#1 2010-12-11 17:58:27

keminka
Summer Beauty
From: Варна~town
Registered: 2008-11-19

Re: Група във Facebook

кажете ни в какви групи членувате happy може да ви помогнем с рейтинга  chuckle
аз членувам в НаЙ-сЕкСи ДуПe smile Весела ферма Зелена империя
п.сбе трябва да са повече но тея ми излизат само

#2 2010-12-11 18:12:30

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Аз в тея за ЮЛюбовта за коятно не знаеш", "Dream On", "Аз съм усмихната, удивителна, успешна ти кой беше?" и още няколко там..

П.П- като гледам не съм сигурна дали мойто са групи..Иначе в повече от 600 са  laugh  laugh  laugh

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#3 2010-12-11 18:19:32

xnesquikx
Member
From: Bikini Bottom*
Registered: 2010-09-19

еми ето някои;
I hate Kristen Stewart; Bulgaria; Не искаме да ни управляват турци; Мразя чалга; НЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ ФЕЙСБУК В ИМПУЛС; ям каквото си искам и не ми пука; покани приятел - спаси едно дете; НИЩО НЕ РАЗБИРАМ ОТ МАТЕМАТИКА; ЗАТВОР ЗА КОПЕЛЕТО ОТРЯЗАЛО КРАКАТА НА КУЧЕТО В ДРЯНОВО.. и други.

иначе съм създала две групи;
Photography. ~ и Until we bleed. ♥

[img]http://prikachi.com/images/602/3629602g.png[/img] heart

its not about how others look at me, its about how i look at myself ;] -beastly

#4 2010-12-11 18:20:38

vaflichka
Member
From: .. ^^ Тhe land of lies..^^
Registered: 2010-02-08

Аз във Тwilight, Smile, House, Shakira .. и т.н. ..  smile

I want to be with you at sunrise and sunset.  sun
In times flooded in tears  cry
moments lost in dreams -
I unto thee, thou to me now and forever!

2747621.jpg

her heart was a secret garden and the walls were very high

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m29gqa7NIv1qlbdivo1_500.gif[/img]

#5 2010-12-11 18:28:10

moni4ka_21
Member
From: Nostalgia
Registered: 2008-12-30

Членувам в повече от 300 групи и 2000 страници  laugh
едни от групите в които членувам са:
"Skittles","Усмивката","Целувката","Смея се от сърце на тъпи вицове","Смехът е заразен. Бъди преносител!","Имам много психични отклонения и си ги обичам всичките" ии както казах още много, много, но това са ми едни от най-любимите  laugh

Draco Dormiens Nunquam Titillandus.

#6 2010-12-11 20:25:59

nikol_zp89
~ LipS LiKe ExtaZy`'..
From: Dubai~-*
Registered: 2008-12-08

Ето няколко..:

Sid, ПРОТЕСТ!!!Ние сме против съкращаването на коледната ваканция с 5 дни, Smile, текстове.инфо, Nikoleta Lozanova, Пловдив (Plovdiv), Paperweight. <3, Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!, Promise., One in a miLLion, Let's get excited, Асен Блатечки (Assen Blatechki), Green WoRld <3 `~, Perfectly Imperfect., Satellite heart., 1 000 000 българи за ВАСИЛ ЛЕВСКИ да бъде обявен за СВЕТЕЦ, Megan Fox, Писна ми от "приятели" които ме търсят само когато искат нещо !!!, Milichin Center, Аз имам много психични отклонения и си ги обичам всичките laugh, I am me. Don't like me? I don't care. smile, Обичам лосионите за тяло с мирис на кокооос ♥, В България се говори на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!, FrontierVille, Zoo Paradise, Всички които са гледали Tom & Jerry като малки !!!, Love Thy Neighbour, Държа на теб, BuddyPoke, Vin Diesel, 90% от хората не могат да решат тази загадка..., Там където свършва закона-започва Пазарджик !, Фен клуб на катерицата и Сид от Ice Age, ОЩЕ НЕ СЕ Е РОДИЛ ЧОВЕКА, КОЙТО ЩЕ МИ КАЗВА КАКВО ДА ПРАВЯ!!!, ... Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥ ... ;-))), ДА ОСТАНЕМ В ИСТОРИЯТА НА ФЕЙСБУК КАТО НАЙ-ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА ГРУПА!, Това че си на 12 и пушиш, пиеш и друсаш не те прави готин!, Хубавата жена си е хубава и без грим..., S.T.U.D.Y = Sleeping, Talking, Unlimited Texting, Dreaming, Yawning., 1 000 000 българи във Фейсбук? Нека да го докажем!, I LOVE CHOCOLATE!, ПОДПИСКА| Да се издаде наказание за извършителите на насилие над животните!, Treasure Isle, Roulette Madness, PetVille, I am Lucky (Късметчетата), FarmVille, Island Paradise, Happy Island, Robert Pattinson, American Express, .Freedom of Soul. <3, Конкурс за най-хубава снимка, Nameless., Cosmopolitan Magazine, Мис и Мистър Красиво лице, *...Stich ins Gluck ...*, Paulo Coelho, speak without words, Breathe me <3, Sunshine in your life, Inspiration ~, Droplets<3, Wonderland, ICE AGE, Fairytale ♥, Forbidden Snowflake, Paper Monsters, Poison paradise., 'Lovesick.', Forever, Wishes, Deviant by soul <3

има и още.. laugh

Той винаги ще има свое място в мен. Там, отляво. [img]http://siteof.me/wp-content/uploads/2009/10/facebook_smiley_heart.gif[/img]

#7 2010-12-12 11:46:31

h0neyLemonade
Nσt Pretty Enσugh
From: Rosewood
Registered: 2010-07-20

(arrow) Ето групичките в които членувам , ама ще има и още ! laugh
Pencils Of Promise, Dobrich, Bulgaria, Facebook за iPhone, HEY APPLE!, Никога повече няма да отидете в Макдоналдс след като видите това !!!, BLACK SEA, ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - НОВИТЕ ЕПИЗОДИ, Converse All Star, Chelsea Staub, Венета Дочева - Картини(акварели), Activia, Taylor Lautner, Добрич срещу Варна и София !! Кои са повече? Хайде ДОБРУДЖАНЦИ!, Justin Bieber, Dylan and Cole Sprouse, New York City, New Yorker, Бойко Кръстанов (Boiko Krastanov), ЕГ "Гео Милев", Да поставим рекорд на Гинес за най-голяма българска група във Фейсбук!, ЕГ "Гео Милев" Добрич, Create My App, Cory Moldenhauer, Selena Gomez , IMVU, Mall World, 1 000 000 българи във Фейсбук? Нека да го докажем!, ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЕДНА ГРУПА!ВЛЕЗТЕ И КАНЕТЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!, Amazing Photography, PetVille, Happy Island, Kaprizen.com - сподели емоциите си!, conQUIZtador.bg, DYNAPHOS professional studio photo equipment, 0.facebook.com, Вкусно, Съдбата ти избира късмет..., Nina Dobrev, ANIMAL HELP VARNA, Мария Игнатова, Конкурс за най-красива ваша снимка, BRAVO Bulgaria, Йордан Йовков, Keep Smiling . ., www.bebezona.bg, Vgames.bg, Skype, Селф Грант, myonvideo.com, ЕГ "Гео Милев" 2015, It Girl, Буново, Татко, боли ме., paolobotticelli.com, Adidas Originals, Аламинут, Добрич за Николай Дойчев, Мис и Мистър Най-красиво момиче и момче, Paperweight. <3, Drawing, Angelina Jolie, В гримоьорната, АЗ ОБИЧАМ МОЯТА МАЙКА и искам целият Свят да знае това!!!, ЕГ "Гео Милев'', Seir.BG - Българската Работа

[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]

#8 2010-12-12 12:55:54

yee
Изгонен(а)
From: New York
Registered: 2009-02-13
Website

За сега членувам в скромните 4 групи, а те са:

-----
Angelina Jolie - 35 593 участници

Brad Pitt - 1 424 участници

If idiots could fly, my school would be an airport. - 74 участници

Аз съм потребител в Kaprizen.com - 40 участници

F.R.I.E.N.D.S. - 15 320 участници

New York - 5 566 участници

[img]http://resources.toolwi.com/resource/preview:2/1af8d4db513594f6879e92dac1a32aa0.gif[/img] [img]http://store.picbg.net/pubpic/C4/A3/da310092b6d3c4a3.jpg[/img]

Довчера плюехте сайта, а сега го обичате. И модератори ще ставате. ахаха ;D

p.s тези рангове станаха като бонбони ..

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook