Pages: 1
#1 2011-02-09 19:13:14
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
Re: Ан Бони и пиратът.
Нова история. Тази и стари ще ги продължа АКО единствено има интерес.
--
-Какво каза?-наведох се,за да чуя какво ми каза.Той беше отново пиян-даже незнам дали изобщо е изтрезнявал.Беше полулегнал като държеше в лявата си ръка бутилкас ром.-Ей!На теб говоря!-ритнах го,а той само започна да се смее,като се видяха малкото на брой зъби,които имаше.Не знаех името му-все пак съм нова в екипажа.-Ще говориш ли?Не?Ами ако ти взема бутилката?-иззъбих се на мръсния смеещ се пират.
-Казах просто добре дошла,кукло.И взимай я,без това е празна.-отново започна да се смее.Ядосах се,взех бутилката и му я строших в главата,а след това тръгнах към Томас Род-той бе главния пират,ако мога така да се изразя.Беше невероятно красив,с отвратителен характер:
-Мога ли да знам къде изобщо отиваме?-той стоеше на палубата и гледаше океана-не бях по тия неща,Бях от дясната му страна подпряна така,че да ме види-ах,колко ме дразнеше,но не беше само той.Погледна ме с големите си красиви,сини очи-въпреки,че бяха сини,изглеждаха невероятно тъмни-като нощта:
-Към спалнята ми.Устройва ли те?Бих искал да махнеш тази бяла риза.-не ми беше до шеги,съборих го и извих ръката му,като я държах зад гърба му.
-Мда,но ако я пипнеш,ще стане мръсна-направо черна.-говорех му до ухото много тихо и го дразнех.
-Ауч,това си бе обида.-този човек нямаше страх от никой и нищо-можех дам у счупя ръката и той знаеше това.През смях каза.-Спокойно,голяма си пъзла.Отиваме към Испания-оу и там има легла.-Пуснах ръката му и я настъпах.
-Добре-казах и се усмихнах като свих очи.Незнам кога се бе изправил,но тъкмо да тръгна за да взема бутилка с ром,той ме хвана за горната част на моята ръката и ме обърна.
-Затова,че ти казах искам реванш-целувка.-Томас се приближаваше до устните ми-исках да целувам страстно устните му,но го бутнах по гърдите.Имаше невероятен тен-исках го,но повече исках да го измъчвам-забавно е.
Не се представих-аз съм Ан Бони.Живях в Италия с заможно семейство,но въпреки това не бях щастлива-затова и станах пират.Имах и годеник,който не можех да понасям,но Томас Род беше в малкия град-когато видях лицето му,разбрах,че вече съм влюбена,но за мен това не е важно.Искам просто да убивам и да пия.Помолих го,да изценира,че той ме отвлича-така и стана.След това ме заведе заедно с другите пирати на кораба,който леко се полюшваше заради вятърът,който създаваше малки вълни в Средиземно море.Разбира се,никой не искаше жена-трябваше да се докажа,можех го.Така и направих,а те останаха с отворени усти.Слаба съм и нормална на височина,със кафеви очи и руса чуплива коса,която беше средна на дължина:
-Някой друг път,пиратче.-взех му шапката,сложих си я и тръгнах към Роберта-незнам за какво бе там-нищо не правеше,освен,че от време на време готвеше и къпеше пияните пирати.От 2 месеца бях на кораба и с нетърпение чаках да стигнем до някоя земя-толкова бях кръвожадна и това ми харесваше.
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#2 2011-02-09 19:38:12
- x_alien_x
- Member
- Registered: 2010-10-04
Хубавко .
[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.[/*]
[/list]
#3 2011-02-09 19:58:23
- waniinkka*
- Member
- From: ** някъде извън реалноста [yea
- Registered: 2010-08-08
Супер
[img]http://prikachi.com/images/154/5202154Q.gif[/img]
#4 2011-02-09 20:06:35
- vaflichka
- Member
- From: .. ^^ Тhe land of lies..^^
- Registered: 2010-02-08
Добро ее
her heart was a secret garden and the walls were very high
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m29gqa7NIv1qlbdivo1_500.gif[/img]
#5 2011-02-10 06:34:07
- summer.time
- Member
- Registered: 2009-07-17
Некст, Некст, Некст
.Tumblr.
.Снимките ми.
!!! Factory farming in 60 seconds !!!
.Instagram.
[img]http://prikachi.com/images/667/5508667N.jpg[/img]
#6 2011-02-10 10:24:56
- ecei
- Е ' Т И °
- From: College Princeton °
- Registered: 2010-12-25
Суперрско дай некстт
† † † † † † † † † † † † † † † † † † †
#7 2011-02-10 11:29:25
- karriikkxx
- П ♥
[b]Радвам се,че ви хареса!
#8 2011-02-10 12:10:46
- karriikkxx
- П ♥
2-ра част. --
-Роберта?Би ли ми показала стаята на Томас?-тя бе по-ниска от мен,леко пълничка,с кафеви очи,права кестенява коса,която винаги беше,обвита в небрежен кок.Разбрах от Уилям,че тя е нещо като жена за всичко-готви,пере,чеисти,а също така и задоволява сескуалните прищявки на останалите от екипажа.
-За какво ти е?-тя се изправи,защото бе клекнала и ме погледна подозрително.
-Просто ми кажи-мразех да бъда любезна.
-Няма,питай го сама!-взех ножа,който бе на дървената трикрака масичка.-Знаеш ли колко ме интересува,че си тук за да угаждаш на онези гущери?На една плюнка живот си и няма да ми мигне окото,затова,че по-добре..-тя ме прекъсна.Моля?Та коя е тя?
-Добре,последвай ме.-с нея по принцип си говорихме,но аз пазех дистанция.
-Гъска.-определено имах богат речник с обиди,благодарение на Акулата-нямах си и представа защо викаха така на най-викосия и мускулест негър на борда-не знаех името му,но бях близка с него.
Роберта си замълча.След известно време стигнахме до прословутата стая на "Капитана".Търсех карти-беше ми любопитно,но съвсем нищо не откривах.Имаше дрехи навсякъде-мръсни и чисти-нали Роберта бе за това тук?Щях да й направя забележка,но се въздържах-исках по-бързо да се махне от стаята и да не ме наблюдава.Така и направи.Останах сама и първото нещо,което направих бе да усетя мъжествения аромат на Томас-харесах си една риза и реших да си я запазя.Взех я,тъкмо отворих вратата и:
-Оу,чакаш ли ме?Спокойно,тук съм.-това беше той.Отонов се засмя.Обожавах усмивката му и белите наредени зъби,но до една степен ме дразнеше.
-Да,но ти не дойде и реших да си тръгна със разбито сърце и напълно незадоволена-вложих ирония и направих нацупено лице.-Приближи се да ми се реваншираш.Надигнах се и сложих ръка на врата му-излгеда ме странно,а след това бавно ме избута:
-Мм,какво си намислила?Със сигурност не иска да ме целунеш.-в следващите няколко секунди той се приближи към мен-Това няма значение-жена си,при това изящна,сами сме,а ти играеш игрички пред стаята ми,държаща една от ризите ми.-притисна ме до дървената врата като подпря едната си ръка до главата ми:
-Първо не играя и да-защо пък да не те целуна?-приближих се до него-всичко бе като забавен кадър.В следващия момент напипах дръжката на вратата и я отворих,като се измъкнах от него,за да не падне на мен,тъй като беше се облегнал.Да,той падна:
-Някой друг път,пиратче.-наместих шапката си,взех от земята падналата бежева блуза и отново си тръгнах-ах,колко бе забавно.Излязох от стаята и отидох до Уилям,който хапваше накакъв сандвич.
#9 2011-02-10 12:33:23
- ecei
- Е ' Т И °
Страхоттноо До сега не бях чела история за пирати ; dd нещо различно. Браво.
#10 2011-02-10 12:35:09
- miminzetyyy
- Mrs. Soмеrhalдеr
- From: Пловдив
- Registered: 2009-06-26
Некст
#11 2011-02-11 10:13:55
- ecei
- Е ' Т И °
Нектт
#12 2011-02-11 21:26:51
- karriikkxx
- П ♥
Падна и нощта-отново луната,която приличаше на сърп,опряваше кораба и пияните пирати на него,полюшващи се и пеещи мелодията,която някои свиреха.Аз стоях на една страна и пиех,с затворени очи.И когато го итоврих:
-ААААА!-това бе Томас,който бе на разстояние точно 12 см от лицето ми-ококорих се.
-Чакай,де,поне да кажа "БАУ" -той бе клекнал,но след думите му се изправи като взе почти празната бутилка.-пияна си.-след това се засмя и отпи.
-И да съм?Какво?-опитах се да не хлъцна,но не се здържах-хлъцнах си,човешко е.Томас избухна в смях.-Какво му е смешното?-той продължаваше-даже отново клекна,за да не падне.Ядосах се и се опитах да го ударя,но не успях-не виждах добре пък и той хвана ръката ми.
-Какво правиш?-в следващия момент изражението му се промени и стана сериозен-след това нищо не помня,освен,че се озовах в стаята му гола,а той лежащ върху мен-ето защо съм се събудила,не съм могла да дишам.Не направих нищо,а просто го бутнах на една страна-сразсъни се и започна да увива ръцете си около кръстта ми като се качваха все по-нагоре-какво пък.Обърнах се към него и започнах да го милвам с носа си по лицето му.Така започнахме играта.Беше наистина цар в леглото-досега не съм правила любов с такъв мъж-обсебващ и превземащ нацяло тялото и мисълта ти.Мина се време и се уморих,а още не бе изрягло слънцето-не бях наваксвала,затова просто се отпуснах под него:
-Какво има?-попита ме той като ме целуна по корема и се изкачваше по мен като по стълби.
-Нищо,просто си ненаситен.-усмихнах се и погалих черната му,леко чуплива коса-харесваше ми и нямаше никаква причина да спирам-хей,не съм сгодена,няма да ме вкарат в затвора,няма и кой да ме ругае-аз съм питар,а те правят и имат каквото искат- а аз исках,точно сега,Томас Род.-Нека си почина за 2 секунди.
-Добре,стой си,не прави нищо-усмихна ми се някак самодоволно.-Остави на мен.-след думите му той проникна в мен и висчко отново започна,но този път аз не помръдвах-прекалено ли му харесваше тялото ми,че не можеше да спре да си играе с него за малко?Не успях да отговоря на въпроса си,зададен в главата ми,заради удоволствието и звуците,които излизаха от устата ми.Тласъците,изражението,потното тяло и погледът,който гледаше все надолу,явно защото му харесва-всичко ме възбуждаше,когато бях с този мъж.Не издържах и се присъединиш към ритъма му.Точно на върха на който щяхме да се изкачим,влезе:
-Роки?-двамата в един глас изрекохме името на най-глямата,мислеща само за секс ,пиратска пияница.От това,че той влезе неочаквано,Томас падна и повлече и мен:
-Може ли да-той едва стоеше и се крепеше на..:
-Уилям?!-отново изрекохме заедно едно от имената на пиратите.Уилям си стоеше и се се смееше като подпираше Роки,който пък се облизваше и хълцаше.В следващата секунда станахме прави и настъпи пълно мълчание.И тримата ме оглеждаша от главата до петите,но не казваха и думичка-чуваше се само една муха,която бръмчеше и си търсеше място да пацне-накрая отрки-плешивата глава на Роки,бъркащ си в носа:
-АААААААА!-крясъкът ми бе толкова женствен и продължителен,че самата аз не можех да повярвам,а какво остава за тях.Роки припадна,мухата излетя,като се запъти към голия Томас,който се ужаси от насекомото и падна на леглото като направи няколко кълбета,а Уилям толкова се смя,че му приседна и трбяваше,гола,да отида до него за да го потупам-вместо това взех празната стъклена бутилка от ръката на Роки и я счупих в главата му.Не каза нищо,просто припадна,а изражението му не се промени-беше си все така засмян.Запътих се към Томас:
-Ти!-ритнах търкалящ се на земята "капитан" в корема,сякаш бе виновен,ТОЙ,за всичко това излязох си просто така без дори да взема,единствения чаршаф,топлещ десния му крак.
-
Аз лично като си представях много се смях.Надявам се да ви е харесало.
#13 2011-02-12 14:00:12
- kaprizen
- Member
- Registered: 2008-10-08
Прекрасно е! Искам още
#14 2011-02-19 20:38:43
- ecei
- Е ' Т И °
Невероятно.. ИСКАМ ощееее
#15 2012-11-02 13:05:04
- Sissy~~
- Member
- From: Wonderland ^^
- Registered: 2012-08-26
Хубавко
.
Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб! [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]
Pages: 1