#26 2011-02-27 20:24:46

vampire_
Изгонен(а)
From: Gryffindor (Пловдив)
Registered: 2010-12-29

Re: Вампирското кубче на Рубик.

Още, още, ощееее !!!  heart  heart  heart 
Боже толкова е интересно.   lipssealed  Това е едно от най-интересните неща, които съм чела.  (а, повярвай много съм чела)  heart  heart  Пускай още  веднагичеески , умолявам тее.

Wait a minute, motherfucker

I've been looking all night
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
Go head pull it, pull it, pull it, pull it

First you gotta get right
I can love you long time
I become a big crime
Then I'll pull it, pull it, pull it, pull it

Стрцето бие бавно, очите гледат жадно, а времето вместо да лекува, прави гадно.

#27 2011-02-27 20:39:16

wildbitch
Member
From: USB:The United States of Biebe
Registered: 2011-01-22

адски ее интересноооо .. пускай колкото се може по бързоо моляя тее  heart  wasntme

[img]http://prikachi.com/images/182/3234182j.gif[/img]

#28 2011-02-27 21:01:45

karriikkxx
П ♥
From: France
Registered: 2010-12-30

Щях да пусна главата утре,но заради vampire_ (  hug   )  я пускам СЕГА! sun
Eто 6-та глава. smile

-Емилии?-чу се гласа на леля от другата страна на вратата.Стреснах се,отново,защото бях погълната от нищото,но се зарадвах..за малко,защото осъзнах,в каква обстановка се намирам.
-Не,това не е истина.-стиснах очите си и сложих ръцете си на главата.
-Емили?Всичко наред ли е скъпа?Чух някакъв шум.-гласът на леля ме усопкои.Беше ме страх да отворя очи,защото мислех,че пред кървавия пейзаж,в центъра ще се намира..
-Дариъс иска също да се изкъпе,моля те побързай.-моля?Той не е ли?
-Няма го?!-той не беше..него го нямаше.Когато започнах да се оглеждам онемях-всичко си бе точно както преди малко-ваната пълсна с гореща вода,а подът сух,без една капчица квър,освен тази,която бликаше от ходилото ми.Седнах на пода,хванах крака си и започнах да оглеждам внимателно нараненото ходило.-Невъзможно.-там,там имаше..до раната имаше две дълбоки дупки,от острите му зъби.Не е било сън,всичко е било реалост.Наистина вампири съществуват и аз туко що бях с един от тях.
-Емили влизам.-мислите ми бяха прекъснати,защото леля Берта влезе.Веднага се скрих-странно,срамувах се повече от нея отколкото от Дариъс.
-Лельо,вратата не беше ли заключена?-бях сигурна,че бе,но леля поклати глава,в знак,че е била отключена.
-Мила,добре ли си?Много си бледа.А и ходилото ти?Нека погледна-не можех да й позволя да види следите от този вампирчо.
-Не!Добре съм.Просто пред вечеря счупих една кристална чаша и когато съм я изхвърлила е паднало малко стъкълце.Това е.Ще се оправя.-усмихнах се фалшиво.-Може ли да излезеш?Ще се обличам.
-Добре,без това Дариъс ще влиза.-какво?Щяй да й кажа,че Дариъс не е вкъщи,но ТОЙ се появи зад леля.Ужасяващо.Гледаше ме..перверзно и предизвикателно.И още по-странното бе,че си беше облечен с същитите СУХИ дрехи от преди малко.Аз да не би да полудявам?Но фактите са на лице-имам дупки на ходилото,благодарение на вампирчето.
-Ей!Гола съм!-въпреки,че бях скрила основните части от тялото си,бях гола-не че се срамувах от него,та той ме облизваше до преди няколко минути,ами не исках леля Берта да си помисли нещо.
-Грешката е моя.-двамата с леля се засмяха и той се обърна.
-Хайде,мила,но преди това събери тези кубчета.-след като спомена кубчета се страхувах да се обърна,защото леля посочи натам.Престраших се и когато го направих,сложих ръката,която все още бе синя,на устата си за да не извикам от ужас.Ужас!Поклатих глава и след този мой знак леля ми се усмихна и влезе в стаята си като ни пожела лека вечер.Останахме сами.
-Ти!-погледнах го както той винаги ме гледаше-с остър поглед,който го пронизваше.-Какво направи,за бога?
-Аз?Извинявай,но допреди малко си бях в стаята.Чаках те цял час.-минал е ЦЯЛ час?Не е за вярване.Или той се правеше,или имаше двойник-вампир.-Сега събери тези кубчета и излез,ако обичаш.-Ядосах се,станах без да скрия нито една част от вече студеното ми тяло и затворих вратата под носа му.Опрях чело на нея и издишах.-Чук,чук.-обърнах се и..
-Ти!-замрях.

[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.

http://givemediamondsnigga.tumblr.com/ :}

#29 2011-02-27 21:07:46

karz
- Three Days Grace 4ever. <3 -
From: София.
Registered: 2009-04-05

Адско,АДСКО,Адско. < 333  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

#30 2011-02-28 11:00:49

iw4eto0o
βlαςκ rοsε
From: Seoul x3
Registered: 2010-02-26

Мале през цялото време бях настръхнала. Меко казано е, че е УНИКАЛНО!!! Имах чувството, че съм на мястото на Емили.. просто нямам думи давай следващата част, нямам търпение!!!  heart  heart  heart

I heart ASIA!

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbyaurBBzu1r9xjxoo1_500.gif[/img]

#31 2011-02-28 12:13:53

karriikkxx
П ♥

Ето 7-та част. sun Благодаря ви отново за коментарите. < 3

--
-Искаш ли да продължим..играта?-беше Дариъс.Аз отново го гледах в сините очи и се загубвах.Загубвах се и го осъзнавах,не исках момента да спре,но трябваше.
-Знаеш ли,ти си просто мъж-обикновен интересуваш се от пари и момичета,постигащ всичко със сила.Но знаеш ли?-доближих се до него и шепнех в ухото му.-Знам слабото ти място.Той се усмихна накриво и ме погледна.
-И как можеш да уцелиш "слабото" ми място-той се засмя,като сложи едната си ръка на кръстта ми,а след това ме дръпна към себе си.
-Искаш да знаеш?-засмях се,изобщо нем и бе смешно,но..-Знаеш ли какво тренирах,когато бях по-малка?-той се отдръпна леко от мен и ме погледна като сви очи.-Футбол!-след думите ми го ритнах по мъжеството и докато той се превиваше от болка на земята аз излязох от банята,влязох в стаята си и заключих-не знаех какво да направя,имах в къщата вампир,така че където и да отида той ще е след мен.Започнах да ровя за дрехи в гардероба-намерих къси,широки на патенца гащички и светло син потник-облякох ги и застанах пред огледалото за да изсуша косата си като не спирах да мисля,какво може да стане след може би няколко секунди-ами ако той влезе?И продължим?Или ме убие?Не,не..трябваше да се държа естествено и все едно нищо не се е случило-а може би наистина не е?Защото той не дойде при мен..ами ако съм го нараниа жестоко?Да,да,той е безсмъртен пък и е на 510 години!Легнах си,като отворих прозореца и не се завих-беше началото на лятото и не бях свикнала,затова ми бе и така горещо.Започнах да мисля какво да правя,как да го направя,какво да кажа и на кого?Може би утре като излезем с Маргарет всичко ще й разкажа,освен ако не е извикала и още някой-бях забележителна личност в у-ще и все някой искаше да излиза с нас.Да,точно така,всичко щях да й разкажа.Сега наистина трябваше да заспивам или поне да се опитам.Когато станах да угася телевизора,забелязах,че имам смс от Мат-гаджето ми,той тренираше американски футбол и аз наистина го харесвах,но всичко се промени откакто дойде Дариъс-самото му име беше ужасяващо,но и секси.Защо отново мисля за него?
"Занимавам утре с татко и сестра ми за няколко дни и аз незнам къде-татко каза,че е изненада.Попитах го дали може да дойдеш и той се съгласи.Е?Какво ще кажеш?Чакам отговор.Сладки сънища Ем ;** "-това бе съобщението му-изобщо нямах никакво намерение да ходя никъде това лято-миналото не се спрях и сега просто искам да релаксирам,но едва ли ще е възможно тъй като Дариъс..ето пак.Защо?Само за него мисля!
"Не,Мат,наистина не ми се идва.Знаеш какво ти кажах-искам просто да си почина.Благодаря за поканата и поздрави г-н Стюърт,както и Бети.Обичам те <34567"-"Обичам те"?Не изпитвах нищо към него,защо го написах?Само наранявах чувствата му.Бях решена след като се върне от почивката,тъй като тя ще му се е отразила добре,да се разделя с него.Това и щях да направя.Нагласих алармата за утре,т.е. за днес и отново
легнах.

На сутринта.

-Не,нее-търках очите си и се опитвах да намеря телефона,но хванах нечия ръка.КАКВО?!-Ааъмм.-някой запуши ОТНОВО устата ми.Когато набързо се разсъних,от невероятно събуждане видях,че това бе Дариъс.
-Добро утро и на теб.-той започна да се смее,но този път не както снощи,а..невинноКакво ставаше тук,за бога?Той махна бледата си ръка от устните ми и в следвашия момент легна върху мен,като отпусна тялото си и изпъшка.Ох,нарочно го правеше-иска да ме изкуши.-Много е удобно така.-той сложи главата си на гърдите ми и се отмести леко от мен,защото видя,че едва дишах.Боже,сигурно изглеждахме чудесно,но трябваше да направя нещо,незнам защо,но не исках да допускам близост с него,въпреки че ме превличаше страно много,особено след като първият ми път,ако мога така да кажа,бе с него,с вампирчо.
-Ъх,Дариъс?-шепнех защото той се унасяше.
-Мм?-издаде странен звук и аз се засмях-наистина всичко бе странно-да лежа в моето легло,в къщата на леля,с ЧИСТОКРЪВЕН ВАМПИР.Той галеше дланта на ръката ми,която все още бе синя,от него.-Извинявай.-преди да можех да кажа нещо той целуна дланта ми.Чувството бе невероятно,останах без думи.Само прехапах долната си устна и извих тялото си.Разбра,че ми харесва и продължи да целу не сапо дланта,но и цялата ми крехка ръка.Гледах го и стисках устни-стисках ги,за да не мога да го целуна.Тези устни,тези устни целуваха кожата ми и ги исках върху моите вече горящи,червени устни.
-Ц-целуни ме.-най-накрая успях да изрека желанието си.Дариъс само ме погледна без да каже нищо и започна да се приближава към лицето ми,към устните ми.Започна да ги гледа и накрая,най-накрая..
-Скъпаа,закъсняваш.-леля почука на вратата и..-Всичко наред ли е?-тя хвана дръжката,бутна врата и влезе.

#32 2011-02-28 12:28:55

iw4eto0o
βlαςκ rοsε

Олееее искам още. Обичам те!  laugh  heart Много яко го правиш...  heart

I heart ASIA!

#33 2011-02-28 12:29:47

ecei
Е ' Т И °
From: College Princeton °
Registered: 2010-12-25

Много,много е хубаво.,.  и става все по интересно,чакам следващата част.  sun  heart

†  †   † † † † † † † † † † † † † † † † †

#34 2011-02-28 12:46:29

wildbitch
Member

охх тая що трябвашее да влиза начии ..  laugh
иначее наистина става все по интересноо  nod heart

#35 2011-02-28 13:06:00

vampire_
Изгонен(а)

Божествено.  heart  heart  heart

Wanna kiss it one time
Mommy do what you like

I can love you long time
I become a big crime

#36 2011-02-28 14:39:24

sofarawayX.
Member
Registered: 2011-02-05

О божеее .. невероятно е!Моля ти се пусни още многоо ,защото иначе не знам какво ще става с мен ..Уникално е ! sun  sun

[img]http://prikachi.com/images/254/3645254e.gif[/img] -- Обожавам! <33333

#37 2011-02-28 14:49:46

pesedemetka
Member
From: My Fuckin` City :)
Registered: 2010-06-16

Хайдее! чакам с нетърпение по бързо пускай следващата част ..  heart

В живота не е важно от къде идваш или къде отиваш, а дали успяваш да си щастлив по пътя ..  ;]]

#38 2011-02-28 15:40:12

vampire_
Изгонен(а)

Айде пускай още, дее !!!  heart  heart  heart

Wanna kiss it one time
Mommy do what you like

I can love you long time
I become a big crime

#39 2011-02-28 18:20:59

karriikkxx
П ♥

8-ма част. smile
И само да кажа-някои ми изпратиха ЛС и ме питаха дали съм към края,защото е 7-ма,а вече и 8-ма глава.НЕ,не съм,напротив,това е едва завръзката. sun

--
-Н-не е това,което си мислиш!-заеквах и не можех дори да се изкажа.Леля Берта ме гледаше объркано.
-За какво говориш,Емили?-огледах се-нямаше никой около мен,нито пък в червената ми стая-вече мразех този цвят.-И не те ли помолих да изхвърлиш тези кубчетА?Цялата къща е пълна с тях!-ужас,навсякъде имаше вампирски кубчета.Не се паникьосах,вече бях свикнала.
-Добре,но мооооля те,остави ме,лелче,трябва да се приготвя за срещата.-както по-рано споменах,щях да излизам с Маргарет-обичах я.Познавахме се от както се помня и никога не бме е предавала-беше с руса чуплива коса и пъстри очи,сменящи се според обстановката.Беше слаба и малко по-висока от мен,наистина бе красива за мен.Въпреки,че това й го повтарях всеки ден тя ми завиждаше,това й бе недостатъка,защото са ме харесвали "онези" момчета-красиви,високи,ходещи на фитнес момчета.Незнам защо,но тя твърдеше,че в мен има нещо необикновенно,което привлича и двата пола-Маги преди беше бисексуална и излизаше с момчета и момичета,но това изобщо не ме притесняваше,все пак се познавахме от малки и бях убедена,че изпитва само приятелски чувства към мен.
  Застанах пред огледалото за да се огледам-бях с широк бял потник с надпис,черен лъскав клин и черни,затвоени обувки на висок ток.Нямах много грим-само молив и спирала,както и червило,с цвета на кожата ми.Косата ми бе небрежно захваната в горната част с малка фиба-нямах бритон,но пуснях няколко кичура.Нищо особено.Напрарфюмирах се,взех телефона и парите си и когато щях да изляза се усетих-засд мен имаше сигурно 20 кубчета на Рубик.Трябваше да ги изхвърля,е,така и направих.След това дръпнах тънките пердета и отворих черната врата за терасата-обичах когато стаята ми бе освежена.Най-после звъннах на Маги и излязох,като се уговорихме да се чакаме на булеварда.
  По пътя не спрях да мисля за Дариъс-той щеше да ме целуна,ако не бе леля.Той наистина ме привличаше и май се влюбвах.О,не-това не трябва да е така,та той е убивал и убива стотици хора.Как да съм с вампир!?Докато размислявах,неусетно съм забързала крачката и забила поглед в земята,поради тази причина се блъснах в..
-Дариъс?-той бе съвършен.Бе сложил тъмни дънки с червени тиранти,които,разбира се,не бяха на него,бе сложил от ония шапки наричани "чували"-на цвят бе сива,тениската бе чисто бяла с червен елек.Ахх,изглеждаше наистина секси.-Къде изчезна?
-Искаше леля ти да ни свари ли?-ръцете му бяха в джобовите на изсухлените дънки,Извади ги,сложи отново ръка на кръстта ми и ме придърпа към себе си като ми прошепна в ухото.-След като се върнеш ще продължим,но ми обещай,че няма да ходиш на онзи бар.-дръпнах се от него рязко и хората започнаха да ни заглеждат.
-Чел си съобщенията ми?-бях готова да го ударя,но все пак бяхме на центъра.-И да,ще отида.-вдигнах отново вежди,като пак кръстосах ръце пред гърдите си.Вампирът се доближи до мен и отново говореше по озни секси начин.-Мм,не ми се иска да убивам всички в бара.Ти искаш ли?
-Н-не.-погледнах надолу,та той си играеше с мен.Направо побеснявах.-Е,щом като ще продължим трябва да ти покажа нещо.-усмихнах се фалшиво.-Ела по-близо.-той се приближи и в момента в който го направи го ударих по лицето с малката си ръка.Обърнах се като косата ми удари бледото му лице и продължих.Видях Маргарет стояща на една пейка.Кка така бе сама?!Зарадвах се..
-Хей!-прегърнахме се.-Откога не сме се виждали?-тя ме огледа и допълни-Не си се променила.
-Маги,та ние не сме се виждали само 2 дни!-засмях се.-Ей,ъм..имам нещо да ти разказвам,но става ли да отидем в парка?Там не е толкова шумно.-така и направихме.Обожавах това място-толкова много спомени-помня как играех на криеница с татко,Маргарет и други дечица,с които се бях запознала туко що.Вдишах дълбоко и лекият вятър разроши косата ми.Огледах се-сякаш не бях идвала тук с години.Бе страхотно-всичко беше зелено,красота!Обожавах природата и въздухът тук.На дърветата имаше толкова гнезда и птички,че не посмях да ги преброя както обикновенно.Слънцето печеше и на синьото небе нямаше и едно облаче.Невероятно!Седнахме на една пейка и започнах да разказвам на Маргарет за случилото се.Минаха се сигурно 60 минути,а аз още и още разказвах.
-Е?Какво мислиш?-хванах ръката й като мислих,че ще се взриви в всеки момент,защото бе разбрала,че вампирите наистина съществуват.
-Това е страхотно!-тя започна да подскача от радост.
-Моля?-засмях се.
-Ами моята най-добра приятелка е правила секс с секси вампирче и плюст това живеете заедно!Има и свъхспособности,като се движи бързо,чете мислите на хората и кой знае колко още.А и ти каа,че има и приятели!О искам и аз да съм вампир!Запознай ме с него!-леле,устата й не спираше.И не можеше ли да го каже ОЩЕ по-силно?Боже..
-Дариъс Хъч.-о,само той липсваше.-Приятно ми е да се запознаем.

--
ОБЕЩАВАМ,че следващата глава ще е 100 пъти по-интересна.Към 22:00-23:00 ще я пусна.Ще изчакате ли? worried

#40 2011-02-28 18:29:08

iw4eto0o
βlαςκ rοsε

Да ще мога да изчакам...  heart Просто супер е... без думи съм!!!

I heart ASIA!

#41 2011-02-28 18:41:38

karz

О, перфектна... ; xx Некст. < 3

#42 2011-02-28 18:45:34

wildbitch
Member

чакам колкото е нужно ..   laugh nod адски ее интереснооо  heart  happy

#43 2011-02-28 19:10:25

vampire_
Изгонен(а)

Ощеее !!!  heart  heart  heart

Wanna kiss it one time
Mommy do what you like

I can love you long time
I become a big crime

#44 2011-02-28 21:06:12

karriikkxx
П ♥

9-та част. sun

--
-Мм-събудих се.-Какво стана?-разтърках очи и се отвих.
-Мислиш си,че можеш да си играеш с мен?-Дариъс стоеше до леглото ми,в моята стая,на един бял стол.Завъртя се на него 2 пъти и след това се псря.-С ВАМПИР?-стана от него като го блъсна.Бяше наистина ядосан,но не разбирах..Защо?
-Хей,какво..?-бях още сънена и не разбирах какво точно става.Нямаше никой вкъщи затова и не се паникьосах.
-Какво става ли?-той искаше да удари стената,но се осъзна-щеше да направи огромна дупка или направо да я срине.Нищо не разбирах.-Ще ти кажа какво става.-Той се приближи до мен.С ръката си хвана брадичката ми и я стисна,като ме накара да погледна в..червените му очи.Този път ръката му бе особена,студена..Какво бях направила?
-Б-боли ме.-едва успях да изрека тези думи-той стискаше толкова силна,като не отмести за миг поглед от моите очи,дори не чу какво казах.
-Ти!За каква се мислиш,че ме удряш?И ме разиграваш?-той крещеше в лицето ми и аз виждах как озъбите му бяха остри като стъкло-можеха да прорежат всичко.Мълчах,какво можех да кажа?Настина бях виновна,та той бе вампир,а не едно обикновенно момче.Вече ме бе страх,защото..
-Това беше!Отсега нататък си моя!-не разбрах какво каза,а просто присвих очи.В следващата секунда усетих как белите му кучешки зъби,бяха в кожата ми.Изсмукваха всяка капка кръв,която минаваше през вената ми.Очите ми се разшириха,сърцето-сякаш изчезна,въздухът не ми достигаше,зрението ми..едва виждах,но усещах.Усещах болка,която пронизваше всяка част от моето тяло.Н-не мислех,че ще направи подобно нещо-аз му вярвах.Не изпитвах само физическа болка-аз бях и все още съм влюбена в него.Раната,която ТОЙ създаде в мен знаех,че не може да отмине и ще продължи да ме боли и боли.Сякаш нищо нямаше вече смисъл.Затворих очите си,тъй като не виждах нищичко-само мрак,а аз търсех.Търсех светлина.Това беше.Секундата се мина и аз щях да съм мъртва.
-Емилии,ставай.Няма ли да ходиш на училище?-отворих очи.Чакай,ОТВОРИХ ГИ!Скочих.
-Ж-жива съм.-започнах да се пипам и оглеждам в огледалото.-Жива съм!-не можех да повярвам-всичко е било..
-Не,не беше сън.Погледни си вратът.-Дариъс.Гледах го в огледалото-той бе плътно зад мен.И бе прав-имах белези от зъбите му.Наведох глава-имах още по-голям белег вътре в мен,в сърцето ми.-Вече си като мен.-той сложи ръцете си на слабите ми рамене.
-Н-не,не може.Аз,аз не съм вампир!-сложих ръцете си пред очите ми.Чакай,те са бледи,много бледи!Аз,аз наистина съм вампир.И имах странно усещане-пиеше ми се..
-Кръв?Спокойно,имам мнооого бутилки и висчките са във фризер,не се притеснявай,той не е тук.-гледах се в огледалото и не можех да повярвам.Наистина съм като него.
-Ч-чудовище.Аз съм чудовище.-паднах.Толкова бях слаба.Започнах да плача горчиво и с глас.След малко усетих топла ръка върху гърба си.Ръката бе на Дариъс.
-Мислиш,че съм..чудовище?-погледнах го и сега видях колко бе тъжен-той не искаше да бъде такъв,но му бе много мъчно.След минути мълчание той стана.
-Чакай,нямах това в предвид.-хванах го за светлите,изпокъсани дънки.-Не говорех за теб,а за мен.Погледни ме-сега ще се убивам хора и няма да мога да се спра.Докато ти,ти можеш да се контролираш.-Дариъс не ме погледна,дори не помръдна.-Да си вампир е красиво-виждаш поколенията как минават,изгрева и залеза на Слънцето през вековете,начини на любов,понякога даже я усещаш-той сведе глава.-Мислех си,че съм я усетил..явно съм грешал.-Поех да кажа нещо,но след като мигнах той вече го нямаше.Бях го наранила жестоко и ме остави-гладна и неопитна.Сега това нямаше никакво значение.Исках просто да му се извиня.Отидох в стаята му с надеждата,че той ще е там и наистина-лежеше и не помръдваше,като гледаше тъжно тавана.
-Дариъс,аз-започнах,но сякаш имах буца,онази буца,която бе в гръдта ми,но този път в гърлото ми.Не можех нищо да кажа.Исках да му се извиня,но не можех.Тогава предприех други мерки.За няколко секунди бях до него,прав беше-това да си вампир не е проклятие,а дарба.Той ме погледна.Наведох се и просто го целунах.Да.Най-после го целунах,но не така както аз си представях-страстна целувка в която езиците ни да се оплетат на възел,не.Тази целувка беше искрена,наистина.Просто докоснах устните му чрез моите-неговите бяха топли,а моите студени,докато не го целунах-цялата започнах да кипя.Дариъс усети това и явно бе приел извинението ми,защото се усмихна.-Дариъс аз..-отново започнах,но този път буцата я намяше и сега можех да говоря.Но какво?Само две думи искаха да излязат на воля-Искам те.

#45 2011-02-28 21:13:18

karz

Жестоко е. < 33 star

#46 2011-02-28 21:13:30

wildbitch
Member

честно ти казвам .. никога не съм чела по интересно нещо  nod  heart
Некст wasntme

#47 2011-03-01 13:45:55

vampire_
Изгонен(а)

Охх,, супер е  heart

Wanna kiss it one time
Mommy do what you like

I can love you long time
I become a big crime

#48 2011-03-01 16:07:14

pesedemetka
Member
From: My Fuckin` City :)
Registered: 2010-06-16

Оуу влюбих се направо inlove  laugh Много хубаво пишеш давай по бързо пускай следващата част  lipssealed  laugh

В живота не е важно от къде идваш или къде отиваш, а дали успяваш да си щастлив по пътя ..  ;]]

#49 2011-03-01 21:35:43

karriikkxx
П ♥

11-та част. smile

--
-Емили,мисля че-Дариъс започна да се изправя.Явно не искаше.Но защо?Не бу ли беше това целта?-Наитина,искам да си почина.-той ме погледна не както преди,затова не се и среснах.-Би ли?-той помръдна очите си като ги отправи към вратата.Разбрах-не бе ми простил,а просто се държеше мило.
-Не,аз..Гладна съм.-сведох глава.
-Ти всъщност само за това дойде нали?-той се усмихна фалшиво.-Защо изобщо ме целуна?
-Как можеш да говориш така?Аз не целувам..
-Всеки срешнат?Според мен..-прекъснах го-можех да разбера какво си мисли.
-Не!Мат ми е приятел вече от 2 години!И няма си идея как ще реагира след като му кажа!-незнаех на къде да погледна.Бях наистина смутена.
-И как така,момиче като ТЕБ не му се е отдало?-странно,той стана и започна да обикаля около леглото като ме гледаше перверзно-играеше си с мен.Не издържах.
-Не съм ти плячка!Вече съм вампир,дръж се подобаващо.-отново вдигнах вежди и преди да скръстя ръце той бе върху мен,вече не бях в седнало положение.
-Подобаващо?-той дишаше срещу лицето ми и,господи,търкаше се в мен.-Как да се държа подобаващо с теб?С момиче като теб?-бутнах го много силно,бе в другия край на стената,обленал се на нея.Имах невероятна сила.След секунда вече бях пред него държаща гърлото му.
-Какво съм,ха?-изричаш думите,съблазнително,в лицето му.Дариъс започна да се смее,с глас,подигравателна.Мигнах няколко пъти,защото нищо не разбирах.
-Мислиш си,че може да ми направиш нещо?Осъзнай се,гладна си,изтущена.Много по-въздрастен съм от теб и още преди да си се осъзнала,вече ще си мъртва-повярвай ми,имам голям опит в това.-аз,АЗ,бях на неговото място,а той на моето,държащ гърлото ми,както аз неговото,говорещ по същи начин по който и аз.Каква глупачка съм-всичко,което каза бе вярно.Чувствах се равна със земята и сърцето ми не биеше лудо,чакай,та то изобщо биеше ли?Не знаех дори,дали съм жива.Катастрофа.Как ще обесня това на леля?На Маргарет?На МАТ?
-Какво да правя.-гледах надолу,говорех тихо,сякаш бях измъчнавана с години.Лицето ми се промени,но няколко сълзи се стекоха по лицето ми.Д Дариъс,странно,но ме гледаше,сякаш..
-Не плачи,моля те.-той ме пусна погали ме по главата и истри сълзите.Нима това е истинския ТОЙ?Беше мил.Гледаше ме и сякаш ме съжеляваше.
-Дариъс,моля те.Знам,че искаш да си с мен,не ми отказвай.-преди да беше казал думичка,устните ми,по които имаше след от сълзите,изтрити от красивите му мъжествени ръце,бяха върху неговите,все така топли и този път влажни устни.Нещо под корема ме сви,изпитвах странно чувство-с Мат не знаех какво е,а сега опне го усещах.И ме гъделичкаше,харесваше ми.
От нежната,невинна целувка,с която го дарих,се събуди животинското в нас.Езиците ни сякаш бяха едно,вплитаха и разплитваха се.Устните незнаеха,коя по напред да захапят или целунат страстно.Ръцете ни не спираха да ходят по разгорещените ни тела,а душите ни-кипяха и кипяха.Най-после,без да се откопчим един от друг,стигнахме до леглото.Той ме бутна и аз паднах на мекото,покрито с копринени,бели чаршафи,легло.Не
мигнах,защото знаех,че след миг той щеше е върху мен и исках да го наблюдавам как се движеше с такава невероятна скорост.О,с какви целувки даряваше тялото ми-обходи ме цялата,от устните до ходилата и обратно,а аз само се извивах,като кобра,контролирана от инструмента с който свиреше собственикът ми.Бе ме съблякъл отдавна,но той все още беше с дрехи.Спрях се и Дариъс сигурно помисли,какво може да не е наред.Всичко бе перфектно,но аз просто исках да го събличам бавно,да докосвам мускулите и кожата му,да помириша ароматът му,да целувам и смуча нозете и коремът му.
Дариъс губеше търпение-искаше да е в мен,дълбоко в мен.Всичко забавях,нека кулминацията да бъде перфектна.
-Стига толкова,свали проклетите ми дънки!-това и направих.Отново започнахме бурната,страстна игра.Кой бе отгоре,кой бе отдолу никой не виждаше,движехме сепрекалено бързо.Той още не бе в мен,а бяхме капнали.Започна да целува частта ми,намираща се на юг.
-Аъх.-не знаех какви звуци излизаха от устата ми,просто се отдадох изцяло.
След като ме навлажни бе време да бъде едно цяло с мен.Бях наистина щастлива и превъзбудена-никое момче не ме е карало да се чувствам така..Когато проникна изпитах най-сладкото и греховно удоволствие,което никой не бил могъл да изпита.В началото бе толкова бавно,че незнам как не полудях.Усещах нежната,мъжка част на Дариъс как се втвърдяваше все повече и повече-харесваше му да ми доставя удоволствие.След малко тласъците се усилиха,телата ни се допираха и обстановката се нажежаваше.Отворих за някоко секунди очи,за да видя изражението на Дариъс и останах потресена от гледката-той ме гледаше,а очите му,сините му очи бяха пълни с наслада.Черните му падащи пред лицето кичури,вече мокри,се движеха напред и назад заедно с телата ни.Не можех просто да опиша какво усещах-при всеки бърз тласък,го усещах все на по-дълбоко и по-дълбоко,а когато забавяше,можех да докосна,както и да видя,напрежението му,както да усетя всяка извивка,всяка част от него,когато бе в мен.Това ме докарваше до лудост.Бе се уморил и бе дошъл моя ред.
Така ние се редувахме,смянахме пози,забавяхме и забързвахме движения,докато..
-Какво,по дяволите?!
-Мат?!

#50 2011-03-01 21:40:21

karz

Оле,, адско е. < 33 Некст

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook