#1 2011-06-18 16:25:17

desi-iliyan
Member
Registered: 2011-02-25

Re: Непредвидена любов

Пускам първа част от новата си история, ако има интерес ще пусна и още... Приятно четене.
PS:. Съжалявам ако има правописни грешки.

Да се представя, казвам се Лена. Чернооко момиче с кестенява коса, на 16 съм. Обичам приятелите си и мразя всичко фалшиво на този свят.
   - Лении, Гошо е долу – а това е майка ми – Теодора. Тя е руса с зелени очи и … Как да кажа, просто не се разбираме много.
   - Идвам…
Тръгнах надолу и още щом излязох пред вкъщи Гошо, братовчед ми, ме хвана за ръката, бързащ както винаги. Той е моята най-голяма любов, рус с кафяви очи и закачлива усмивка. Обичам го повече от всичко друго, той ми е много повече от брат дори. Винаги съм била неговото малко момченце (може би ако не ми беше братовчед щеше да е перфектното гадже).
     - Ленка, хайде Жожо ни чака. – гласът му беше нежен и ме накара да се усмихна.
     - Добре де Гого идвам.
    Качихме се в колата и потеглихме към къщата на Денис, или Жожо както всички му викаха (Ще си позволя да вметна, че си нямам на идея защо му викат така). Той е най-добрия приятел на братовчед ми.
Щом стигнахме аз слязох от колата и Гошо не пропусна да ме погъделичка. Той отвори вратата и влезе без да почука, което се оказа грешка, защото Жожо беше само по боксерки и пееше пред огледалото. Щом ни чу да се кикотим, той хвърли нещо по Гого, а след това дойде до мен и ме прегърна.
     Тази вечер щях да остана с Жожо и Гого. Знаех, че ще бъде купон, но не предполагах дори какво щеше да се случи.

[img]http://prikachi.com/images/478/3815478n.gif[/img]
He is the best thing that had ever been mine... About it and i love them.

#2 2011-06-18 16:29:29

kotenceto_998
Member
Registered: 2010-12-01

Хубаво е.. smile Некст..

[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]

#3 2011-06-18 16:30:15

deSiiSlawa
Comє with mє
From: London.
Registered: 2011-02-01

Хубаво е! Мм .. стана ми любопитно какво ще се случи.  laugh

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma6fba8yZ31ry1gh1o1_500.gif[/img]

#4 2011-06-18 16:33:25

melani_54
Member
Registered: 2010-12-27

Интересно е.Много искам да разбера какво ще стане!

#5 2011-06-18 16:34:37

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Винаги съм била неговото малко момИченце (може би ако не ми беше братовчед щеше да е перфектното гадже).

само тук момиченце  laugh

Много ми хареса,браво!  sun

Некст   (arrow)

#6 2011-06-18 16:53:02

drebosy4etu
Member
Registered: 2009-08-08

Некст .. sun

Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко

#7 2011-06-18 17:18:32

blood g1rl
Member
From: Sofiq ;d
Registered: 2010-05-24

Хубаво е! Мм .. стана ми любопитно какво ще се случи.  laugh

A LIFE WITHOUT LOVE
IS LIKE A YEAR WITHOUT SUMMER ^^ ..

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_ll3kf4kUXG1qeroyko1_500.gif[/img]

#8 2011-06-18 20:42:41

desi-iliyan
Member

Ето я и втората част. Надявам се да е интересна. Приятно четене.

- Жожо… Жожо стига… - едва не се задавих от смях. Денис не спираше да ме гъделичка, а Гого просто го гледаше и не ми искаше да ми помогне.
    - Ленита, видя ли Ленита? Няма да те оставя.
След 15 минути всички бяхме изморени, Гого беше пред лапотопа, аз лежах върху огромното легло на Жожо, а той лежеше върху мен. Тук е мястото да кажа, че Жожо е колкото мен и сме заедно от детската градина, тогава бяхме гаджета за цели 6 дена, но не се получи. Винаги сме били като брат и сестра, но точно сега не се чувствах така. Той беше обгърнал лицето ми с ръце и ме гледаше, сините му очи се стрелкаха по лицето ми, а русата му коса беше разпиляна и ме гъделичкаше по бузата.
    - Хей, лапета… - провикна се Гошо аз отивам до магазина да си взема цигари. Лена сега няма кой да те спасява, така че внимавай – той се засмя.
    - Боже, сякаш ти ме спаси. – аз направих кисела физиономия, а той ми се изплези и излезе.
    Останахме сами, за първи път се чувствах така неловко. Жожо внимателно слезе от мен и се надигна на лакет. Аз се обърнах към него и го погледнах право в очите.
    - Денис… - гласът ми потрепери.
    - Елена… - останах втрещена, не се казвах така и никога не са ме наричали така, освен онзи път, преди 4 години, когато Денис щеше да ми казва нещо, което и до днес не зная.
    - Кажи го, Денис! Кажи го сега! – сама не можах да се позная, чудех се дали аз съм казала това.
    - Толкова много и толкова отдавна те … - телефонът звънна. Погледнах към него, пишеше „Гоги”, вдигнах, но не чух гласа на Гого, беше дрезгав мъжки глас, който каза:
   - Добър вечер, майор Яворов. Не знаехме на кого да се обадим, много съжаляваме госпожице… - не чух повече, изпуснах телефона и само изкрещях „Неее…”

#9 2011-06-18 21:01:46

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

Още. nod

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#10 2011-06-19 10:46:57

desi-iliyan
Member

Ето и следващата част. Ще пускам още ако има кой да чете smile) Дано ви хареса

Когато дойдох на себе си , видях сирени, тъмната улица, бях на колене прегърнала окървавеното тяло на Гого. Жожо разговаряше с полицията. Спомените ми започнаха да се възвръщат.
  Жожо взе телефона, а по пътя ми разказа, че Гого е катастрофирал и е много зле. Още щом пристигнахме се хвърлих върху Гого, но той едва дишаше.
   Усетих силните, топли ръце на Жожо да ме прегръщат.
  - Лени стани трябва да го откарат в болница, ние с теб ще се приберем и след няколко часа ще отидем в болницата. Моля те Лени ела.
  Не исках, но се отпуснах в ръцете му, изтощението ме надви. Той ме вдигна на ръце и ме занесе до колата. Остави ме на седалката и потеглихме.
   Отидохме в дома му. Имах нужда от душ. Жожо ми даде кърпа и аз влязох в банята. Още щом усетих топлата прегръдка на водата  ми стана по-добре.
   След малко излязох от банята и седнах на леглото в стаята на Денис, него го нямаше, но нямах сили да го търся. След няколко секунди той влезе в стаята, носеше портокалов сок и сандвич с шунка. Сложи ги до мен на леглото и ме погледна нежно. Чак тогава осъзнах, че съм почти гола, само по кърпа.

#11 2011-06-19 13:39:16

Assiie
Member
From: ` Neverland *
Registered: 2011-01-18

Xaресва мии.  sun

#12 2011-06-19 13:42:40

syn_princess
Мис Depp*
From: We found love.
Registered: 2010-03-21

Пуснии още. heart

#13 2011-06-19 18:32:42

desi-iliyan
Member

Сега имам много работа. По-късно се надявам да ми остане време и ако има кой да чете ще пусна още smile благодаря за милите коментари оценявам ги

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook