#1 2008-10-02 13:58:53

b0nb0nitaaa
Member
Registered: 2008-07-21

Re: BRAVO № 41

Тъмната страна на успеха!

Не всичко е злато и блясък. Токио Хотел също така са доста изтормозени от звездният си живот....
От три години те са под постоянно наблюдение. Дали на почивка на Малдивите, разходка в Париж или пред всеки един хотел в света. Където и да останат Бил (19), Том (19), Густав (20) и Георг (21), папараците не са далеч и светлините от фотоапарати следват момчетата. Не винаги се наслаждават, споделят пред БРАВО....

БРАВО: Какво мразите в живота си на звезди?Бил: Позитивните неща са повече. Но мразя, когато нямаме лично пространство. И най-лошото нещо са папараците.

Том: За нас е важно да опазим живота на приятелите и семейството ни. Те нямат нищо общо с нашата професия. Ако сме с тях, това е лошо за нас, особено когато папараците са наблизо.

Бил: Наистина трябва да си доста злобен човек за да си папарак. Мразя ги.

БРАВО: Вие имате късмет тук в Германия – папараците са безобидни...Том: Това е истина. В другите страни е по-сложно. Във Франция и Америка папараците са много досадни.

БРАВО: Какво ви тормози?Бил: Понякога, всичко е твърде прекалено за мен. Тогава си лежа в леглото и мисля: “Не мога вече!” Тогава просто не мога да се изправя, не мога да се усмихвам на фото сесии или да вдъхновявам хората. Чувствам, че някой трябва да ми помогне, защото не се чувствам уверен в себе си и трябва да си почина.

Том: Понякога имам носталгия към дома...

Георг: Когато съм дълго на път ми липсва семейството ми. И тогава понякога съм в лошо настроение.

Бил: Често тъгувам. Когато съм далеч от вкъщи е просто ужасно. Тогава ми липсва ужасно много Германия. Също съм много тъжен, когато съм сам в хотелската си стая. Колкото и да обичам да съм на път с бандата, в хотелската си стая съм доста сантиментален, дори не мога да кажа точно защо. Тогава искам да съм в собственото си легло. Том никога не би си признал, но знам, че понякога и той е доста тъжен и то много късно вечер, когато всичките му приятели са си отишли и той е сам в стаята си.

Том: Всъщност ми липсва много и немската тоалетната хартия. (смее се) Дори на края на света, ще очакваме да се приберем вкъщи....

БРАВО: Трябва да живеете с много скандали и слухове. Как се справяте с това?Бил: Ние знаем за повечето неща, че ще бъдат такива. Когато вечеряме в някой клуб знаем какво ще има на сутринта във вестниците: “Тийнейджъри пият алкохол. Как могат да бъдат пример за подражание?”

Том: Или нещо като: “Том e сам на маса – изоставил ли е бандата?”, е много популярно.

Густав: Или пък: “Бил изглежда тъжен – дали е в депресия?”.

Том: За всичко, което хората пишат,  а дори не ни познават лично, изобщо не ми пука. Но, ако се отнася до нашето семейството, това вече не е добре!

БРАВО: Имаше история за вашият дядо, който стрелял навсякъде....Бил: Най-смешното нещо е, че това не е нашият дядо. Ние дори не познавахме този човек...

Том: Точно над 20 000 случая. Всеки казва, че сме свързани с него.

Бил: Както в училище. Тогава изведнъж станахме гаджета на всички момичета и съучениците ни станаха най-добрите ни приятели. Също така дължах на всички по 20 евро...

Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш. sun

[img]http://img411.imageshack.us/img411/4611/29405454.jpg[/img]

#2 2011-01-29 10:10:16

krisinka_pufinka
Member
From: Dubaii ^.^
Registered: 2010-09-06

интересно..

[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”
[/*]
[/list]

#3 2012-05-17 16:37:34

bieberxshit
Member
From: Bieber Land
Registered: 2012-05-17
Website

готино - <3

Set Fire To The Rain -  ∞
Scαяlєt Biєbz

#4 2012-06-08 22:08:46

Princэska___
Member
Registered: 2011-01-07

Добра статия ... което показва,че многото хубаво не винаги е на хубаво

#5 2012-08-20 13:05:19

bebche__:)
Member
From: Pariss
Registered: 2011-02-26

интересно..

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]

#6 2012-08-20 13:13:42

Saphirra
Member
From: On the wings of a murdered ang
Registered: 2012-08-03
Website

Да, но ако загубят цялата слава, популярност, също ще се почувстват празни. Може би им носи много трудности, но е нещо като необходимото зло. Сигурна съм, че вече не могат без нея. Ако изведнъж никой отново не си спомня за тях, не им се обръща никакво внимание, ще искат пак да са на върха, ще си спомнят какво е да си на сцената и да притежаваш екзалтираните души на хилядите хора в публиката ... и изведнъж ще се почувстват много нещастни. Поне така си мисля.

Speak as if every word costed you a diamond.

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcw15qMHTT1r9wl39o1_500.gif[/img]

我 愛 孟志伟

#7 2012-09-13 10:05:18

-atanasowa
Member
Registered: 2012-08-07

Добра статия (:

.
Verlieben. Verlieren.

#8 2012-11-09 08:43:02

Sissy~~
Member
From: Wonderland ^^
Registered: 2012-08-26

интересно..

Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб!  heart [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook