#76 2011-04-03 21:35:33
- Sweet.From.Strawberry
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-09-23
Re: Любовен танц
- Хайде,хайде.По-бързо. -виках аз,докато натисках копчето на асансьора без спиране.Когато пристигнах на етажа където беше залата се затичах по дългия коридор,за да намеря сложена на вратата бележка-"Тренировката ще се проведе на сцената"Единственото ми оспокоение в този момент беше,че сцената се намираше в съседната сграда.Влизайки,чух моята музика."МОЛЯ" тялото ми се езпълни с толкова много гняв.Едно от момичетата танцуваше вариацията ми.
- Руми.Ти дойде. -забеляза госпожа Минчева когато тръшнах тежката,желязна врата зад себе си. - Спрете музиката.Спрете я. -каза тя и ми направи жест с ръка да отида при нея.
- Съжалявам,че закъснях. -извиних се аз въпреки,че все още бях ядосана.
- Важното е,че сега си тук.Ева,съблечи костюма,ако обичаш и го дай на Румина.Руми имаш 5 минути да се приготвиш.
- Радвам се,че си тук. -каза Ева с престорена доброта.Едва скриваше завистта си.Ако не се бах появила тя щеше да танцува вместо мен на концерта довечера.
- Къде другаде да съм?!?Все пак,това е МОЯТА вечер. -усмихнах се аз.Исках да я подразня.След като прибрах косата си на кок,облякох си дрехите за тренировка и загрях,бах готова да започвам с танца. - Готова съм.
- Добре.Можем да започваме.Хайде,всички по местата.Иии...музика. -Тренировката продължи около четири часа.Вече беше един.Мислех да звънна на Десислава,но се сетих,че е в час. - Деца аз трябва да отида да взема костюмите от ателието.Руми при теб е костюмът само за вариацията,нали?
- Да. -казах аз.Участвах в още четири танца и нямах идея как ще смогна да се преобличам и да сменям грим.
- Добре.Значи трябва да взема и твоите.Ааа искам да знам кой ще се прибира и кой ще остава в залата.Сега е един часа,а вие трябва да сте тук в четири и половина.
- Аз ще остана. -Не исках нищо да ме разсейва,а ако бях решила да се прибера 100% нещо щеше да стане.
- Аз също. -отговори Моника.
- А останаите?Ще се прибирате ли? -попита госпожата.
- Ами да.Има доста време. -отговориха момичетата.
- Добре.Руми ето ти ключа от залата.Хайде,аз тръгвам.
- Добре. -След като прибрахме всичко което бяхме оставили по сцената и зад колисите с Моника се запътихме към залата.
- Е,какво искаш да правим? -попита Моника.
- Да поговорим.
- За какво?
- Виж,не се сърда,че си била с Денислав и,че си отказала да помогнеш за купона.Просто ако нямаш нищо против бих предпочела да ми казваш когато такива неща се случват за напред.
- Купон ли?Какъв купон?Ооо..аа да.Ами да.Купона.Просто трябва да помогна на една приятелка с домашните и няма да мога.
- Домашни ли?Не беше ли защото трябва да тренираш?
[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]
#77 2011-04-03 23:18:59
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
Леле тоя Денислав .
Пускай още!
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#79 2011-04-04 07:00:32
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
Nеxt...
Открих сродната си душа. Той - не!
#80 2011-04-04 07:35:08
- miminzetyyy
- Mrs. Soмеrhalдеr
- From: Пловдив
- Registered: 2009-06-26
Много ми харесва.
#81 2011-04-04 11:32:17
- nani_tyyy
- Member
- From: Rupetland ^^
- Registered: 2010-01-28
Хубаво е..
[img]http://prikachi.com/images/515/5501515R.jpg[/img]
#82 2011-04-04 20:13:17
- Ajilin_3
- Member
- From: някъде из space :)
Харесва ми ..:) Още .. ?
[img]http://data.whicdn.com/images/22811882/tumblr_lz2zt4Vf1N1r6gvwf_large.gif[/img]
#83 2011-04-08 17:22:07
- Sweet.From.Strawberry
- Member
- Ааа,какво?Домашни ли казах?Боже,колко съм разсеяна.Исках да кажа,че трябва да тренирам. -опита се да замаже истината,която аз не знаех или наистина е разсеяна и трябва да тренира.
- Добре. -казах аз след секунда мълчание и присвих очи.През следващите часове съвсем забравихме за Денислав,концерта и купона и с Моника наистина се забавлявахме.
- Хей,Руми.
- Да.
- ...Успех довечера. -пожела ми тя и ме прегърна.
- Благодаря.Да ти се връща. -Този трогателен момент беше прекъснат от госпожата.
- Здравейте деца.Само двете ли сте? -попита тя,като връхлетя в залата покрита с костюми,аксесоари и торби с грим.
- За сега.Ааа имате ли нужда от помощ? -попитах аз,защото всеки момент всичко щеше да падне на земята.
- Не,благодаря. -каза госпожата и бъро прибяга да стънката,за да преметне костюмите.След около половин час вече се бяхме събрали и подготовката можеше да започне. - Искам всички да ме чуете.Сега ще дам костюмите на всяка една от вас.Искам да ги вземете и когато се настаните в гримьорните да ги сложите на едно място и да си ги наглеждате,ясно?
- Ясно. -отговорихме всички.
- Добре.Грациела,ела да си вземеш нещата.Така.Ето,заповядай. -каза госпожата като започна да раздава костюмите. - Ева твой ред е.След като най-накрая всичко беше разпределено потеглихме към съседната сграда,където бяха сцената и гримиорните. - Добре.Всички да се разпределят.Искам по 5 момичета в гримьорна.Ти ела с мен. -каза госпожата и ме поведе на някъде. - Ти ще си в отделна гримьорна.Не искам да се разсейваш.Мисли само за танца. -След като останах сама всичко стана реално.Това беше.Тази вечер всичко се решаваше.Започнах да се приготвям,но веднага след като обух чорпогащника и трикото се спрях.Просто се стреснах.
- Спокойно Румина.Можеш да го направиш.Спокойно. -започнах да си повтарям в огледалото.След като се успокоих и се облякох,остана да ми направят прическа и грим.
- Руми готова ли си? -попита госпожата като влезе в гримьорната.
- Да.
- Хайде да започваме с грима и прическата. -Всички момичета се насъбраха при мен,за да гледат.Прическата ми стана страхотна.Нисък кок и сребърна коронка,а за грима да не говорим.Беше черен,опушен грим преливащ се в синьо,точно както костюма ми.Разбира се ми сложиха от онези огромни,гъсти,черни изкуствени мигли,които бяха страшно неудобни и сини леши.Щом бях готова...
- Госпожо,може ли да изляза да си купя вода? -попитах аз.Исках да се измъкна от навалицата в гримьорната.
- Да.Може,но внимавай да не изцапаш костюма.
- Добре,добре. -казах аз и излязох от сградата.Щом се появих навън всички ахнаха.Понеже сградата се намираше точно на центъра на града имаше огромна навалица от хора,някой дори искаха да си снимат с мен.След като си купих вода тръгнах да се връщам и невъзможното стана. - НИКОЛАЙ ....
[list=*]
[/list]
#84 2011-04-08 17:25:37
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Уникално е.
Още ?
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#85 2011-04-08 18:51:27
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
Как можа на най-интересното да спреш?!
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#86 2011-04-10 19:37:58
- Ajilin_3
- Member
- From: някъде из space :)
Чакаме още...
[img]http://data.whicdn.com/images/22811882/tumblr_lz2zt4Vf1N1r6gvwf_large.gif[/img]
#87 2011-04-11 14:59:59
- nani_tyyy
- Member
- From: Rupetland ^^
- Registered: 2010-01-28
Страхотно.. !!
Още..
[img]http://prikachi.com/images/515/5501515R.jpg[/img]
#88 2011-04-16 10:59:08
- ivet955
- Marshall`s girl
- From: Rome
- Registered: 2010-02-06
Невероятно е!! Още!
[img]http://prikachi.com/images/239/4746239c.jpg[/img]
#89 2011-04-16 17:17:49
- raly_12
- Member
- From: Булеварда на любовта ;д
- Registered: 2010-05-18
Преди време четох първите две части сега продължих направо е УНИКАЛНО ще има ли още?
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил!
#90 2011-04-16 19:24:11
- ludoto_muniche
- Member
- From: София
- Registered: 2010-03-28
Историята е невероятна ! Още ?!
...По лицето ми усмивката е трайна!
Щот на сърцето ми не пише MADE IN CHINA!!!. . .
...Жив пример как последния стана пръв!
Не можеш да ме видиш, но съм в тебе като кръв!...
#91 2011-04-23 20:01:56
- Sweet.From.Strawberry
- Member
Много,много,мнооого се извинявам,че толкова много се забавих с пускането на следващата част.Просто напоследък нямам много време да седна на компа,а и имах проблеми с клавиатурата.
В този момент не знаех какво става.Просто премигнах няколко пъти и отворих очи.Нямаше го.Най-вероятно се бях припознала.И по-добре,сега най-малко се нуждаех от него или от друг вид напрежение.След като се върнах в гримьорната се разтършувах из чантата си,за да взема МП4-та си,но съвсем забравих,че я бях изгубила.Наистина се нуждаех от успокоение и то не се забави.
- Руми?
- ДЕС!!! -хвърлих се на врата и и я запрегръщах силно. - Слава Богу,че си тук.Дес полудявам.Наистина не съм добре.
- ОК.ОК.Спри се.Поеми въздух. -каза тя и ме изчака да поема дълбоко въздух. -Сега вече си добре.Какво става?
- Ами аз,а...излязох за вода и той...беше там...той...после...го нямаше премигнах и ...той...нямаше го. -отново ме обзе паника.- А ти всъшност какво правиш тук?Не трябва ли да си на училище?
- Взех си бележка.Бях само за първите няколко часа.
- ...Колко е часа?
- 18;3о.След 3о минути излизаш на сцена.
- Боже мой.Какво ще правя?Дали,да не се проваля нарочно?Искам да кажа,че...ако аз...ако се подхлъзна или нещо подобно...те няма да вземат куцо и сакато в Италия,нали?
- Руми!Слушай ме.Когото излезеш на сцената ще дадеш най-доброто от себе си.ОК?Никакво подхлъзване.Нали?
- Да.Да.Аз...ОК.По-добре върви в публиката,за да не ти заемят мястото.
- ОК,но сигурна ли си,че си добре?
- Да,да и без това имам нужда да остана сама за малко.. -След като стана точно18;3о завесите се вдигнаха и представлението започна.Не изпитвах никакво притеснение.Винаги съм обичала сцената,но тово вероятно беше защото не беше дошло време за вариацията ми.Тя щеше да бъде гвоздея на вечерта.С нея щеше да се закрие концерта,но докато танцувах другие танци не исках да мисля за това.От сцената виждах толкова много приятели,които ме подкрепяха и пляскаха за мен.
- Браво Руми. -крещяха те и свиреха с пръсти.Чувствах се като кралица...докато не видях журито,което ме уценяваше и тази италианска дама да стоят на балкона.Самочувствието ми съвсем се изпари.След като изтанцувах всички общи танци в които участвох ми остана само един-вариацията ми.
- Руми. -извика ме госпожата зад колисите. - Сложи ли си кулофон? -кулофонът се слагаше на палците,за да не се плъзгат.
- Да.Сложих си.
- Добре.Виж...искам да ти кажа,че ще се представиш чудесно.Просто не го мисли. -без да кажа нищо поклатих глава и излязох на сцената.Това беше...сега всички се решаваше.След като прожекторите се включиха ме заслепиха имах няколко секунди преди да започне музиката.В тези няколко секунди реших да погледна в публиката за Дес,но докато очите ми шареха навсякаде,за да я намеря видах НИКОЛАЙ!
[list=*]
[/list]
#92 2011-04-23 22:23:06
- xx_Mimi_xx
- Member
- Registered: 2010-11-21
Уникално е.
[img]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/124/2/b/birds_png_by_nonueditions-d642eig.png[/img]
#93 2011-05-04 17:34:32
- Sweet.From.Strawberry
- Member
Той какво правеше тук?Значи на центъра не се бях припознала?Оне.Музиката започна.В този момент забравих за всичко и всички и просто танцувях.Всяко движение,всеки поглед...всичко беше перфектно.Заковах журито.Бях невероятна.Танцът свърши толкова неусетно.След като музиката спря и застанах в поза публиката не помръдваше."Боже ами ако костюмът ми се е скъсал" изникна в главата ми.Защо не реагират?Буквално след секунди цялата зала стана на крака и започна да ме аплодира.От всякъде се чуваха викове.На лицето ми се появи усмивка.Най-страшното мина.След като се поклоних дълбоко на зрителите излязох през кулисите.
- Браво Руми.Представи се страхотно.Хайде,бързо се нареди за финалния поклон. -След като представлението приключи всички се втурнахме към гримьорните,за да съблечем неудобните костюми и да си почистим грима.След като влязох в съблекалнята намерих много красив букет и малка кутийка с надпис "Отвори ме".Много се зарадвах,все пак Денислав се беше сетил за мен.
- "Мисля,че това е твое -Н"... Николай? -Дали беше той?Харесваше ли ме?
- Руми викат всички във фоайето.Идвай. -каза Моника като нахлу в гримиьорната.Побързах да скрия бележката,за да не я види. - Хей,какъв е този букет?От Денислав ли е ?
- Ммм,нямам представа.Хайде,да вървим. -казах аз като я хванах за ръката и побързах да я изведа от гримьорната. - Госпожо какво става?За какво е това събрание?
- Говорих с журито.Имат някои забележки,но пприятелката ми мисли,че си страхотна.
- Иии ... -попитах аз стискайки ръката на Моника.
- За съжаление...ооо,кого заблуждавам.ЗАМИНАВАШ ЗА ИТАЛИЯ.
ИМА ДОСТА ГРЕШКИ,НО НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ГИ ПОПРАВЯМ.
[list=*]
[/list]
#94 2011-05-04 17:40:38
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Супер е.
Ощее ? <3
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#95 2011-05-04 18:29:49
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Супер е.
Ощее ? <3
^^
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#96 2011-05-04 19:57:22
- ivet955
- Marshall`s girl
Супер е.
Ощее ? <3
#97 2011-05-04 20:01:49
- melani_54
- Member
- Registered: 2010-12-27
адски много ми харесва.ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
#98 2011-05-10 14:47:05
- betty-dimitrova
- Member
- Registered: 2010-04-29
Изчетох всичко наведнъж с голям интерес.. с нетърпение чакам следващитие части.. много интересна история и междудругото браво за успеха с балета : )) имам само 1 въпрос на колко години си когато се развива това действие
Break Dance Graffiti BeatBox
Hollywood Undead Linkin Park Flipsyde
#99 2011-05-11 16:51:27
- ivet955
- Marshall`s girl
Историята ти ще има ли продължение, или.....?
#100 2011-05-15 12:19:59
- Sweet.From.Strawberry
- Member
Смесени чувствалХиляди смесени чувства налазиха тялото ми.Трябваше ли да се радвам?Това щеше да ми даде ново начало,нов старт.Или трябваше да съм нещастна,защото ще замина далеч от всички което обичам.
- Толкова се радвам за теб Руми. -каза Моника и се хвърли на врата ми.
- Боже аз,а ... но мога да повярвам аз ... леле.
- Хайде,вземете си чаши от масата. -каза госпожа Минчева държейки шампанско. - Да празнуваме. -След като вдигнахме тост и се поздравихме за добре свършената работа всички се разотидохме,защото бяхме много изморени.Когато се прибрах в нас нашите вече бяха заспали.
- Наистина?Страхотно.Още днес ще говоря с госпожата ти за всички подробности.Ти се обличай.Десислава се обади и каза ,че ще мине да те вземе след половин час,а аз тръгвам за работа така че чао.А и Руми...
- Да?
- Гордея се с теб.Толкова усилия положи.Наистина се справи чудесно.
- Мерси мамо. -След като майка ми тръгна за работа реших,че мога да полегна за още 5 минути,но уви не стана.
- Хайде поспаланке.Ставай. -каза Дес като нахлу в стаята ми.
[list=*]
[/list]