#1 2011-01-25 20:43:22

Launcher
mnml kill music
From: minimaland
Registered: 2009-07-26
Website

Re: Какво обичат да чуват жените

Ако има нещо, което да научите за жените, то това е какво да им казвате, за да ги правите щастливи. Хоумър Симпсън си го е казал съвсем ясно: „Когато става въпрос за комплименти, жените са кръвожадни смучещи кръв чудовища, винаги искат още … още … още!“.

Без значение на каква фаза сте от връзката си, запомнете това правило. Ето и какво обича да чува една жена от един мъж:

„Как ти мина деня?”

Когато я питате това вие показвате, че имате желание да разберете какво е правила когато не сте били заедно. Така показвате загриженост и внимание. Вие се показвате пред нея като възприемчиви, заинтересовани и отворени личности, които искат да я изслушат. Това я прави щастлива.

„Не мога да повярвам колко секси изглеждаш!”

Намирате я за привлекателна и тя е наясно с това след като сте й го казали. Този комплимент гали самочувствието на всяка жена. Всяка жена се ласкае от това да бъде оценен нейният външен вид, нали все пак те затова са толкова суетни.

„Как се чувстваш за (нещо си)?”

Като задавате този въпрос на своята дама, вие показвате, че действително сте загрижени за чувствата й. Жените обичат да изразяват чувствата си по всякакви теми. И тя ще се радва, че ви има.

„Ти си по – хубава от приятелките си!”

Като поставяте на пиедестал нейната красота пред приятелките й давате доста голям тласък на егото й. Това е висока оценка в света на жените, и вие ще получите доста точки в графата й Ласкателство.

„Ти си наистина умна”

Така й доказвате, че сте с нея не само, защото е красива, но и умна. Това е повече от добър ход, който ще я накара буквално да се разтопи. Това кара една жена да се чувства ценена заради всичките си активи, а не само онези, които се намират в сутиена й. Това е знак на уважение към нея.

„Искам да прекарам живота си с теб”

Това е тежка дума и не е много далеч от това да й предложите брак. Така, че бъдете готови за последствията. Имайте в предвид, че това носи съществен риск, за това ако не искате да рискувате има и други фрази, които носят същият заряд, но не и такъв риск, като: „Само ти можеш да ме направиш щастлив“ и „Аз не бих искал да бъда с някоя друга.” Всички жени обичат да чуят официално изразът за траен ангажимент от своя мъж.

„Ти си най – добрият ми приятел”

Това ще и покаже, че не гледате само на нея като на парче месо, а и цените личността й. Това ще я направи толкова щастлива и самоуверена, че едва ли някой ще може да я убеди в обратното.

„Ти направи живота ми пълен”

Така й казвате, че тя е само за вас, че е вашата половинка, която сте търсели досега, за да се почувствате цял и завършен. Всички жени искат да чуят този ред на мисли от мъжете си. Но, са единични бройки, тези, които наистина го чуват. Затова тя ще знае, че е открила истинско съкровище след тези думи.

" say hello to my little friend "

#2 2011-01-28 18:33:08

raly_12
Member
From: Булеварда на любовта ;д
Registered: 2010-05-18

Хаха ми да някои неща . (y)

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил! wink

#3 2011-02-07 14:25:18

ecei
Е ' Т И °
From: College Princeton °
Registered: 2010-12-25

Как ти мина деня?”

Когато я питате това вие показвате, че имате желание да разберете какво е правила когато не сте били заедно. Така показвате загриженост и внимание. Вие се показвате пред нея като възприемчиви, заинтересовани и отворени личности, които искат да я изслушат. Това я прави щастлива.

Да бе направо показва загриженост.. иска да раазбере дали не си излизала с някой друг. laugh  laugh

†  †   † † † † † † † † † † † † † † † † †

#4 2011-02-07 16:40:35

chipmunkie
Member
Registered: 2010-04-18

„Не мога да повярвам колко секси изглеждаш!”
мисля, че т0ва ще я засегне, защото все едно казваш, че не е била никога секси или нещо такова .. ДОРИ И ДА НЯМАШ ТОВА ПРЕДВИД !

#5 2011-02-07 16:47:13

karriikkxx
П ♥
From: France
Registered: 2010-12-30

Как ти мина деня?”

Да бе направо показва загриженост.. иска да раазбере дали не си излизала с някой друг. laugh  laugh

ох колко вярно! laugh

[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.

http://givemediamondsnigga.tumblr.com/ :}

#6 2011-02-13 14:10:21

monnssy
ChokoLate Cat
From: Manhattan, New York
Registered: 2009-06-09

„Как ти мина деня?”

Мен ме дразни  wasntme

..

I'll love you till the end of time
I'll wait a milion years.
Promise you'll remember that you're mine

#7 2011-03-03 14:31:10

nep0k0rna_
Member
Registered: 2010-04-25

Хаха ми да някои неща . (y)

Харесайте страницата ни във Facebook