#26 2011-02-27 11:34:04

sofarawayX.
Member
Registered: 2011-02-05

Re: Life as We Know It

Влязох в къщата и веднага тръгнах към горния етаж.Бързо минах разстояние от стълбите до стаята си и се заключих вътре.Не исках да виждам никой-нито майка ми,нито Джон,нито която и да било помощничка,никой..Може би исках да видя Робърт,а може би не.Легнах на леглото си и се загледах в тавана.Стоях така около пет минути,когато майка ми влетя в стаята:
-Какво беше това преди малко?-попита ме тя.
-Отстояване на правата ми.Защита..-отвърнах.
-И на това ли му казваш защита?На викането,блъскането,сопването?-каза майка ми,разярена.
-Можеше и да не става така,ако не бяхте решили,че ще се разпореждате с живота ми както на вас ви е угодно.-защитих се аз на свой ред.
-Този инат..На кой ли ми напомняш..На баща си-същата си.
-Сякаш това е нещо лошо.Ти на кой искаш да приличам?На теб?А,не-мерси!-викнах срещу нея.
-Виж не съм идеалната,но не за това съм тук.Приготви се-довечера бъдещият ти съпруг ще дойде на гости заедно със семейството си.Трябва да изглеждаш безупречно.Ще повикам някоя от прислужничките да ти помогне.-сопна се майка ми.
-Викни Джоана-тя е единствената ,която ме разбира в тази къща.-казах на майка ми,докато тя вече излизаше от стаята.
След пет минути Джоана влезе в стаята.Зарадвах се,когато я видях.Имаше такова излъчване..
-Здравей Джена-поздрави ме.-Разбрах,че имаш нужда от мен.
-Да,имам.Нали трябвало "да съм хубава".-казах й без никакъв ентусиазъм.
-Виж,скъпа..Знам,че ти е трудно,но ще свикнеш..-опита се да ме успокои.
-Къде ти е ума.Все едно не говоря с теб.Не свикна ли?На това свиква ли се ?-разкрещях й се.-Май и на теб не може да се има вече доверие.Просто .. -и млъкнах.Видях сълзите в очите й.Явно и бях викала прекалено много.Явно я бях наранила..Нямах намерението да влошавам нещата.Най-доброто решение бе да изляза от стаята и да се поразходя в градината.Или имаше и по-добре-да остана тук й да и се извиня.За момент си помислих,че първото би било по-мъдро,но НЕ .. Останах.
-Извинявай!Не исках да ти викам и да те разстройвам. Съжалявам .-извинявах й се аз.
-Спокойно!Няма нищо./Тя избърза сълзите си./Просто знай,че можеш да ми имаш доверие.За всичко.Та как искаш да ти направим косата?
-Все тая.-отвърнах аз,гузно.
Накрая избрах косата ми да е на кок.Направихме прическата и грима ми.Облякох една къса черна рокля и сложих обувки на високи токчета.За капак на всичко сложих една семпла диадема.Приличах на някоя Барби ,излязла от списание.УЖАС!
-Не,Джоана,изглеждам глупаво.-вайкай се аз.
-Не е вярно!Ти си толкова красива щом Роб е хлътнал по т..-и тя се ужаси.Изглеждаше така сякаш е издала някоя дълбоко пазена тайна.А аз-аз не вярвай на казаното.А и откъде да знам,че това "т.." съм аз?Направих се,че не съм чула нищо.Просто  мирно и кротко слязох по извитите стълби,които водеха до долния етаж.Там вече ме чакаха бъдещият съпруг и семейството му.Една буца се заклещи в гърлото ми, когато ги видях.Опитах се да поздравя,но уви.От гърлото ми излезе нещо ,наподобяващо стенание  на затворник,туко-що чул за смъртната си присъда..

___________________________________________________________________________________
УЖАСНА ЧАСТ,ИЗВИНЯВАМ СЕ!

[img]http://prikachi.com/images/254/3645254e.gif[/img] -- Обожавам! <33333

#27 2011-02-27 16:53:50

wildbitch
Member
From: USB:The United States of Biebe
Registered: 2011-01-22

нее е ужасна .. много ее хубава  sun

[img]http://prikachi.com/images/182/3234182j.gif[/img]

#28 2011-02-27 17:01:46

JuSst_me<3
Member
From: Really close
Registered: 2010-10-10

лелее слънце... chuckle
супер е ! sun

#29 2011-02-28 10:51:55

shushi_10
Member
From: Los Angeles
Registered: 2010-12-11

Некст  happy

[img]http://prikachi.com/images/192/3623192f.gif[/img]
[list=*]
[*]yoo_97 :3[/*]
[/list]

#30 2011-02-28 18:36:32

vikcho36
Member
From: ~-~ HOLLYWOOD* {{}}
Registered: 2010-09-02

Суперр  е  heart  heart  heart  ощее ..

`` Най-много ти липсва този, който е до теб, а ти знаеш, че никога няма да е твой ;[[

#31 2011-03-02 18:16:55

Karmen
Member
From: Fairytale
Registered: 2011-01-27

Искаме ощеееее! wait
Страхооотно е!

Lost in her fantasies..

#32 2011-03-06 23:22:56

Call Again
«√anity ℱair»