#1 2010-12-30 19:37:41

krisinka_pufinka
Member
From: Dubaii ^.^
Registered: 2010-09-06

Re: 6 Неща, които да направиш през идната година

1. Да се влюбиш...

През изминалата година може да не сте срещнали голямата си любов и сега все още да сте сами...Не унивайте - новата година все още не е започнала, а тя дава нови възможности и много надежди!
Предновогодишните дни - това вълшебно време, когато се случват чудеса и най-неочаквани срещи... И най-важното - освободете мислите си от миналите неудачни романси, отворете сърцето си за нови романтични трепети и се заредете с настроение за приключения и любов.

2. Да се превърнеш в неустоима красавица...

Правилно - просто да се влюбиш не е достатъчно, трябва също така и да съблазниш любимия... А и така или иначе за жените е свойнствено да обичат да бъдат харесвани от околните.
Ако орез изтеклата година  сте били заети със семейството, кариерата и разрешаването на различни проблеми може би не ви е останало време да се погрижите за себе си и да се поглезите...Още не е късно да вземете нещата в свои ръце и да намерите минутки в плътния си график за фитнес, танци, басейн или масаж.
Но най-важното - да се промените като мислене, да разкриете Жената в себе си и да повярвате в своята привлекателност!

3. Да съблазниш...

Силните жени не седят в сянката с томително очакване, когато не им обръщат внимание, а вземат нещата в свои ръце! Разбира се, не напористо, а чисто по женски - хитро, деликатно и с финес!
Съвременната жена трябва и да е прекрасна съблазнителка. Не е тайна за никого, че чувственият аромат е сериозно "оръжие", способно буквално да омагьоса любимия мъж и да го накара да ви гледа с благоговение...

4.Да сбъднеш мечтите си...

Нереализираните мечти могат да доведат до комплекси, депресия и несигурност.Най-малко веднъж в годината ( а за предпочитане и по-често) трябва да забравим за думите "длъжна съм" и да направим това, което наистина искаме! Например - да отидем на вечеря в луксозен ресторант, да си купим красиво бижу ил идори да осъществим тайните си сексуални фантазии!

5.Да се поглезиш...

Bие цяла година сте работили без почивка и несъмнено заслужавате награда за усилията си!
Ако не сте от тези щастливци, на които подаръците им падат от небето, трябва сама да си направите сюрприз. И нека да бъде нещо разкошно - например, изискан парфюм.

6. Да направиш подарък на любимия...

Ако през цялата година до вас е бил човек, който се е грижил за вас, подкрепял ви е в трудни моменти, обграждал ви е с нежност и любов, то тогава трябва да му се отблагодарите по същия начин или поне да му поднесете подарък, достоен за него.
Например любимият му парфюм или ново ухание, което да подчертае неговата мъжественост и да разчупи установените стандарти.
Поднасяйки подаръка, направете и някаква малка допълнителна изненада, порадвайте се заедно - вниманието и споделените мигове са по-ценни от всичко останало!

[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”
[/*]
[/list]

#2 2010-12-30 19:50:42

Black_pois0n
Member
From: На планетата Венера
Registered: 2010-09-04

Харесват ми..дори някои вече съм си ги поставила за цел  laugh

#3 2010-12-30 20:44:04

pettzy
Member
Registered: 2010-08-26

И аз така ;d : ))

`~ Когато живота те поставя в трудни ситуации не казвай „Защо аз?“ ..просто кажи „Пробвай ме пак“  ;] !

#4 2010-12-31 12:17:47

tanityy
Strange star
From: Geneva,Switzerland
Registered: 2010-07-28

Точно за това си мислех . 8-)  laugh

Личността започва там,където свършва сравняването с другите.
[img]http://prikachi.com/images/79/7560079R.jpg[/img]

#5 2011-01-02 17:14:41

metalxprincess
Member
From: Atlantis~
Registered: 2010-10-16

[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/262/262120e1udgqh52n.gif[/img] << Daaaron < 333 XD

#6 2011-01-02 17:56:02

Ivity10
Member
Registered: 2009-04-02

Хах и аз  nod  heart

#7 2011-01-02 19:49:19

anitu-bau
Member
Registered: 2009-07-15

Някои от тях вече съм ги изпълнила smile

[img]http://i56.tinypic.com/2cdyd1x.jpg[/img]

#8 2011-01-03 10:38:31

sweet_girl_1
Member
Registered: 2010-01-17

Някои от тях вече съм ги изпълнила smile

и аз така  chuckle сега е ред на другите  rofl

[img]http://i1086.photobucket.com/albums/j452/wetpaintpod1/tumblr_lxtljlFUTC1qelzpoo1_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook