Pages: 1
#1 2011-02-02 16:43:55
- raly_12
- Member
- From: Булеварда на любовта ;д
- Registered: 2010-05-18
Re: Местим се на нова планета..
Много научнофантастични филми са на път да се сбъднат. Откакто човечеството се помни изкуството в областта на фантастиката е задавало цели пред науката и техниката. Като се започне от летящите машини и се стигне до … разселването на човешкия вид по други планети. Учени откриха нашия потенциален нов дом. Ако все пак там няма други живи същества, би било още по-подходящо за нас, за да не се притесняваме, че ще изтребим природата, както правим тук, „вкъщи”.
Надеждите на разрушителите от планетата Земя са отправени към Глийзе-581, на 20,5 светлинни години. Това означава, че остава само да открием как да се движим със скоростта на светлината, и ще можем да прескачаме до комшиите за нищо и никаква една трета от средната продължителност на човешкия живот. Но дори да не успеем с тази висока скорост, постижима само със свръх-тунингован Голф с пернишка регистрация, има и други идеи за решение на проблема с пътуването, като например криогенезата.Известно на американските учени, изследвали планетата-домакин, станали фактите, че там има вода и че тя била на идеалното разстояние от звездата, около която орбитира. Тези данни учените от Калифорнийския университет в Санта Круз и института Карнеги във Вашингтон събирали 11 години. Те откриват множество подобия в строежа на планетата с тези на нашата Земя – каменен състав, големина, колкото на Земята, атмосфера. Учените даже дръзват да предположат температурата на планетата, приемайки интервала между 0 и 30 градуса. Това увеличава броя на желаещите за емигриране значително.
Още от сега може да се предположи, че тези желаещи ще са по-голямата част от населението на България, защото като че ли българинът вече се чуди къде да се дене. А и след като изпрати циганите на Сатурн и те все още са си живи и здрави, какво остава за планета с атмосфера и вода!
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил!
#2 2011-02-02 16:52:26
- metalniq
- Member
- From: не съм от този свят
- Registered: 2010-04-07
ахм, добре....
http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!
#3 2011-02-02 16:56:20
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- From: Los Angeles
- Registered: 2010-04-01
- Website
Ох не, от тия твои теми ми се доспа честно
- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...
Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]
#4 2011-02-02 18:34:07
- raly_12
- Member
![]()
Това като какво да го приемам
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил!
#5 2011-02-02 18:35:13
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- From: Los Angeles
- Registered: 2010-04-01
- Website
![]()
Интересни са, ама от толкова много четене на информация ми се доспа Смисъл продължавай де, готини са
- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...
Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]
#6 2011-02-02 18:36:42
- raly_12
- Member
![]()
Интересни са, ама от толкова много четене на информация ми се доспа
Смисъл продължавай де, готини са
![]()
Хах ок . Мерси
Продължавам докато намирам интересни .. ;р
#7 2011-02-02 20:34:05
- xcandygirl.
- Member
- Registered: 2011-02-01
Интересно!
Pages: 1