Pages: 1
Topic closed
#1 2011-03-05 20:41:57
- barbiereal
- Member
- Registered: 2011-03-05
Re: Възможно ли е да има чувства ?
Това е много тъпо(правиш ли кафенца) според мен но ... изкажете мнение .Въпросът ми е ако едно момче ви каже на живо << правиш ли кафенца>> означавали, че възнамерява да ви кани ,дано ме разбрахте но моят случай е такъв с момчето се познаваме от 1 година и си пишехме по скайпа а като се видим в даскало си казвахме едно здр и закачки и много работи се случиха през тази 1 година и чесно казано нещата които правеше клоняха че изпитва нещо към мен и аз неиздържах и му казах че имам нещо към него той ми каза че не безраличен и че ще говорим в даскало но тъка и недойде затова аз реших да отида при него приказвахме си изглеждаше леко притеснен то и аз тъка бях. Питаме няколко пъти как съм абе общи работи си приказвахме и той ми вика кафенца правиш ли и аз да , и тогава дойде един негов приятел и се заговориха нещо и аз му казах че тръгвам и той след малко ще дойда да те видя но после него видях и тъка но като съм близо до него той прави глупости надявам се ме разбирате прави се на мъжкарче и аз незнам .Дано ме разбрахте какво искам да ви кажа ако има грешки се извинявам но бързах
Поправено заглавие!
#2 2011-03-05 20:51:27
- ecei
- Е ' Т И °
- From: College Princeton °
- Registered: 2010-12-25
Може би иска,незнам. Имаш супер много грешки .
† † † † † † † † † † † † † † † † † † †
#3 2011-03-05 20:54:55
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
май,май
#4 2011-03-05 21:22:37
- raly_12
- Member
- From: Булеварда на любовта ;д
- Registered: 2010-05-18
Да възможно е
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил!
#5 2011-03-05 21:23:05
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Ако заглавието не беше такова никога нямаше да разбера какъв ти е въпроса.. |-(
Да, всичко е възможно.Няма невъзможни неща.
П.П. - И спрете с това "Оправи си заглавието". |-( Като няма нищо по темата да кажете, поне и не пишете излишно.Ясно, от добра воля, ама то АМАН.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
Pages: 1
Topic closed