#51 2010-12-11 19:28:09

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Re: Ученическите протести

Ето ,запишете се : http://protest.abvto.com/index.php
Това е като подписка за по - дълга ваканция .

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#52 2010-12-12 10:55:47

gretinkb
Member
From: ..
Registered: 2010-01-29
Website

Оф абе хора праихме протест в училище всички класове бяхме пред училището с плакати в ръка госпожите излязоха да ни преберът само аз ии три момчета остнахме вън на протест всички други се прибраха с запалахата че ще имат отсъствие и директора доиде ии ни обясни че Коледната ваканция за пръв път ни е толкова намалена ии тфа е с един ден по малко от миналата година за един ден ли сте. Обаче априлската ваканция почва не от 1 април а от 29 или 30 беше маи ии априлската ваканция ни е по дълга така че не се притесняваите няма да останем по долни;д

#53 2010-12-12 14:21:33

reni4ka_96
Member
From: Nice,France <3
Registered: 2009-02-12

Оф абе хора праихме протест в училище всички класове бяхме пред училището с плакати в ръка госпожите излязоха да ни преберът само аз ии три момчета остнахме вън на протест всички други се прибраха с запалахата че ще имат отсъствие и директора доиде ии ни обясни че Коледната ваканция за пръв път ни е толкова намалена ии тфа е с един ден по малко от миналата година за един ден ли сте. Обаче априлската ваканция почва не от 1 април а от 29 или 30 беше маи ии априлската ваканция ни е по дълга така че не се притесняваите няма да останем по долни;д

По-дълга е от миналата само с един ден,така че не е много увеличена. |-(  |-(

#54 2010-12-12 16:46:04

sladkadjena
Member
From: Страната на чудесата
Registered: 2009-08-12

В моя град НЯМА протести.И на мене ми е се тая дали на 3 Януари ще съм в леглото или на чина това не оправя нищо както казаха вече даже изобщо да нямаме ваканции няма да станем по-умни да не мислите,че на депутатите им дреме за нас ни най-малко  shake  worried

[list=*]
[*]
И най-ужасното е, че след всичко, което преживях,
аз продължавам да избирам теб. Да мисля за твоето щастие
вместо за моето. Мразя се за това. Но колкото и да се опитвам,
каквото и да правя аз винаги ще мисля първо спрямо теб.
Когато обичаш с цялото си сърце мисълта да нараниш любимия
е по-ужасна, от мисълта за твоето лично нещастие.
[/*]
[/list]

#55 2010-12-12 17:02:30

tedito_bg
Member
Registered: 2009-05-09

Аз съм на мнение,че заслужаваме по-дълги ваканции и те подкрепям напълно с по-горе написаното,но за съжаление си права-на никой от депутатите не му пука за нас и мислят единствено за себе си.Нали те ще си починат 25 дни,какво им пука за учениците ?!Нямам думи просто,но трябва да се примирим с това,че няма да ни удължат ваканцията...

The bes7 сЪм wEeeeee ;dd

http://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D1 … 2773701153 статусиии ;д

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook