#26 2010-12-13 17:29:15

pesedemetka
Member
From: My Fuckin` City :)
Registered: 2010-06-16

Re: И ангелите плачат...

мм хайде дее  cry

В живота не е важно от къде идваш или къде отиваш, а дали успяваш да си щастлив по пътя ..  ;]]

#27 2011-01-15 16:50:07

evil_psihopat
Member
From: London
Registered: 2010-01-29

Реших да я продължа smile

Лекарката ми даде някакъв компрес и горе-долу ми каза да не се претоварвам. Следователно – няма да изграя по физкултура. Супер!
Аз понечих да стана, но ме заболя още повече.
- Ох милата...Ели...виж, най – добре ще е, ако си ходиш. – посъветва ме фелшерката. – Аз ще ти дам извинителна бележка.
- Но аз...мога да се справя. – Не, аз наитина можех да се справя...ъм...поне така мислех.
- Не, не...казвам ти – за тваое добро е. Имаш ли с кой да си тръгнеш? Или най-добре си повикай такси, или се оба...
- Аз ще я закарам –прекъсна я Алекс. Аз погледнах учудено към притеснената му физиономия.
- Не, Алекс, няма нужда.
- Спокойно...без туй не ми се седи в час по биология. Мразя да взимам ДНК от лук, наприимер...или да правя дисекция на жаби, гълъби и други такива.. – аз се усмихнах и приех предложението му.
- Е...май нямам друг избор.
- Да, така е. – аз се облегнах на него и закуцах към....колата му? Уау...и кола имаше дори. Аз пък си мислех, че ще куцаме взаимно чак до нас. Хах...
- О не...вали дъжд! – възмутих се аз.
- ...а колата ми е в задния паркинг...
- Е, май ще се изморкрим...тъйкато аз не мога да тичам. Но разбира се ти, ако искаш си изтичай до колата. Аз ще те настигна...бавно...
- ...мокра до кости...Как пък не! Хайде! – хвана ме през кръста, аз положих ръка зад врата му и тръгнахме бавно. По едно време той се спря.
- Какво има? – попитах
- Ами...виж...вземи. – подаде ми суитчера си.
- О не...наистина, немога.
- Хайде де...
- Не!
- Моля...
- Казах не! – изкубнах се и тръгнах напред. Оф...дори незнаех накъде ходя. Незнаех къде е колата му. А валеше доста. Косата ми падаше мокра пред лицето ми. Какво правех?
- Хей...добре де...извинявай.
- Алекс...ако си мислиш, че ми трябва съжаление....още по – малко от един непознат...
- Добре тогава. Да видим къде ще ходиш!
- Хм! – врътнах се на другата страна и тръгнах куцук-куцук...ама с бясна скорост. Дъжда се усили... Стана ми студено. Бях мокра...цялата! Добре де...той беше прав...Така най-мразех!
- Алекс... – извиках като стоях с гръб към него. Знаех си, че все още е там и ме гледа докъде ще стигна с вироглавото си държание.
- М....да? Да не би да се нуждаеш от насока...помощ?

Ако ви хареса ще пусна продължение smile

Момиче съм! ^-^

------------------------------

"Dreams are like stars...you may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.”

#28 2011-01-16 09:38:01

Jumbie_483
Member
Registered: 2009-03-06

Давай още!

#29 2011-01-16 18:02:23

darichkaa
Member
Registered: 2010-09-07

Дааа искам ощеее cry многго ми харсва тази историйкааа...прекрасна е направооо..(*) моля те за ощеее  wasntme

Няма нищо лошо в това,
да бъдеш различен и да блестиш по свой собствен начин. star

#30 2011-01-16 19:53:23

evil_psihopat
Member
From: London
Registered: 2010-01-29

- Ами...мислех си... – обърнах се към него и прокарах пръсти през косата си докато се оглеждах настрани...нанякъде си – само не в него - ...дали ще може да ме...закараш?
- Оу...ами бих ти предложил помоща си, но...ти ще си помилиш, че те съжалявам...та си мислех, че...
- Ох...добре де! Извинявай...Държах се глупаво. Знам. Просто... – говорех докато се приближаваш куцайки до него... – не допускам много хора до себе си. Тате го нарича...ОХ! – залитнах, ноооо...и сега си мислите, че ме е хванал. Е, не. Паднах на земята. Ама да не си въобразявате, че това е приказка. Не... всичко е доста далеч от приказното. Но да се върнем към историята...
- Хей, добре ли си? – изтича до мен Алекс.
- Да!

- Добре... – подаде ми ръка. Аз...не я поех и си станах сама!
- Благодаря! – изпрявих се на равнището на лицето му. Гласа ми беше хладнокръвен, а полицето ми се стичаше вода, косата ми беше мокра. Сигурно съм изглеждала доста страшно, а? – Ще ме закараш ли най-сетне?
- Ооо...разбира се...ще те закарам. – „Ррррх, тъпак! Дразни ме! Много! Но в този момент ми е...удобен.” – мислех си.
Качихме се в колата. Мокри. И двамата. Е добре,че имаше климатик, той го пусна и се стоплихме по пътя.
- Ам....всъщност ти как се...
- ...Елира...
- Елира? Странно...но хубаво име... – „Да бе...” – И откъде си, Елира? – опитваше се да завърже разговор по пътя.
- Маями.
- Уау...там би трябвало да е...
- Мръсно? Оживено? Топло? С хиляди снобасрски клубове? И двойно повече утрепки в тях? Да!
- Ами щях да кажа „страхотно”...
- О да...страхотно... – опрях глава на прозореца се загледах в дъжда. - ...страхотно... – казах си тихичко още един път и поех дълбоко дъх.
- Добреее... – каза Алекс, въздухвайки. И тук май разговора свърши. Тъпо...
Дъжда поспря тъкмо, когато пристигнахме пред нас.
- Ама...ти откъде знаеш...
- ...видях те когато влизаше у вас онзи ден, когато ми се развика като откачена. – бе директен.
- Оу...аз...съжалявам...за тогава. – погледнах настрани, беше ми неудобно.
- Не, няма нищо. Всеки си има трудни моменти. – и изведнъж придоби странна замислена физиономия и погледна настрани. Надигнах поглед към него и се усмихнах леко. - ...м..предполагам де... – обърна се към мен и се ухили широко. Аз веднага отклоних поглед от него като се смутих.
- Д-да...мисля...
- Е...аз... – тръгна да казва нещо, но аз го прекъснах.
- ...искаш ли да те черпя кафе. Ъм...така де – искаш ли да се отбиеш у нас. Прогизнал си...тъкмо ще...
- С удоволствие – изгря още по-голяма усмивка на лицето му. Как сякаш светна всичко.
Влязохме у нас.
- Е...хола е ето там, а тоалетната там...а...кухнята е...ъм...май там.
- А-ха...мерси за упътването.
- Хах...аз отивам да се преоблека. Ще ти донеса блуза. Някаква конфискувана от баща ми. Имам ги много такива. Тя ще ти стане. Ам то така де...би трябвало – прегледах го от глава до пети, преценявайки размерите му. – Да...ще ти стане. – поклатих нагоре-надолу глава, нещо като в знак на одобрение и обърнах се рязко на другата страна. Издишах солидно количество въздух и заторих очи като прехапах устни. Цялата се изчервих. Боже...от дъжда тениската му беше прилепнала по него и..и...ах... Ама аз! Боже колко съм тъпа! Наистна трябва да се лекувам против тъпота и глупост. Как може да му кажа, че блузата на татко ми би могла да му стане. И след това да го гледам като...като...боже колко съм зле! И защо въобще трябваше да му давам всякаква такава ненужна информация и да се обяснявам. Голям съм тъпак...
- Аааа! – спънах се от нагъналия се килим в коридора на горния етаж.
- Елира? – обади се Алекс от долния пък етаж.

Момиче съм! ^-^

------------------------------

"Dreams are like stars...you may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.”

#31 2011-01-18 19:41:44

darichkaa
Member
Registered: 2010-09-07

Много е хубавооо star искам ощее think

Няма нищо лошо в това,
да бъдеш различен и да блестиш по свой собствен начин. star

#32 2011-01-20 10:12:18

lyd3tinaaa
Member
Registered: 2009-11-09

пускай ощее  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbdxxzCxGx1r1jh8wo1_500.gif[/img]
[list=*]
[*]You loved me and I froze in time
Hungry for that flesh of mine
But I can't compete with the she-wolf, who has brought me to my knees
What do you see in those yellow eyes?
'Cause I'm falling to pieces
[/*]
[/list]

#33 2011-02-01 14:03:01

raly_12
Member
From: Булеварда на любовта ;д
Registered: 2010-05-18

Некст !! ..  sun

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил! wink

#34 2011-02-01 19:40:17

Karmen
Member
From: Fairytale
Registered: 2011-01-27

Ехаа.. страхотно е!!
И аз искам още!!
wasntme
heart  heart  heart  heart  heart  heart

Lost in her fantasies..

Харесайте страницата ни във Facebook