Pages: 1
#1 2011-04-22 08:17:27
- HePBeH
- Member
- Registered: 2009-01-12
Re: Това само в България може да се случи
1. http://kaprizen.com/forums/viewtopic.ph … ht=#832940 заключвате темата преди дори да съм качил експертизи и др. докоменти да се обедите че е истина.
2.търсите си долни оправдания само да не дарите някой лев , никой не ва кара да давате пари на сила , при добро желание и възможност да помогнеш на нуждаещ се човек ...
3.ИСКРЕНО ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА НЕ ВИ СЕ НАЛАГА НЯКОЙ ДЕН И ВИЕ ДА СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ ПАРИ ЗА ЛИЧЕНИЕТО НА БЛИЗАК ПРИЯТЕЛ/РОДНИНА да видите тогава колко е тъпо да се чудите къде какво да направите да се саберат тези пари , а хората да си мислят че всичко е измама ..
Вече можем да обявим местата където има поставени кутии за дарения. Това са : Бар *Градини*. Бистро *ЦВЕТЕТО*. Ресторант*Мераклии*. Клуб*Spark*. Бирария*Аквариум*.*Ню Йорк Пъб*. кафето до спирката на Гимназия *Кирил и Методий* Гр. Казанлък
#2 2011-04-22 08:20:35
- HePBeH
- Member
eто я и станицата в фейсбук: http://www.facebook.com/pages/ДА-ПОМОГН … 708?ref=ts
#3 2011-04-22 08:41:48
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Извинявам се за спама, ама..
Мислиш ли, че в сайт пълен с тийнейдъри от 13 до около 19 години, някой ще дари пари. Разбирам какво му е на човека, ако наистина е болен, но какво очаквате от нас? Не мислите ли, че ще е по - добре да го разпространите не по Интернет? И да си кажа честно и аз съм се нуждаела от пари за лечение на една моя близка, но не съм стигала до интернет пространството.
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#4 2011-04-22 08:50:58
- HePBeH
- Member
Всеки дарен лев е важен , пробваме всичко интернет , има кутий в града , ако имат желание хората защо да не дарят , дали чрез интернет или с кутий...
#5 2011-04-22 08:51:52
- radieto
- Member
- From: Miiami ;;
- Registered: 2008-11-13
Извинявам се за спама, ама..
Мислиш ли, че в сайт пълен с тийнейдъри от 13 до около 19 години, някой ще дари пари. Разбирам какво му е на човека, ако наистина е болен, но какво очаквате от нас? Не мислите ли, че ще е по - добре да го разпространите не по Интернет? И да си кажа честно и аз съм се нуждаела от пари за лечение на една моя близка, но не съм стигала до интернет пространството.
Точно така, това не е сайт за такива неща нито тук има хора, който ще могат да помогнат. Пробвай някъде по телевизията, там Нова, им пиши. Дано се оправи!
Да желаеш друг човек е може би най-рискованият от всички стремежи. В мига, в който пожелаеш някого - наистина го пожелаеш, сякаш си взел хирургическа игла и си пришил щастието си към кожата на този човек, затова всяко разделяне оттук нататък ще причини разкъсна рана.
#7 2011-04-22 08:53:44
- TwilightGirl90
- Member
Съгласна съм, че всеки дарен лев е важен, но по Интернет е трудно на човек да повярва. Според мен, събирането на пари с кутий е по - добър начин. В Интернет трудно ще обедиш някой.
#8 2011-04-22 08:57:55
- HePBeH
- Member
Когато човек има наистина нужда от помощ , трябва да се пробва всичко..
#9 2011-04-22 09:44:32
- radieto
- Member
- From: Miiami ;;
- Registered: 2008-11-13
Съгласна съм, че всеки дарен лев е важен, но по Интернет е трудно на човек да повярва. Според мен, събирането на пари с кутий е по - добър начин. В Интернет трудно ще обедиш някой.
Да желаеш друг човек е може би най-рискованият от всички стремежи. В мига, в който пожелаеш някого - наистина го пожелаеш, сякаш си взел хирургическа игла и си пришил щастието си към кожата на този човек, затова всяко разделяне оттук нататък ще причини разкъсна рана.
#10 2011-04-22 09:49:11
- TwilightGirl90
- Member
Вярно е, че за скъп човек трябва да се опита всичко, но мислиш ли, че някой ще повярва в Интернет и то в сайт, в който средната възраст е 13 - 16 ? Аз бих те посъветвала да пишеш по Новините. Лично аз не вярвам на такива, ъм текстове в Интернет, защото не съм сигурна къде отиват парите ми, но все пак.
Дано се оправи!
#11 2011-04-22 11:34:22
- Brutallity
- Member
- From: София
- Registered: 2010-03-13
Не можете без да си продухате лайнохвъргачките!
Аре стига ср@ли по темата.Като малките не могат да дарят може би ще попитат родителите си ? Пък и когато ножа опре до кокала човек опитва всичко.
All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.
---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.
#12 2011-04-22 12:43:39
- HePBeH
- Member
Не можете без да си продухате лайнохвъргачките!
Аре стига ср@ли по темата.Като малките не могат да дарят може би ще попитат родителите си ? Пък и когато ножа опре до кокала човек опитва всичко.
Най после някой човек да ме разбере ...
#13 2011-04-28 10:57:41
- HePBeH
- Member
В рамките на седмица до десет дни Константин трябва да набави сумата от 11 хиляди лева за закупаване на специалния медикамент, с който да се лекава- антитимоцитен глоболин. Лекарството е внос от Германия и не се поема от Здравната каса.
За целта Ви молим и за вашата скромна лепта, за да може Константин да живее.
За набиране на нужните средства за лечението е открита и банкова сметка на името на майката на момчето- Недялка Димитрова Дойчева.
Сметката е в Общинска банка- Казанлък
BIG FOMBBGSF
IBAN BG 28 SOMB 9130 1020 9718 01
Нека заедно дадем шанс на Косьо!
Телефон за връзка със семейството 0889 55 81 45
Касички, в които желаещите могат да подпомогнат лечението на Константин са поставени вече в Клиентските центрове на " Би Би Си Кейбъл".
В празничните дни такива ще има и в бистро "Градините" в центъра на Казанлък.
#14 2011-04-28 14:58:41
- h0neyLemonade
- Nσt Pretty Enσugh
- From: Rosewood
- Registered: 2010-07-20
Да , истинско е хора !
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=703300 ..
Разбирам вашета мъка , но ние няма как да помогнем ... тък почти всички НЕ разполагаме с такива пари.
Сигурна съм , че ще се оправи .
[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]
Pages: 1