#1 2011-06-01 18:42:54
- anitu-bau
- Member
- Registered: 2009-07-15
Re: Епилатор
Здравейте, имам малко въпроси относно обезкосмяването с епилатор..
Скоро си взех и първия път беше голяма болка /на краката/... Днес пробвах леекичко и мищниците, но не смея още съвсем смело да действам тъм, тъй като досега там съм действала със бръснача, но вече ми омръзна.. Пък и косъмчетата са станали по - твърди и груби от редовното бръснене..
Мисълта ми е дали наистина има ефект от епилатора, смисъл дали има смисъл да се хабя от болка, заради едните по - тънки и редки косъмчета.. Дали болката ще намалее /тъй като сега е огромна/? На кое епилиране се предполага тя да е значително намаляла?
Второ, избиват ли ви много подкожни косъмчета? Колко са опасни те? И избиват ли в крайна сметка над кожата?
Трето, кажете някакви съвети за по - малко болка с епилатора.. Благодаря ви предварително..
[img]http://i56.tinypic.com/2cdyd1x.jpg[/img]
#2 2011-06-01 19:52:59
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Re: Епилатор
На мен една лекарка ми каза, че не е хубаво на такава ранна възраст да си взимаш мишниците с епилатор.
Аз ползвам епилатор от доста време, почти не ме боли, но лично на мен ми излизат доста подкожни и ми трябва доста допълнително време играчка с пинцетата, че да си оправя краката като хората.Плюс това винаги пропускам някъде, колкото и да се старая.
Освен преди да се епилираш да си намажеш краката с крем, не знам за друго "обезболяващо"
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич