- Index
- » Кош
- » LG KP500 cookie
Pages: 1
#1 2010-11-29 19:46:21
- miss_miley25
- Member
- Registered: 2010-04-02
Re: LG KP500 cookie
Здрасти на всички въпроса ми е малко тъп обаче няма кой да попитам. Значи имам не грешка имах телефон LG KP500 обаче днеска в дасколо ми го откраднаха
не съм казала нищо на майка ми и на баща ми обаче тва не е от значение. Както и да е след като се прибрах потърсих инфо в нета за отраднати телефони и намерих форуми в които пише, че някои по - нови модели телефони могат да се проследят. И така въпроса ми е някой знае ли дали тоя телефон може??
П.П. Сори ако раздела е грешен.
Стой и гледай колко си "единствен" и " незаменим" : ))
. . и нека те целува . . и нека тя изгаря в ръцете ти . . дано да е щастлива . . дано като мен не я боли
#2 2010-11-29 19:55:08
- mimetoo23
- Member
- From: София.
- Registered: 2009-11-02
По принцип всички телефони могат да се намерят, но доколкото помня на LG KP500 cookie, на който цената е 249 лева, няма да го по търсят, защото на мен ми откраднаха телефона за 800 лева не го.
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2fx42Ocei1rt4zajo1_500.gif[/img]
Тumblr.
#3 2010-11-29 20:01:27
- karz
- - Three Days Grace 4ever. <3 -
- Registered: 2009-04-05
Трябваше да си си пазила повече телефона!
Сигурна ли си, че е откраднат?
Ами ако някой го намери, и го даде на директора та той да разпита?Ако е бил изгубен..?
Кажи на родителите си.Мисля, че те могат да направят повече от колкото самата ти.
#4 2010-11-29 20:10:54
- miss_miley25
- Member
Трябваше да си си пазила повече телефона!
Сигурна ли си, че е откраднат?
Ами ако някой го намери, и го даде на директора та той да разпита?Ако е бил изгубен..?
Кажи на родителите си.Мисля, че те могат да направят повече от колкото самата ти.
Повярвай ми знам, че е трябвало да го пазя повече и си взех сериозна поука. Обаче сега за телефона значи той е изключен и не е в училище там е проблема, че го загубих някаде пред даскало.
. . и нека те целува . . и нека тя изгаря в ръцете ти . . дано да е щастлива . . дано като мен не я боли
#5 2010-11-29 20:18:15
- karz
Ако някой го намери ще е добре да каже на директора или да се обади на майкати/бащати и да каже, че е намерил/а изгубен телефон и т.н.Но не ми се вярва някой да го направи тъй като повечето в момента като намерят, телефон го чупят..Така направиха с една моя приятелка.Телефонът и беше много скъп, и го беше загубила, после го намерихме в тоалетната на училището целия изпочупен с пукнат екран, но според мен е най-добре да кажеш на майка си и баща си..
#6 2010-11-29 20:32:15
- miss_miley25
- Member
Ако някой го намери ще е добре да каже на директора или да се обади на майкати/бащати и да каже, че е намерил/а изгубен телефон и т.н.Но не ми се вярва някой да го направи тъй като повечето в момента като намерят, телефон го чупят..Така направиха с една моя приятелка.Телефонът и беше много скъп, и го беше загубила, после го намерихме в тоалетната на училището целия изпочупен с пукнат екран, но според мен е най-добре да кажеш на майка си и баща си..
омг .. да ги чупат явно телефона няма да си го видя пак или ще го счупат или ще се го задържат.
#7 2010-11-29 20:42:10
- karz
Ее не всички са такива..Просто в мойто даскало има големи отварачи, мислещи се за големите работи..Сигурна ли си, че не си проверила навсякъде:Може да ти е в чантата, якето ако вече си проверила там където си мислила, че ще е си спомни къде последно го хвърля?
#8 2010-11-29 20:51:20
- miss_miley25
- Member
Ее не всички са такива..Просто в мойто даскало има големи отварачи, мислещи се за големите работи..Сигурна ли си, че не си проверила навсякъде:Може да ти е в чантата, якето ако вече си проверила там където си мислила, че ще е си спомни къде последно го хвърля?
Не е там след като разбрахме, че е изчезнал 10 човека тръгнахме да го търсим, да званимм и т.н. пък и няма как да е в мен защото цяло нощт съм го зареждала а сега като званим казва ''номерът на гласова поща е изключен/невалиден'' следователно е изключен.. незнам кво да права .. дай ми някъв съвет моля те ти и приятелката ти след като разбрахте, че тела й го няма направихте ли нещо? или ..
#9 2010-11-29 20:55:21
- karz
Ами и ние започнахме да го търсим..Звъняхме през цялото време,но същото казваше, че телефона е изкл. и т.н.Не зная, как точно стана ние отидохме до тоалетната, и горе на парапета и беше телефона.Беше и извадена картата.Таа може и твоята да е или да е изкл.
Най-добре ти казвам е да кажеш на майка си и баща си..
#10 2010-11-29 20:58:09
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Недейте да правите детски истории. Станалото, станало. Нито си първата, нито последната, но няма как да се отрече, че случилото се на никой не би му харесало. Кажи на майка си и баща си- те са големи и зрели хора, биха дали по-добро решение отколкото нас. Рано или късно всичко се разбира. Те също са били деца.. на всеки може да се случи. По- добре е да споделиш. А пък ако беше споделила по-рано, може би щяха да идат до някой мобилен център или в полиция и да ти го намерят.. знае ли човек.
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#11 2010-11-29 21:07:07
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Аз имах НОКИА ,много по-скъпа беше от това LG Coockie, имаше GPS (GPRS или както се казва това за проследяване) (и кви ли не простотии)и всички глупости за проследяване УЖ, откраднаха ми я.На същият ден отидох в полицията, дадох кутията, гаранция, всичко (за да докажа, че наистина е моя телефона)и се надявах да ми го проследят, но за мое съжаление ми казаха, че самите ОПЕРАТОРИ не позволявали такова нещо, понеже много им се натоварвали мрежите и тем подобни глупости..ТА шанса да си върнеш телефона е 1 на 1000..
Хем при мен също звъняхме и нито дигаха, нито затваряха, нито телефона беше изключен..Казах още същият ден, скараха ми се малко и готово..На всеки може да се случи!Но моя съвет е много много да не се надяваш на полицията..
П.С - След тая случка много пари за телефон - НЕ ДАВАМ!
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#12 2010-11-29 22:00:43
- fiina
- Member
- From: Callafornia. . :)
- Registered: 2009-07-31
По принцип всички телефони могат да се намерят, но доколкото помня на LG KP500 cookie, на който цената е 249 лева, няма да го по търсят, защото на мен ми откраднаха телефона за 800 лева не го.
Тя моли за савет не я интересува колко струва телефона ти . .
П.В. - аз съм със сищия телефон ии за съжаление този модел няма ДПС. . само с ДПС-а може да има обрата връска. . съжалявам..
[img]http://prikachi.com/images/96/4037096d.gif[/img]
#13 2010-11-30 09:57:50
- ivsity
- x. Vampire Girl x.
- Registered: 2009-04-27
Незнам дали ще го намериш надявам се , ама едно да ти кажа . Отиди в мобилният си оператор с ваще и си спри картата да ти я блокират защото накрая на месеца не само че няма да имаш телефон , ама да не платиш сметка по-голямо и от цената на телефона .
Айде успех ^^
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » LG KP500 cookie