- Index
- » Архив
- » Брех,че драми!
#1 2011-01-24 18:07:40
- karriikkxx
- П ♥
- From: France
- Registered: 2010-12-30
Re: Брех,че драми!
Някои СЕРИОЗНО се вживяват: М,обичам го ама той еди си кво,защото еди си защо.Ало!Тийн сте!Не сте на 20-30 години,че да обичате (не,че сега и въздрастните се обичат ама карай ).Вие любов знаете ли какво изобщо значи?Аз лично не мога да ви обесня,но психолозите твърдят,че "любовта" тре до 2-3 години.И сега веднага "Ама тате и мамчето много се обичат" -еми пък,не се!Може и да греша има редки случаи и вие ВСИЧКИ си мислите,че сте от тях. ( втфффффф
(rofl) )
Най-лошото е,че сега сигурно ме "мразите",защото изказах мнение,може би и до една степен и истина.Еми ако знаете колко ми брига на чепа дето го нямам .Таа,искам да ви попитам:Вие толкова..ГЛУПАВИ ли сте,че вече създавате драми (не казвам за всички,само за някои,които ми направиха впечатление ;] )."Ох,обичам го е,пък той,той не,сега ще се хвърля от някой етаж и да пукам.
" или пък "Излязохме ама той не ми звънна,какво да правя,дали ме обича или е с друга?!!!?
" (първа среща и вече айдее..обичта голяма!).Нямам АБСОЛЮТНО нищо против вас,ама сериозно като ги чета тия ..глупости се смея като разпрана (падала съм от леглото
).Та сериозно сега..разбирам харесвате се,симпатии ала бала,но чак пък обич (ВТФФ МЕН ?!) , еми малко от малко пък.Или поне ако наистина се "обичате" както твърдите,не правете драми "Той ме остави ся ще се килвам а у " Ми за един келеш ли сте е?Я се овладейте бе момичета (и момчета ако има изобщо) - заради еин човек,целия свят вече да го изправяте на крака.Еми..фък оф е.Аз така..не ми обърна внимание и след 2-3 години го забравех
:D ..
Таа мисълта ми е..харесвайте се,но не замесвайте всички останали в вашите толклова важни "проблеми" .И не,не ми е целта да ви засегна или убидя-напротив.Надявам се да си вземете поука ; ) .
[img]http://prikachi.com/images/960/4642960L.gif[/img]
Оставих света заради любимия-същия любим остави мен,заради света.
#2 2011-01-24 18:19:15
- AnOnImKaAa
- Member
- From: Габрово
- Registered: 2010-02-13
Съгласна съм с теб, karriikkxx. Даже бях пуснала тема с отговори на най-често задаваните въпроси защото ми дойде до гуша да гледам в нови теми само "помогнете ми" "той обича ли ме ?!?!".Осъзнайте се момичета Ставаме за смях пред момчетата...Имате си приятелки и съм сигурна че поне 1 ще може да ви даде подходящия съвет
Мир :p
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !
#3 2011-01-24 18:22:00
- metalniq
- Member
- From: не съм от този свят
- Registered: 2010-04-07
нужно ли беше да пишеш с толкова големи и лилави букви ? недоволна си ,ок , по-спокойно го карай
а за тва че всяка 12/13/14 годишна в сайта в влюбена....Чернобил си казва думата
http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!
#4 2011-01-24 18:23:10
- x_alien_x
- Member
- Registered: 2010-10-04
До някаде съм сагласна с теб , наистина някои ПРЕКАЛЕНО се вживят . Аз примерно обичам един човек от чай ся .. от 8 месеца и не поддържаме никакъв контакт , но все пак изпитвам нещо кам него. Но не съм тръгнала да правя драми.
[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.[/*]
[/list]
#5 2011-01-24 18:23:17
- inlovegirlx33
- Member
- Registered: 2010-06-20
И при мен е така Особено една моя приятелка вече нямала гадже и ми вика , че щяла да се самоубие
Аман не могат без момчета
Краят на живота им идва защо ?! Защото нямали гаджета или пък защото момчетата не ги харесвали
Че чак имам приятелки които ходят с ПО-МАЛКИ от тях само само да не са без гаджета
[img]https://38.media.tumblr.com/0b3ead515381471e109dd9b16e22cfbf/tumblr_nefchkIlBV1rvn6njo1_1280.gif[/img]
#6 2011-01-24 18:23:26
- karriikkxx
- П ♥
нужно ли беше да пишеш с толкова големи и лилави букви ?
недоволна си ,ок , по-спокойно го карай
![]()
а за тва че всяка 12/13/14 годишна в сайта в влюбена....Чернобил си казва думата
Да беше нужно,хубаво е че забеляза.И съм си спокойна
#7 2011-01-24 18:25:14
- anity_kiss
- Member
- Registered: 2009-02-07
Бреййй....че професори станахте всички..
Верно,че някой се вживяват много и си въобразяват разни неща,ама това,че не било възможно да се влюбиш в някой на тази възраст не е вярно
#8 2011-01-24 18:25:56
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- From: Някъде там
- Registered: 2009-03-09
- Website
нужно ли беше да пишеш с толкова големи и лилави букви ?
недоволна си ,ок , по-спокойно го карай
![]()
Е,ти пък...
Пайнермен си казва думата...всяка втора песен е за секс, "любов: и т.н..... ами възприемчиви са ни децата
Вярно , че преиграват и се вкарват във филма,ама то каква по-сериозна разбота да имат...на тях им дай да правят драми из училищата,да се режат (нали е модерно |-( )... дай им да ходят из моловете...да се друсат и режат само защото другите го правели..
Та мисълта ми беше , че това им е всекидневието- те няма как да възприемат нещата реално,защото всичко сега дори един поглед и вече- ауу тоя ме харесва- даже ме обича, нищо , че е на 28 , а аз на 15 - така е за жалост
Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!
#9 2011-01-24 18:26:03
- monnssy
- ChokoLate Cat
- From: Manhattan, New York
- Registered: 2009-06-09
1во. Миличка, щом твърдиш, че любовта е тооолкова силна емоция (което е така, не успорвам), не мислиш ли, че омразата също е толкова силна? Мислиш ли, че някой е способен да те "намрази" заради накакъв тъп пост?
2ро. Щом ти е толкова смешно, че чак и от леглото падаш - смей се, нищо лошо няма.
3то. Не е нужно да казваш, че някой е глупав само защото не е убеден точно какво чувства.
4то. Всеки си има проблеми и в дадени ситуации се чувства объркан и търси помощ.. не е нужно да се подиграваш.
5то. Пише се обидя, не убидя..
..
I'll love you till the end of time
I'll wait a milion years.
Promise you'll remember that you're mine
#10 2011-01-24 18:31:46
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Аз няма да кажа нищо освен това - Според мене е много жалко, че някои предпочитат да си споделят проблема пред куп непознати във форум, вместо да си кажат терзанията пред някоя приятелка..
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#11 2011-01-24 18:34:35
- metalniq
- Member
- From: не съм от този свят
- Registered: 2010-04-07
Криси, значи за Пайнермен, той може да е виновен за външния им вид и че говорят като каруцари днешните дечица, ама да влияе да се влюбват
съмнявам се
а доколкото за резаниците...аз го бях написал в една тема, то се иска акъл
http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!
#12 2011-01-24 18:35:20
- karriikkxx
- П ♥
1во. Миличка, щом твърдиш, че любовта е тооолкова силна емоция (което е така, не успорвам), не мислиш ли, че омразата също е толкова силна? Мислиш ли, че някой е способен да те "намрази" заради накакъв тъп пост?
2ро. Щом ти е толкова смешно, че чак и от леглото падаш - смей се, нищо лошо няма.![]()
3то. Не е нужно да казваш, че някой е глупав само защото не е убеден точно какво чувства.
4то. Всеки си има проблеми и в дадени ситуации се чувства объркан и търси помощ.. не е нужно да се подиграваш.
5то. Пише се обидя, не убидя..![]()
1во "миличка" написала съм "мразите" в кавички.aко не виждаш вечее това е лично твой проблем ; ) .
2ро. Да,смея се оптимистите по-дълго живеят .
3то Точно,че е глупав,защото незнае какво чувства.Ох,ще ме уморите
4то Не се подигравам,изяснявам нещата.Поне се опитвам ; ).
5то Благодаря,не видях.Явно толкова си се напрягала,че да видиш една правописна грешка,за да има и 5то.
#13 2011-01-24 18:39:11
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- Website
Аз няма да кажа нищо освен това - Според мене е много жалко, че някои предпочитат да си споделят проблема пред куп непознати във форум, вместо да си кажат терзанията пред някоя приятелка..
biberonchetoy - нали си виждала темите , в които молят за помощ точно заради техните " приятелки" е... как мислиш те едни свестни приятели не могат да намерят , камо ли сами да си отговорят за любовните въпроси и мисля , че дори тук във форума намират повече разбиране отколкото от техните близки
умря...хахаха...
#14 2011-01-24 18:39:36
- x_alien_x
- Member
- Registered: 2010-10-04
2ро. Щом ти е толкова смешно, че чак и от леглото падаш - смей се, нищо лошо няма.![]()
5то. Пише се обидя, не убидя..![]()
1во "миличка" написала съм "мразите" в кавички.ко не виждаш вечее това е лично твой проблем ; ) .
2ро. Да,смея се оптимистите по-дълго живеят.
3то Точно,че е глупав,защото незнае какво чувства.Ох,ще ме уморите![]()
4то Не се подогравам,изяснявам нещата.Поне се опитвам ; ).
5то Благодаря,не видях.Явно толкова си се напрягала,че да видиш една правописна грека,за да има и 5то.
Не е нужно да отговаряш на всяко мнение : ) Ти вече каза своята гледна точка : )
[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.[/*]
[/list]
#15 2011-01-24 18:39:46
- MiSteRry
- Member
- Registered: 2009-04-01
Ало!Тийн сте!Не сте на 20-30 години,че да обичате
Що за глупост е това ??
Кво те интересува тебе кой какви проблеми та си вреш носа?
#16 2011-01-24 18:40:47
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
- Да ти кажа честно, през оная работа ми минава какво мисли няква непозната за любовния ми живот .
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#17 2011-01-24 18:47:06
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
biberonchetoy - нали си виждала темите , в които молят за помощ точно заради техните " приятелки" е... как мислиш те едни свестни приятели не могат да намерят , камо ли сами да си отговорят за любовните въпроси и мисля , че дори тук във форума намират повече разбиране отколкото от техните близки
Така си е.И все пак мисля, че с тези любовни въпроси трябва да се справят сами, а не да чакат някой да им каже какво да правят.Все пак според мене да не знаят кой какво изпитва към тях няма да им се случва само докато са тинейджърки..А щом още от сега не знаят какво да правят не знам за напред..
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#18 2011-01-24 18:47:38
- karriikkxx
- П ♥
Отговарям,защото смятам за нужно : ) .
Не си "вра носа".Просто искам да се осъзнаят (поне някои).
Ако "ти минава през оная работа" и изобщо не те инт. тогава защо изобщо изказваш мнение?
#19 2011-01-24 18:48:31
- MiSteRry
- Member
Не можем ли да изразим мнение ? |-)
#20 2011-01-24 18:50:39
- karriikkxx
- П ♥
Не можем ли да изразим мнение ? |-)
Въпроса не е към теб,сега кой си "вре носа" ?
#21 2011-01-24 18:51:08
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- Website
Или спрете със спама - или пишете в чата да се разберете
умря...хахаха...
#22 2011-01-24 18:51:09
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Ако "ти минава през оная работа" и изобщо не те инт. тогава защо изобщо изказваш мнение?
- Защото си загубих времето да прочета простотията ти, поне да отговоря.. .
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#23 2011-01-24 18:53:40
- karriikkxx
- П ♥
- Защото си загубих времето да прочета простотията ти, поне да отговоря..
.
За някои е "простотия",за други не,но все пак благодаря.
#24 2011-01-24 18:53:48
- MiSteRry
- Member
Нали за това е раздела, който има проблем да му се помогне ;??
#25 2011-01-24 18:54:24
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- Website
Айде достатъчно !
Изказа мнение , но не търпиш критика
Темата се заключва
умря...хахаха...
- Index
- » Архив
- » Брех,че драми!