#26 2010-04-03 11:51:41

Brutallity
Member
From: София
Registered: 2010-03-13

Re: Затвор За Човека Отрязал Краката На Кучето В Дряново!

Добре ве мааму стара къв изрод тряя си за да свършиш тия простотий ?!
заслужават да ги избият по същите начини...
само ако можех..
>.>

All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.

---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#27 2010-12-06 18:56:14

xnesquikx
Member
From: Bikini Bottom*
Registered: 2010-09-19

С извинение, ама тоя е пълен изрод, пожелавам му да изгуби краката си. speechless

[img]http://prikachi.com/images/602/3629602g.png[/img] heart

its not about how others look at me, its about how i look at myself ;] -beastly

#28 2010-12-06 21:06:59

yee
Изгонен(а)
From: New York
Registered: 2009-02-13
Website

заслужават да ги избият по същите начини...

Точно Така. Те не заслужават само затвор, за тях мъчението което е преживяло кучето е малко.

[img]http://resources.toolwi.com/resource/preview:2/1af8d4db513594f6879e92dac1a32aa0.gif[/img] [img]http://store.picbg.net/pubpic/C4/A3/da310092b6d3c4a3.jpg[/img]

Довчера плюехте сайта, а сега го обичате. И модератори ще ставате. ахаха ;D

p.s тези рангове станаха като бонбони ..

#29 2010-12-07 16:05:45

come_to_me_baby
Member
From: USA
Registered: 2009-12-16
Website

егати смотаните хора. Горкото кученце. Този който му е отрязало крачетата трябва да бъде осъден на смърт, а не години да лежи в затвора!

#30 2010-12-08 21:16:16

sisity17
» Choco Vampire
From: `London.<3
Registered: 2009-05-10

Това просто е нечовешко и може да е действие само на болен и извратен мозък който да убива тези добродушни същества.Те са също като нас,нищо по-различно не са от нас, даже бих казала,че ние сме по-низши от тях.Дано законът се приемне.Затвор за всички убийци на тези живи същества !! (макар че пак ще им е малко  lipssealed )

"Виждам лицата ви дори и през маските, които сте сложили върху тях,
играещи ролите на хора, които никога няма да бъдете..." : )

[img]http://prikachi.com/images/244/3949244Z.jpg[/img]

#31 2010-12-09 14:09:56

miss_miley25
Member
Registered: 2010-04-02

Наистина е ужасно, чудя се как може да има такива хора  lipssealed . От една страна съм твърдо ЗА правата на животните да бъдат повече, дори днес се записах в подписката до министъра за по тежки присъди срещу хората, които буквално малтретират жиовтните,но дали си спомняме случаят в който 4 улични кучета нападнаха 5 годишно момиченце и го изядоха. Законът според мен трябва да е в пълната си сила само за домашни животни, за които е сигурно, че имат стопанин и не застрашават ничий живот. Вчера като гледах новините, защо нито едно от кучетата на протестиращите не беше с наморник ?! От една страна е лесно да обвиниш някого, че е отрязал краката на кучето, но и стопаните не правят нищо, за да предпазят малките деца. И все пак законът трябва да се промени и да има хора, вкарани в затвора !

Вярно е че има и такива животни и в тоя случай съм съгласна с теб, че не трябва да се толерират. Обаче погледни го тва малко кученце и кажи то с кво е заслужило такава съдба направило ли е нещо на тоя изрод? Не нали и за тва не го заслужава. Ние говорим, че трябва да се направи нещо за малките изродчета които убиват животни по най- жестокия възможен начин те трябва да се наказват а другите животни които нараняват хора за тях незнам кво може да се каже. Но виж нещо това което едно куче е направило на малко дете ами това го правим и ние на тях с такива простотии така че аз мисля, че просто всичко се връща.

Стой и гледай колко си "единствен" и " незаменим" : ))

. . и нека те целува . . и нека тя изгаря в ръцете ти . . дано да е щастлива . . дано като мен не я боли wink

#32 2010-12-10 11:27:11

zornitsa94
Member
Registered: 2010-02-06

едвам изгледах до края  горкичкото  cry  този   който го е направил е  нямам  думи  speechless

---------------------------------------------------------
vampire-diaries-season-2-o.gif

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook