#1 2010-09-22 09:06:21

AnOnImKaAa
Member
From: Габрово
Registered: 2010-02-13

Re: Моля ви прегледайте :)

Здравейте ! Наскоро забелязах, че много хора търсят решение на любовните си проблеми тук…И то за почти едни и същи проблеми…С тази тема искам да ви кажа няколко съвета които най-често помагат smile Ще напиша съвети които съм видяла от други потребители както и мои съвети и се надявам да помогна smile >>>

Brunette... :
Първо разбери кого харесва той...Може направо да го питаш "Я кажи сега,тии кой си харесваш"..ако те е срам на живо-питай го по скайпа,ноо ако евентуално стане нещо и двамата трябва да спрете да се срамувате ии да започнете да разговаряте за сериозни неща като това очи в очи..Таа,ако не ти отговори кой харесва и попита теб,знай,че няма нищо СРАМНО да му признаеш,че го харесваш! И после ако смени темата,когато го видиш в никакъв случай не се срамувай от това! Дръж се както обикновено и се прави,че нищо не е станало,ако той те харесва сам ще ти прати някакви положителни сигнали..  )

AnOnImKaAa (тук писах малко лигаво…) :
Като ви е срам преодолейтИ тоя срам бе...Ако ши чакате винаги момчетатЪ да правят първатЪ стъпкЪ ши си отчакате...Има и момчетЪ които и тях ги е "срам" . . . а кактУ казах в най уошия шлучей можи да не отговориът на чустфатЪ ви . . . нема да пукнете...дейстфайтИ смелУ....

Стесняваш се да заговориш някой, който ти харесва? Вечното ти изчервяването те докарва до лудост? Всъщност не е важно да си чак толкова отворен, за да заговориш някого. Помисли си, че нямаш нищо за губене, само можеш да спечелиш... Може би е добре като начало да „потренираш“ с хора, които не означават нищо за теб. Например в магазина, в ресторанта или дори на улицата – попитай за посоката, за часа и т.н.. Ще видиш, че реакциите на хората към теб са много по-приятелски, отколкото си мислиш. Когато се убедиш в това и добиеш увереност, можеш да опиташ с някой, когото наистина харесваш

strang3ra :
Разбирам ,че си откачила по тоя Убавец ,ама сега не можеш на сила да го накараш да те заобича!Вместо да се нараняваш по-добре се опитай да го забравиш!
Ако не искаш и да чуеш за това да го забравиш,слушай сега:
Отиваш до него,без да питаш нищо,без да казваш нищо,хвани го за блузката  ,притисни го до стената и го целуни амааа мнооого страстно и го отмини без да му кажеш нищо,на следващия ден (или по-рано) ще разбереш имало ли е ефект от тая "екстремна ситуация" ако не (което е малко неприемливо,защото показва,че е гей) остай го да се хваща с к*рвите,дето му харесват повече,а ти си живей живота!

Какво е станало,което не е трябвало да става?Защо си закъсняла толкова много?Не знаеш ли ,че ние не можем да чакаме едно момиче цял живот?Това ли си очаквала от него,да те чака колкото искаш?Ако той не живее в твоя град,по-добре не си прави труда.От връзки от разстояния нищо не става...Не е връзка да не можеш да усетиш другия,не е връзка,ако не можеш да го погалиш,не е връзка,ако не можеш да го целуваш.Той явно те е чакал доста време и му е писнало,но ако го видиш пак и той ти покаже по някакъв начин,че още има нещо по-така към теб,се опитай да му разкриеш и твоето отношение към него.Ако пък не,ВЛЮБИ СЕ В ДРУГ!

Най-добрият начин да разбереш човек,е да разговаряш с него.Като го избягваш не постигаш нищо,само още догатки и губиш нервни клетки ;].Поговори с него,питай го с какво го държи още онази хубавица в Италия,защо не предпочете теб,при положение,че може да те докосва...целува и т.н.,а избира другата му (предполагам "скайп връзка")?Ако не те гледа в очите,ако прави движения,които са несъвместими с раговора - лъже!Ако се наложи ще го притиснеш  ) да ти каже истината,ако истината е,че обича повече италиянката,му кажи ,че м/у вас връзка няма да има дори да иска.Колкото и да те боли,не знам какви точно са чувствата ти към него.Ако пък ти каже (и си сигурна,че не лъже),че повече се е привързал към теб,та дори те обича,значи му поставяш ултиматум - или ти, или тя!Не да започнеш още с това "или тя или аз",ами питай го по-нежно коя от двете.Ако изебре оная - Чао!

mimitooo :
Невярвам някой да ти каже нещо,че е по малък от теб.
Просто си постави за цел да не мислиш за това,гледай ти да си щастлива,не се влияй от хорското мнение.Те да си говорят 
biberonchetoy :
Винаги е по-сполучливо да мислиш с главата си, отколкото да слушаш сърцето си.Това, че трябва да го слушаш е адски банално..
Както са казали - За да успееш в любовта слушай сърцето, за да успееш в живота слушай разума!

audrey :
Който играе - печели , който не играе - не печели  Не губиш нищо ако опиташ. Дори и той да те отхвърли ще е по-добре , отколкото да не направиш ншщо и послецял живот да се питаш "Какво щеше да стане ако бях говорила с него". 

LaPe7yYy :
Ако ще му казваш му го кажи в очите.. Ако не опитай първо с некви намеци.. знам от опит, че момчетата не разбират от намеци но все пак пробвай.. Пък ако искаш го питай директно очи в очи дали може да има нещо между вас пък ако не ти отвърне му кажи, че все едно не си го питала нищо и се дръж, че все едно не си го питала нищо..

biberonchetoy :
И какво ще го попиташ? - "Аз те харесвам, може ли да стане нещо между нас?"?  Според мене той ако те харесва рано или късно ще направи първата крачка.Ако те харесва и не я направи, значи е голям тъпак.Ако пък не те харесва вече си е ясно..Или ти си се забързала веднага, на момента да има нещо между вас и толкова?
Ако пък и си решила ти да правиш първата крачка ще ти кажа едно - Само с гледане не става.. 

Има и още много… Както са казали : Който търси-Намира! smile С тази тема доказвам,че може и без да пускате някаква тема и да очаквате да ви помогнат можете да се разровите малко и ще намерите правилните съвети smile Може да не съм аз човека който трябваше да пуска тази тема, но ми писна да гледам как всеки ден момичета пълнят форума с проблемите си които даже могат да решат с малко „разглеждане” на форума . . . smile МИР smile

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !

#2 2010-12-12 12:15:43

gretinkb
Member
From: ..
Registered: 2010-01-29
Website

тази тема е малко .. :х да си беше измислила собственни отговори на някои от въпросите на другите потребители щот тъи направо им крадеш мненията  smile

#3 2011-01-03 17:05:13

Ivity10
Member
Registered: 2009-04-02

Е да,краде ги .. но като са едни от най-полезните,по-добре да са в една тема най-важните .

#4 2011-01-03 19:51:22

Ajilin_3
Member
From: някъде из space :)
Registered: 2010-09-06

много хубава тема и много хубави съвети. smile Браво, Анонимке.

[img]http://data.whicdn.com/images/22811882/tumblr_lz2zt4Vf1N1r6gvwf_large.gif[/img]

#5 2011-01-06 19:32:50

sweety_one
Member
From: in```{spring} worldd ;p :)))
Registered: 2010-08-22

аз пък смятам , че темата е много добра и многоо ми харесва sun  wink  wink  (y)  (y)

LOVE YOU

My page^^
MY FACEBOOK sun
summer 2014

#6 2011-01-20 16:05:36

AnOnImKaAa
Member
From: Габрово
Registered: 2010-02-13

тази тема е малко .. :х да си беше измислила собственни отговори на някои от въпросите на другите потребители щот тъи направо им крадеш мненията  smile

1.Не мислиш ли че ти е адски тъп коментара ?!?!
2.Не съм алчен човек че само мои мнения да слагам...В този форум има много умни хора които имат много добри отговори на най-задаваните въпроси.Ако не си забелязал/а съм сложила и мое мнение.Написано е неграмотно защото и човека който задаваше въпроса пишеше така.Мога да сложа само мои мнения но не искам да показвам че знам нещо което другите съфорумници незнаят.Предпочитам в тази тема да има от всеки по нещо.Зела съм най-добрите отговори на най-често задаваните въпроси.И думата "краде" ... Попитай всеки един потребител на който съм взела поста и после като го е видял е казал че иска да го махна.Ако са искали да ги махна има си "Лично Съобщение".По добре в една тема отколкото да пускат 2987323277329732 теми и всеки да се повтаря.Като "крада" напиши само твои идеи и ги постни и да махнат моята тема от "важна" и да сложат твоята.Аз искам само да помогна. smile

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !

#7 2011-01-26 09:24:48

missyxtans
Member
From: България, Варна
Registered: 2011-01-22

Тестът е готин, но не четете отговорите предварително!!!

1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
4.Месецът ти на раждане
5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
6.Напиши името на човек от същия пол като теб
7.Любимото ти число
8.Калифорния или Флорида
9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
10.Напиши желание.
-----------------------------------
Отговорите:

1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал:
Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен - Ти си скромен и агресивен.
Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син - Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
разцъфне.
С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
промени и ще се радваш на тях.
Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния - Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!

Понякога трябва просто да оставиш всичко да се срине и да започнеш отначало...!

#8 2011-01-26 09:44:03

sweety_one
Member
From: in```{spring} worldd ;p :)))
Registered: 2010-08-22

ох дано да е вярно(sun) ...хубав тест sun  sun 

LOVE YOU

My page^^
MY FACEBOOK sun
summer 2014

Харесайте страницата ни във Facebook