Pages: 1
#1 2011-06-07 19:41:18
- SweetY =] KittY
- Stay Strong.
- From: L.A., baby
- Registered: 2010-04-08
Re: Не мога да разбера харесва ли ме или не
Ох.. Страшно много харесвам едно момче, но не мога да разбера харесва ли ме или не .. Като погледна към него в час той ми повдига вежди или някакви такива работи.. Като така нали мине до мен ми повдига вежди.. А понякога като го погледна ми праща целувки.. А един път като се прибирах и го видях и той ми вика: '' Обичам те '' Но също така мисля, че харесва и една моя приятелка.. Тя ми призна, че не го харесва , но той се държи с нея така: Като се нуждае от нещо пита нея или и на нея и повдига вежди.. Знам, доста момичета си го харесват, но си личи, че той не ги харесва, а ги приема като приятелки. Но пък и понякога, почва да ме бута и нек'фи такива хД.. Но само ме гледа в час. Не знам дали мен харесва или моята приятелка или изобщо харесва ли някоя .. ;s
[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day
without thinking about.. [/*]
[/list]
[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/263/263171lxlble1hnk.gif[/img]
#2 2011-06-07 19:43:38
- MiSteRry
- Member
- Registered: 2009-04-01
KittY"] той ми вика: '' Обичам те ''
Не се занимавай с тоя.. бройкаджия
#3 2011-06-07 19:50:32
- SweetY =] KittY
- Stay Strong.
- From: L.A., baby
- Registered: 2010-04-08
KittY"] той ми вика: '' Обичам те ''
Не се занимавай с тоя.. бройкаджия
Ох, не знам , но съм сигурна ( знам ) , че не е такъв ..
[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day
without thinking about.. [/*]
[/list]
[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/263/263171lxlble1hnk.gif[/img]
#4 2011-06-07 19:55:51
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
По начина, по който го написа си мисля, че харесва и теб и тази, която пита за всичко. Колебае се между вас, коя ще се окаже по - добра за него. Поне така си мисля. Когато го погледнеш и той ти вдигне вежди, направи му и ти някаква забавна физиономия и му се усмихни :] Успех! Дано ти отвърне на чувствата, и да не се окаже някой бройкаджия! :]
#5 2011-06-07 20:05:13
- MiSteRry
- Member
Отначало винаги го има това ;; Той не е такъв ..
Ако някой сериозно се интересува от теб не мисля, че ще ти казва "обичам те" когато се срещне.. Ако наистина държи на теб ще ти го каже когато наистина го чувства .. а не както ВСИЧКИ правят/ често срещана лъжа
#6 2011-06-07 20:14:11
- zvezdi4kata_
- Member
- Registered: 2009-11-30
Ако някой сериозно се интересува от теб не мисля, че ще ти казва "обичам те" когато се срещне.. Ако наистина държи на теб ще ти го каже когато наистина го чувства .. а не както ВСИЧКИ правят/ често срещана лъжа
Напълно съм съгласна!
#7 2011-06-07 20:14:48
- zelenojelence
- Member
- Registered: 2009-01-25
Извинявай, ама вие на колко години сте, че да ти казва обичам те, просто ей така като те види?! Съжалявам но не мисля че му пука за която и да е от двете ви, просто си търси развлечения.
The quietest people have the loudest minds.
[img]http://prikachi.com/images/906/3980906k.gif[/img]
#8 2011-06-07 20:15:33
- girlcheto
- Member
И това е много вярно, но все пак.. Може пък да има чувства към нея, но да са по - слаби от тази към, която също има. Може би е искал да види как ще реагина на думите, за да знае какво да предприеме. Знам ли.. Но може и аз да греша напълно..
#9 2011-06-07 20:22:06
- MiSteRry
- Member
Ако някой сериозно се интересува от теб не мисля, че ще ти казва "обичам те" когато се срещне.. Ако наистина държи на теб ще ти го каже когато наистина го чувства .. а не както ВСИЧКИ правят/ често срещана лъжаИ това е много вярно, но все пак.. Може пък да има чувства към нея, но да са по - слаби от тази към, която също има. Може би е искал да види как ще реагина на думите, за да знае какво да предприеме. Знам ли.. Но може и аз да греша напълно..
Хубаво е, че си настроена оптимистично ;dd
SweetY =] KittY нищо няма да ти коства, ако отидеш и му кажеш, че го харесваш ..
#10 2011-06-07 20:24:25
- girlcheto
- Member
Ако някой сериозно се интересува от теб не мисля, че ще ти казва "обичам те" когато се срещне.. Ако наистина държи на теб ще ти го каже когато наистина го чувства .. а не както ВСИЧКИ правят/ често срещана лъжаИ това е много вярно, но все пак.. Може пък да има чувства към нея, но да са по - слаби от тази към, която също има. Може би е искал да види как ще реагина на думите, за да знае какво да предприеме. Знам ли.. Но може и аз да греша напълно..
Хубаво е, че си настроена оптимистично ;dd
SweetY =] KittY нищо няма да ти коства, ако отидеш и му кажеш, че го харесваш ..
Аз почти винаги съм настроена оптимистично.
Хубаво е, че ти си настроена реалистично, хаха
#11 2011-06-07 20:48:23
- privaтe Love
- Member
- From: in his late night thoughts
- Registered: 2010-08-07
Разбира се,без да съм свидетел не мога да кажа нищо,но от това,което прочетох,ми се струва,че той няма някакви серизони чувства към нито една от двете ви,просто си пада по флиртовете и закачките
дано пък да не съм права
«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...
#12 2011-06-15 20:01:04
- TwEeTcHeTyYy
- Member
- From: Rakovski
- Registered: 2009-07-02
- Website
Той пък какво е момче ако не може да ти каже в очите, че те харесва? .. Добре де, много са такива, но пък си задай въпроса: Заслужава ли си? .. Както видях в един друг коментар "бройкаджия" .. Той не знае какво иска - теб или познатата, на която вдига вежди? .. Не си заслужава .. |-(
tweetyy [h] ..
Pages: 1