Pages: 1
#1 2009-07-12 23:48:48
- misteria
- Member

- Registered: 2009-06-24
Re: Птичките и пчеличките...?!?
Откакто се помня,помня и тая история за "птичките и пчеличките"...по скоро помня само,че се споменава за нея...Но така и не разбрах,през целия си досегашен живот КАКВА ЗА БОГА Е ТАЯ ИСТОРИЯ,само по филмите ли я има (все я споменават,но никой така и не я е разказал в никой филм  (exclaim) ) и въобще знае ли я някои или просто е станала едно абослютно клише...?Защо точно птички и пчелички,а не например бръмбар и невестулка?  ...дано някой от вас ме просветли по темата,че вече доста време мира не ми дава проклетата история!
  ...дано някой от вас ме просветли по темата,че вече доста време мира не ми дава проклетата история! 
°˚•◊•˚° ☼ [!] чАстНо пАртИ е жИвОта Ми[,] нО поКаНа няМаШ тИ [!] ...Не нАднИчаЙ прЕз сТъкЛотО... дОстЪпА ти зАбрАнИх [!]... МясТотО тИ е заЕтО... иЗненАдаН сИ[,] наЛи [?][!] ...и Без тЕбе в сЪрцЕто пАрТитО ми Ще въРви [!][!][!] ☼ °˚•◊•˚°
#2 2009-07-13 07:02:43
- y0nit0y96
- Member

- Registered: 2009-04-22
нищо не разбрах |-(
[img]http://www.prikachi.com/images/776/3155776w.png[/img]
#3 2009-07-13 07:08:49
- kaaatiiiqqq
- Member

- From: 64th street.
- Registered: 2009-01-03
Мило момиченце,сега кака ти Катя ше ти обясни за причките и пчеличките.  Това за ,което говориш е начин родителите да обяснят на малките деца откаде идвата бебетата или по точно в следствие на какво идват.А пък вече защо са избрени птички и пчелички не мога да ти кажа.Надявам се да съм ти била полезна. :p
 Това за ,което говориш е начин родителите да обяснят на малките деца откаде идвата бебетата или по точно в следствие на какво идват.А пък вече защо са избрени птички и пчелички не мога да ти кажа.Надявам се да съм ти била полезна. :p 
Yup
#4 2009-07-13 08:54:44
- Black Diamond
- Member

- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Мило момиченце,сега кака ти Катя ше ти обясни за причките и пчеличките.
Това за ,което говориш е начин родителите да обяснят на малките деца откаде идвата бебетата или по точно в следствие на какво идват.А пък вече защо са избрени птички и пчелички не мога да ти кажа.Надявам се да съм ти била полезна. :p
хахаха Кака Катя е the best !!!!   

"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
 Мерилин Монро 
#5 2009-07-13 08:57:08
- weschy.xD
- Изгонен(а)
- Registered: 2009-06-21

ооо,йе  
#6 2009-07-13 10:38:22
- thetnt
- Member

- From: berlin
- Registered: 2009-07-03

ооо,йе
WhO aRe yoU?
[img]http://store.picbg.net/pubpic/0B/1E/fd9753519f350b1e.jpg[/img][/url]
#7 2009-07-13 11:19:41
- eminemka91
- Member

- From: на Луната
- Registered: 2009-04-02
 Обяснението за бебетата ми харесва повече в наш вариянт - с щъркелите
 Обяснението за бебетата ми харесва повече в наш вариянт - с щъркелите  
Искам да се бориш, искам да кървиш! 
Искам да падаш, но да знаеш, че вървиш!
Гласувайте, моля 
www.nagradka.com/eminemka91
www.vzemai.de/eminemka91
#8 2009-07-13 12:42:46
- misteria
- Member

- Registered: 2009-06-24
Мила "како" (не знам как реши,че съм "момиченце",нито как реши,че си ми кака :p ),ама все пак мерси за отговора.Пределно ми е ясно ЗАЩО я има тая история,въпроса беше в друга насока-какво представлява самата история,и защо животинките са именно тези,а не други.  А историята ми е позната и на практика,понеже имам бебенце.
 А историята ми е позната и на практика,понеже имам бебенце. 
°˚•◊•˚° ☼ [!] чАстНо пАртИ е жИвОта Ми[,] нО поКаНа няМаШ тИ [!] ...Не нАднИчаЙ прЕз сТъкЛотО... дОстЪпА ти зАбрАнИх [!]... МясТотО тИ е заЕтО... иЗненАдаН сИ[,] наЛи [?][!] ...и Без тЕбе в сЪрцЕто пАрТитО ми Ще въРви [!][!][!] ☼ °˚•◊•˚°
#9 2009-11-30 18:46:53
- XxXchocolatefullyxXx
- Cookie Monster

- From: Vampville ]:)
- Registered: 2009-10-19
нищо не разбрах |-(
•What doesn't kill you make you stronger...! •
Paper Monsters
vbox7: punk_princess28
[img]http://prikachi.com/images/9/3510009P.gif[/img]
#10 2010-07-09 10:17:10
- nadet0oo
- Member

- From: The Theatre of dreams [h]`
- Registered: 2009-06-27
нищо не разбрах |-(
Qub - I Like My Tunes 
#11 2010-07-10 14:01:22
- demito_didito
- Member
- From: Stockholm, Sweden
- Registered: 2009-09-18
И аз отначало нищо не разбрах, но после започнах да загрявам...
#12 2010-07-11 15:07:53
- sashkaaa
- Member
- Registered: 2010-04-07
може и така да е   

Pages: 1