#1 2011-01-11 17:26:31
- Demolina
- Без право на собствен ранг
- Registered: 2010-07-04
Re: Happy Ending
Понеже другата ми история явно се хареса на някои хора, реших да пусна още една.
- Хей, Джен. Искаш ли нещо за пиене? .. - попита ме едно от пияните момчета, Кевин, всъщност всички бяха пияни, някои дори не можеха да станат от земята.
- Не, благодаря. Нямам настроение. - отговорих аз, като изгледах безразлично. Просто бях много притеснена. Никой не знаеше къде съм, майка ми знаеше де.. Но баща ми .. Като стана на въпрос за него. По-добре да не се прибирам. Сигурно и тази вечер щеше да е пиян.
- Кевин? .. Ще ме закараш ли до вкъщи? - попитах го, защото той не беше най-пияния.
- Добре, хайде идвай. - съгласи се и излязохме от къщата в която беше купона, влязохме в колата и потеглихме. През целия път не си говорихме много:
- Защо се прибираш? .. - попита ме той с учудване, понеже бях маниячка на тема купон.
- Нямам настроение. - отговорих и той не каза нищо .. След около десет минути стигнахме 3 къщи преди нашата..
- Спри тук! - казах аз и той спря.. - Благодаря ти.
- Да дойда с теб, до вас? .. - попита загрижено той ..
- Няма нужда. Чао. - казах аз и тръгнах плахо към вкъщи .. Беше 3 часа през нощта. Точно преди да отворя вратата някой рязко я отвори и ме хвана за ръката, стискайки ме силно ме хвърли на най-близкият диван. Беше баща ми. Започна да ми крещи, като от време на време гласът му прекъсваше. Посегна ми.. Това беше за първи път, през целият ми живот. Не заплаках, защото вече бях свикнала да ми вика. Майка ми слезе и му каза, че сестра ми сънува кошмари. Попринцип тя се успокояваше когато татко беше насреща. През това време майка ми даде чанта приличаща на куфар, пълна с дрехи. Даде ми кредитната ми карта, за тях това не бяха никакви пари, татко си имаше собствена фирма и имахме пари. Той нямаше да усети загубата. Каза ми да замина, за известно време. Така и трябваше да направя. Знаех и къде да отида. Патрисия. Това беше най-добрата ми приятелка. Тя беше на около 20 минути път от тук, за това побързах. След по - малко от 20 минути бях пред тях .. Обадих й се ..
- Пати, извинявай.. но.. - започнах да й се обяснявам, но тя ме прекъсна:
- Няма значение, къде си? ..
- Ами пред вас .. Абе, нали казваше колко скучен е животът ти? .. - попитах я аз развълнувано.
- Да, ъъ ..?
- Ами, стягай си багажа. Време е да си поживеем. - казах аз и затворих. Пуснах чантата на земята си и зачаках. От скука започнах да увивам кичур от русата си дълга коса по един от пръстите си. Имах сини очи, ярко сини. Косата ми беше къдрава, както споменах и руса. Беше на не много едри къдрици. Бях слабичка, макар че често си въобразявам колко съм дебела. След около 10 минути тя спусна куфъра си с дрехи, а след това и тя излезе - през прозореца. Тя имаше дълга, права и черна коса, зелени очи и перфектно тяло. Спортуваше..
- Не вярвах да се съгласиш.. - казах аз и я прегърнах .. А тя се отдръпна и каза:
- Стига си мрънкала, да тръгваме. - и се качихме в нейната кола.. Потеглихме. Стана ми малко мъчно за майка ми, но знаех че ще се справи и със това.
Мнения ? Критики ? ..
[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
Destroy what destroys you.
#2 2011-01-11 17:29:33
- vampire_
- Изгонен(а)
- From: Gryffindor (Пловдив)
- Registered: 2010-12-29
Харесва ми. Пусни още малко, ако може.
Wait a minute, motherfucker
I've been looking all night
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
Go head pull it, pull it, pull it, pull it
First you gotta get right
I can love you long time
I become a big crime
Then I'll pull it, pull it, pull it, pull it
Стрцето бие бавно, очите гледат жадно, а времето вместо да лекува, прави гадно.
#3 2011-01-11 18:15:26
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Харесва ми. Пусни още малко, ако може.
харесваа ми!
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#4 2011-01-11 18:23:48
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Признавам си-Не прочетох историята, понеже ме мързи да ги чета тея дългите..
Браво за труда все пак..
И имам един въпрос към всички, които пишете истории - Толкова ли няма български имена, че все са Катрин, Джеймс, Джордж?..Мислите си,че така изглежда по-оригинално ли? |-(
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#5 2011-01-11 18:25:32
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
И имам един въпрос към всички, които пишете истории - Толкова ли няма български имена, че все са Катрин, Джеймс, Джордж?..Мислите си,че така изглежда по-оригинално ли? |-(
Как да ги пишем .. Станка ли ?
Он ; Хубаво е .
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#6 2011-01-11 18:26:29
- Demolina
Признавам си-Не прочетох историята, понеже ме мързи да ги чета тея дългите..
Браво за труда все пак..И имам един въпрос към всички, които пишете истории - Толкова ли няма български имена, че все са Катрин, Джеймс, Джордж?..Мислите си,че така изглежда по-оригинално ли? |-(
Мне, просто .. аз лично от толкова игране на "рпг", не знам дали някой знае за к'во "рпг" говоря, таа .. от там свикнах с чужди имена. И просто ме привличат повече .. За другите не знам..
[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
#7 2011-01-11 19:12:11
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Он ; Хубаво е .
Само Станка ли е българско име?Ти как се казваш, Станка ли?Твоето име не е ли българско? |-)
Пък и аз си казах моето мнение, като не ти харесва може и да не го коментираш.Не карам никой да се съгласява...
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#8 2011-01-11 19:14:04
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Он ; Хубаво е .Само Станка ли е българско име?Ти как се казваш, Станка ли?Твоето име не е ли българско? |-)
Пък и аз си казах моето мнение, като не ти харесва може и да не го коментираш.Не карам никой да се съгласява...
Не , това беше първото име ,за което се сетих , но всеки сам избира как да кръщава героите си ,все пак .. И не се казвам Станка ,де ..
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#9 2011-01-11 19:18:40
- vampire_
- Изгонен(а)
- From: Gryffindor (Пловдив)
- Registered: 2010-12-29
Стига сте спамили и сте се карали. Всеки мисли различно. Точка, моля ви . Не ми се гледат караници.
ОН; Кога ще пуснеш още ?
Wait a minute, motherfucker
I've been looking all night
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
Go head pull it, pull it, pull it, pull it
First you gotta get right
I can love you long time
I become a big crime
Then I'll pull it, pull it, pull it, pull it
Стрцето бие бавно, очите гледат жадно, а времето вместо да лекува, прави гадно.
#10 2011-01-11 20:05:03
- Demolina
Ами когато се съберат .. поне още 2-ма читатели ..
btw, обещавам в историятаа .. любовв .. <3 раздяли <3 .. караници между приятелки <3 .. стига че ако кажа още нещо и ще издам цялата история ;дд ,,
#11 2011-01-11 20:12:49
- summer.time
- Member
- Registered: 2009-07-17
Хайде имаш още 1 читател,моля те не чакай още 1 а пусни продължението,интересно е !
.Tumblr.
.Снимките ми.
!!! Factory farming in 60 seconds !!!
.Instagram.
[img]http://prikachi.com/images/667/5508667N.jpg[/img]
#12 2011-01-11 21:02:33
- Demolina
- Джен.. Джен.. Събуди се! - казваше Пати, явно бях заспала. На вън не беше вече тъмно, 6 часа сутринта.
- Къде сме? .. - попитах аз като все още ми се спеше..
- Почти стигнахме.. - отговори тя, като продължи да кара.. Всъщност ние отивахме в столицата, там определено щяхме да си прекараме страхотно ..
- Ако искаш да те сменя.. Изглеждаш изморена? .. - предложих аз ..
- Няма проблем .. - отговори Патрисия и продължи.. Аз се загледах в пътя и вече започнах да си мечтая .. След около половин час вече бяхме стигнали. Спряхме в най-близкото кафене.
- Едно дълго кафе, моля. - поръча си Пати..
- За мен.. Само кола. - допълних аз .. Сервитьорката записа поръчката и се върна на мястото си ..
- Сега, какво ще правим? .. - попитах я ..
- Ами, предлагам .. Да се запишем в гимназия..
- След това в банката, след това ще си потърсим апартамент..
- В банката? - каза очудено приятелката ми ..
- Трябва да изтегля пари, нямам в брой .. - отговорих й .. и поръчката ни дойде.
- Плати ти, моля те.. Ще ти върна парите по - късно.. - помолих аз..
- Няма проблем.. - каза тя и плати общата сметка. След около 10 минути бяхме готови и тръгнахме към най-близката гимназия. Бяхме уцелили точно голямото междучасие. Беше пълно с момчета. Уоуу .. ! Насочих вниманието си върху сградата, вървях напред и я гледах докато не се блъснах в някой..
- Извинявай, азз .. просто .. - чудех се как да се извиня, но той ме прекъсна .. :
- Няма проблем, но бъди по-внимателна, не всички са толкова мили.. - имаше кестенява коса, сиви очи.. Беше висок, със стегнато тяло.. Беше готин..
- Оу, Дженифър .. Пълно е със сладури ! .. - изпищя се Пати и всички започнаха да я гледат странно..
- Не се излагай ! .. Хайде по-бързо. - хванах я за ръка и се забързахме към дирекцията. Застанахме пред вратата, пооправихме се малко и чукнахме два пъти по вратата..:
- Влез.. - чу се женски строг глас. Аз и Патрисия влязохме в кабинета. Директорката беше пълничка със руса къса коса и кафяви очи. Беше на околу 45 години.
- Искаме да се запишем тук. - каза Пати и се представи, следователно и аз.
- Добре, момичета. Вие ще сте в 9-ти б клас. Искам само да ми представите документите в срок от 1 седмица.
- Разбира се, няма проблем. - отговорихме двете в един глас, бяхме много развълнувани.. Излязохме от стаята, явно беше само това.
- Сега, към банката! .. - казах аз и тръгнахме към най-близката банка. Изтеглих 5 000 лева, надявам се да стигнат. Отидохме до най-близката спирка, взехме си един вестник от продавачката до спирката и започнахме да търсим обяви за апартаменти. Не след дълго време намерихме един който ни допадна. Звъннахме на дадения номер.. :
- Добър ден, обаждаме се заради обявата ви във вестника, за свободният апартамент. - казах аз колкото се може най-учтиво.
- Добър ден, г-це.. Ето и адресът .. - каза собственичката..
- Добре, идваме след минути. Приятен ден. - казах аз и затворих телефона. След като отидохме на посоченият адрес, само за няколко минути и всичко беше готово. Имаше малко проблеми, че не сме пълнолетни, но се оправихме. Така и мина първият ден във столицата и от нашият нов живот, с Патрисия ..
Извинявам се за изключително тъпата част, но трябва да си лягамм .. приятни сънища на всички ;дд ..
#13 2011-01-11 21:44:43
- ivet955
- Marshall`s girl
- From: Rome
- Registered: 2010-02-06
Тъпа ли???!??! Абе ей! Я не се излагай!!! Супер е и чакам продължение по-скоро!
[img]http://prikachi.com/images/239/4746239c.jpg[/img]
#14 2011-01-11 22:02:40
- ludoto_muniche
- Member
- From: София
- Registered: 2010-03-28
Харесва ми..! :]]
...По лицето ми усмивката е трайна!
Щот на сърцето ми не пише MADE IN CHINA!!!. . .
...Жив пример как последния стана пръв!
Не можеш да ме видиш, но съм в тебе като кръв!...
#15 2011-01-12 08:55:10
- darichkaa
- Member
- Registered: 2010-09-07
Харесва мии много дажее..ощеее ... ?
Няма нищо лошо в това,
да бъдеш различен и да блестиш по свой собствен начин.
#16 2011-01-12 12:11:28
- summer.time
- Member
- Registered: 2009-07-17
Супер е ! Харесва ми
.Tumblr.
.Снимките ми.
!!! Factory farming in 60 seconds !!!
.Instagram.
[img]http://prikachi.com/images/667/5508667N.jpg[/img]
#17 2011-01-13 19:29:14
- ivet955
- Marshall`s girl
Искам следващатааа
#18 2011-01-14 21:41:25
- Demolina
Ето: ..
Алармата на телефона ми ме събуди. Беше 5:40 сутринта, рано беше, но събудих и Патрисия, за да се оправяме. Понеже започвахме във 8 часа имаше време за всичко.
- Е, Пати.. Добро утро. - казах аз и се усмихнах.
- Добро утро .. - каза тя като се обърна на другата страна и заспа наново..
- Господи .. - измрънках аз .. Станах от леглото, приготвих си дрехи. Съблякох се и влязох в банята за да се изкъпя. Приготвих си черни дънки по мен, бяло потниче, розов суитчър и розови кецове. Първо измих тялото си, а след това и косата .. След 10 минути бях готова. Облякох се и събудих Патрисия .. Беше 6:00 ..
- УСПАХ СЕ ! - извика тя ..
- Не си, но побързай. - казах аз, а тя се съблече по бельо и затича към банята. Реших да й помогна и й приготвих дрехи. Извадих от куфара й едно жълто потниче на Спондж Боб, къса дънкова поличка, бял суитчер. И тъй като носехме еднакъв номер обувки, а те ни бяха просто МАНИЯ .. Имахме доста чифта .. Взех й едни от своите кецове, жълти със бели връзки. И Патрисия излезе .. беше 6:30 вече.
- Аз отивам да направя закуска. - казах аз и отидох в кухнята. Всъщност апартамента въобще не беше малък, 5 стаи и бяна и тоалетна.. Банята и тоалетната бяха в едно, две спални.. но с Пати предпочитахме да спим заедно. Стаята беше в лилави и бяли нюанси. Имаше всичко от което се нуждаем. Холът беше просторен и обзаведен в бяло и сиво, а банята беше бяла и зелена на цвят. Искарах една пица от хладилника, която бяхме поръчали снощи. Стоплих я в микровулновата фурна и след 2 минути беше готова. Явно тя вече се беше облякла. Пати слезе, закусихме .. След което се върнахме в стаята. Застанахме и двете пред огледалото и започнахме да се оправяме .. Изправих русата си коса и я топирах в корените, сложих си черен молив който подчертаваше сините ми очи и светло-розов гланц на устните си .. Тя пък се накъдри и също сложи черен молив, спирала и гланц. Бяхме готови. Оправихме чантите си и 7:20 тръгнахме от апартамента, като след себе си заключих. Качихме се в колата й и тръгнахме. Тя оставих колата пред гимназията и се качихме в стаята. Първият час имахме при класната, но нея все още я нямаше. Само 3 момчета бяха тук. Единият от тях беше сладур - черна коса, зелени очи .. стегнато тяло, но не вярвах да иска да общува с мен.
- Извинете, момчета, кои места са свободни? - попитах учтиво аз ..
- Които искате .. - каза през смях единият от тях, но не беше сладура. Сладура гледаше странно, но това ми харесваше .. Пати направи тъпата усмивка с която привличаше момчетата като магнит..
- Аз съм Стефан. - представи се чернокосият красавец, не можех да повярвам .. гледаше мен.
- Аз.. Аз съм.. - Мамка му?! Как се казвах? ..
- Дженифър. - каза Пати и ми намигна, а аз изгледах тъпо като извъртях очи ..
- Приятно ми е, Джен. - каза той и излезе, като другите момчета тръгнаха след него ..
- Господи, Патрисиия .. ! - извиках се тихо .. и заподскачах от радост.
Ако искате следваща част, казвайте за да е готова до 1:00 часа .. ;д
#19 2011-01-15 10:23:34
- xXx_yOur_gurL_xXx
- Member
- From: Стара Загора
- Registered: 2010-12-31
некстт
http://ask.fm/JDxahax
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7k4mjzP441rxijbio1_400.gif[/img]
#20 2011-01-15 11:20:26
- xXx Fallen Angel xXX
- Mrs B.
- From: Los Angeles
- Registered: 2010-04-01
- Website
Ощеееее
- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...
Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]
#21 2011-01-15 14:02:22
- ivet955
- Marshall`s girl
Наистина е много интересно! Искам ощееее!!!
#22 2011-01-15 21:36:25
- Demolina
Аз и Пати излязохме от стаята и отидохме на коридора, където беше пълно. Отворих шкафчето си и прибрах нещата си там. Облегнах се на шкафа и се загледах в хората минаващи по коридора. Всички бяха различни, но и същевременно еднакви - по външен вид бяха облечени различно, изглеждаха различни, но бяха еднакви, разхождаха се и говореха, интересуваха се от другите. Клюкарстваха зад гърба на най-добрият си приятел, обсъждаха новата двойка в училище.
- Джен.. Джен.. Дженифър.. Ехо, тук ли си? .. - изкара ме от транса приятен момчешки глас..
- Аа .. Да .. - единият от приятелите на Стефан, имаше светкло кестенява не много къса коса и сиви очи. Симпатичен. Добро тяло .. Изглежда се поддържаше.
- Как си? .. - попита той ..
- Ами добре.. Само, че не разбрах името ти ..
- Аз съм.. Джейк. Джейкъб, тоест. - каза той леко заеквайки .. ;д Усмихна се и ме погледна странно..[на тоя два часа му мъдрих името]
- Добре, Джейк. - казах аз и също го погледнах, звънеца би.
- Да влизаме. - каза Пати която си подреждаше шкафчето. Всички влязоха в стаите си, както ние с Пати, Джейк и всички от класа. Аз и Пати, понеже бяхме нови, застанахме до вратата. Учителят влезе в стаята, поздрави всички и реши да ни представи на класа..:
- Това са двете нови ученички, може би вече някои са се познали със тях .. - след като каза това трите момчета - Джейк, Стефан и приятелят му - се спогледаха ..
- Та, това е Дженифър - каза той сочейки мен,
- А това е Патрисия. - сочейки Пати.
- Къде ще седнете момичета? - попита той и ние потърсихме място..
- Хмм .. - изрмънках аз .. като оглеждах всички места.. Джейк беше свободен, няк'ва мацка сядаше до Стефан, а така ми се искаше да съм на нейното място .. Както и да е.. Седнах до Джейк, а Пати седна до някакво момиче с очила, рижава къдрава коса.. Със сива пола до коленете и бял потник. Очите й бяха зелени. Започнаха се, поне така мисля.
- Е Джейк.. Приятен час .. - казах аз и погледнах Стефан, и той ме гледаше.. след което погледна й Патрисия .. Часът мина неусетно .. Както и следващите няколко седмици в които аз и Стефан се сближавахме ..
Денят беше ужасен! Още на сутринта не ми провървя .. Телефона ми звъна.
- Добро утро, зайо! - същият любим глас, Стефан.
- Добро утро, Стефан. Обади се след малко, трябва да се изкъпя .. да се облека .. да събудя Патрисия .. - спрях до тук, огледах се и нея я нямаше .. - Стефан, Пати я няма! .. - разтревожих се, попринцип винаги ставаше след мен ..
- Може да те е изпреварила. 8:45 е .. Часът току - що свърши ..
- Оу не .. ! - измрънках аз ..
- Днес явно няма да дойда ..
- Не, хайде .. Моля те .. ! Не ме оставяй сам .. - подмазваше се ..
- Не, съжелявам, чао! - казах аз и затворих .. Вдигнах щорите, оправих и двете легла. Приготвих си дрехи - бял суитчър, сиви дънки и сладурско бяло потниче на сиви точки. Съблякох се, изкъпах се .. Отидох в стаята си и седнах на леглото, през прозореца се виждаше съседната сграда - къщата в която живееше Джейк. Изведнъж през прозореца на стаята му се появи отражение на човек.. Излезе на терасата и това беше Джейк. За 3 седмици се беше променил достатъчно добре .. Сладур! Аз побързах и излязох на терасата .. Поздравих го, а той също ..
- Джейкъб.. Ако нямаш работа ела тук .. Скучно ми е .. - измрънках и зачаках отговор.. :
- Азз .. Добре, идвам след мъничко .. - отговори той и аз влязох в вътре, облякох се и измих зъбите си.. Върънах се в стаята и по оправих косата си, вързах я на опашка.. Сложиш си гланц, за блясък и спирала .. Нищо повече .. Отидох в хола, пуснах си една комедия и зачаках Джейк.. След малко се появи и той ..
- Здравей, отново .. - поздравих го аз, съответно и той .. Седна до мен, на дивана .. Говорехме си, той ми разказа малко за себе си, аз също.. Но не му казах, че баща ми е пияница който прави скандали, всяка седмица ..
- Защо не отиде на училище ? - попита той, гледаше ме право в очите ..
- Закъснях, нямаше смисъл .. А ти ?..
- Не се чуствам добре, имам болки в главата .. - сподели той и направи жална усмивка ..
- Извинявай, май не трябваше да те викам ..
- Няма проблем, имах нужда от разнообразие .. - той ме прегърна, аз също .. Отидохме в стаята ми. Продължихме да си говорим, шегувахме се .. около 20 минути .. Изведнъж .. той го направи. Беше неочаквано..
#23 2011-01-15 23:00:08
- darichkaa
- Member
- Registered: 2010-09-07
Страхотноо..както винаги
пак ще го кажа:имаш талант
Няма нищо лошо в това,
да бъдеш различен и да блестиш по свой собствен начин.
#24 2011-01-15 23:11:38
- ivet955
- Marshall`s girl
Уникално!
#25 2011-01-17 20:08:11
- Demolina
Ето продължение: ..
Целуна ме, аз отвърнах, макар че имах чуства към Стефан..
- Не, Джейк.. Джейкъб .. - спрях го аз .. и се отдръпнах ..
- Съжелявам но .. - бях прекъсната от него, сложи пръст на устните ми .. Минута мълчание и продължихме все едно нищо не се беше случвало .. След няколко часа аз и Джейк излязохме, явно вечесе чустваше по - добре.. Преди да изляза просто вързах косата си на опашка и сложих бяла лента за коса, която повдигаше бритона ми .. Бяхме в парка, разхождахме се и чакахме Пати и Стефан. Беше 13:40 би трябвало скоро да минат от тук. Аз и Джейкъб седнахме на една пейка..:
- Джен, родителите ти не се ли притесняват за теб? .. - попита той ..
- Не знам. - отговорих кратко ..
- Добре.. А мислила ли си някога да .. - щеше да ме пита нещо, като беше прекъснат от.. Катя:
- Здравейте, приятели. - всъщност, Катя е гаджето на Стефан, сладурана.. но.. Все тая. Имаше черна, къса, малко над раменете коса, кафяви очи ии нормално тяло .. Не беше много висока.
- Здрасти.. - казах аз с безразличие ..
- Здравей, Кат. - поздрави я Джейк и направи усмивка.. В същият момент мина Стефан, с Патрисия. Говореха си, Стефан я гледаше толкова .. странно. Тя него също. Не ни видяха, подминаха ни. Аз хванах Джейкъб за ръка и тръгнахме след тях, а Катя "полетя" след нас .. Появих се зад Стефан и го гушнах, той отвърна.. Но беше обикновенна прегръдкаа - бяхме просто приятели .. Катя изгледа на кръв, но не каза нищо. Хвана го за ръка и тръгнаха на някъде ..
- Е, Пати .. Сега отиваме в нас.. Взимаш си един душ, цял ден ние тримата ще лудуваме .. - говорех аз, като бях прекъсната ..
- А Стефан? - попита приятелката ми ..
- Остави го, зает е да "лети" с любовта на живота си .. - казах аз и двете се изсмяхме в глас, а Джейк гледаше толкова влюбено горкия ..
- Джейк .. Патии .. - казах аз и ги хванах за ръце.. Тръгнахме към вкъщи, приличахме на малки деца.
След няколко минути стигнахме нашият апартамент, влязохме в хола и започнахме да гледаме филм.
- Убийствен пъзел 4 ! - изкрещя радостно Джейк, а аз изгледах тъпо .. Пуснах щорите и вътре стана адски тъмно, само телевизора осветяваше стаята. Пищяхме, но и между временно се смеехме. Беше забавно .. Изведнъж някой отвори вратата и започна да идва бавно към нас .. Започнах да треперя и се сгуших в Джейкъб.. Усещах как вървеше точно към мен.
- Страхливци! - измрънка Стефан и светна лампата ..
- Идиот! - отвърнах аз и се усмихнах нагло ..
- Кой ще наричаш идиот, а? - каза той като дойде на дивана при мен и започна да ме гъделичка, Пати и Джейк станаха и отидоха в кухнята.
- Не, стига. Добре, няма повече.. - казвах аз, като се надявах все пак да не спре.. Но спря.
- Добре. - каза той и седна до мен.
- Хора, искате ли довечера, ние петимата със.. Дейвид. - Дейв беше онова момче, приятелят на Джейк и Стефан. Още в началото, но не се сблихихме кой знае колко.
- Аз съм за. - каза Джейк, след което се съгласиха Пати и Стефан. Вече беше 16:30 аз и Пати отидохме в стаята си за да се облечем ..
Бяхме се съблякли, останахме по бельо и търсехме дрехи с които да излезе, когато Джейк влезе в стаята.. :
- Момичета .. Уоуу .. Ъъ .. Аз отивам в къщи за да се оправя.
- Изчезвай ! - извиках се аз, момчето затвори вратата, а след него се чу момчешки смях. След 10 минути се потропа на вратата..
- Какво има Стефан?!
- Няма да ви чакам цял ден, обличайте се вече! - отговори ми той .. след малко си избрах една бяла къса пола, розов потник и бяло елече. Всъщност полата и елечето бяха комплект. Елечето беше късо, с дълги ръкави. Облякох се. След малко се облече и Пати, тя си избра сиви дънки по нея и жълто потниче. Изправих косата си, топирах я в корените и на места я накъдрих. Сложих светло розов гланц, спирала и черен молив. Патрисия накъдри цялата си коса, сложи си по-тъмен розов гланц, светло - сиви сенки и спирала. След 30 минути бяхме готови. Преди да излезем аз си обух бели летни ботуши, а Пати жълти кецове. 5:20 вече бяхме у Стефан. Той и Дейв са братовчеди, бащите им са братя. Тоест, живеят в една къща. Патрисия отиде при Дейвив за да му каже и да го изчака, а аз останах при Стефан. Гледах го как се облича, той не ми каза нищо. Докато сваляше тениската си - просто умирах! Облече си скъсани дънки, бяла тениска и бели маратонки. Направи си косата на бодлички и седна до мен на леглото му. Зачакахме Дейв и Пати. След малко се появиха и те. Дейв също беше с коса на бодлички и зализан бритон, тя - косата му - беше руса, имаше зелени очи. Тръгнахме към къщата на Джейк - беше ни съсед. 6:10 и той беше готов - черни джинси, сива тениска, черни маратонки. До 7 часа се разхождахме на центъра, беше толкова приятно.. Всички бяхме радостни, но моето щастие след малко се помрачи, пред погледа ми се появи - Катя. Беше със своята компания, просто .. Но тя подмина Стефан като пътен знак и той нея. Никой не го попита какво има, просто продължихме. След минути стигнахме и най-популярната дискотека в града!
- Добре, да влизаме. - каза Пати и влязохме, платихме си входа. Нищо че не бяхме пълнолетни.. Пазачите се имаха с родителите на Стефан и влязохме..
ЕДИТ: Радвай се! .. :dd ..