#1 2010-12-03 17:32:59

Brutallity
Member
From: София
Registered: 2010-03-13

Re: Лидокаин маз/гел ?

Някой ползвал ли е Лидокаин от този род ?
Ако има такива хора.. Действа ли ? Има ли странични ефекти ?
Рових из Гугъл обаче намирам само листовки.. а на мен ми трябва мнение от човек който е ползвал : /
Мерси предварително. ( :

All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.

---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#2 2010-12-03 17:37:01

lozanka98
Member
From: Rosewood
Registered: 2009-05-14

http://archives.zavinagi.com/archive/in … pic=270735
Ами аз лично не съм го използвала,но в този сайт има мнения на хора които са!  smile

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9xxdbGAmX1qj7lb4o1_500.gif[/img]

#3 2010-12-03 17:41:40

mony_02
Member
Registered: 2009-11-14

Аз съм го ползвала и мога да кажа от личен опит,защото мойте болки са ужасни, но това е един от най-добрите обезболяващи мехлеми които съм ползвала и наистина е много добър.Можеш навсякъде да се мажеш.Ако това не ти помогне пробвай Profenid gel той също е добър. Дано да съм помогнала  smile  hug

#4 2010-12-03 17:45:04

Brutallity
Member

Аз съм го ползвала и мога да кажа от личен опит,защото мойте болки са ужасни, но това е един от най-добрите обезболяващи мехлеми които съм ползвала и наистина е много добър.Можеш навсякъде да се мажеш.Ако това не ти помогне пробвай Profenid gel той също е добър. Дано да съм помогнала  smile  hug

Извинявай ако въпроса е твърде личен,но от какво естество са болките ти ? И какъв процент си взела ? Има ли някаква дозировка ? Аз лично искам да го ползвам за пиърсинг,на една параноична приятелка която не иска да използва спрея..

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#5 2010-12-03 17:50:55

mony_02
Member

Няма проблем,ами как да ти обясня преди 7 години ми вземаха два пъти костен мозък при което объркаха второто взимане и засегнаха нерв ии тогава близо 2 месеца не можех да ходя нормално,и сега от време навреме ме боли много когато то иска laugh  и тогава само ледокаина ми помага ама с времето предобих имунитет към него  laugh  laugh  съгурна съм че на прителката ти ще и помогне ии аз ползвах 500 но мисля че сега го няма и ще те излъжа защото наитина незнам ама за нея най-добре ще е да си вземе което е най-слабото  smile  smile

#6 2010-12-03 17:58:45

Brutallity
Member

Няма проблем,ами как да ти обясня преди 7 години ми вземаха два пъти костен мозък при което объркаха второто взимане и засегнаха нерв ии тогава близо 2 месеца не можех да ходя нормално,и сега от време навреме ме боли много когато то иска laugh  и тогава само ледокаина ми помага ама с времето предобих имунитет към него  laugh  laugh  съгурна съм че на прителката ти ще и помогне ии аз ползвах 500 но мисля че сега го няма и ще те излъжа защото наитина незнам ама за нея най-добре ще е да си вземе което е най-слабото  smile  smile

имааа 2% и 5 %,но като ровя из форумите жените (предимно) казват че от 2 не действа..
Щом казваш значи и за кожа ще стане  ^^

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#7 2010-12-03 18:02:29

mony_02
Member

оо 100% ще и подейства, но ако не стане с 2% да си земе чак тогава 5, защото за някои организми 5 е прекалено силно и може да се получи обратен ефект като зачервяване, парене,подуване но това е в по редки случаи smile

#8 2010-12-03 18:03:51

Brutallity
Member

Жено мерси много ! < 3 утре ще потърся в аптеката.

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook