#126 2011-03-11 17:33:25
- AnOnImKaAa
- Member
- From: Габрово
- Registered: 2010-02-13
Re: Вампирското кубче на Рубик.
нали беше написала следващата част...поствайййййй
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !
#127 2011-03-11 19:58:25
- emity_bebety
- Member
- From: Miami
- Registered: 2010-05-19
Ощеее!
#128 2011-03-13 10:40:58
- fenfantazi_
- Member
- From: London, UK
- Registered: 2011-03-10
чудесно е!още!
__________________________'BEING SINGLE DOESN'T MEAN
_______________________THAT YOU'RE WEAK,
_______________________IT MEANS THAT YOU ARE STRONG ENOUGH
_______________________TO WAIT FOR WHAT YOU DESERVE'
______________________________________________- Niall Horan
#129 2011-03-13 11:38:42
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
Тази вечер ще пусна още.
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#130 2011-03-13 17:09:50
- alityyyyyyy
- Member
- Registered: 2011-03-07
Невероятно е.
Ощще ??
#131 2011-03-13 22:12:45
- AnOnImKaAa
- Member
- From: Габрово
- Registered: 2010-02-13
Нали щеше да пускаш ;/ Вече нощ стана :Д
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !
#132 2011-03-14 16:46:25
- nani_tyyy
- Member
- From: Rupetland ^^
- Registered: 2010-01-28
Майко... Стахотно е..!!
Ощеее
[img]http://prikachi.com/images/515/5501515R.jpg[/img]
#133 2011-03-14 19:08:29
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
Последна част!Съжелявам,че се забавих.
-Какво правиш?Пусни ме.-дръпнах се от Дариъс,защото ме дърпаше към себе си.
-Моля?-приближи се и притисня тялото си в моето.-Не дойде ли точно заради това.-понече да ме целуне,но аз се отдръпнах и го ударих в корема.
-Не съм лека жена!Не дойдох до тук,само защото ми се прави секс!Бих правила с всеки ако исках.-повдигнах вежди,но едва ли ме видя-бяхме в тъмна малка стаичка,докато другите се забавляваха в другите.
-При нас беше различно.Ти още ме обичаш,затова и си тук.Имаше вълшебство между нас.-отново се приближи.Отдръпнах се.
-Ти така си мислиш.-присвих очи,знаех,че това щеше да види.-Сега ме остави,за бога.-излязох,а той дори не се опита да ме спре.Да,беше пртав..обичах го повече от всичко.Но не можехме да сме заедно.Истината бе,че се страхувах от Елизабет,но не бе пречката тя.Нещо друго ме спираше.-Ей ти високото същество-говорих на Камен-бе българин,наистина красив.Жена му също бе от българския народ-красива,бяла с черни очи.-Дай ми от това.-бях твърдо решена да пия и пия за да забравя всичко.
Всичко вървеше идеално,докато не забелязах,че Дариъс го нямаше.Обиколих къщата,но уви.Тогава излязох навън и луната освети лицето ми.Имаше безброй много звезди,а луната бе като сърп.Красота.Чуваха се и щурците,но нищо друго,дори и стъпките му не огласяха околността.Докато обикалях съзрях малка фигура в далечината.Или бе с Дариъс,това същество,или вампирчо бе неговата жертва.Започнах да се приближавам,но накрая с един дъх бях до..
-Здравей,Емили.-дълбокия глас прониза тишината.Разширих очи когато "сянката" застана пред мен.
-Елизабет?-изрекох,като се опитвах да прикрия ужаса в гласа ми и успях.Казах го безразлично.Започна бавно да ме оглежда.
-Да,по-красива и сексапилна си от мен,с наистина остър характер,но това не значи,че съм по-слаба.-мигнах.Бе зад гърба ми.Извъртях главата си и я виждах с периферното си зрение.
-От къде знаеш?Помисли.Дариъс избра мен,защото си му омръзнала.След това ме направи достатъчно силна,а благодарение на волята ми съм непобедима,така че не смей да ме заплашаш,особено след като Ноа..-прекъсна ме.Как смее?
-Знам,знам.Всичко.Следих те и наистина съм впечатлена-не съм виждала такава като теб.Разбирам защо Дариъс те е харесал,все пак и той е отчасти глупав мъж.-усмихнах се накриво.
-Той ме обича.Заради мен,затова да не пострадам си отиде и се върна при кучката-теб.-излъгах.Той отчасстти само ме остави заради сигурността ми,но повече заради приятелите си,а може би дори и тази пред мен-бе малко по-ниска,с наляти бедра и къса,но хубава коса.Очите й бяха сини.Не ми изглеждаше нещо особено.Е,за тогава може би,но сега..
-Обича те?Искаш ли да го попиташ сама?-погледнах срещу мен.Да, Дариъс бе срещу мен.Мислех,че е вързан или нещо такова,но той стоеше спокойно пред мен и се усмихваше.На мен?Загледах се..не,на Елизабет.
-Какво става тук?-присвих кафевите си очи и гледах Дариъс с всичката омраза насъбрала се в мен.-Дариъс?
-Какво?Мислила си,че имам чувства към ..теб?След като имам Елизабет?-засмя се и сложи ръце пред гърдите си.Не това не е истина.
-Лъжеш.Ти сам каза,че между нас има нещо вълшебно.Познавам те,ти си студен.Не би го казал просто така.-нещо се разкъсваше в мен,незнаех какво.
-Лъжи,лъжи.-казаха и двамата.В следващите секунди тя бе подпряна на него и прокарваше пръстти между косата му-точно като мен.
-Познато ли ти е?-тя се усмихна.Целунаха се и правеше това,което и аз.Извиваше се когато той я докоснеше там или там,точно като мен.Изглеждах жалка,но запазих самообладание-имах достойнство,но въпреки това,очите ми се насълзиха.
-Браво,много добър план.И всъщност каква бе целта?-засмях се,а една сълза падна на земята.
-Да не се омъжиш за Ноа.Щеше да си много богата както и силна.Ние не искаме това.-погледнаха се.
-Не.-започнах да се приближавам.-Това не е истина,Дариъс.-бях на един дъх разстояние от него,а Елизабет само наблюдаваше.-Ти не би ни го причинил.Не си такъв.Познавам те.-гледах го и бях убедена,че той не би ме наранил отново.Мигнах и сълзите ми се стекоха.Висчко се виждаше,защото бяхме на лунна светлина.Той не трепна,а напротив.Притисна ме до едно дърво и ме хвана за гърлото.Зад гърба му чух как Елизабет се смее самодоволно.Какво му е казала или направила,че да говори и върши тия..глупости?!Да,Ноа бе прав.Страхотно хритра е.
-Защо плачеш?-погледна ме и направи doggy face.Сетих се за всичко през което преминахме заедно и още повече започнах да плача.Тогава езика му премахна сълзите от гладките ми бледи бузи.-Мм,отново те вкусвам.-не правих нищо,освен да започна да плача с глас,защото знаех,че ще ме обладае пред Елизабет.Плачех и плачех докато той свалаше късата ми рокля.Защо?
Прокарваше пръстите си къде ли не.Целуваше ме навсякъде,докато не ме облада изцяло.Този път болката бе много по-силна, и не защото,рязко и сухо влезе в мен.Той ми се подиграваше,а аз нищо не правех.
-Обичам те.-той спря да се движи и ме погледна объркано и..боже мой,толкова топло.Отново прошепнах..-Обичам те,Дариъс.Липсваше ми,затова те търсих толкова време.За да бъдем заедно,или просто да сме приятели.-гледаше ме,а очите му се насълзиха.Елизабет видя.
-Какво правиш?Продължавай.-заповяда тя.
Дариъс погледна надолу,отдели се от мен погледна ме,а аз отново се среснах.Настъпи тишина.Гледахме се право в очите.Не дишах и едва виждах,заради кичутрите ми пред моята и неговата коса.-БЯГАЙ!-изкрещя той бутна ме и се насочи към Елизабет.Едва се осъзна.Тръгнах,но погледнах назад.Той щеше да умре,а не можех да допусна това.Върнах се,нека ме убия тази,нали той ще живее:
-Какво правиш?Бягай,Емили.БЯГАЙ!-той я държеше за гърлото в силна хватка,а тя се дърпаше.Поклатих глава в отрицателен отговор.Когато погледна към нея ече я намаше.Някой ме потупа по рамото.Обърнах се,а тя зад мен и заби някаква дървена пръчка,близо или в сърцето.Не разбрах,защото започнах да губя съзнание.Когато отворих очи над мен бе Дариъс и крещеше с всичка сила името ми.Погледнах към гръдта си,забелязах,че нямаще никакъв кол:
-Какво става?-изправих се и хванах главата си.
-Няма време за обесняване,моле те,бягай.Всеки момент Елизабет ще се събуди и убие.-гледаше ме топло.
-Ами ти?Не!
-Казах,че няма..-той разшири очите сии отвори леко устата си.
-Дариъс,кажи де.-бутнах го.-АААА!-изпищях много силно.Имаше кол.Кол в гърба си и минаваше май през сърцето.Зад него се усмихваше Елизабет:
-Ако не си мой,няма да си на никой,въпреки,че ми се закле да ми служиш,ако спася Емили.-усетих нещо в мозъка и гърдите си.Адреналина ми бе на макс,а сърцето ми биеше лудо.Да,мразех я.Исках да я убия без значение дали аз след секунди ще съм труп.
Зложбо започнах да я скубя,точно като жени.Удрях я и показвах кучешките си зъби,Исках да я изплаша,но тя ме последва.Бихме се с какво ли не.Пищях от ярост игняв.Изричах името на Дариъс-бе мъртъв или поне така си мислех.Трябваше да го спася.
Бях на земята,а Елизабет бе приготвила кола,който извади от Дариъс:
-Ето,сега,нека ви проклинат всички!Умрели сте с един кол,бъдете щастливи!-когато каза това мислех,че висчко е свършило.Чух силен писък,който излезе от устата й.Бяха я пронизали в сърцето,като частици от него бяха на върха на "оръжието".Най-накрая.
Не видях кой или какво спаси живота ми.Насочих се към Дариъс.Бутах го,крещях го и тресях силно,но никакъв ефект.След миг се сетих за кръвтта ми.Ако пие от нея ще се събуди,но единствено ако е само ранен,дори и жестоко.Ухапах си китката,отворих леко устата му и оставих кръвта да преминава през гръкляна,а след това през хранопровода.Избърсах кръвтта,която щеше да засъхне,намираща се до устата ми и отново се надвесих над него:
-Ще оживее.-чу се мъжки глас,който досега не бях чувала.-Но ти идваш с мен.Спасих животите и на двама ви,кръвтта ти няма да помогне,аз го съжевих,но го остави за да се възтанови няколко часа.Сбогувай се с него и тръгвай..-понечих да се обърна.-Не!-погледнах спящия Дариъс.Долната ми уста се обърна като на бебчетата когато плачат за играчка.Е,аз плачех за Дариъс.Нямаше да го видя скоро.Целунах бледите,грапави вече,устни.Погалих косата му и изрекох,като знаех,че чува всичко,както и усеща.-Обичам те,Дариъс.Пази се.-приближих се до ухото му и прошепнах.-Ще бъдем,дори и след векове,отново заедно.
Ще има след около 2 седмици 2-ри сезон!Ще пусна нова тема .Не искам да пиша следващия сезон тук.Надявам се да ви хареса.
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#134 2011-03-14 19:27:53
- iw4eto0o
- βlαςκ rοsε
- From: Seoul x3
- Registered: 2010-02-26
О, великолепно, уникално!
I ASIA!
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbyaurBBzu1r9xjxoo1_500.gif[/img]
#135 2011-03-14 20:32:08
- fenfantazi_
- Member
- From: London, UK
- Registered: 2011-03-10
ох, много тъжно свърши! хареса ми ,но вече нямам търпение за втори сезон!
по-бързо да минават тия две седмици!
__________________________'BEING SINGLE DOESN'T MEAN
_______________________THAT YOU'RE WEAK,
_______________________IT MEANS THAT YOU ARE STRONG ENOUGH
_______________________TO WAIT FOR WHAT YOU DESERVE'
______________________________________________- Niall Horan
#136 2011-03-15 12:04:23
- nani_tyyy
- Member
- From: Rupetland ^^
- Registered: 2010-01-28
Супер е..
Още..??
[img]http://prikachi.com/images/515/5501515R.jpg[/img]
#137 2011-03-15 13:32:41
- vampire_
- Изгонен(а)
- From: Gryffindor (Пловдив)
- Registered: 2010-12-29
Невероятно е !
Wait a minute, motherfucker
I've been looking all night
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
Go head pull it, pull it, pull it, pull it
First you gotta get right
I can love you long time
I become a big crime
Then I'll pull it, pull it, pull it, pull it
Стрцето бие бавно, очите гледат жадно, а времето вместо да лекува, прави гадно.
#138 2011-03-15 17:33:18
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
С нетърпение очаквам сезон 2.. :p
Открих сродната си душа. Той - не!
#139 2011-03-15 17:40:23
- sunshinexgirl
- Member
- From: South Korea < 3
- Registered: 2010-10-17
Чак 2 седмици ли до продължението??!
..Аз и 1 час не мога да издържа, а 2 седмици.. ужас!!
Уникална е историята..
Продължавай в същия дух!
[img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_lrvpz8dS6U1qbgy5bo1_500.gif[/img]
#140 2011-03-15 17:40:23
- Demolina
- Без право на собствен ранг
- Registered: 2010-07-04
С нетърпение очаквам сезон 2..
:p
[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
Destroy what destroys you.
#141 2012-11-02 13:31:10
- Sissy~~
- Member
- From: Wonderland ^^
- Registered: 2012-08-26
С нетърпение очаквам сезон 2..
:p
Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб! [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]