#76 2011-03-04 12:23:26
- ecei
- Е ' Т И °
- From: College Princeton °
- Registered: 2010-12-25
Re: Вампирското кубче на Рубик.
Олей, ощщееееееееееееее
† † † † † † † † † † † † † † † † † † †
#77 2011-03-04 12:38:16
- vampire_
- Изгонен(а)
- From: Gryffindor (Пловдив)
- Registered: 2010-12-29
Супер.
Wait a minute, motherfucker
I've been looking all night
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
Go head pull it, pull it, pull it, pull it
First you gotta get right
I can love you long time
I become a big crime
Then I'll pull it, pull it, pull it, pull it
Стрцето бие бавно, очите гледат жадно, а времето вместо да лекува, прави гадно.
#78 2011-03-04 13:03:44
- wildbitch
- Member
- From: USB:The United States of Biebe
- Registered: 2011-01-22
Некст ..
[img]http://prikachi.com/images/182/3234182j.gif[/img]
#79 2011-03-04 14:04:23
- AnOnImKaAa
- Member
- From: Габрово
- Registered: 2010-02-13
некст плс
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !
#80 2011-03-04 14:41:59
- sofarawayX.
- Member
- Registered: 2011-02-05
С всяка следваща част става още по-интересно!Давай некст!
[img]http://prikachi.com/images/254/3645254e.gif[/img] -- Обожавам! <33333
#81 2011-03-04 17:10:52
- s0muchl0wey0u
- Member
- Registered: 2011-03-03
супер си продължавай нямам търпение да излезе следващата част
Ако бях заменима щеше тя да те има много късно е вече как не го разбра ? <3
#82 2011-03-04 19:07:22
- pesedemetka
- Member
- From: My Fuckin` City :)
- Registered: 2010-06-16
Уникално както всяка част хайде пускайй!!
В живота не е важно от къде идваш или къде отиваш, а дали успяваш да си щастлив по пътя .. ;]]
#83 2011-03-04 20:03:52
- AnOnImKaAa
- Member
Кога ще пуснеш следващата част? да знам а не да вися през 30 мин тука :Д
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !
#84 2011-03-04 21:39:18
- bellliewe
- Member
- Registered: 2011-02-06
намерих време и аз да прочета тази история прекрасни са продължавай в същият Дух УСПЕХ. : ))
#85 2011-03-05 10:54:42
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
Ето 15-та част.Довечера няма да пускам 16-та,защото ще съм в бабини на село,а там не хващам интернет.
--
-Хах,забавно.-след думите си направих "тъпо" изражение.-Както и да е,някой носи ли топка?
-Казах ти,че аз..-прекъснах Стийв.
-Боже,не твоите!Сериозно питам.
-Да,аз нося-Найджъл ми подхвърли бялата,волейболна топка и всички започнахме да играем,включително и Ноа.
Така и мина денят-всички се забавляваха,освен мен,а може би и Ноа-незнаех какво чувствам към него и най-важното-аз се страхувах,та той можеше да ме убие.Засега не бе го сторил,затова можех да си отдъхна.
-Чаоо-испратихме Натали и преди да тръгнем,тя излезе и каза.-Ей,забравихте ли,че ще има парти в Нена?
-Вярно бе,аз отивам.-без Стийв за къде?
-Бройте и мен.-странно,но където отидеше Стийв там беше и Найджъл.
-Аз бих отишъл,но някой трябва да ми каже адреса й.-Ноа.И той ли?
-Спокойно,нали живееш в нас?Ще тръгнем заедно,пък и Найджъл също ще ни придружи,само трябва да се изкъпе в нас.Ок?-Стийв и тоя живееха заедно?Не можех да повярвам.Оу,да нали беше казал,че семейството на Ноа,или по-точно хората,които представя за негово семейство,са близки семейни приятели на родителите на Стийв-горкияят.
-Ъм,хора,мен не ме бройте.-свалих си очилата,защото вече настъпваше залеза.
-О,Ем..без теб няма да е същия купон!-Стийв се приближи и ощипа дясната ми буза.
-Ауч.-наистина ме заболя.
-Да не си посмял да я пипнеш!-когато се обърнах за да разбера какво става,видях как Ноа бе притиснал до една стена Стийв,като го държеше за черната блуза.
-Хей,човече,спокойно.Ние така се закачаме,но този път съм прекалил.И вие да не ходите,че така се застъпваш за нея?-Сийтв се откопчи от Ноа,като не спираха да се гледат.
-Да,проблем?-Ноа отново се приближи до него-той наистина бе по-висок и изваян от Стийв.Тогава Найджъл се намеси и всички се успокоиха.
-Човече,наистина ли ходиш с Емили?-докато идваха насам Найджъл му зададе този въпрос и ние,естествено,чувахме.
-Да,защо?-моля?Аз ли пропускам нещо?Някой да ми обясни или каже откога сме заедно!
-Ами след заминаването на онзи красавец,Емили с никой не искаше да излиза,а сега с теб,е вярно,тя си пада по-таквиа като вас..-прекъснах го.
-Стийв,достатъчно!-пребелих очи.
-Ето,виждаш ли?Тя все още го обича!-той насочи показалецът си към мен и започна леко да се смее.
-Край!-преди да се беше усетил,вече бях върху него и пиех от кръвтта му-поне се напраних и нямаше да излзиам нощем за да ловувам.
-Впечатлен съм.-чух зад гърба си ръкопляскане.
-Ноа.-изправих се,като се опитах да забърша кръвта,от трупа,намираща се на бялата ми рокля.Когато вдигнах погледа си,той вече бе пред мен.
-Що за създание си?-той присви очи и махна кичур от лицето ми.-Толкова безсърдечно,че дори убива и приятелите си.
-Предизвика ме.-махнах ръката му от лицето си и се застанах зад него,като докоснах рамото му.-Ти..не би убил най-скъпото за теб,нали?-той се засмя,защото разбра какво имам в предвид.
-Т-ти..ти!К-как-какво си?-боже,забравих,че Натали не беше припаднала,като Найджъл-или трябваше да я убия или да истрия паметта й.
-Мила,аз съм-Емили.Не ме ли помниш?-приближавах се бавно до нея,докато не застанах пред пожълтялото от уплаха лице.Целунах я.-Вкусваш ли кръвта на бившия си?Харесва ли ти?-целувката продължи,докато аз не се отдръпнах.Погледнах я в очите и я накарах да забрави за случилото се.Така и стана.-Натаи,прибери се и отиди по-късно на купона.
-Да.-бе хипнотизирана и правеше всичко,което и кажа.
-Но Натали,отиди гола,без бельо дори.Съгласна?Аз ще съм там и ще те чакам по съшия начин.Хайде,върви.-Тя влезе и останахме само с Ноа.-По принцип хвърлям труповете на близо в гората,като правя животински следи.Найджъл ще го оставим вкъщи,на легото все едно е сънувал.А ти,вампирчо,идваш с мен.
-Всичко си измислила,нали?-той се засмя и започна да се приближава към мен.Подадох му ръка и тръгнахме към нас,като преди това заведохме припадналия,бял Наджъл на мекото му легло,а тялото на идиотът Стийв бе небрежно хвърлено между черните дървета.
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#86 2011-03-05 11:16:53
- raliinkaa
- Member
- Registered: 2010-11-02
Давайй... ощее...
No girl should ever forget that she doesn`t need anyone who doesn`t need her
Fire and Ice
Robert Frost
Fire and ice
Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.
My favorite one....
#87 2011-03-05 11:40:48
- emity_bebety
- Member
- From: Miami
- Registered: 2010-05-19
Уникално! Още?
#88 2011-03-05 11:45:34
- wildbitch
- Member
- From: USB:The United States of Biebe
- Registered: 2011-01-22
чакам следващата част
[img]http://prikachi.com/images/182/3234182j.gif[/img]
#89 2011-03-05 12:01:14
- vampire_
- Изгонен(а)
- From: Gryffindor (Пловдив)
- Registered: 2010-12-29
Ох
Wait a minute, motherfucker
I've been looking all night
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
Go head pull it, pull it, pull it, pull it
First you gotta get right
I can love you long time
I become a big crime
Then I'll pull it, pull it, pull it, pull it
Стрцето бие бавно, очите гледат жадно, а времето вместо да лекува, прави гадно.
#90 2011-03-05 12:18:19
- ecei
- Е ' Т И °
- From: College Princeton °
- Registered: 2010-12-25
Малее.. на тая хич не й дреме кой убива..
ОН; Давай продължението : )) Супер е
† † † † † † † † † † † † † † † † † † †
#91 2011-03-05 12:30:40
- Heroine queen
- Daughter of Mafia boss
- From: Люлин.
- Registered: 2010-07-02
страхотно е
[list=*]
[*]A woman's heart is a deep ocean of secrets. ♥
"Истинският мъж е като любимата блуза в разхвърлян гардероб. Знаеш, че е някъде там, но никога не можеш да я откриеш, когато ти трябва. През ръцете ти минават десетки дрехи. Със състав, който не отговаря на сезона, и цвят, който не отива на косата ти. Сигурна си, че няма да ти стоят добре, но ги пробваш. За всеки случай..."[/*]
[/list]
#92 2011-03-05 12:52:42
- sofarawayX.
- Member
- Registered: 2011-02-05
Охх уникално е !
[img]http://prikachi.com/images/254/3645254e.gif[/img] -- Обожавам! <33333
#93 2011-03-06 12:05:18
- shushi_10
- Member
- From: Los Angeles
- Registered: 2010-12-11
Охх,човек пускай ;хх следваща част <3
Страхотно ее
[img]http://prikachi.com/images/192/3623192f.gif[/img]
[list=*]
[*]yoo_97 :3[/*]
[/list]
#94 2011-03-06 12:06:59
- vikcho36
- Member
- From: ~-~ HOLLYWOOD* {{}}
- Registered: 2010-09-02
айдее пускай следващата част нямаме търпение ..
`` Най-много ти липсва този, който е до теб, а ти знаеш, че никога няма да е твой ;[[
#95 2011-03-06 14:02:39
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
Охх,човек пускай ;хх следваща част <3
Страхотно ее
Открих сродната си душа. Той - не!
#96 2011-03-06 15:49:03
- tamy {sun}
- Member
- Registered: 2011-03-06
Имаш дарба, пишеш увлекателно, но имам няколко забележки. Първо, не използвай чак такива изрази, като ,,проникване'' или ,,облизваше ме на юг'', защото не са за писмена реч. Съветвам те да не описваш чак с такива подробности, защото лично мен това ме отвращава. И второ, правописа. Иначе на мен много ми хареса и очаквам следваща част.
#97 2011-03-06 15:57:38
- karriikkxx
- П ♥
Имаш дарба, пишеш увлекателно, но имам няколко забележки. Първо, не използвай чак такива изрази, като ,,проникване'' или ,,облизваше ме на юг'', защото не са за писмена реч. Съветвам те да не описваш чак с такива подробности, защото лично мен това ме отвращава. И второ, правописа. Иначе на мен много ми хареса и очаквам следваща част.
Съгласна съм с теб,но ако не напиша тези изрази,някои читатели няма да разберат,какво точно искам да кажа.А за правописа-да,бързам и рядко оглеждам дали имам грешки.
#98 2011-03-06 16:27:58
- pesedemetka
- Member
- From: My Fuckin` City :)
- Registered: 2010-06-16
Няма ли да пускаш следващата част ?
В живота не е важно от къде идваш или къде отиваш, а дали успяваш да си щастлив по пътя .. ;]]
#99 2011-03-06 16:53:59
- karriikkxx
- П ♥
16-та част.
--
Вече бяхме пред нас.Спрях се:
-Емили?-чух гласът на Ноа,който се заби в главата ми.
-Не.-пуснах ръката му след това отново прошепнах.-Не.
-Ей,спокойно.-след секунди ръцете му бяха върху раменете ми.Отдръпнах се рязко като се обърнах.
-Не ме докосвай.-шепнех през зъби.Няколко кичура паднаха пред очите ми.Вампирът започна да върви срещу мен с бавни крачки.Побиха ме тръпки,като цялата настръхнах от страх.Какво правех?-С-стой,не мърдай!
-Но,мила,какво ти има?-той подаде ръката си към мен.-Всичко е наред,просто бъди моя.-погледнах лицето му-усмихваше се нежно.Ударих ръката му,а след това се хванах за главата.
-Какво правя?-краката ми не ме държаха,треперих като лист.
-В момента нищо.-стиснах очи и се опитах да си представя,че това е само сън,лош сън.Но не бе така-усетих как ръцете му сде обвиха около мен.-Всичко е наред.след това целуна челото ми.
-Махай се!-избутах го и започнах да вървя като оплитах краката си.
-Къде мислиш,че ще отидеш?-гласът му бе различен,по-студен.-Където и да отидеш,аз ще те намеря,не ти ли е ясно?-дори не се обърнах.
-Майната ти.-след като изрекох тези думи с всичка сила побягнах и аз незнаех накъде.Дишах шумно,но въпреки това усещах зад себе си как Ноа ме настигаше-не трябваше да се предавам,засилих се и стиснах очи.Къде отивах?Не ме интересуваше,исках да се отскубна от него.Обърнах се за секунда-нямаше го.Спрях и когато мислех да тръгна спокойно из тази тъмна гора,в която се намирах,пред мен бе Ноа:
-Оля.-усмихна ми се.
-К-как?-само това успях да изрека.
-Ето така.-събори ме.Вдигна изпоцапаната,вече не толкова бяла,рокля.-Нали това искаше,ха?-целуваше ме,а аз не правех нищо-а какво можех?Дори не се разплаках,що за създание съм?
Мислите ми бяха прекъснати от шума,породен от Ноа-събличаше се.Погледнах го и сега ми изглеждаше толкова грозен,жаден за плътта ми.Дариъс не би ми го причинил.О,Дариъс.Липсваш ми.
Изведнъж ми причерня-не виждах нищо.Почувствах силна болка между бедрата си-всичко стана толкова бързо и рязко,дори не знам как не изгубих съзнание от болката.Исках да изкрещя,но не можех.Исках да избягам,но не можех.Тласъците се ускориха-нямаше как да не се разплача.Чувствах ужасна болка,а пред очите ми бе само той,само Дариъс.В главата ми кънтеше само неговото име-Дариъс,Дариъс,Дариъс.
-Не искам такава съпруга.-всичко спря,утихна.Гледах настрани,не исках да го погледна.-Толкова си лесна.Защо не бях аз първия?-вдигна ме.-Защо?Емили,защо не ме обичаш?-крещеше срещу лицето ми.Гледах надолу,не исках да се срещна с погледа му,но Ноа ме накара.-Аз бих дал всичко да си с мен.-главата му бе на гърдите ми-плачеше.Нищо в мен не трепна,гледах само напред и горещите ми сълзи падаха върху него.
-Ако ме обичаше..-шепнех,нямах никакви сили.-..нямаше да сториш това с мен.Както и щеше да ме оставиш намира.Това,което направи,не бе от любов,а от ревност и завист-ревнуваш и завиждаш от Дариъс.Незнам как се появи в живота ми,но бързо го обикнах,няма друг като него.Остави ме на друг,за да не пострадат приятелите му,както и аз.Това го направи от любов към мен,а ти?Какво направи,за да те обичам?-мълчеше.
-Съжелявам.Аз го испратих за да се те превърне във вампир,но не го накарах да се влюбва в теб!-продължаваше да плаче.
-Ноа,можеш да имаш всяко същество от женски род.Остави ме,моля те.Ще съм ти безкрайно благодарна.-погледна ме,а след това ме целуна нежно.Отвърнах му,само и само за да се съгласи.
-Осъзнаваш ли с кой говориш?Аз толкова много съм живял и повярвай ми като теб жена,не съм срещал.Другите Вампири искаха много да се запознаят с теб.-млъкна за секунди.-Щяхме да избиваме въркулаците,но явно любовта ми към теб е по-силна от желанията ми.Върви и намери Дариъс,бъди с него,но внимавай-въркулаците са навсякъде.Пази се,особено от Кристофър-той може да се преобразява във всеки вампир,човек или животно.Казват,че сега изглеждал като Дариъс за да те примами,а направи ли го-ще те убие,а знае,че щом го направи,ще ме предизвика и тогава ще започна война,която няма да спре сигурно с векове.Разбираш ли?-поклатих глава.-Забрави за мен,за приятелите и семейството си.Знай,че ако тръгнеш сега,никога няма да се върнеш в този град.-погледнах надолу.
-Добре..-след миг вдигнах глава.-Знаеш ли къде е Дариъс?Накъде се е насочил?
-Да.Никой вече не ги преследва-съпругите на приятелите му не са въркулаци,просто исках да ги убия,защото..-прекъснах го.
-Им завиждаш?Ноа..
-Да,заради това!И до ден днешен не ги оставих намира,защо толкова исках да страдат,не разбирам.Още нещо-има и по-опасно същество от въркулаците!
-Ох,какво пак?Великани?-засмях се.Когато го погледнах видях сериозното му изражение.
-Не-Елизабет.
-Елизабет?-повторих като го погледнах объркано.
-200-та годишната вампирска съпруга на Дариъс.
--
Знам,изложих се.
#100 2011-03-06 17:20:51
- AnOnImKaAa
- Member
Великолепно С всяка следваща част става по интересно Само ме дразни това че почна да избива на ред...Как ще си убиеш най-добрата приятелка бе