимо с кой си.. А ако той не ти отвърне със същите чувства изобщо не се занимавай с него.. Ще си намериш друг..
[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day
without thinking about.. [/*]
[/list]
[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/263/263171lxlble1hnk.gif[/img]
#4 2011-06-11 19:24:06
- privaтe Love
- Member
- From: in his late night thoughts
- Registered: 2010-08-07
Според мен не бива да страдаш толкова много заради приятелката си.Все пак той ти е казал,че от връзката им нищо няма да излезе.Поговори с него и му кажи,че през времето,когато не сте си говорили си обмислила нещата и сега си напълно наясно какво искаш А колкото до възрастта - 6 години НЕ са огромна разлика
«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...
#5 2011-06-11 19:40:36
- Sim0na
- Member
- Registered: 2009-06-26
Много ви благодаря..
Красивата жена можеш да я замениш с още по-красива. Любимата - с никоя.
#6 2011-07-04 09:43:45
- SmiLe3e
- Member
- Registered: 2011-01-24
Щом е скъсал с нея заради теб,мислиш ли,че може да направи същото и с теб.Да те зареже и да си хване друга ?
::..People always leave. But sometimes they come back..::
#7 2011-07-04 10:23:28
- desi-iliyan
- Member
- Registered: 2011-02-25
И аз ще те посъветвам да не мислиш толкова за приятелката си, защото ти няма да си щастлива. По-добре поговори с този човек, ако той ти отвърне на чувствата бъди с него и не се тревожи. Искам да те успокоя, защото разликата между мен и моя приятел е 9 години, а вече 3-та година сме заедно, така че тя не е определяща. Успех и да кажеш какво е станало като говориш с него. ( приятеля ми е на 25, аз съм на 16)
[img]http://prikachi.com/images/478/3815478n.gif[/img]
He is the best thing that had ever been mine... About it and i love them.
#8 2011-07-04 11:13:53
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
Всичко беше неред,докато накрая не прочетох,че си на 15 ,а той на 21 Не искам да изглеждам нахална,но ми стана смешно
Знам,няма значение възраста,но той се държи като дете от това което прочетох ...
Виж била съм в подобна ситуация не си мисли,че не те разбирам.Разбирам те перфектно,просто остави всичко на съдбата аколине му кажи пак как стоят нещата.
#9 2011-07-04 11:31:57
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Хах.. ти на 15, той на 21. Ваща връзка е обречена.
По-добре се откажи.
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
Pages: 1