Pages: 1
#1 2011-01-07 13:11:29
- ^only_dreams^
- Member
- Registered: 2011-01-07
Re: Мая :)
Тъй като има големи писателки тука във форума ,, и реших и аз да се пробвам да напиша нещо ,, не знам дали ще ви хареса ..
Искам да ми кажете мнението си ,, ест приемам и критики
аа бтв ще бъде от няколко части
Ето първа час
Беше студен декемврийски ден.Мая се събуди,искаше й се да се излежава още,но уви,часът беше единайсет.Облече се набързо и както винаги дотича до прозореца.Загледа се в снежинките,които падаха бавно,бавно и се сети за сълзите които й се стичаха по меките бузки,когато майка й и баща й заминаваха за Италия.Изведнъж по бузката й се търкулна сълза,сети се за деня в който им каза "довиждане" и се сбогува с тях.
Внезапно вратата се отвори.Това беше Джеси.Побърза да избърше сълзата,за да не заподозрее леля й,но тя видя че беше тъжна.Прегърна я,съчувства й и каза:
- Не бъди тъжна,скоро ще се върнат.Защо днес да не отидем и да се поразходим по магазините,да напазаруваме малко и да се забавляваме.
Мая се усмихна и се съгласи,като добави:
-Благодаря ти лельо,обичам те!
следва продължение .. ;д
#2 2011-01-07 13:13:28
- vampire_
- Изгонен(а)
- From: Gryffindor (Пловдив)
- Registered: 2010-12-29
Напиши малко повече неща като за начало за да заинтригувам читателя. Това тук не нищо особено. Не ми е интересно за сега.
Wait a minute, motherfucker
I've been looking all night
Wanna kiss it one time
Mommy do what you like
Go head pull it, pull it, pull it, pull it
First you gotta get right
I can love you long time
I become a big crime
Then I'll pull it, pull it, pull it, pull it
Стрцето бие бавно, очите гледат жадно, а времето вместо да лекува, прави гадно.
#3 2011-01-07 13:14:40
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
не че съм експерт по тези работи,но мисля че трябва да има описание на Мая и на Джеси
Открих сродната си душа. Той - не!
#4 2011-01-07 13:21:55
- ^^Filmchett0o^^
- Member
- From: South Korea
- Registered: 2010-02-15
Напиши малко повече неща като за начало за да заинтригувам читателя. Това тук не нищо особено. Не ми е интересно за сега.
Mhhm
[img]http://prikachi.com/images/16/3824016M.gif[/img]
#5 2011-01-07 13:23:23
- Sevi7yYy_65
- Member
- From: Само за ВИП фенчетаа (*)
- Registered: 2010-03-21
не че съм експерт по тези работи,но мисля че трябва да има описание на Мая и на Джеси
И аз мисля така иначе ми хареса много ии с нетърпение чакам продължението
Еби, ебавай, преебавай, но заради путка, путка не ставай !
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1014059_10151552279456984_1676027790_n.jpg[/img]
#6 2011-01-07 13:24:18
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Абе , и аз съм много зле в писането , но ..
1во .. Описание - никакво . Читателите искат да знаят повече за човека ,за който четат . Как изглежда , на колко е, etc ..
2ро .. Изглежда все едно си събирала материал ту от някой филм или книга ,ту от историите в сайта . Просто имат прилика .
3то .. Няма никакво действие в тази част . Щом си видяла ,че има и много други истории в сайта ,защо не погледнеш как , щом някой пуска своя част ,гледа в частта да има някакво заинтригуващо действие ( Е , поне аз , когато си пускам част така правя . ) Просто това не е интерсено . Само казваш как става от леглото и отива до прозореца .. Ем .. Това според мен , не е интересно .
На мен не ми хареса . Написала си го ,защото и другите пишат ,а ти да не останеш назад . Или поне така излиза .
Не ми харесва .
Едит ; А заглавието изобщо не се връзва с историята !
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#7 2011-01-07 13:52:35
- moni4ka_21
- Member
- From: Nostalgia
- Registered: 2008-12-30
Винаги съм съгласна с това, което казва TwilightGirl90, наистина има само 1, 2 действия, никакви описания или нещо грабващо. Това, че си видяла момичета, които пишат, не означава, че и ти трябва. Не всеки става за писател. Действай по собствени желания, а не на принципа "да не остана по-назад".
Не ме грабна.
Draco Dormiens Nunquam Titillandus.
Pages: 1