Pages: 1
#1 2009-07-05 11:01:01
- allisan
- Member
- Registered: 2009-01-10
Re: Как трябва да изглежда едно Емо???
Специална тема за тея дето се правят на "Емота"
нАй-ГоТиНоТо НеЩоО нА сВеТаА е ДаА сИ сВеТоВнО гОтИн
#2 2009-07-05 11:06:51
- dani_love_tom
- Member
- Registered: 2008-07-22
Ама разясни де
...The wind of change blows straight...
#3 2009-07-05 12:29:10
- weschy.xD
- Изгонен(а)
- Registered: 2009-06-21
Еми някво нарязано,дет хич няма мозък за да го прави ..
#4 2009-07-05 12:31:07
едно емо трябва да прилича на друго емо което прилича на едно емо което пък трябва да прилича на онова емо което знае че знае че не знае че другото емо знае че не знае че то прилича на онова емо което пък не знае че знае че не знаем за 1-то емо което пък знае всичко....
#5 2009-07-05 12:32:40
- vampir4eto_94
- Member
- Registered: 2008-12-04
едно емо трябва да прилича на друго емо което прилича на едно емо което пък трябва да прилича на онова емо което знае че знае че не знае че другото емо знае че не знае че то прилича на онова емо което пък не знае че знае че не знаем за 1-то емо което пък знае всичко....
перфектна логика
If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...
[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]
#6 2009-07-05 12:35:22
- weschy.xD
- Изгонен(а)
- Registered: 2009-06-21
о,да..най-опростеното обяснение (y)
#7 2009-07-05 13:28:13
- wiktoriq_danielowa
- Member
- Registered: 2009-04-19
Ами аз мисля че да си емо не е достатъчно просто да копираш от някви картинки..и да си правиш такива прически,да обличаш такива дрехи и да се гримираш като тях! Трябва и вътрешно да се чустваш така!Много хора ги кефят емо-тата и искат да бъдат такива..и мен преди година ме кефеха много но сега вече разбрах че Емо-тата са просто др тип хора...Така че не можем всички да бъдем Емо-та!!!Нормално е на едно 10-14 годишно момиче да му харесва Емо стила и да иска да бъде Емо момиче...Но там е въпроса че те не знаят какви всъшност са те и защо са такива...Не е достатъчно да гледат снимки и да се правят на тях !!! (exclaim)
#8 2009-07-05 13:34:13
- y0nit0y96
- Member
- Registered: 2009-04-22
Ами аз мисля че да си емо не е достатъчно просто да копираш от някви картинки..и да си правиш такива прически,да обличаш такива дрехи и да се гримираш като тях! Трябва и вътрешно да се чустваш така!Много хора ги кефят емо-тата и искат да бъдат такива..и мен преди година ме кефеха много но сега вече разбрах че Емо-тата са просто др тип хора...Така че не можем всички да бъдем Емо-та!!!Нормално е на едно 10-14 годишно момиче да му харесва Емо стила и да иска да бъде Емо момиче...Но там е въпроса че те не знаят какви всъшност са те и защо са такива...Не е достатъчно да гледат снимки и да се правят на тях !!! (exclaim)
много съм съгласна (y)
[img]http://www.prikachi.com/images/776/3155776w.png[/img]
#10 2009-07-05 15:57:48
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Много правилно изброи факторите за така наречените ,,емота''. Но всъщност понеже темата дойде от едни коментари за потребители, които като сложат малко черен молив или се накичат като за последно се мислят за ЕМО. Емо-тата всъщност си режат вените, те са като в тежест на някои и дори на самите себе си. Вечно неразбрани, предадени.. Това според мен е истинско ЕМО !
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#11 2009-07-05 19:22:26
- kaaatiiiqqq
- Member
- From: 64th street.
- Registered: 2009-01-03
ми май първо трябва да си много депресирам и отчая,после да зпочнеш да носиш черни дрешки и много розово,да се накичиш с значки и тазни шарени дранкулки ....и да имаш някаква прическа,която да ти пречи да виждаш..май това е :p
Yup
#12 2009-07-05 20:18:19
- wiktoriq_danielowa
- Member
Катия,Дива-Слива,много сте прави ! (y)
#13 2009-07-06 07:06:39
- vikatavili12
- Member
- Registered: 2009-03-30
Емо мода
Емо стилът възниква покрай музиката, той е по-скоро микс от пънка, готика и инди рока; Често дрехите са тесни, износени или ретро. Така наречените Emo Kids (обикновено тийнейджъри), гледат по различен начин на живота.Те искат да покажат това на другите хора най-вече чрез стила си на обличане. В цветовата гама на дрехите им най-вече преобладават черно, сиво и други тъмни цветове.
Емо фенове
С третата вълна от емо музиката, в която емо групите, са предимно мейнстрийм рок, все повече тайнейджъри започват да се наричат Emo, без да са такава музика или просто защото да си емо е модерно и готино. В очите на обществото пък, Емо - феновете се свързват най-често със склонност към самоубийство и с постоянни депресии.
Емо децата сами се изолират
Емо децата непрекъснато реват, че никой не ги приема, че се чувстват самотни и изолирани, а всъщност не е така. Сами са си виновни за положението, в което се намират. Те сами се оттеглят и приемат ролята на жертви. Вярно, че тя е по-лесна, пък и е добър повод да поплачат. Жалко е, защото тези деца са умни, красиви, много чувствителни и добри. Жалко е, че прекарват най-хубавите си години в рев и самота, обсебени от кофти мисли и чертаят живота пред себе си в черни краски.
В днешно време различните субкултурни направления са разнообразни и взаимопроникващи, но при по-голямата част от тях е водещ признакът музика и преди всичко такава, която е с дългогодишна история, превърнала се в класика за много поколения. И ето че напоследък особено силно нашумя едно много по-различно от всички субкултурни направления явление, наречено емо стил. То е различно не само по начина си на обличане, по типовете музикални предпочитания, по типа поведение, но и е различно по начина, по който разбира света и себе си. Това е една до голяма степен „тъжна” субкултура именно заради начина, по който тя възприема обкръжаващата я действителност.
това не съм го писала аз
#14 2009-07-06 12:33:11
- wiktoriq_danielowa
- Member
Аз мисля че емотата са ПСИХИЧНО БОЛНИ АМАТЬОРИ !!!
#15 2009-07-06 12:54:16
- moll_brown
- Member
- Registered: 2009-05-06
Ами за женското емо е изписано вече как трябва да изглежда. "Мъжкото" емо трябва да е едно към едно копие на женското емо ... И така докато не се появи някъв нов кич, който да е на мода сред 10-14 годишните и да се преориентират към него, за да са в час с материала.
#16 2009-07-06 16:04:19
- mi6e_91
- Member
- Registered: 2008-11-02
Ами за женското емо е изписано вече как трябва да изглежда. "Мъжкото" емо трябва да е едно към едно копие на женското емо ... И така докато не се появи някъв нов кич, който да е на мода сред 10-14 годишните и да се преориентират към него, за да са в час с материала.
+1 ЕМО - емоционално малтретиран обект. Което означава, че дечицата от 10-15 год. ако се обличат по горе споменатия начин веднага да парадират: "Аз съм ЕМО!" И не мисля, че т.н. мода на ЕМО-тата, дошла от Америка мисля (ако греша поправете ме) не от нашата страна, трябва да се насажда и в българските деца!
От сила имате нужда само ако искате да нараните някого. За всичко останало ви е необходима само любов!
#17 2009-07-06 18:12:51
- vikatavili12
- Member
- Registered: 2009-03-30
еднаа много подходяща картинка (arrow) http://www.album.bg/sladka_celuvka/images/3042095/
на която пише (arrow) Целия ви шибан стил едно фълшиво копие
#18 2009-07-24 12:58:10
- ~MiShI&B0bI~
- Member
- From: Варна ;)
- Registered: 2008-10-08
ами нз защо но момчетата "емо" явно трябва да изглеждат като хомосексуалисти...не се заяждам,просто наистина ми приличат на такива,нищо лично то не са гримчета,преси,лакове за коса,маникюр,тесни дрешки .... пфф |-(
[img]http://i.picasion.com/pic48/8353011fe685864c24c684edb553da54.gif[/img]
I've learned so much from my mistakes ... I'm thinking of making a few more.
#19 2009-11-30 18:56:18
- XxXchocolatefullyxXx
- Cookie Monster
- From: Vampville ]:)
- Registered: 2009-10-19
+1 ЕМО - емоционално малтретиран обект. Което означава, че дечицата от 10-15 год. ако се обличат по горе споменатия начин веднага да парадират: "Аз съм ЕМО!" И не мисля, че т.н. мода на ЕМО-тата, дошла от Америка мисля (ако греша поправете ме) не от нашата страна, трябва да се насажда и в българските деца!
•What doesn't kill you make you stronger...! •
Paper Monsters
vbox7: punk_princess28
[img]http://prikachi.com/images/9/3510009P.gif[/img]
#20 2011-01-28 00:12:44
- ice`x`queen
- Member
- Registered: 2011-01-27
о,да..най-опростеното обяснение (y)
Pages: 1