#1 2011-01-25 20:59:23

Launcher
mnml kill music
From: minimaland
Registered: 2009-07-26
Website

Re: Еротичният масаж поражда желание за … нещо повече

Масажът е приятно изживяване за представителите и на двата пола. Пипайте нежно и ще откриете неподозирани страни на удоволствието.

Нуждаете се от…
Първо, приятна стайна температура, иначе партньорът ви ще побърза да се напъха под топлата завивка и сладко да заспи. И второ, качествено масло за масаж. То ще направи кожата по-гладка и по-лесна за масажиране.

А и благовонните масла имат свойството да въздействат на фантазията. Особено подходяща е комбинацията от жасминово и сандалово масло. Но не прекалявайте.

Как трябва да го правите?
Започнете от главата. С върха на пръстите си започнете да правите кръгообразни движения, нежно. После продължете по тила и гърба. Натискайте малко по-силно. Също и по голото му дупе. Когато стигнете до вътрешната страна на бедрата, пипайте по-нежно. После може да продължите към пениса и тестисите. Там вече от вас се иска да бъдете особено нежна.

Кое възбужда?
Змиевидният масаж е нещо неповторимо, казват двойки, които са го практикували. При него участва цялото тяло! Единият партньор ляга по корем, а другият ляга отгоре му, като предварително двамата са се намазали с масажно олио. С плавни движения двамата се движат, извиват и приплъзват като змии един върху друг и един под друг. Жестоко чувство, което трудно може да се опише! Просто го изпробвайте…

" say hello to my little friend "

#2 2011-01-26 01:04:57

kingsize_ofanziva
kingsize
From: Някъде там
Registered: 2009-03-09
Website

Кое възбужда?
Змиевидният масаж е нещо неповторимо, казват двойки, които са го практикували. При него участва цялото тяло! Единият партньор ляга по корем, а другият ляга отгоре му, като предварително двамата са се намазали с масажно олио. С плавни движения двамата се движат, извиват и приплъзват като змии един върху друг и един под друг. Жестоко чувство, което трудно може да се опише! Просто го изпробвайте…

Ако някой ме помоли-ще го плесна... за мен е гнусно нз нещо мазно гадно... абе само аз ли съм така rofl

Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...

star
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!

#3 2011-01-26 08:43:20

metalniq
Member
From: не съм от този свят
Registered: 2010-04-07

много хубаво  (y)

http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook