#1 2011-04-16 19:38:32

bubito_
Member
Registered: 2010-04-07

Re: Очна линия!

Здравейте хора smile ! Ползвате ли очна линия и ако да каква?В един клип бях видяла такава като химикал не тънка ,защото ми е много трудно да е нанеса!А пък ако знаете такава в бурканчета която се нанася със четка...моля кажете от къде да си купя и г/д на каква цена!

Предварително,Благодаря! smile

Legend says,when you can't sleep at night,it's because you're awake in someone else's dream!:)))

#2 2011-04-16 20:13:38

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Аз ползвам.Моята е най-най-най-обикновената, на Golden Rose, с четка.Около 3 лева е.Ползвала съм няколко по-скъпи, но от тая съм най-доволна. smile

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#3 2011-04-17 09:01:20

zelenojelence
Member
Registered: 2009-01-25

И при мен преди не се получаваше хубава линия но според мен не е от очната линия а о т начина на слагане, преди си затварях окото и си я слагах но после прочетох по лесен начин : вземаш малко огледало и го слагаш на масата/бюрото и не си затваряш окото, а само гледаш надолу и окото ти е притворено и става много по- лесно надявам се че си ме разбрала, а самата ми очна линия е най-обикновена май е на Golden Rose  smile

The quietest people have the loudest minds.
[img]http://prikachi.com/images/906/3980906k.gif[/img]

#4 2011-04-17 09:05:25

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Да, когато е със затворено око се слага по-трудно и не стават хубави линии.И аз преди така си слагах  доста се зорих, въпреки, че от много време насам си слагам всеки ден.Със отворено око се слага по-лесно и стават по-хубави линии.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook