#26 2009-06-27 17:43:26

vampir4eto_94
Member
Registered: 2008-12-04

Re: Целувка според зодията

аз съм овен и е вярно  laugh

If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...

music  heart  music
[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]

#27 2009-06-28 13:29:13

cosmo_girl666
Friends with Benefits
From: ЛеГлОто На Деймън....
Registered: 2008-11-09
Website

Дева (Спокойният)
Малко по малко, бавно. Дева никога не бива да бъде насилван, защото му е необходимо спокойно да приеме нещата. Имай предвид, че ако много си мечтаеш да те целува Дева, ти ще трябва да отмерваш ритъма. За представителя на този зодиакален знак е характерен страхът да не го отхвърлят.
След като нещата потръгнат гладко, целувките му могат да се разгорещят невероятно. Разбира се, за да се стигне до това, е необходимо между партньорите да е налице абсолютно взаимно доверие. Заради опасенията си Девата винаги вдига летвата много нависоко. Докато не се приключи и не се увери, че се е получило добре, няма да се отпусне.
Желаеш ли да го покориш, най-важното е да не се отчайваш. Ако Дева се почувства удобно, ще ти демонстрира, че е един от най-добрите любовници на зодиака. Такъв е знакът Дева, не си дава зор, но и не спира.

[img]http://prikachi.com/images/634/5202634F.gif[/img][img]http://prikachi.com/images/635/5202635f.gif[/img]
It's a joke not a dick,don't take it so hard.
[img]http://prikachi.com/images/822/5094822m.gif[/img]

#28 2009-06-28 20:46:59

dan17yy
Member
From: в къщи ... :D ;) :P
Registered: 2009-06-23
Website

Водолей (Неверникът)
Целува добре, влага творчество и страст... Тогава, какво не е наред? Водолеят обича да прелита от цвят на цвят. И не се притеснява да си го признае. Счита, че да се опита от всичко по малко, му е от полза. Дори има смелостта да твърди, че го прави за доброто на любовниците си, за да осъзнаят "основателната" целувка.
За Козирога леките целувки по устните са чиста проба засвидетелстване на приятелство. Затова не рядко можем да го видим да целува някой представител на своя пол, без това да се тълкува като проява на хомосексуалност. Фактът, че не отдава почти никакво внимание на обикновените целувки, означава, че не му действат нито възбуждащо, нито провокиращо. Необходим му е друг терен, други части на тялото, които да го заинтригуват повече.
А дали са сметкаджии? Да, способни са да си гледат часовника дори докато целуват. Времето за тях е злато и затова не отдават на целувката подобаващата й важност. Така че, ако настояваш да го задържиш до себе си, или и ти си Водолей, или си много смел човек.

донякаде е вярно  smile

musicdance only house music musicdance

#29 2009-07-06 14:06:50

thetnt
Member
From: berlin
Registered: 2009-07-03

аз съм везни и си е така star

WhO aRe yoU?
[img]http://store.picbg.net/pubpic/0B/1E/fd9753519f350b1e.jpg[/img][/url]

#30 2009-07-06 14:43:48

weschy.xD
Изгонен(а)
Registered: 2009-06-21

Козирог (Покорителят) Козирогът може да накара да се влюбят в него. Обожава да покорява и в повечето случаи го постига. Но не чрез целувките си. Хладният му разум не му позволява да се превърне в култ за партньора си само на основание на целуването.
Единствено при установена стабилна връзка Козирогът се отпуска и целувките му остават на втори план. В случай че връзката ви с него е само мимолетна, той ще се постарае да ви демонстрира страстта си. Началното въздействие е увличащо, обаче краткотрайно.
Ако това те задоволява и искаш твоят Козирог да се представя винаги както първия път, постарай се постоянно да го изненадваш с нещо ново, рутината му действа обезкуражаващо. От опит ще разбереш, че силните преживявания го възбуждат, а само тогава целувката на Козирога ще ти достави удоволствие.

laugh

#31 2009-07-08 08:12:39

mi6el_3470
Member
Registered: 2009-04-16

"Лъвът поражда у партньора си емоции и възбуда. Преди срещата си с Лъв партньорите му се питат какво ли ще се случи"
хахах  laugh

Всички сме в една канавка,но някои от нас гледат към звездите

#32 2009-07-20 21:47:25

ikiv93
Member
From: Варна
Registered: 2008-08-25
Website

Скорпион  :p  и всичко е напълно вярно  wasntme

#33 2009-07-21 09:10:26

d3vil4et0
Member
Registered: 2009-05-16

Дева (Спокойният) laugh

[list=*]
[*]Get high, get lifted.
Enter a place, only the mind can take you.
A paradise you create, no need for a ticket.
Forget the pain, and the suffering.
Just take a deep breath, and breathe it in for a moment.
Escape reality, and the only feeling I’d be feeling is happiness.
[/*]
[/list]

#34 2009-07-21 13:23:01

dilzi
Member
Registered: 2008-12-03

Овен (Дръзкият)  ..  :p  ..

#35 2009-07-21 13:25:57

strang3ra
Капризен простак
From: България
Registered: 2008-10-16

Лъв (Творецът)

#36 2009-07-21 14:07:52

Деница
Member
From: ....
Registered: 2009-02-22

Овен (Дръзкият)
Ако на представителите на Овена нещо им е в повече, то това е енергията им и когато целуват, тази сила се усеща. Приближат ли устните на другия, дори не молят за разрешение. Просто го правят, макар и да рискуват да бъдат отблъснати. Но това ни най-малко не ги интересува, защото са много дръзки и настъпателни. Предразсъдъците ги блокират.
Огнен зодиакален знак, пламенни любовници, с изгарящи целувки. Целта им е явна още от момента на първата целувка. Царе са да изберат най-удобното място и момент за интимен жест. От устните бързо слизат към шията и продължават със страстните си бързи целувки по цялото тяло на партньора. Въпреки това, макар и да обсипват с целувки любовниците си, те са твърде непретенциозни към начина, по който ще им се отговори. Дават всичко от себе си, без да очакват прекалено. Ако си срамежлив/а, Овенът не е перфектният ти партньор, поне що се отнася до целуването. Целувките им не са тези на мечтания принц или на омагьосаната принцеса. Но несъмнено са най-големите целувчии на зодиака, с изгарящи от страст устни.

Така си е  (y)  (exclaim)

#37 2009-07-21 15:25:49

wiktoriq_danielowa
Member
Registered: 2009-04-19

Скорпион (Вампирът)
Внимавай със силата на този знак. На моменти Скорпионът страда от засилено самолюбие и чувство за притежание. Целувките му са пламенни и страстни. Поведението му е амбициозно и доминиращо.
Силата му е в разнообразието. Целувките му са от романтично спокойни до експлозивно еротични. Устата, шията, тила... за всяко място от тялото намира подходяща ласка. Но се пази да не ти остави белези. На Скорпиона му харесва да маркира територията си.
Преди всичко обаче Скорпион е зодиакален знак, който провокира силно сексуално желание. И знае това. Така че, ако ти е партньор, спомни си за това предупреждение и се подготви за сражение. Скорпионът обожава битките. inlove

#38 2009-07-22 07:49:41

MakeMeSmile
Member
From: Там ,където никой няма да ме н
Registered: 2009-01-24

Мии..аз съм Водолей ..  :p ии честно казано не ми се струва мноогоо вярно .. (:

Това май е най точно Времето за тях е злато и затова не отдават на целувката подобаващата й важност. Така че, ако настояваш да го задържиш до себе си, или и ти си Водолей, или си много смел човек.

Любовта трябва да остане само върху устните..не трябва да слиза към сърцето,защото тогава БОЛИ ...! ;]

#39 2009-07-25 12:33:02

barbie5
Member
From: Стара Загора
Registered: 2009-07-25

аз съм водолеичее  blush

[img]http://store.picbg.net/pubpic/DB/46/05417bfb86c5db46.jpg[/img]
fight for this love..

#40 2009-08-22 23:14:58

bitova_alkoxoli4ka
Member
From: Jamaica
Registered: 2009-01-17

Рак (Инфантилният)

А нии сме фенове милиони,
обиколили всички стадиони,
разбили всички видове отбори -
обичаме ви сини шампиони!
Когато Левски стъпи на терена,
свинете свалят гащи до колена,
и синьо знаме пак се там развява,
свинете духат и гъза си дават!

#41 2009-08-23 16:47:34

kattteto92
Member
From: Монтана
Registered: 2009-07-16

Близнаци - Нетърпеливият

Тази изявена склонност към експериментиране може да го превърне в същинско "смукало".   wasntme

Защото така ми харесва!

#42 2009-08-23 16:49:45

sunny13
Bitter*
Registered: 2009-07-26

телец  laugh   laugh  laugh

"Ако си решил да променяш живота си,давай.Не се обръщай назад,защото времето никога не чака."

#43 2009-09-03 06:30:05

kaprizna_26
Member
Registered: 2009-09-03

" Козирог (Покорителят) Козирогът може да накара да се влюбят в него"...Хм,каква съм покорителка и как карам хората да се влюбват в мен... wondering Като се зная ква съм проклета и колко рязко се държа с хората-голяма покорителка съм,нема що  laugh ...

" Бездушен свят,мъртъв свят,
   не желая в тебе да съм.
   Мен ме зове,мен ме влече
   спокойния вече сън"

#44 2009-09-03 08:28:12

Вафла Мура
Member
From: В шоколадовата фабрика .. xD
Registered: 2009-09-02

Козирог (Покорителят) Козирогът може да накара да се влюбят в него. Обожава да покорява и в повечето случаи го постига. Но не чрез целувките си. Хладният му разум не му позволява да се превърне в култ за партньора си само на основание на целуването.
Единствено при установена стабилна връзка Козирогът се отпуска и целувките му остават на втори план. В случай че връзката ви с него е само мимолетна, той ще се постарае да ви демонстрира страстта си. Началното въздействие е увличащо, обаче краткотрайно.
Ако това те задоволява и искаш твоят Козирог да се представя винаги както първия път, постарай се постоянно да го изненадваш с нещо ново, рутината му действа обезкуражаващо. От опит ще разбереш, че силните преживявания го възбуждат, а само тогава целувката на Козирога ще ти достави удоволствие.

#45 2009-09-03 12:10:59

danetka
Member
From: Ямбол
Registered: 2009-07-27

Водолей (Неверникът)
Целува добре, влага творчество и страст... Тогава, какво не е наред? Водолеят обича да прелита от цвят на цвят. И не се притеснява да си го признае. Счита, че да се опита от всичко по малко, му е от полза. Дори има смелостта да твърди, че го прави за доброто на любовниците си, за да осъзнаят "основателната" целувка.
За Козирога леките целувки по устните са чиста проба засвидетелстване на приятелство. Затова не рядко можем да го видим да целува някой представител на своя пол, без това да се тълкува като проява на хомосексуалност. Фактът, че не отдава почти никакво внимание на обикновените целувки, означава, че не му действат нито възбуждащо, нито провокиращо. Необходим му е друг терен, други части на тялото, които да го заинтригуват повече.
А дали са сметкаджии? Да, способни са да си гледат часовника дори докато целуват. Времето за тях е злато и затова не отдават на целувката подобаващата й важност. Така че, ако настояваш да го задържиш до себе си, или и ти си Водолей, или си много смел човек.

ааааа не съм неверна,според мен не е така
rofl

100% ангелче(angel)....само мислите ми са дявол devil...

#46 2009-09-03 14:11:35

Tigarcheto
Member
Registered: 2009-01-24

Овен (Дръзкият)
Ако на представителите на Овена нещо им е в повече, то това е енергията им и когато целуват, тази сила се усеща. Приближат ли устните на другия, дори не молят за разрешение. Просто го правят, макар и да рискуват да бъдат отблъснати. Но това ни най-малко не ги интересува, защото са много дръзки и настъпателни. Предразсъдъците ги блокират.
Огнен зодиакален знак, пламенни любовници, с изгарящи целувки. Целта им е явна още от момента на първата целувка. Царе са да изберат най-удобното място и момент за интимен жест. От устните бързо слизат към шията и продължават със страстните си бързи целувки по цялото тяло на партньора. Въпреки това, макар и да обсипват с целувки любовниците си, те са твърде непретенциозни към начина, по който ще им се отговори. Дават всичко от себе си, без да очакват прекалено. Ако си срамежлив/а, Овенът не е перфектният ти партньор, поне що се отнася до целуването. Целувките им не са тези на мечтания принц или на омагьосаната принцеса. Но несъмнено са най-големите целувчии на зодиака, с изгарящи от страст устни.

#47 2009-09-08 18:55:34

Fanta_girl
Member
From: На Седмото Небе [h]
Registered: 2009-09-03

Близнаци (Нетърпеливият)
Това, че за Близнаци понятията вярност и сериозност са отживелица, не бива да изненадва никого. Но въпреки това, на този знак всичко може да му бъде простено просто защото целува прекрасно. Най-лошото е, че и той е наясно, че притежава тази природна дарба.
Обожава да се целува и го прави много забавно. Понякога обаче собственото му нетърпение е пречка за постигне на желания успех. Прекалено се вманиачава в търсене на различни позиции и съчиняване на нови техники. Това не му позволява да се отпусне достатъчно и партньорът му го забелязва. Долавя го, защото тогава Близнаци не целува достатъчно нежно и любовно.
Тишината го безпокои и няма нищо странно по средата на целувката да направи някакъв коментар. Тази изявена склонност към експериментиране може да го превърне в същинско "смукало". Затова, ако държите любовникът ви да бъде Близнаци, вече знаете с какво ще се сблъскате. Но успеете ли да се преборите да бъде по-естествен и да не се напряга толкова, целувката може да бъде за милиони. :p  wasntme

#48 2009-09-08 20:13:54

reni1105
Member
From: Pleven
Registered: 2009-09-08

Аз съм телец.То май че е вярно wasntme laugh

#49 2009-09-16 00:36:20

liglichkata_
Member
From: Byrgas
Registered: 2009-09-16