#1 2010-11-19 18:32:30
- bon_bon_4eto
- Member
- Registered: 2010-11-19
Re: Той !
Във вторник ходих на театър .. Доскуча ми и си включих BlueTooth и намерих едно момче, на което писах отначало "здр" после си писахме близо един час .. Той е с шест години по-голям от мен и въпреки това ме накара да изляза с него .. Каза ми много неща .. Мислех, че ще отида в сряда из центъра, за да се срещнем, но ме домързя адски и се притеснявах ..После го измислих - обадих му се в сряда вечерта ( защото си разменихме само GSM-ите ) и се уговорих с него за единадесет часа пред общината .. Избягах от училище (изобразително) бях там точно в единадесет часа, обаче него го нямаше .. Стоях от страни, за да видя дали ще дойде и с кого ще бъда през следващия час .. Добре, хубаво чаках го петнайсет минути и се отказах .. Нямаше какво да направя, нямаше начин да се върна в нас, нямаше начин да се върна в училище, защото казах, че ми е лошо .. Обиколих центъра и започнах да се връщам, точно тогава го видях .. Имах някаква представа за него, защото го видях в театъра, но все пак му придрънках по телефона и той се обърна .. Видяхме се, здрависахме се и отидохме на по кафе .. Разпита ме доста (това е съвсем нормално) аз го питах само два въпроса .. Някак си и двамата се притеснявахме - той си играеше с касовата бележка, а аз гледах на различни посоки .. Бяхме заедно половин час .. След което той трябваше да отиде на училище .. Преди да тръгне ме покани отново на кафе (довечера), но аз отказах, защото нашите не биха ме пуснали сама, навън, в тъмното .. Той е втора смяна, а аз съм първа .. Някак си е невъзможно да се виждаме често .. а и не е хубаво да се бяга от час, все пак нямам тази възможност винаги ..След срещата се почувствах по-добре, защото сложих край на въпросите си, край на притесненията си .. Не е лош като човек, а и без това сме просто приятели .. Най-лошото е че е разочарован от тоя живот, каза, че не се чувства щастлив .. Може да се стори глупаво на повечето, но мисля, че трябва да му бъда близък приятел и да подкрепям, просто защото си заслужава !
Въпросът ми е: правилно ли ще постъпя, ако изляза с него ..?
#2 2010-11-19 18:38:52
аз мисля че да
[img]http://www.prikachi.com/images/783/3287783X.gif[/img]
Профила ми във Vbox7.
We ♥ it.
Профила ми във YouTube .
[img]http://www.prikachi.com/images/156/3064156P.gif[/img]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/74/E5/3895d6e5591e74e5.jpg[/img]
#3 2010-11-19 18:39:53
- moni4ka_21
- Member
- From: Nostalgia
- Registered: 2008-12-30
Въпрос:на колко години си ти?
Моят съвет:излез с него,поопознайте се повечко,знам какво е да искаш да направиш някого щастлив.Гледай да не се вживяваш много,защото може да се окаже съвсем различен.Успех
Draco Dormiens Nunquam Titillandus.
#4 2010-11-19 19:26:10
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
Аз пък съм против да излизаш с непознат .. Искам да кажа, че по много странен начин сте започнали да общувате.. Представи си, че той е казал това, че се чувства нещастен, защото има някакво намерение.. Не му знаеш акъла пък и е с 6 години по - голям от теб. Разбирам да си чатя с него и да поразпитам негови приятели какъв е, но иначе не бих излизла с непознат, колкото и да ми се иска да му помогна. Той си има приятели те ще му помогнат :] Аз съм против, ако ти се съгласиш и той е някакъв.. и аз не знам ти си носиш последствията / извинявам се ама си е така.. не му знаеш намеренията към теб /
#5 2010-11-19 19:27:17
- xnesquikx
- Member
- From: Bikini Bottom*
- Registered: 2010-09-19
Ми той да не е някъв на по 18 а ти да си на 12 ..
и пак мисля че трябва да се видиш с него - обаче внимавай. че такива често подлъгват : ))
[img]http://prikachi.com/images/602/3629602g.png[/img]
its not about how others look at me, its about how i look at myself ;] -beastly
#6 2010-11-19 19:47:36
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Еми той щом е с 6 години по-голям, значи да е максимум 12 клас (18-19 год.), което те прави 12-13 годишна и тебе максимум (Не, че аз съм много голяма, ама ти си малкааа)..
Защо първо не си размените скайп да речем и не си пишете там, не се поопознаете.Тъкмо ще разбереш повече за него, хем ще се поотпуснете ако се видите и няма да ви е неудобно и на двамата..Според мене това е най-добрия вариант..
За къде сте се разбързали не мога да разбера..Сякаш ако не се видите веднага след това идва краят на света...
ХУБАВИТЕ НЕЩА ИЗИСКВАТ ВРЕМЕ И ТЪРПЕНИЕ КАЗВАМ АЗ ВИНАГИ!!!!!
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#7 2010-11-20 20:05:52
- e_l_e_n_k_a
- Member
- Registered: 2010-05-31
това е глупаво веднага да излизатее |-(
трябва да се опознаете п0 добрее
#8 2010-11-20 21:50:16
Ох , те и без това вече са излезли . Късно е за проповедите от рода на "не излизай с непознат " . Ок, излезли сте , поговорили сте - няма лошо. Освен това той явно ходи на театър ,което говори добре за него
Следващия път , когато говорите по телефона , разменете си фейсбук или скайп или ... нещо . Поопознайте се по-добре , поговорете за общи интереси и прочее . Така хем ще разбереш що за човек е , хем ще знаете къде да отидете следващия път (кино , любимо заведение и пр.)
И наистина , не се забърквай в големи неща ако разликата във възрастта ви е голяма . Успех
cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
#9 2010-11-21 09:52:48
- tedito_bg
- Member
- Registered: 2009-05-09
според мене е доста голям или по-скоро ти си доста малка,но щом ти харесва илизай с него,само че винаги сии имай едно на ум,защото не знаеш кога и какво е намислил (нямам предвид да ти направи нещо лошо ами,че може да те върти на макия си пръст)
#10 2010-11-22 14:20:47
- smilexgirl
- Member
- From: Saint Denis, Centre, France
- Registered: 2010-10-19
според мене е доста голям или по-скоро ти си доста малка,но щом ти харесва илизай с него,само че винаги сии имай едно на ум,защото не знаеш кога и какво е намислил (нямам предвид да ти направи нещо лошо ами,че може да те върти на макия си пръст)
+1
Най-щастливите хора, имат всъщност най-тъжните истории ....
#11 2010-11-23 09:11:28
- sweety_one
- Member
- From: in```{spring} worldd ;p :)))
- Registered: 2010-08-22
+1 (y)
#12 2010-11-26 10:03:47
- siskaaa95
- Member
- From: ~България~
- Registered: 2010-10-04
Ами според мен ти трябва да си прецениш дали да излезеш с него или не, това трябва да е твое решение не на нас тук които те напътстваме за това.Все пак ти си излизала с него ти знаеш що за човек е не ния, трябва да си го усетила дали е добър човек, а ти сама каза, че е.Ако искаш да му помогнеш излез пак с него но гледай да не сте на някое усамотено местенце, защото едва ли можеш да му имаш доверие след 1 излизане само.. : )
#13 2011-01-26 23:27:10
- raly_12
- Member
- From: Булеварда на любовта ;д
- Registered: 2010-05-18
Аз пък съм против да излизаш с непознат .. Искам да кажа, че по много странен начин сте започнали да общувате.. Представи си, че той е казал това, че се чувства нещастен, защото има някакво намерение.. Не му знаеш акъла пък и е с 6 години по - голям от теб. Разбирам да си чатя с него и да поразпитам негови приятели какъв е, но иначе не бих излизла с непознат, колкото и да ми се иска да му помогна. Той си има приятели те ще му помогнат :] Аз съм против, ако ти се съгласиш и той е някакъв.. и аз не знам ти си носиш последствията / извинявам се ама си е така.. не му знаеш намеренията към теб /
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил!
#14 2011-01-26 23:31:39
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
Уау,звучи като някаква любовна драма .
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#15 2011-01-27 00:00:52
- vampir4eto_94
- Member
- Registered: 2008-12-04
щом си се почувствала добре след като сте се видяли
а и той ти е задал много въпроси... нз точно какви... явно се интересува от теб било то само като приятелка...
но наистина ти на колко си
If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...
[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]
#16 2011-03-04 08:15:03
- nep0k0rna_
- Member
- Registered: 2010-04-25
(y) (y)
#17 2011-03-10 18:57:20
- bloody_rose_92
- Member
- Registered: 2008-10-15
И аз направих изчисленията, че той ако е най-много на 18-19, ти си на 12-13, което те прави много малка. Едно нормално 18-19 годишно момче не би се занимавало с толкова малко момиче, така че моят съвет е: по-добре недей.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
#18 2011-03-25 16:01:14
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
щом си се почувствала добре след като сте се видяли
а и той ти е задал много въпроси... нз точно какви... явно се интересува от теб било то само като приятелка...
но наистина ти на колко си
Проста математика - най-много на 13 да е
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#19 2011-03-25 19:46:02
- Дидето0_94
- Member
- Registered: 2011-03-12
да
#20 2011-03-25 22:55:34
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01